Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ins yuzun guler canim bu sefere
tskler benimde iyi gidiyor canim pazartesi ignelere basliorum ilerliyoruz iste yavas yavas allahim yuzumuzu guldururu ins bu sefer

canim benim ins ise yarar bencede ikinci kavanozuda alin sevdiyse zarar gelmez 2 3 ay kullanin ins etkisini gosteriri hemen allahin izni ile
hayirli cumalar kizlar allahim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde
bugun el muallim arkadasimizin yumurta toplamasi vardi dua edelim kizlar
insallah bir suru embriyosu olur arkadasimizda cok cekti bu yolda rabbim yuzunu guldursun

Kızlar duydunuz mu?
Çağla Şıkel tekrar hamileymiş.
Hemde 3 aylık olmuş bile.

Allahım bize de nasip etsin.

hadi yaaa
heleeeeeeee gecenlerde baktim tesadufen kiz hep oturuyor hareketleri bi degsikti demekki hamismis sakliyormus valla hic gobiside yoktu ins bu sefer saglikli olur

Kızlar duydunuz mu?
Çağla Şıkel tekrar hamileymiş.
Hemde 3 aylık olmuş bile.

Allahım bize de nasip etsin.

Ben hamile diye bi söylenti duymuştum
ama 3 aylık olduğunu bilmiyodum
maşallah büyümüş bile

kk magazin yine iş başındakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah bu sefer turnayı gözünden vururuz
3 kavanoz bitene kadar devam edicez hayırlısıyla

İnşallah eşinin değerleri artmıştır ve senin de kistin kaybolur da aşılam yaptırırsın inşallah.

hadi yaaa
heleeeeeeee gecenlerde baktim tesadufen kiz hep oturuyor hareketleri bi degsikti demekki hamismis sakliyormus valla hic gobiside yoktu ins bu sefer saglikli olur

Birincisi düştüğü için bunu kimseye söylememişler
3 ay boyunca mide bulantısı ve halsizlik çekmiş ama kimseye belli etmemiş
3 aylık olunca haber vermişler
Bi de Çağla Şıkel evine ultrason aleti almak istiyomuş bebeğinin hareketlerini izlemek için:roflol:
Görmemişin bebeği olmuş.......:roflol:

Ben de ayaklı gazete gibi oldum valla:roflol:

gÜnaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepınıze. Rabbım bu mÜbarek gÜn de ettıĞımız butun dularımızı kabul etsın...

bu arada canzı bugun hsg Çekılıyor bızım burda. Dualarınızı esırgemeyın arkadaŞımızdan. ınŞallah tÜplerde bır sorun yoktur da hayırlısıyla bebıŞı gelır.

:roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gerçekten öyle valla görmemişin bebği olmuş............................

hayırlı cumalar topiğimin gulleeeerriiiii
dualarınız kabul olsun inş.

Günaydın kıslar sizede hayırlı cumalar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canzi canım inşallah seninde tüplerinde hiçbir sorun yoktur
inşallah hiç acı çekmeden hemen çekilir hsg

İnşallah canzi arkadaşımızın tüpleri açık çıkar:Saruboceq:

ıÇım Ürperıyorrr ya evde yoksannnn:)))))))))

ayy sabahtan berı takılmıŞ bu parÇa dılıme uyuz oldum valla. Bu arada kızlar artık dÖrt gÖz oldum. Bugun ıtıbarı ıle gÖzlÜĞe baŞladım. Benım gÖzler on saat pc ye bu kadar dayanabıldı...

kızlar kadıköy koşuyolunda umut tüp bebek merkezi var belki duymuşsunuzdur. az önce bir arkadaş için görüştüm orayla ilaç raporu ile birlikte gidilirse eğer tüp bebek 805,00 tl imiş. çok şaşırdım özel olunca ben en az 2,5 milyar die düşünmüştüm. eğer raporsuz gidilirse ilaçlarla birlikte 4,5 milyarmış.nasıl fiyatları. başarı oranı çok yüksekmiş bu merkezin. buraya gelen hastaların birçoğu orda hamiş kalmış

canım ilaç raporu derken CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…