Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

olması gereken bu değil tabi ki..
herkese neler oluyor böyle..
bebek gelmedikçe biz kendimizden gidiyoruz sanki..
üzülme canım hakkınızda hayırlısı olsun.
ama hemen kestirip atma..
inan ayrılmakta çok zor..

tulinim 2 si gitmiş maaşallah, 3. de adetinle birlikte atılır gider hayırlısıyla inşallah.

bakalım artık canım..
bu ay kendi başımıza deniyecez yine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar: :jeyyar:

demek kaybolmamış kistklava:
neyseki çok küçükmüş....
demek bu ay çalışmaya devam:jeyyar:
hadi kolay gelsin canımyerimseniben

saol fadikom.. :jeyyar: :jeyyar:
bırakmamış beni sersem şey kaydirigubbakcemile3 :mymeka:

tülin sıkı çalış:jeyyar: ..biz çalışamadıkk çok fazla iki kere ancak olmuştur.malum ameliyat mezvu...zaten bir şey varsada sanmam ya kesin üniversitedeki doktor bir yerlerini koparmıştır çocuğunn..adam acayip karıştırdı yav içimi..bir eli içerde bir eli karnımda bide karnıma vurup durdu..yok bilmem orası ağrıyor mu burası ağrıyormu..uyus tabi ağrıyacak sanki çivi çakıyor karnıma

kız şirine ne bu karıştırma mevzusu beeeeeeeeee....orada daha ellemi muayene ediyolar çok şükür buradaki hastanede şu kameralı ultrasonlardan var el olayından kurtulduk giremiyor malum küçük hanımlara çok şükür .....benim hiç hoş olmayan bir anım var bu konuda ....ben elle muayeneye razıyımda şu iyice elini sokarken bakıyolar ya ona deli oluyorum sanki fotokopi çekiyolar....geçen yaz askeriyenin özel hastanesine gittmiştim bende orada o ultrason aletlerinden var diye sevniyorum ama sevincim yarım kaldı hazırlandım yattım dr geldi çarşafı kaldırdı öyle bir baktıki sonra hop elini daldırdı gerizekalı sanki bana hafızaya alıyor kamera gözlerinde içimden birde resmini çekseydin dedim sinirden kasılmışım öyle bir canım yandıki anlatamam ben birde banyo yapıp gitmiştim yıkadınmı diyo neyi diyorum bölgeyi yıkadım herhalde dedim ben nasıl tahlil yapacağım dedi bilemiyorum artık dedim benim için bir kabustu sadece elle muyene ultrason falan yok tahlillerle bana verdiği ilaç doğum kontrol hapı 3 ay sonra yine gel kontrollere dedi mutlak gelirim dr bey ama içimden herhalde iyi çekim yapamadın bi dahakine tam görüntü alacan dedim eşim bide dr dövseydin diyo ama bilmiyorki içerde olanları zavallım ultrasonla baktı elle muayene ettiğini bilmiyor ......pazartesi yine dr gideceğim ama bu sefer daha düzgün bir dr. gideceğim özel tam donanımlı bir hastane açıldı sadece kadın sağlığı üzerine son teknolojiyi kullanıyolar bakalım bu sefer ne olacak ne umduk bunu bulduk olmayımda başka birşey istemiyorum

kızlarr iyi geceler,

bu gün transferden sonra 6. gün bitti, ama günler geçmiyor
herhangi bir belirti oluyor mu onu da bilmiyorum
göğüslerim şişti, ara ara kasık ve karın ağrısı oluyor, uyku hali baya var, idrarın gelmesi sık gibi, ama bnlar crinone gel den de olabilir mi bilemiyorum, artık bekliyeceğiz günlerin geçmesini zor da olsa ...

sorma harzemim ..daha öncede oldum elle muayene ama böylesine hiç karşılaşmadımm..her şeyden önce doktorun yaklaşım tarzı berbattı ..benim kendi doktorum değil canım..kendi gittiğim hastene değil orası..doktorumda çok nazik bu konuda canımı yakmamaya çalışıyor..zaten usg ile yapılıyor genelde kontroller dediğin gibi..ben rapor için gittim üniversiteye ..bu rapor işi için birde kendileri muayene ediyorlar..rutin şeyler anlıyacan..doktor yüzünden o gün boyunca ağrım oldu kasıklarımda..artık nasıl karıştırdıysa artık gerisi sen düşün...

umarım bir gün bütün bu çektiklerimize değecek..:CüvCüv::Saruboceq:

canım belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor..kiminde hiç bir belirti olmazken kiminde çok fazla belirti oluyor..inşşşş pozitif sonucu görürsünüz canım..stres yapma lütfen bu dönemde ..kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş..kitap.cd.,el işi olabilir mesala..

bende göğüslerimde şişkinlik,miğde kazıntısı,miğde ekşimesi gibi belirtiler vardı..dediğim gibi kişinin bünyesine göre değişiyor..devam etmedi gebelik orası ayrı konu ya

günaydın gece kuşları, geceleri kaynatın sabah kalkmayın sonra yataktan, bu sabah topiği ben açayım bari dedim, biraz sonra yoklama var ona göre, herkes pcnin başına kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir bende iyyim dicem ama inş iyi olurum hani hatırlarmısınız bilmem şu dudagımda ki alerjik durum akşam yerini uyuşmaya ve aşırı derece şişmeye bıraktı bizde can havliyle acile gittik ama doktor napsın cildiyelik gerisin geri eve döndük sabah bi baktım şişlikten iz kalmamış noluyor bana anlamadım yaaa bir an önce salı olsada doktoruma gitsem başıma başka bişey gelmeden işte böyle canlar inş bende iyi olacagımm

canım inş sonucun pozitif olur

günaydın canım soldan başlıyım ben 1..

günaydın kızlar. nasılsınız bakayım bugün

Günaydın canım çok şükür iyi diyelimde iyi olalım
sen nasılsın?

sidelya canım çok geçmiş olsun.
Doktora bi gitte öğren bakalım neden oluyo acaba öyle
İnşallah kötü bişey çıkmaz

günaydın tatlım geçmiş olsun, biran önce git doktoruna,umarım basit bir alerjidir malum bahar geldi, strese de girme, biliyosun herşeyin başı stres oldu artık, ayağımız takılsa stresten diicez kaydirigubbakcemile3

Bu sabah açılışı kalabalık yapmışız
oh be ne güzel her sabah böyle olması ümidiyle:1hug:

Bu arada herkese hayırlı cumalar,
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
tüm dularımızı kabul eder inşallah
herkesin gönlündekini nasip eder kendisine:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…