sağol asi canım yaaa inşallah olmamda çok korkutuyor da beni ama nasip güzelimmm
inşallah tutunacaklar değilmiii
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorrrrr
tabiki tüp bebekte avantajlıyızzz
inşallah olacak birde morfolojiii sorunu olmasaydı dahada şanslı olabilirdik
ama rabbime bunlarada şükürler olsun diye dua ediyorummm
allah hepimizin yardımcısı olsunnnn
inşallah tutunacaklar tülinyyy
ben çok bekledim onları
rabbimin iznide varsa olacakkkk
Kıslar geçenlerde bi arkadaşımla konuşmuştuk onunda bi tanıdığının bizim sebeplerden yani erkekten kaynaklanan sebeplerden çocuğu olmuyomuş sonra bi aktar bulmuşlar o bi macun yapmış 3 kavonoz yemek gerekiyomuş ondan yemiş 3 kavonoz çocuk ondan sonraki ay kız hamile kalmış arkadaşımda tutturdu ne olur sende git çok üzülüyosun belki faydası olur diye ilk başta düşünmemiştim ama sonra gitmeye karar verdim bu kadar çok şey denedim tamam fayda etmedi ama bunuda deniyim ne sakıncası var dedim kendi kendime eşimde Allah razı olsun ben ne duysam hemen alıp yapıyo hiç itiraz etmiyo dün almış o macunuda inşallah faydası olur bizede artık bişeyler yoluna girsin dua edin bol bol bize olurmu
Kızlar duydunuz mu?
Çağla Şıkel tekrar hamileymiş.
Hemde 3 aylık olmuş bile.
Allahım bize de nasip etsin.
Kızlar duydunuz mu?
Çağla Şıkel tekrar hamileymiş.
Hemde 3 aylık olmuş bile.
Allahım bize de nasip etsin.
ins yuzun guler canim bu sefere
tskler benimde iyi gidiyor canim pazartesi ignelere basliorum ilerliyoruz iste yavas yavas allahim yuzumuzu guldururu ins bu sefer
canim benim ins ise yarar bencede ikinci kavanozuda alin sevdiyse zarar gelmez 2 3 ay kullanin ins etkisini gosteriri hemen allahin izni ile
hayirli cumalar kizlar allahim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde
bugun el muallim arkadasimizin yumurta toplamasi vardi dua edelim kizlar
insallah bir suru embriyosu olur arkadasimizda cok cekti bu yolda rabbim yuzunu guldursun
hadi bakalım halay için start bekliyoruz senden inşallah güzel haberlerini alırız, bize kalırsan hemen başlayalım diyoruz ama sağolsun benim kistlerin gidesi yok haftaya kocişin spermiogram testi var iyi çıkarsa ve bendede kist olmazsa aşılama düşünüyoruz ama çok şükür sürekli bişiler çıkıyo hayırlısı bakalım beklicez artık
hadi yaaa
heleeeeeeee gecenlerde baktim tesadufen kiz hep oturuyor hareketleri bi degsikti demekki hamismis sakliyormus valla hic gobiside yoktu ins bu sefer saglikli olur
Birincisi düştüğü için bunu kimseye söylememişler
3 ay boyunca mide bulantısı ve halsizlik çekmiş ama kimseye belli etmemiş
3 aylık olunca haber vermişler
Bi de Çağla Şıkel evine ultrason aleti almak istiyomuş bebeğinin hareketlerini izlemek için:roflol:
Görmemişin bebeği olmuş.......:roflol:
Ben de ayaklı gazete gibi oldum valla:roflol:
hayırlı cumalar topiğimin gulleeeerriiiii
dualarınız kabul olsun inş.
gÜnaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepİnİze. Rabbİm bu mÜbarek gÜn de ettİĞİmİz butun dularımızı kabul etsİn...
bu arada canzİ bugun hsg Çekİlİyor bİzİm burda. Dualarınızı esİrgemeyİn arkadaŞımızdan. İnŞallah tÜplerde bİr sorun yoktur da hayırlısıyla bebİŞİ gelİr.
SEVCAN yoksam :jeyyar:
ayyyy inş. inş. :CüvCüv:
gÜnaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepİnİze. Rabbİm bu mÜbarek gÜn de ettİĞİmİz butun dularımızı kabul etsİn...
bu arada canzİ bugun hsg Çekİlİyor bİzİm burda. Dualarınızı esİrgemeyİn arkadaŞımızdan. İnŞallah tÜplerde bİr sorun yoktur da hayırlısıyla bebİŞİ gelİr.
kızlar kadıköy koşuyolunda umut tüp bebek merkezi var belki duymuşsunuzdur. az önce bir arkadaş için görüştüm orayla ilaç raporu ile birlikte gidilirse eğer tüp bebek 805,00 tl imiş. çok şaşırdım özel olunca ben en az 2,5 milyar die düşünmüştüm. eğer raporsuz gidilirse ilaçlarla birlikte 4,5 milyarmış.nasıl fiyatları. başarı oranı çok yüksekmiş bu merkezin. buraya gelen hastaların birçoğu orda hamiş kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?