Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok aymesim hastalanmadım daha
Yarın olurum diye düşünüyorum ama kısmet bakalım
ateşim yüksek gidiyo şimdilik yarın düşmez inşallah
Göğüslerim felaket acıyo yalnız

Hadi inşallah bakalım
belkide o ateşin hiç düşmiycek buay
bebişin sana süpriz ben geldim diycek
annesini tedavilerle falan yormıycak belkide
dimi ama inşallah böyle olur bitanem:Saruboceq:

neyse kızlar görüşürüz benim işlere koyulmam lazım bu aralar yoğunuz pek gelemiyorum. ara ara gelirim. herkese hayırlı cumalar

tşk kızlar çok sağolun dediğiniz gibi inş bişey çıkmaz.bende unutmuşum hayırlı cumalar inş rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla verir bir an önce

inşallahda hep öyle kalır o ateşinde bebişin habercisi olur canım. kısmet bakalım

Hadi inşallah bakalım
belkide o ateşin hiç düşmiycek buay
bebişin sana süpriz ben geldim diycek
annesini tedavilerle falan yormıycak belkide
dimi ama inşallah böyle olur bitanem:Saruboceq:

Sağolun kızlar inşallah ateşim düşmez de müjdeli haberi veririm size
halaylar çekeriz burda
halay çekmeyeli baya oldu
İnşallah tedavi olmadan gelir bebişko

Kıslar geçenlerde bi arkadaşımla konuşmuştuk onunda bi tanıdığının bizim sebeplerden yani erkekten kaynaklanan sebeplerden çocuğu olmuyomuş sonra bi aktar bulmuşlar o bi macun yapmış 3 kavonoz yemek gerekiyomuş ondan yemiş 3 kavonoz çocuk ondan sonraki ay kız hamile kalmış arkadaşımda tutturdu ne olur sende git çok üzülüyosun belki faydası olur diye ilk başta düşünmemiştim ama sonra gitmeye karar verdim bu kadar çok şey denedim tamam fayda etmedi ama bunuda deniyim ne sakıncası var dedim kendi kendime eşimde Allah razı olsun ben ne duysam hemen alıp yapıyo hiç itiraz etmiyo dün almış o macunuda inşallah faydası olur bizede artık bişeyler yoluna girsin dua edin bol bol bize olurmu

Hepinizin Cuması mübarek olsun.
İnşallah Allahım bu mübarek günde dualarımızı duyar ve O'ndan istediğimiz sağlıklı bebeklerimizi bizlere gönderir:Saruboceq:

İyiyim canım sen nasılsın görüşemiyoruz artık pek
Sen ne zaman tedaviye başlıyosun
aksilik çıkmaz inşallah artık canım

hadi bakalım halay için start bekliyoruz senden inşallah güzel haberlerini alırız, bize kalırsan hemen başlayalım diyoruz ama sağolsun benim kistlerin gidesi yok haftaya kocişin spermiogram testi var iyi çıkarsa ve bendede kist olmazsa aşılama düşünüyoruz ama çok şükür sürekli bişiler çıkıyo hayırlısı bakalım beklicez artık

kız macunun karışımı neymiş netten bulabilirmiyiz bizde CADIARZUCADIARZUCADIARZU

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız..aymesim o kavonozda neler varmış öğrenebilirmisin canım bizde kullanalım

kız macunun karışımı neymiş netten bulabilirmiyiz bizde CADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım içinde tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıkçası bi gün önceden söylüyosun sorun bubu diye o sana hazırlıyo yarın gel al diyo fiyatıda uygun üstelik 40 tl ben 6 ay önce bi macun yaptırmıştım 100 tldi onun fiyatı bi faydasıda olmadı
inşallah bunun faydasını görürüz 2. kavonozu almaya gittiğinde eşime sordururum istersen:uhm:

Sera maşallah
inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…