Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa RABBİNE dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir RABBİM var!' Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et..Dualarımızın kabul olması dileğiyle cumanız mübarek olsun arkadaşlar.

Aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Rabbim
tüm bebek hasreti çeken kardeşlrimin yuvasını en kısa zamanda şenlendir
bebeklerini kucaklarına almayı nasip et
bebek sesleriyle doldur kulaklarını
onları koklamayı nasip et
allahım tattır sen o en güzel duyguyu........

Rabim hiç kimsenin evini neşesiz, annlerin kucağını boş bırakmasın.birbde en önemlisi hiç kimseye evlat acısı vermesin rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Darısı bizim başımıza.

KIZLAR merhaba ben bişi sorcam eşimde morfolojive hareket sorunu vr %3 morfolojisi bn klomen kullandım pzrtesi kontrole gidicem aşılama yapılacak inşalla sizce başarı kaçtır morfoloji%3 dr aşılama dedi ama %4ün altındakilere tüp bebek demişler okudumda b i kaç yerde bu arada eşimde klomen ve evicap kullanıyor...gamyoncuiremsu

:Saruboceq::Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnn canım.

aminnn amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin amin amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:smiley-cool:
demek sende sengözlerimebaksanab:smiley-cool:

kıslarrrr giremiyorum pek yazamıyorum hayılrıcumaklar umarım pazaretesi tekrarta girdiğimde hamiş dolu olur çok öpüyorum hepnizi

canım benim hiç belli olmaz doktorlara gre hiç olmayacak şeyler oluyo o yzuden sen umutlu ol pozitif ol yeter olabilirde sonuçta 0 değil hayırlısı canım

canım benim hiç belli olmaz doktorlara gre hiç olmayacak şeyler oluyo o yzuden sen umutlu ol pozitif ol yeter olabilirde sonuçta 0 değil hayırlısı canım

EVET canım pozitif olmaya çalışıyorum zaten umutsuz değilim inş.olucak Allahımın izniyle oyyyyy hepimiz bir gün anne oluruz inşallahhhhh.Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

esengülüm sen içini ferah tut pozitif ol
doktorlara göre hemen tüp bebek olsun diyolar
ama bak hante arkadaşımız doğal yoldan hamile kalmış
sen kafana fazla takma bunları
pozitif ol ki bebeğin sana gelsin

geçmiş olsun canım..
bitmedi senin şu yan etkilerde..
inş kötü bişey yoktur canım..
Allah şifa versin..

inş işe yarar canım..
zamanı gelmiştir de gelir meleğin..

inş sorun çıkmaz çok heyecanlıydı..
Allah yardımcısı olsun..

sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

senin çok olmadı daha aramıza geleli..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
zamanı gelmiş seninkinin.. ne güzel.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım sen bence olabildiğince rahat ol..
o olur mu bu olur mu demeyi bırak.
zamanı gelmişse milyonlarca sperm olmasa dahi olur...
hayırlı haberlerle gelirsin inş..

seracım seninde transfer yarınmış..
hadi hayırlısı olsun inş..
sıkı sıkı tutunsunlar olmuş bebişlerin sana..

hepinize hayırlı cumalar kızlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin inş..

Kızlarr hayırlı cumalar. Cumanız mübarek olsun. Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı muratlarını nasip etsin inşallah. Bu arada geçmişi okudum ara ara tekrar gelirim yanınıza. Akşama Ankaradan ablam ve arkadaşı geliyor. Yemek, iş-güç işte. Arada da sizi takip ederim.

aymes şifaa olsun canım macunlar. Hayırlısıyla inşallah kavonozlar bitmeden etkisini gösterir de mutlu haberini alırız. Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. :Saruboceq:

nesrincim bizim de raporsuz olacak tedavimiz. 3.500 lira. Alman hast. hariç genelde fiyatlar bu civarda diye biliyorum ben.

Canım heyecanını anlıyorum. Ben bile bu kadar heyecanlıysam.Sen nasılsındır kim bilir. İnşallah yarına kadar hasta olurum da gelirim yanına. İlk tebrik eden ben olurum. Allah yardımcın olsun canım.:Saruboceq:

:teselli: :teselli: :teselli: canım işallah her şey yolunda gidecek bebişlerine kavuşacaksın..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…