Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çıkıyoruım ALLAH a emanet olun inş....yarın transferi olacak arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun......yarın inş görüşmek ümidiyle

merhaba arkadslar..tedavıde olan arkadslar ınsalalh hayırlı haberlerle gelıırsınız buraya bızlere umut ısıgı olursunuz....:teytey:

laluzcum pıhtılasma testlerını sormusun..ben yaptırdım..ve halada yaptırıyorum...unıversıte4 hastanelerınde yapılıyor bu testler.ancak 2-3 kayıp sonrası yapıyorlar..eger dr senı sevk ederse..bence hemn yaptır derım..ozelde yaptırıyım dersen cok pahalı oldugunu bılıyorum...kurum karsılarsa hıc ucret odemen yaptırıyorsun...dr konus derım yıne aynı sorunla karsılasma..genetık uzamnlarına gore 3 kayıp olması gerekırmıs..ama bızım tanıdgımz oldugu ıcın erkenden yaptırdık bu testlerı ıyıkıde yaptırmısız...
ben sana yaptırdıgım testlerı yazayım bılgın olsun.
faktor V(KROMOZON TESTLERIDE YAPILIYOR)bu test genetık bolumde yapılıyor..
asagıdakı testlerde testler normal kan merkezlerınde yapılıyor..
ACA IGM,ANTIFOSFOLIPID IGG,ANTIFOSFOLIBID IGM,ACA IGG
aPTT,ATT III,PROTEIN C,PROTEIN S,
LOPUS ANTIKOAGULANI TARAMA.LOPUS ANTIKOAGULANI RATIO
sımdılık bunlara bakıldı..12 hazıranda yıne cıkack bazı testlerım var..
suan ısımlerını bılmıyorum onların...
bende cıkan pıhtılasma faktor v ve proteın c ve sdegerlerımde cıktı..
yenıden gebe klaırsam ıgneyle devam ettırecekler gebelıklerımı..

sabınacım gecmıs olsun canım...kendını ne zamn hazır hıssedıyorsan gebelıge o zamn basla derım..bana 3 ay ve 6 ay dedıler ama ben 1 adet donemınden sonra basladım cunku rahım zaten toparlıyor..bıde hemn hamıs kalan ınsanlar degılızkı bıde korunlaıma.sa.s

canım saol açıklamalrın için yani bu testlere göre bebeğini kaybetmenin sebebi pıhtılaşmamıymış birde sen kaçıncı haftada kaybetmiştin.rabbim bir daha yaşatmasın yanı sadece pıhtılaşma testini yaptırsam normal özel hastanede yaptırabilirmiyim..

tşkler inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol güzel dileklerin için inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: her şey yoluna girecek MEVLAM bir kolaylık vercek bizim yaramazlarda :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: gelecek dualarımızla

canım üzme kendini bunuda atlatacaksın inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yine gelecek meleğin RABİMİN izni ile :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ama önce sen kendini toplamalısın :teselli::teselli::teselli: her şey dua üstüne kurulu bizim dualarımız her zaman yanında :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım tedavin hayırlı sonu güzel olsun inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarına yürekten aminn diyorum hepimizin duası aynı inşş en kısa zamanda anne oluruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canıma.s.
inşallah önmeli birşey değildir...

bence de fiyat baya uygun....

inşallah canım...
allah yardımcın olsun....

canım benim:teselli::1hug:
rabbim bir daha yaşatmasın....
canım bence her ihtimale karşı bir kere adet olana kadar korunsan yeter....

geçmiş olsun canıma.s.
inşallah tüplerde sorun yokdurdur...

ateş 37,1 adet günüm bugün ne gelen var nede giden...saatini kaçırmazdı benimkiler 3 saat geciktiii..
3 saatmi:uhm:

az önce test yaptım oda negatifff
çok erken yapmışsın canım
hayırlısı olsun...

faktor V testı ozel hastanelerde varmı bıılmıyorum....ama semen analızı verılen labarotuarlar genetık tanı merkezlerı dıye gecıyor..oralrda yapılıyor..ama ucret olarak 1,500 lırayı buluyormus..zaten en onemlısı faktor V TESTI..
dıger testlerı ozel hastanelerde yaptırabılırsın bıldıgım kadrıyla..ama en onmlısı faktor V testı....
benım bebegım 6 haftalıkken kalp atısımını aldık..8 haftalıkkende durdu.:çok üzgünüm:
gelısmı felan hersey normal gıdıyordu..bebege kan gıtmedıgı ıcın kalp atımı durmus dedıler....
arastırılan testlerde faktor V TESTINDE
MTHFR 1298 dıye bır test var..
heterozıgot cıktı...dusuk derecede pıhtılasma cıktı..
ancak proteın c ve s degerlerım yuksek cıkması pıhtılasmayı tetıklemıs...
sımdı yenıden verdım bazı testler onlarda faktor III TESTI,TOROMBOFIL testlerı felan
bu testlerıde hematolog ıstedı kadın dogum uzmanı hematologa sevketı benı..sımdı o ıncelemeye aldı..eger yenıden gebe kalırsan kan sulandırıcı ıgne vurunman gerekeck dedı..ona gore doz ayrlaması yapılackmıs.ıgnelerın..
ıgnelerde 9 ay boyunca olacak..gobek kol bacak kısımlarından oluyormus..

laluzcum eger yaptıracaksanda sımddıen basla derım..cunku bu testler baya ugrastıryor.unıversıte hastanesınde 1 ay felan gun verıyorlar..ben en son yaptırdgım testlerde 22 hazırana attılar gunu..sımdı onu beklıyorum..bırde ssk nın gunluk bellı lımıtı var...hepsını odemıyor..kaln testlerı 10 gunde bır yaptırıyorsun....
sen bulundugun sehırde unıversıte hastanelerınde arstır..derım.yada dr syle sevklı gıt..
benım dr unv hastaanesınde oyuzden cok sorun olmadı..genetıktekı bıyologda esımın arkadsıydı hemn yaptırdık bız.ama genetık dr 1 kayıp yasadıgım ıcın gereksız gordu..bende genetık dr dedım dr .soyledı..hemö ılla 3 kayıp yasayıp aynı acıyı yasıyacm dedım...

canım ya valla kafam karıştı doğrusu napsam bilmiyorum.illa üniverste hastanesimi olcak ben istanbulda yaşıyorum ve medical park diye özel bir hastaneye gidiyorum.doktorla konuşsam şimdi dediğin gibi gerek yok diyecek ama böle bir problem varsa tekrar aynı kaybı yaşamak çok kötü rabbim bir daha göstermesin...

evet fadikim erken yaptım farkındayım..napıyım testin günü gececekti barim boşa gitmesin dedimm

Benim arkadaşım aynı sebepten bir sürü bebeğini kaybetti, ama sebebini öğrendikten sonra hamileliği boyunca iğnesini oldu ve şimdi maşallah nur topu gibi bir oğlu var:)) Darısı başına inş canım.

laluzcum sen dr konus.kontrol amaclı bır gun gıt..sonrada pıhtılasmadan ölmus olabılırmı dıye sor..
cunku benım bebegım oldugunde bana dırek....gelısmı guzel gıden bebek nıye ölur..kan pıhtılasmasından olur dedıler...hemen arastırmaya aldılar...tabı benım gıttgım yer tanıdık oldugu ıcın ılk kaybımda arastırıldı...
gıttgın hastane bıldıgım kadarıyla baya buyuk bır yer...ordada bu testler yapılıyor olabılır...
bana kalırsa kadın dogum dr gorus...
ılk kayıbı normal olarak goruyorlar drlar...
ama eger pıhtılasma yada baska bırsey varsa..yıne aynı seyımı yasayacksın...
pıhtılasma topıgınde kızlardan bılıyorum...bunun garantııs yok..kan fazla sulanıp dusukde olabılıyor..suan pıhtılasmayı deneme yanılma yoluyla yapıyor dr..

günaydınnnnn kızlarrr.................kalkın bu gün tatil bliyorum ama dışarda süper bir hava var uyuyarak geçirmeyin zamanınızı (bende bu arada yoldaş arıyorum kendime :))haydin bakalımmmm iyi hafta sonları

Günaydınnnnnnnnnnnnn. İyi haftasonlarııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Biz de erkenciyiz bugün. Tatil ama erken uyandık. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden Öğleden sonra dışarıya çıkacağız. İnşallah bunaltıcı bir sıcak olmaz. laelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Günaydın Nevrocum.hihoyyyt
Demek bebişkonla dışarıya çıkıcaksındelikafadulden
Senden artık göbek şovları bekliyoruz:CüvCüv:
Göbeğinin resimlerini çekte bakalım hadisengözlerimebaksanabalkisalkisalkis

Evet canımmm. a.s. Valla canım benden hiç şov beklemeyin. Çünkü benim dizi baya önde gidiyor. 1 hafta öncesine kadar hormon takviyesine devam ettiğimden çok gaz ve ödem var vücutta. Karnım 7 aylık gibi gözüküyor. Görenler bana doğum ne zaman diyorlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Daha çok var Allahın izniyle deyince ve kaç aylık olduğunu söyleyince şaşırıp kalıyorlar. :1shok: :1shok: :1shok: Bebişin kendisi toplamda 8-9 cm ağırlığı 30 gr anca. Ama benim karnımda bir karpuz var. :roflol: :roflol: :roflol: Bir gün normal boyutlarda seyretmeye dönerse muhakkak paylaşırım. Ama şimdi hiçbir anlamı yok. Çünkü bebek değil resmen göbek. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Yerim ben yavrumu. Onun için 1 değil 5 karpuz taşırım ben. :asigim: :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…