Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim orfolojı %44tü ama aşılamam tutmadı eşim hiç inanamamıştı tutacağına onun yuzunden bende inanamamıştım yan,i pozitif olmak çok etkiliyo önemli olan sayı morfolojı değil .tabii öenmeli ama en önemlisi iyi düşünce.umarım tutacaktr için ferah olsun. inşallah canım bizde olucaz Rabbim bizede nasip edicek inanıyorum hayırlısı

arkadaşlar yanıtlarınız için çokkkkkkk teşekkür ederimmmm.o zman bu sizden aldığım enerjiyle dahada pozitif olucamhihoyyyt eşimde çok inanyı çkkk istiyo kızlarrrrgamyoncuiremsuAllahım yardım etsin hepimize:ecrin_bebek:

bu günün hatrına dua edenleri duaların ardına amin diyen dilleri rabbim inş boş çevirmicek inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ayrıca geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaş çok tşk...

amin canım inşşşşş

tatlım pozitif düşünmenin sonucu %50 den fazla etkilediğini burda bütün arkadaşlar bilir örneklerimiz var onun için ltf sende son derece pozitif ol ki bizde seninle sevinelim canım rabbim yardımcınız olsun inş

özlem senin sayı ve hareket nasıldı canım yanlış görmüyosam morfoloji 44 değilmi

evet canım morfolojı krugere göre 44 aöa ileri hareketimiz hiç kalamamış toplam sayı 66 mil ama yerinde harekette çok az %82 haraketsiz bizim eçi oyunuzuyla 1,1 mil ileri hareketimiz olmuştu şimdi bırakınca hiç kalmadı o yuzden bu ayki aşılamamı iptal ettim şimdi keçiboynuzuna devam:sm_cool:

hayirli cumalar kizlar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah

bu gun 9. ignemi vurulucam
pazartesi randevum var yumoslara bakicaz
buyuk bir ihtimal pazartesi veya sali catlatma ignemi vurulucam
insallah her sey yolunda gider
Allah hayirlisiyla saglikla hepimize hamislik nasip etsin insallah:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaa....canım çok sıkılıyo...düşük yapıp kürtaj olduğum günden beri evin içinde duramıyorum...dışarıya çıkıp kafamı dağatmaya çalışıyorum ama mağlesef onuda başaramıyorum bunalıyorum resmen....her an içimden ağlamak geliyo..sanki birdaha o güzel duyguyu hiç tatamıyacakmışım gibi geliyo..dr en az kürtajdan sonra 1,5 -2 ay korunun dedi ama kızlar ben kararsızım çok ya ...tekrar hemen hamiş kalamassam diye korunmayı düşünmüyorum..şuan sıkıntıdan patlıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo...allahtan iyi ki sizler varsınız....rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin kucaklarımızı doldurur..annelik duygusunu tattırır..

inşallah canım dediğin gibi herşey yolunda gider...rabbim emeğinizin karşılığını verir

Canım Allah yardımcın olsun, sabırlar versin kolay bir durum değil tabiki. Rabbim çok büyük ve annem hep Allahın hazinesi çoktur, der. Merak etme tekrardan bebeğin olacak. Fakat 2 ay ara ver. Senin sağlığın da çok önemli. Ve vücudun dinlensin bu süre içinde. Acele etme hemen canım.

beya yüksekmiiş morfoloji ama dediğin gibi hareketli sayısı düşük inşallah keçibboynuzu yükseltir
bizim neden düştü ameliyat sonrası değerler ya neden ????

canım olmayacağını nerden çıkardın.nasıl hamile kaldın yine kalırsın.rabbim istedimi ne olmazki.sıkma canını kolay değil biz isterken ne kadar üzülüyoruz sen nasıl üzülüyorsundur.ama sabır işallah gelecek bebişin.hayırlısı olsun.:CüvCüv: :ecrin_bebek:

haklısın canım ama nebileyim yaaa hemen olmassa diye korkuyorum..iki ay ara verirsem birde sonrada hemen olmassa diye endişeleniyorum..evleneli temmuzda 4 yıl olacak..herkez sen daha çocuk düşünmüyomusun yoksa olmuyomu diye soruyolar...bıktım artık..gerçekten çok zor ya..bizi bizden başka kimse anlamıyor..

Günaydın kıslar sizede hayırlı cumalar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canzi canım inşallah seninde tüplerinde hiçbir sorun yoktur
inşallah hiç acı çekmeden hemen çekilir hsg

İnşallah canzi arkadaşımızın tüpleri açık çıkar:Saruboceq:

inşallah canım ya inşallah.şuan göz yaşlarımı tutamıyorum..düşünsene pazartesi hamiş olduğumu öğreniyosun perşembe hastaneye yatıp cuma sabahı kürtaj oluyorsun..o güzel duyguyu 3 gün yaşayabiliyosun..gerçekten ya anlatamam varya canım çok zor...inşallah rabbim en yakın zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin

canım benimde erken doğumum var bir tane ve doktor en az 3 ay korunun dedi ve biz korunduk ama şimdi pişmanım 1, yıldır olmuyor belki hemen tekrar deneseydim belki tutardı ama tabi birazda nasibimiz buymuş ama ne bileyim :1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…