Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım.. 2si gitmiş biri kalmış..
küçülmüş ama adetle gider belki o da..
bu ay çalışacaz yine..
inş sen güzel haberlerle dönersin canım..

tulinim 2 si gitmiş maaşallah, 3. de adetinle birlikte atılır gider hayırlısıyla inşallah.

canım ltf öyle düşünme sanırım kulladığın ilaçlarda seni moral olarak etkilemiş ama eşinin sana öyle davramasını anlamadım, şimdi öyle davranılacak zaman mı hayret yaa........canım ya keşke elimizden gelen duadan başka şeylerde olsa ama malesef yok belki eşini yanlış anlıyorda olabilirsin erkekler duygularını yansıtamama özürlüler ya onun için tatlım ltf kendini bırakma olurmu onca çaba boşa mı yani ....bişey diyemiyorum .....rabbim yardımcın olsun canım :Saruboceq::Saruboceq:

evet canım biliyorum ben aşılam için 4 gün iğne olmuştum bir sürü yumurtam olmuştu.doktor tüp bebek için iyi olur dedi.bakalım hayırlsı nasipte olmayınca ne yaparsan yap olmuyor işte.işallah seninkiler tutunurlar sana sıkı sıkı.:CüvCüv:

canım sorun erkekte olduğu zaman, onların psikolojisi, gereksiz suçluluk duygusu içinde olmaları bazen çekilmez olabiliyor. Ben de zaman zaman bu sorunu yaşıyorum. Ama sonra düşünüp onu da anlıyorum. Ellerinde olmuyor, aslında üzmek istemeden, içlerindeki kargaşa buna neden oluyor. Sabret, konuşmayı dene bitirme kararı alma hemen. Oturup konuş. Sen söyle ona birlikte olmak istediğini, yumurtlama zamanını falan. Ama kendini de yıpratma. Onlar kadınlara göre daha zayıf oluyorla, güçlü görünseler de..

hem biliyomusun ezelcim bizimde yumurtlama tarihlerinde hep bi aksilik oluyor hep boş geçiriyoruz malesef onun için canını sıkma tatlım

diyecek bir şey bulamıyorum malesef,çocuk kararı birlikte alınır,birlikte yapılır,tedavi olan kimse destek olunur bu normal olanıdır ama sizin durumunuza çok üzüldüm,hakkınızda hayırlısı olsun,burada kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz eşinizle de bu şekilde konuştunuz mu ki sorun eşinizdeymiş ilk zamanlar malesef böyle davranıyorlar inanmak istemiyorlar sorunun kendilerinde olduğuna çoğumuz yaşadık bu durumları sonradan toparlandık çok şükür,hakkınızda hayırlısı olsun,Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar tup bebek uzun protokolda dogum kontrolhapi bittikten sonra kac gun icinde adet gormek gerekiyo bilgisi olan varmi

canim 1 hafta icinde olur diger haplar gibi 3 gun degil diye biliyorum

canim hadi gozun aydin kavusmusunuz allahim bir daha ayirmasin

masallah masallah canim benim ohss olmadinmi ben 21 yumurta ile oluyordum nerdeyse aman kendine dikkat et ins transferden sonra bebislerin sana tutunacaklar ve agrin sizin olmayacak

canım ya ne sölesem bilemedim senağlama senağlama senağlama

masallah masallah canim benim ohss olmadinmi ben 21 yumurta ile oluyordum nerdeyse aman kendine dikkat et ins transferden sonra bebislerin sana tutunacaklar ve agrin sizin olmayacak

sağol asi canım yaaa inşallah olmamda çok korkutuyor da beni ama nasip güzelimmm
inşallah tutunacaklar değilmiii
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyorrrrr

tabiki tüp bebekte avantajlıyızzz
inşallah olacak birde morfolojiii sorunu olmasaydı dahada şanslı olabilirdik
ama rabbime bunlarada şükürler olsun diye dua ediyorummm
allah hepimizin yardımcısı olsunnnn

saol canım..
artık kısmetimizde ne varsa..
senin bebişler tutsun önce senin rahmi.. Şeniz

inşallah tutunacaklar tülinyyy
ben çok bekledim onları
rabbimin iznide varsa olacakkkk

canım yaaa bazen şu erkek milletini anlamakta çok zorlanıyorummmmm
allah hepsinin kalbine merhametini bol versinnnnn
ama bizlerin kaderi hep onları idare etmekle geçiyor
allah hakkında hayırlısını versin inşallah
bence hiç bir şey düşünme ve tedavinin sonucunu bekle inşallah olumlu olurda eşinde yaptıklarınddan utanır

seracım inşallah bu sefer bebeklerin seni bırakmaz sıkı sıkı tutunur uzun yıllar olan özlemine kavuşursun

inşallah testiniz çok güzel çıkar canım...
kullandığınız ilaçlarda şifa olsun inşallah....

maşallah yumoşlarına
inşallah bu sefer annesini bırakmazlar...
rabbim emeklerinizin karşılığını verir inşallah...

demek kaybolmamış kistklava:
neyseki çok küçükmüş....
demek bu ay çalışmaya devam:jeyyar:
hadi kolay gelsin canımyerimseniben

kociş yok bugün pc başına geçtik ama herkesin kocişi yanında kimseler yoktur burada neyse ne yapalım bizde bir sörf yapayım barime

aferin kıss doğru yazdınn bakkk ..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…