saol canım.. 2si gitmiş biri kalmış..
küçülmüş ama adetle gider belki o da..
bu ay çalışacaz yine..
inş sen güzel haberlerle dönersin canım..
Cumartesi aşı oldum. Eşim beni anneme bırakıp dükkana gitti. Pazar yeğenini karşılamaya gitti. Bizim için, üstelik görünen problem onun olduğu halde hiçbir çaba ve destek göremedim. Hep ben çabaladım. Ben araştırdım. 3 gündür sudan sebeplerden dolayı küsüs bana düşman gibi davranıyor. Şu hassas dönemde bana yaşatılanlar revamı bilmem. Artlk sorumluluk almaktan bıktım. İçtiğim ilaçlar yaşadığım acı stres ne için. Hamileysem mutlaka sevinirim ama evliliğimi devam ettirmek istemiyorum. Hamile değilsem de şuan uğraşmayı düşünmüyorum. Lütfen hakkımda hayırlısı olması için dua edin. Çok yoruldum. Siz birşeyler istemeden size destek olan eşlinizin de kıymetini bilin. Sık sık birlikte olun dedi. doktorumuz . Umurunda olsaydı şu zamanı bu şekilde geçirirmiydi. Anladım ki çocuk filan umrunda değil. İçimi dökmek istedim kızlar. Kusura bakmayın.
inşallah canım benimmm
ama biliyorsun değilmi pko lu bayanların yumurtlamaları fazla oluyor
bu yüzden korkma olurmu seninde doğru ilaç dozuyla bir sürü yumoşun olur
önemli olan çok olması değil sağlıklı olmaları
inşallah benimkilerde sağlıklıdırlar ve sıkı sıkı tutunurlar
aminnn duaların için
Cumartesi aşı oldum. Eşim beni anneme bırakıp dükkana gitti. Pazar yeğenini karşılamaya gitti. Bizim için, üstelik görünen problem onun olduğu halde hiçbir çaba ve destek göremedim. Hep ben çabaladım. Ben araştırdım. 3 gündür sudan sebeplerden dolayı küsüs bana düşman gibi davranıyor. Şu hassas dönemde bana yaşatılanlar revamı bilmem. Artlk sorumluluk almaktan bıktım. İçtiğim ilaçlar yaşadığım acı stres ne için. Hamileysem mutlaka sevinirim ama evliliğimi devam ettirmek istemiyorum. Hamile değilsem de şuan uğraşmayı düşünmüyorum. Lütfen hakkımda hayırlısı olması için dua edin. Çok yoruldum. Siz birşeyler istemeden size destek olan eşlinizin de kıymetini bilin. Sık sık birlikte olun dedi. doktorumuz . Umurunda olsaydı şu zamanı bu şekilde geçirirmiydi. Anladım ki çocuk filan umrunda değil. İçimi dökmek istedim kızlar. Kusura bakmayın.
iyi aksamlar kizlar tup bebek uzun protokolda dogum kontrolhapi bittikten sonra kac gun icinde adet gormek gerekiyo bilgisi olan varmi
günaydın kızlar,güzel bir gün olur inşallah hepimiz için a.s.
muhtemelen bu cumartesi eşim sperm testi verecek,ameliyattan sonra ilk kez test yapılacak,aradan 9 ay geçti inşallah sonuçlar iyiye gitmiştir,ben bu arada polen aldım,sabahları 1 tatlı kaşığı süte koyup içiyoruz eşimle,bunun dışında l-arginine ,e vitamini ve multivitaminler vardı elimizde onları da veriyorum,inşallah güzel sonuçlar elde ederiz,bende bugün regli oldum,bir sonraki muhtemel adet tarihim 18 Haziran,Nevrom düzenlersen sevinirim :1hug:
öptüm hepinizi Şeniz
teşekkür ederim kızlarrrr
allah hepinizden razı olsun
rabbim bu yolda olan tüm anne ve baba adaylarının
kollarını boş bırakmasınnnn evlerinin neşesini versin inşallah
cumartesi de transferim var inşallah mutlu sonuçlar alabilirimmmmm
Cumartesi aşı oldum. Eşim beni anneme bırakıp dükkana gitti. Pazar yeğenini karşılamaya gitti. Bizim için, üstelik görünen problem onun olduğu halde hiçbir çaba ve destek göremedim. Hep ben çabaladım. Ben araştırdım. 3 gündür sudan sebeplerden dolayı küsüs bana düşman gibi davranıyor. Şu hassas dönemde bana yaşatılanlar revamı bilmem. Artlk sorumluluk almaktan bıktım. İçtiğim ilaçlar yaşadığım acı stres ne için. Hamileysem mutlaka sevinirim ama evliliğimi devam ettirmek istemiyorum. Hamile değilsem de şuan uğraşmayı düşünmüyorum. Lütfen hakkımda hayırlısı olması için dua edin. Çok yoruldum. Siz birşeyler istemeden size destek olan eşlinizin de kıymetini bilin. Sık sık birlikte olun dedi. doktorumuz . Umurunda olsaydı şu zamanı bu şekilde geçirirmiydi. Anladım ki çocuk filan umrunda değil. İçimi dökmek istedim kızlar. Kusura bakmayın.[/QUOT canım ya ne söleyeceğimi bilemedim senağlama senağlamasenağlama senağlama
selam kızlar ben geldim
masallah masallah canim benim ohss olmadinmi ben 21 yumurta ile oluyordum nerdeyse aman kendine dikkat et ins transferden sonra bebislerin sana tutunacaklar ve agrin sizin olmayacak
evet canım biliyorum ben aşılam için 4 gün iğne olmuştum bir sürü yumurtam olmuştu.doktor tüp bebek için iyi olur dedi.bakalım hayırlsı nasipte olmayınca ne yaparsan yap olmuyor işte.işallah seninkiler tutunurlar sana sıkı sıkı.:CüvCüv:
saol canım..
artık kısmetimizde ne varsa..
senin bebişler tutsun önce senin rahmi.. Şeniz
inşallah testiniz çok güzel çıkar canım...günaydın kızlar,güzel bir gün olur inşallah hepimiz için a.s.
muhtemelen bu cumartesi eşim sperm testi verecek,ameliyattan sonra ilk kez test yapılacak,aradan 9 ay geçti inşallah sonuçlar iyiye gitmiştir,ben bu arada polen aldım,sabahları 1 tatlı kaşığı süte koyup içiyoruz eşimle,bunun dışında l-arginine ,e vitamini ve multivitaminler vardı elimizde onları da veriyorum,inşallah güzel sonuçlar elde ederiz,bende bugün regli oldum,bir sonraki muhtemel adet tarihim 18 Haziran,Nevrom düzenlersen sevinirim :1hug:
öptüm hepinizi Şeniz
maşallah yumoşlarınabende ayağa kalmaya çalışıyorum
dün opum vardı 35 yumoş aldılar çok sancılandımm dünden beri ama bu gün daha iyiyim
şimdi klinikten aradılar
25 adeti olgunmuş işleme alınmış
ama 16 adeti devam edebilmişşşş
yani şu anda 16 bebişim var beni bekleyen
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnn
demek kaybolmamış kistseracım hadi inş sana geldiklerinde de sıkı sıkı tutunurlar..
sositososito sositososito sositososito
bende bu uykucuşirine de kimmiş ne yazmış bi bakim dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tanıdıkmış kız o delikafadulden delikafadulden
doktordan geldim az önce.. malasef kistin hepsi gitmemiş ..
1 tane 14 mmlik duruyor..
bu ay tedavi yok yine..
ilaç kullanmıyacam diğer adette gidicem tekrar..
doktorumu sevdim ama çok tatlı bir kadındı..
inş hep böyle iyi olur..
bu ay çalışıyorum sositososito sositososito sositososito
olursa bebeğini takip ederiz olmazsa seni takip ederiz dedi doktor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seracım hadi inş sana geldiklerinde de sıkı sıkı tutunurlar..
sositososito sositososito sositososito
bende bu uykucuşirine de kimmiş ne yazmış bi bakim dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tanıdıkmış kız o delikafadulden delikafadulden
doktordan geldim az önce.. malasef kistin hepsi gitmemiş ..
1 tane 14 mmlik duruyor..
bu ay tedavi yok yine..
ilaç kullanmıyacam diğer adette gidicem tekrar..
doktorumu sevdim ama çok tatlı bir kadındı..
inş hep böyle iyi olur..
bu ay çalışıyorum sositososito sositososito sositososito
olursa bebeğini takip ederiz olmazsa seni takip ederiz dedi doktor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
KISLAR JEYANND KULLANICI ADIMI DEĞİŞTİRDİMM YENİ NİKİMM BUUUU
HADİ TÜLÜN GÖZÜN AYDIN SENİNDE BU NİKİ YAZABİLİRSİN ARTIK SANIRSAMM
amin canımm..hepimizin evinden neşe eksin olmasın inşşşş ..birde bebiş neşesi olursaaa çokk süperr olurr tabiii delikafadulden
sağol canım benim. Bu arada yeni nickin hayırlı olsun. İnşallah canım inşallahkaydirigubbakcemile3
sğl tatlım sonunda değişebildim nikimi..ben inanıyorum bak herşey çok güzel olacak..
sende moralini yüksek tut biliyorsun çok önemli bu aşamada..eşininde kulağını çek bir iyice..yani sende bir sorun olsa öylemi düşünecekmiş o..lütfen bu dediimi aynen izah et ona..umarım anlayacakdır o zaman seni
yapma canım ya..evet hepimizin çok yıprandığı zamanlar oluyor gerçekten..bazen herşeyi bırakmak istiyor insan..sabah uyanınca kalk ve yeni bir sayfa aç hayatında..böyle olumsuz düşüncelerden kurtul canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?