Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa RABBİNE dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir RABBİM var!' Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et..Dualarımızın kabul olması dileğiyle cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
herkese hayırlı cumalar... Dilerim rabbim hepimizin dualarına güzel cevaplar verir...
ben şuan mutluluğumu paylaşmak ve herkese bir umut ısıgı daha olmak için yazıyorum...
eşimin sperm sayısı 15 mılyon idi ve doktorumuz eşime varikosel amelıyatı olmadan kesınlıkle gebelık beklemeyin dıyordu. 2 ay boyunca keçiboynuzu kürünü düzenli bır sekılde uyguladık. Rabbıme bınlerce kere sukurler olsun ki 19 mayısda hamıle oldugumun müjdesını aldım.Allah'ım hayırlısıyla sonunu görmeyı de nasip eder umarım.. suan yazarken bıle göz yaslarımı tutamıyorum. Yarabbim bu mutlulugu herkese yaşatır inşallah.. Amin....
sevgilerle... ve dua ile...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Rabbim
tüm bebek hasreti çeken kardeşlrimin yuvasını en kısa zamanda şenlendir
bebeklerini kucaklarına almayı nasip et
bebek sesleriyle doldur kulaklarını
onları koklamayı nasip et
allahım tattır sen o en güzel duyguyu........
Rabim hiç kimsenin evini neşesiz, annlerin kucağını boş bırakmasın.birbde en önemlisi hiç kimseye evlat acısı vermesin rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:
Rabim hiç kimsenin evini neşesiz, annlerin kucağını boş bırakmasın.birbde en önemlisi hiç kimseye evlat acısı vermesin rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa RABBİNE dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir RABBİM var!' Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et..Dualarımızın kabul olması dileğiyle cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
İÇİm Ürperİyorrr ya evde yoksannnn:)))))))))
ayy sabahtan berİ takılmıŞ bu parÇa dİlİme uyuz oldum valla. Bu arada kızlar artık dÖrt gÖz oldum. Bugun İtİbarİ İle gÖzlÜĞe baŞladım. Benİm gÖzler on saat pc ye bu kadar dayanabİldİ...
KIZLAR merhaba ben bişi sorcam eşimde morfolojive hareket sorunu vr %3 morfolojisi bn klomen kullandım pzrtesi kontrole gidicem aşılama yapılacak inşalla sizce başarı kaçtır morfoloji%3 dr aşılama dedi ama %4ün altındakilere tüp bebek demişler okudumda b i kaç yerde bu arada eşimde klomen ve evicap kullanıyor...gamyoncuiremsu
canım benim hiç belli olmaz doktorlara gre hiç olmayacak şeyler oluyo o yzuden sen umutlu ol pozitif ol yeter olabilirde sonuçta 0 değil hayırlısı canım
KIZLAR merhaba ben bişi sorcam eşimde morfolojive hareket sorunu vr %3 morfolojisi bn klomen kullandım pzrtesi kontrole gidicem aşılama yapılacak inşalla sizce başarı kaçtır morfoloji%3 dr aşılama dedi ama %4ün altındakilere tüp bebek demişler okudumda b i kaç yerde bu arada eşimde klomen ve evicap kullanıyor...gamyoncuiremsu
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir bende iyyim dicem ama inş iyi olurum hani hatırlarmısınız bilmem şu dudagımda ki alerjik durum akşam yerini uyuşmaya ve aşırı derece şişmeye bıraktı bizde can havliyle acile gittik ama doktor napsın cildiyelik gerisin geri eve döndük sabah bi baktım şişlikten iz kalmamış noluyor bana anlamadım yaaa bir an önce salı olsada doktoruma gitsem başıma başka bişey gelmeden işte böyle canlar inş bende iyi olacagımm
Kıslar geçenlerde bi arkadaşımla konuşmuştuk onunda bi tanıdığının bizim sebeplerden yani erkekten kaynaklanan sebeplerden çocuğu olmuyomuş sonra bi aktar bulmuşlar o bi macun yapmış 3 kavonoz yemek gerekiyomuş ondan yemiş 3 kavonoz çocuk ondan sonraki ay kız hamile kalmış arkadaşımda tutturdu ne olur sende git çok üzülüyosun belki faydası olur diye ilk başta düşünmemiştim ama sonra gitmeye karar verdim bu kadar çok şey denedim tamam fayda etmedi ama bunuda deniyim ne sakıncası var dedim kendi kendime eşimde Allah razı olsun ben ne duysam hemen alıp yapıyo hiç itiraz etmiyo dün almış o macunuda inşallah faydası olur bizede artık bişeyler yoluna girsin dua edin bol bol bize olurmu
gÜnaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepİnİze. Rabbİm bu mÜbarek gÜn de ettİĞİmİz butun dularımızı kabul etsİn...
bu arada canzİ bugun hsg Çekİlİyor bİzİm burda. Dualarınızı esİrgemeyİn arkadaŞımızdan. İnŞallah tÜplerde bİr sorun yoktur da hayırlısıyla bebİŞİ gelİr.
İÇİm Ürperİyorrr ya evde yoksannnn:)))))))))
ayy sabahtan berİ takılmıŞ bu parÇa dİlİme uyuz oldum valla. Bu arada kızlar artık dÖrt gÖz oldum. Bugun İtİbarİ İle gÖzlÜĞe baŞladım. Benİm gÖzler on saat pc ye bu kadar dayanabİldİ...
herkese hayırlı cumalar... Dilerim rabbim hepimizin dualarına güzel cevaplar verir...
ben şuan mutluluğumu paylaşmak ve herkese bir umut ısıgı daha olmak için yazıyorum...
eşimin sperm sayısı 15 mılyon idi ve doktorumuz eşime varikosel amelıyatı olmadan kesınlıkle gebelık beklemeyin dıyordu. 2 ay boyunca keçiboynuzu kürünü düzenli bır sekılde uyguladık. Rabbıme bınlerce kere sukurler olsun ki 19 mayısda hamıle oldugumun müjdesını aldım.Allah'ım hayırlısıyla sonunu görmeyı de nasip eder umarım.. suan yazarken bıle göz yaslarımı tutamıyorum. Yarabbim bu mutlulugu herkese yaşatır inşallah.. Amin....
sevgilerle... ve dua ile...
günaydın kızlar nasılsınız
dilerim herkez iyidir bende iyyim dicem ama inş iyi olurum hani hatırlarmısınız bilmem şu dudagımda ki alerjik durum akşam yerini uyuşmaya ve aşırı derece şişmeye bıraktı bizde can havliyle acile gittik ama doktor napsın cildiyelik gerisin geri eve döndük sabah bi baktım şişlikten iz kalmamış noluyor bana anlamadım yaaa bir an önce salı olsada doktoruma gitsem başıma başka bişey gelmeden işte böyle canlar inş bende iyi olacagımm
Sidelyacım çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. İnşallah bişey yoktur, tekrarlamaz bu durum. Ama tekrarlamasa da dr. a mutlaka git canım ona göre tahlil falan yaparlar.
canım inş sonucun pozitif olur
günaydın canım soldan başlıyım ben 1..
aymes şifaa olsun canım macunlar. Hayırlısıyla inşallah kavonozlar bitmeden etkisini gösterir de mutlu haberini alırız. Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. :Saruboceq:Kıslar geçenlerde bi arkadaşımla konuşmuştuk onunda bi tanıdığının bizim sebeplerden yani erkekten kaynaklanan sebeplerden çocuğu olmuyomuş sonra bi aktar bulmuşlar o bi macun yapmış 3 kavonoz yemek gerekiyomuş ondan yemiş 3 kavonoz çocuk ondan sonraki ay kız hamile kalmış arkadaşımda tutturdu ne olur sende git çok üzülüyosun belki faydası olur diye ilk başta düşünmemiştim ama sonra gitmeye karar verdim bu kadar çok şey denedim tamam fayda etmedi ama bunuda deniyim ne sakıncası var dedim kendi kendime eşimde Allah razı olsun ben ne duysam hemen alıp yapıyo hiç itiraz etmiyo dün almış o macunuda inşallah faydası olur bizede artık bişeyler yoluna girsin dua edin bol bol bize olurmu
nesrincim bizim de raporsuz olacak tedavimiz. 3.500 lira. Alman hast. hariç genelde fiyatlar bu civarda diye biliyorum ben.kızlar kadıköy koşuyolunda umut tüp bebek merkezi var belki duymuşsunuzdur. az önce bir arkadaş için görüştüm orayla ilaç raporu ile birlikte gidilirse eğer tüp bebek 805,00 tl imiş. çok şaşırdım özel olunca ben en az 2,5 milyar die düşünmüştüm. eğer raporsuz gidilirse ilaçlarla birlikte 4,5 milyarmış.nasıl fiyatları. başarı oranı çok yüksekmiş bu merkezin. buraya gelen hastaların birçoğu orda hamiş kalmış
Canım heyecanını anlıyorum. Ben bile bu kadar heyecanlıysam.Sen nasılsındır kim bilir. İnşallah yarına kadar hasta olurum da gelirim yanına. İlk tebrik eden ben olurum. Allah yardımcın olsun canım.:Saruboceq:iyiyimm canımmmm ağrılarım da biraz azaldııı
evet yabangülüm yarın bebişlerime kavuşacağım inşallah
heyecanım şu ana kadar yok ama akşam saatlerinden sonra başlayacak biliyorum
ve gece uyumadan transfere gideceğimmmm onuda biliyorummmm
allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn
bu yolda olan arkadaşlarımızın ellerini boş çevirmesin inşallah
iyiyimm canımmmm ağrılarım da biraz azaldııı
evet yabangülüm yarın bebişlerime kavuşacağım inşallah
heyecanım şu ana kadar yok ama akşam saatlerinden sonra başlayacak biliyorum
ve gece uyumadan transfere gideceğimmmm onuda biliyorummmm
allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnn
bu yolda olan arkadaşlarımızın ellerini boş çevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?