EVET canım pozitif olmaya çalışıyorum zaten umutsuz değilim inş.olucak Allahımın izniyle oyyyyy hepimiz bir gün anne oluruz inşallahhhhh.Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa RABBİNE dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir RABBİM var!' Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et..Dualarımızın kabul olması dileğiyle cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
arkadaşlar yanıtlarınız için çokkkkkkk teşekkür ederimmmm.o zman bu sizden aldığım enerjiyle dahada pozitif olucamhihoyyyt eşimde çok inanyı çkkk istiyo kızlarrrrgamyoncuiremsuAllahım yardım etsin hepimize:ecrin_bebek:
özlem senin sayı ve hareket nasıldı canım yanlış görmüyosam morfoloji 44 değilmi
Allah tamamına erdirsin.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Darısı bizim başımıza.
özlem senin sayı ve hareket nasıldı canım yanlış görmüyosam morfoloji 44 değilmi
EVET CANIM MORFOLOJİ %44 ÖZLEMİN EŞİNİNşakkıdı:smiley-cool:
hayirli cumalar kizlar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah
bu gun 9. ignemi vurulucam
pazartesi randevum var yumoslara bakicaz
buyuk bir ihtimal pazartesi veya sali catlatma ignemi vurulucam
insallah her sey yolunda gider
Allah hayirlisiyla saglikla hepimize hamislik nasip etsin insallah:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaa....canım çok sıkılıyo...düşük yapıp kürtaj olduğum günden beri evin içinde duramıyorum...dışarıya çıkıp kafamı dağatmaya çalışıyorum ama mağlesef onuda başaramıyorum bunalıyorum resmen....her an içimden ağlamak geliyo..sanki birdaha o güzel duyguyu hiç tatamıyacakmışım gibi geliyo..dr en az kürtajdan sonra 1,5 -2 ay korunun dedi ama kızlar ben kararsızım çok ya ...tekrar hemen hamiş kalamassam diye korunmayı düşünmüyorum..şuan sıkıntıdan patlıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo...allahtan iyi ki sizler varsınız....rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin kucaklarımızı doldurur..annelik duygusunu tattırır..
inşallah canım dediğin gibi herşey yolunda gider...rabbim emeğinizin karşılığını verir
slm kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaa....canım çok sıkılıyo...düşük yapıp kürtaj olduğum günden beri evin içinde duramıyorum...dışarıya çıkıp kafamı dağatmaya çalışıyorum ama mağlesef onuda başaramıyorum bunalıyorum resmen....her an içimden ağlamak geliyo..sanki birdaha o güzel duyguyu hiç tatamıyacakmışım gibi geliyo..dr en az kürtajdan sonra 1,5 -2 ay korunun dedi ama kızlar ben kararsızım çok ya ...tekrar hemen hamiş kalamassam diye korunmayı düşünmüyorum..şuan sıkıntıdan patlıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo...allahtan iyi ki sizler varsınız....rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin kucaklarımızı doldurur..annelik duygusunu tattırır..
Canım Allah yardımcın olsun, sabırlar versin kolay bir durum değil tabiki. Rabbim çok büyük ve annem hep Allahın hazinesi çoktur, der. Merak etme tekrardan bebeğin olacak. Fakat 2 ay ara ver. Senin sağlığın da çok önemli. Ve vücudun dinlensin bu süre içinde. Acele etme hemen canım.
Günaydın kıslar sizede hayırlı cumalar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canzi canım inşallah seninde tüplerinde hiçbir sorun yoktur
inşallah hiç acı çekmeden hemen çekilir hsg
İnşallah canzi arkadaşımızın tüpleri açık çıkar:Saruboceq:
gÜnaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar hepİnİze. Rabbİm bu mÜbarek gÜn de ettİĞİmİz butun dularımızı kabul etsİn...
bu arada canzİ bugun hsg Çekİlİyor bİzİm burda. Dualarınızı esİrgemeyİn arkadaŞımızdan. İnŞallah tÜplerde bİr sorun yoktur da hayırlısıyla bebİŞİ gelİr.
kızlar kadıköy koşuyolunda umut tüp bebek merkezi var belki duymuşsunuzdur. az önce bir arkadaş için görüştüm orayla ilaç raporu ile birlikte gidilirse eğer tüp bebek 805,00 tl imiş. çok şaşırdım özel olunca ben en az 2,5 milyar die düşünmüştüm. eğer raporsuz gidilirse ilaçlarla birlikte 4,5 milyarmış.nasıl fiyatları. başarı oranı çok yüksekmiş bu merkezin. buraya gelen hastaların birçoğu orda hamiş kalmış
geçmiş olsun canım..
inş sorun çıkmaz çok heyecanlıydı..
Allah yardımcısı olsun..
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
canlarım çok teşekkür ederim hsg çekildi gerçekten girerken heycandan ölücektim ama allaha şükürler olsun çok zor değilmiş az ağrım oldu ama sonucu hemen söylemediler malesef ben sordum açık gibi görünüyor ama kesin sonuç pazartesi 3 te çıkacak inşallah açıktır sıkıntı olmaz miyom vardı bende en çok onun yerini tam olarak tespit etmek için istedi doktorlar bakalım hayırlsısı artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım olmayacağını nerden çıkardın.nasıl hamile kaldın yine kalırsın.rabbim istedimi ne olmazki.sıkma canını kolay değil biz isterken ne kadar üzülüyoruz sen nasıl üzülüyorsundur.ama sabır işallah gelecek bebişin.hayırlısı olsun.:CüvCüv: :ecrin_bebek:
haklısın canım ama nebileyim yaaa hemen olmassa diye korkuyorum..iki ay ara verirsem birde sonrada hemen olmassa diye endişeleniyorum..evleneli temmuzda 4 yıl olacak..herkez sen daha çocuk düşünmüyomusun yoksa olmuyomu diye soruyolar...bıktım artık..gerçekten çok zor ya..bizi bizden başka kimse anlamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?