Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım herkesin her dediğine kafayı takarsan işin zor. Dışardaki insanları salla gitsin. Hem bu 2 ay arada kafanı topla, moralini düzeltmeye çalış. Emin ol herşey daha güzel olacak. Sonuçta problem yok demek ki hamile kalabiliyorsun ne güzel. Birini veren Rabbim diğerini de verir canım.Ara vermeyince belki rahim bile toparlayamaz kendini daha

haklısın canım çok sağol eşimde varikosel vardı ameliyat olalı 9 ay oldu..ameliyattan sonra morfolojimiz bozuldu..hiç ummadığım beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrenmiştim..inşallah yine öyle olur..

allah hakkızda hayırlısını versin canım...bende kararsızım bu konuda bakalım yarın dr ye gidicem ne diyecek..inşallah canım rabbim sanada en yakın zamanda mucizesini vericek..

canım ya ..........rabbim yardımcın olsun inş biraz zamanın geçmeside lzım daha çokda yeni ........ama sen kendini toparlamaya bak canım

beya yüksekmiiş morfoloji ama dediğin gibi hareketli sayısı düşük inşallah keçibboynuzu yükseltir
bizim neden düştü ameliyat sonrası değerler ya neden ????

zaman ve sabır canım herşey yoluna girecek inş

zor bir süreçten geçiyorsun canım ..
yaşadıkların normal ama yapabildiğin kadar iyi olmaya çalış.
sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor malesef..
önce sağlığını düşün..
2 ay çok uzun bir zaman değil..
vücudun kendini toplasın..
hem hamile kalsan da rahmin o bebeği taşıyabilecek mi ..
rahmin düzene girmesi şart canım..
sıkma kendini..

hadi geçmiş olsun canım gözün aydın..
canın yanmadıysa ilaç geçti demektir..
o zaman tüplerde sorun yok maşallah..
inş myomda erir gider kendiliğinden artık..

üzme kendini ..
korunman şarttı iyi ki de korunmuşsun..
rahimm kendini toparlamadan yeni bir gebelik riskli olurdu canım..
Allah hayırlısını versin.. zamanı gelince gelicek bebekler..

kız uykucu ben geldimm. Nereye kaçtı bakiimmmkaydirigubbakcemile

kimsecikler olmayınca kaçmıştım gece ya..neyse şimdi burdayımm..sende buralardasın nasılsın canımm

tülinciğim sidelyacığım çok sağolun...tülinciğim haklısın canım sağlık olmayınca hiç birşey olmuyor...bakalım yarın dr ye gidicem birde onunla konuşayım o ne diyecek...öpüyorum sizi

uykucu şirinem iyiyim canım. Misafirim gelcek te bir buraya bakıyom. Bir taraftan da yemek falan işte. Öyle geziniyom ortalıkta :)))

[/COLOR][/B][/QUOTE
inşallah canım..eşim çalıştığı için tatil şansımız yok mağlesef olsaydı çok iyi..artık hakkımızda hayırlısı...[/QUOTE]

anladım canım..evdede güzel vakit geçirebilirsiniz..artık havalarda ısındı gezin dolaşınn..bu olayı üzerinizden atmaya çalışın..biliyorum biraz zamana alacak bu..

ayrıca doktorunda dediği gibi bebiş işini en aza 2 ay erteleyin ..olası bir hamilelikte rahim kendini daha toparlamadığı için yine düşük tehlikesi olacak

ateş 37,1 adet günüm bugün ne gelen var nede giden...saatini kaçırmazdı benimkiler 3 saat geciktiii..

az önce test yaptım oda negatifff

oh ohh sevindimm iyi ol tabi..iyi olacankii yumoşlarında güzel güzel büyüsün ordaaa
sağol canım benim..:1hug:

ateş 37,1 adet günüm bugün ne gelen var nede giden...saatini kaçırmazdı benimkiler 3 saat geciktiii..

az önce test yaptım oda negatifff

Canın sağolsun. Hep negatif olacak değil ya. İnşallah tez zamanda pozitifi de göreceğiz. Moralini bozma canım.

sağol canım benim..:1hug:

Canın sağolsun. Hep negatif olacak değil ya. İnşallah tez zamanda pozitifi de göreceğiz. Moralini bozma canım.

yok gülüm bozmuyorum moralimi artık valla..ne zaman canı isterseee..pozitif olmayacağını bile bile yaptım zati..evde test vardı son kullanım tarihi geçmesin dedim diii ..

yani düşün tarihi geçiyor artık testlerinnn

Canlarım hayırlı cumalar. a.s.

Allahım inşallah bütün isteyenleri sevindirecek sırasıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepiniz için her zaman dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu mutluluğu yaşadıkça , içim içime sığmadığıkça aklıma sizler geliyorsunuz. Sizin de bu mutluluğu yaşayabilmenizi çok ama çok istiyorum. :asigim: :asigim: :asigim:

Allah bu yolda yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualar işlerinizi kolaylaştırsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Melekleriniz tez zamanda önce göbüşünüzde sonra da kollarınızda olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canımm inşşş.

maşallah sizde 13 haftaya girmişinizzz..rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlii gelsin bebişinn..teyzesi yer şimdidenn onuu yaaa delikafadulden

Amin canımm. Allah razı olsun. Hamişlerin dualarına ihtiyacımız var. Allahım sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı, daha da mutlu olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah dualar tez zamanda karşılığını bulacaktır.

amin canımm inşşş.

maşallah sizde 13 haftaya girmişinizzz..rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlii gelsin bebişinn..teyzesi yer şimdidenn onuu yaaa delikafadulden

Canlarım Allah sizden de razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sizleri çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim: Hepinizi ayrı ayrı.

Sizler de çok hakediyorsunuz bu mutluluğu. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Sabreden , şükreden , azmeden insanlarsınız. a.s. a.s. a.s. Allahım takdir edecektir muhakkak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…