haklısın canım ama nebileyim yaaa hemen olmassa diye korkuyorum..iki ay ara verirsem birde sonrada hemen olmassa diye endişeleniyorum..evleneli temmuzda 4 yıl olacak..herkez sen daha çocuk düşünmüyomusun yoksa olmuyomu diye soruyolar...bıktım artık..gerçekten çok zor ya..bizi bizden başka kimse anlamıyor..
Canım herkesin her dediğine kafayı takarsan işin zor. Dışardaki insanları salla gitsin. Hem bu 2 ay arada kafanı topla, moralini düzeltmeye çalış. Emin ol herşey daha güzel olacak. Sonuçta problem yok demek ki hamile kalabiliyorsun ne güzel. Birini veren Rabbim diğerini de verir canım.Ara vermeyince belki rahim bile toparlayamaz kendini daha
canım benimde erken doğumum var bir tane ve doktor en az 3 ay korunun dedi ve biz korunduk ama şimdi pişmanım 1, yıldır olmuyor belki hemen tekrar deneseydim belki tutardı ama tabi birazda nasibimiz buymuş ama ne bileyim :1no2::1no2:
slm kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaa....canım çok sıkılıyo...düşük yapıp kürtaj olduğum günden beri evin içinde duramıyorum...dışarıya çıkıp kafamı dağatmaya çalışıyorum ama mağlesef onuda başaramıyorum bunalıyorum resmen....her an içimden ağlamak geliyo..sanki birdaha o güzel duyguyu hiç tatamıyacakmışım gibi geliyo..dr en az kürtajdan sonra 1,5 -2 ay korunun dedi ama kızlar ben kararsızım çok ya ...tekrar hemen hamiş kalamassam diye korunmayı düşünmüyorum..şuan sıkıntıdan patlıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo...allahtan iyi ki sizler varsınız....rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin kucaklarımızı doldurur..annelik duygusunu tattırır..
beya yüksekmiiş morfoloji ama dediğin gibi hareketli sayısı düşük inşallah keçibboynuzu yükseltir
bizim neden düştü ameliyat sonrası değerler ya neden ????
slm kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaa....canım çok sıkılıyo...düşük yapıp kürtaj olduğum günden beri evin içinde duramıyorum...dışarıya çıkıp kafamı dağatmaya çalışıyorum ama mağlesef onuda başaramıyorum bunalıyorum resmen....her an içimden ağlamak geliyo..sanki birdaha o güzel duyguyu hiç tatamıyacakmışım gibi geliyo..dr en az kürtajdan sonra 1,5 -2 ay korunun dedi ama kızlar ben kararsızım çok ya ...tekrar hemen hamiş kalamassam diye korunmayı düşünmüyorum..şuan sıkıntıdan patlıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo...allahtan iyi ki sizler varsınız....rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin kucaklarımızı doldurur..annelik duygusunu tattırır..
canlarım çok teşekkür ederim hsg çekildi gerçekten girerken heycandan ölücektim ama allaha şükürler olsun çok zor değilmiş az ağrım oldu ama sonucu hemen söylemediler malesef ben sordum açık gibi görünüyor ama kesin sonuç pazartesi 3 te çıkacak inşallah açıktır sıkıntı olmaz miyom vardı bende en çok onun yerini tam olarak tespit etmek için istedi doktorlar bakalım hayırlsısı artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benimde erken doğumum var bir tane ve doktor en az 3 ay korunun dedi ve biz korunduk ama şimdi pişmanım 1, yıldır olmuyor belki hemen tekrar deneseydim belki tutardı ama tabi birazda nasibimiz buymuş ama ne bileyim :1no2::1no2:
kız uykucu ben geldimm. Nereye kaçtı bakiimmmkaydirigubbakcemile
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir bende iyyim dicem ama inş iyi olurum hani hatırlarmısınız bilmem şu dudagımda ki alerjik durum akşam yerini uyuşmaya ve aşırı derece şişmeye bıraktı bizde can havliyle acile gittik ama doktor napsın cildiyelik gerisin geri eve döndük sabah bi baktım şişlikten iz kalmamış noluyor bana anlamadım yaaa bir an önce salı olsada doktoruma gitsem başıma başka bişey gelmeden işte böyle canlar inş bende iyi olacagımm
geçmiş olsun tatlım kaydirigubbakcemile3
Kıslar geçenlerde bi arkadaşımla konuşmuştuk onunda bi tanıdığının bizim sebeplerden yani erkekten kaynaklanan sebeplerden çocuğu olmuyomuş sonra bi aktar bulmuşlar o bi macun yapmış 3 kavonoz yemek gerekiyomuş ondan yemiş 3 kavonoz çocuk ondan sonraki ay kız hamile kalmış arkadaşımda tutturdu ne olur sende git çok üzülüyosun belki faydası olur diye ilk başta düşünmemiştim ama sonra gitmeye karar verdim bu kadar çok şey denedim tamam fayda etmedi ama bunuda deniyim ne sakıncası var dedim kendi kendime eşimde Allah razı olsun ben ne duysam hemen alıp yapıyo hiç itiraz etmiyo dün almış o macunuda inşallah faydası olur bizede artık bişeyler yoluna girsin dua edin bol bol bize olurmu
canım sen bilirsin ama benim eşimede yapmıştı aktar ..maalesef bazı yan etkileri oldu..iki ay kullanıp bırakmak zorunda kaldı..şuan vücut dengesi bozulmuş durumda..yinede sen bilirsin tabiki
gÜnaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepİnİze. Rabbİm bu mÜbarek gÜn de ettİĞİmİz butun dularımızı kabul etsİn...
bu arada canzİ bugun hsg Çekİlİyor bİzİm burda. Dualarınızı esİrgemeyİn arkadaŞımızdan. İnŞallah tÜplerde bİr sorun yoktur da hayırlısıyla bebİŞİ gelİr.
inşş bir sorun çıkmaz..dualarımız onunla
herkese hayırlı cumalar... Dilerim rabbim hepimizin dualarına güzel cevaplar verir...
ben şuan mutluluğumu paylaşmak ve herkese bir umut ısıgı daha olmak için yazıyorum...
eşimin sperm sayısı 15 mılyon idi ve doktorumuz eşime varikosel amelıyatı olmadan kesınlıkle gebelık beklemeyin dıyordu. 2 ay boyunca keçiboynuzu kürünü düzenli bır sekılde uyguladık. Rabbıme bınlerce kere sukurler olsun ki 19 mayısda hamıle oldugumun müjdesını aldım.Allah'ım hayırlısıyla sonunu görmeyı de nasip eder umarım.. suan yazarken bıle göz yaslarımı tutamıyorum. Yarabbim bu mutlulugu herkese yaşatır inşallah.. Amin....
sevgilerle... ve dua ile...
tebrik ederim..sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşşş
hayirli cumalar kizlar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah
bu gun 9. ignemi vurulucam
pazartesi randevum var yumoslara bakicaz
buyuk bir ihtimal pazartesi veya sali catlatma ignemi vurulucam
insallah her sey yolunda gider
Allah hayirlisiyla saglikla hepimize hamislik nasip etsin insallah:Saruboceq:
hadi bakalım..bol bol yumoşun olsun emi
kaydirigubbakcemile3
canım seni anlayabiliyorum..benzer sıkıntıları burdaki çoğu arkadaşımız yaşadı maalesef ..bende varım onların içinde..ama inana bana atlatacaksın kısa zamanda..imkanınız cvarsa kısa bir tatil yapın bence eşinle..iyi gelecektir buu
kimsecikler olmayınca kaçmıştım gece ya..neyse şimdi burdayımm..sende buralardasın nasılsın canımm
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir bende iyyim dicem ama inş iyi olurum hani hatırlarmısınız bilmem şu dudagımda ki alerjik durum akşam yerini uyuşmaya ve aşırı derece şişmeye bıraktı bizde can havliyle acile gittik ama doktor napsın cildiyelik gerisin geri eve döndük sabah bi baktım şişlikten iz kalmamış noluyor bana anlamadım yaaa bir an önce salı olsada doktoruma gitsem başıma başka bişey gelmeden işte böyle canlar inş bende iyi olacagımm
geçmiş olsun tatlım kaydirigubbakcemile3
canım sen bilirsin ama benim eşimede yapmıştı aktar ..maalesef bazı yan etkileri oldu..iki ay kullanıp bırakmak zorunda kaldı..şuan vücut dengesi bozulmuş durumda..yinede sen bilirsin tabiki
inşş bir sorun çıkmaz..dualarımız onunla
tebrik ederim..sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşşş
hadi bakalım..bol bol yumoşun olsun emi
kaydirigubbakcemile3
canım seni anlayabiliyorum..benzer sıkıntıları burdaki çoğu arkadaşımız yaşadı maalesef ..bende varım onların içinde..ama inana bana atlatacaksın kısa zamanda..imkanınız cvarsa kısa bir tatil yapın bence eşinle..iyi gelecektir buu[/QUOTE
inşallah canım..eşim çalıştığı için tatil şansımız yok mağlesef olsaydı çok iyi..artık hakkımızda hayırlısı...
uykucu şirinem iyiyim canım. Misafirim gelcek te bir buraya bakıyom. Bir taraftan da yemek falan işte. Öyle geziniyom ortalıkta :)))
sağol canım benim..:1hug:oh ohh sevindimm iyi ol tabi..iyi olacankii yumoşlarında güzel güzel büyüsün ordaaa
ateş 37,1 adet günüm bugün ne gelen var nede giden...saatini kaçırmazdı benimkiler 3 saat geciktiii..
az önce test yaptım oda negatifff
sağol canım benim..:1hug:
Canın sağolsun. Hep negatif olacak değil ya. İnşallah tez zamanda pozitifi de göreceğiz. Moralini bozma canım.
Canlarım hayırlı cumalar. a.s.
Allahım inşallah bütün isteyenleri sevindirecek sırasıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepiniz için her zaman dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu mutluluğu yaşadıkça , içim içime sığmadığıkça aklıma sizler geliyorsunuz. Sizin de bu mutluluğu yaşayabilmenizi çok ama çok istiyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
Allah bu yolda yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualar işlerinizi kolaylaştırsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Melekleriniz tez zamanda önce göbüşünüzde sonra da kollarınızda olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarım hayırlı cumalar. a.s.
Allahım inşallah bütün isteyenleri sevindirecek sırasıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepiniz için her zaman dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu mutluluğu yaşadıkça , içim içime sığmadığıkça aklıma sizler geliyorsunuz. Sizin de bu mutluluğu yaşayabilmenizi çok ama çok istiyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
Allah bu yolda yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualar işlerinizi kolaylaştırsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Melekleriniz tez zamanda önce göbüşünüzde sonra da kollarınızda olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canımm inşşş.
maşallah sizde 13 haftaya girmişinizzz..rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlii gelsin bebişinn..teyzesi yer şimdidenn onuu yaaa delikafadulden
Amin canımm. Allah razı olsun. Hamişlerin dualarına ihtiyacımız var. Allahım sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı, daha da mutlu olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah dualar tez zamanda karşılığını bulacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?