merhaba arkadslar..tedavıde olan arkadslar ınsalalh hayırlı haberlerle gelıırsınız buraya bızlere umut ısıgı olursunuz....:teytey:
laluzcum pıhtılasma testlerını sormusun..ben yaptırdım..ve halada yaptırıyorum...unıversıte4 hastanelerınde yapılıyor bu testler.ancak 2-3 kayıp sonrası yapıyorlar..eger dr senı sevk ederse..bence hemn yaptır derım..ozelde yaptırıyım dersen cok pahalı oldugunu bılıyorum...kurum karsılarsa hıc ucret odemen yaptırıyorsun...dr konus derım yıne aynı sorunla karsılasma..genetık uzamnlarına gore 3 kayıp olması gerekırmıs..ama bızım tanıdgımz oldugu ıcın erkenden yaptırdık bu testlerı ıyıkıde yaptırmısız...
ben sana yaptırdıgım testlerı yazayım bılgın olsun.
faktor V(KROMOZON TESTLERIDE YAPILIYOR)bu test genetık bolumde yapılıyor..
asagıdakı testlerde testler normal kan merkezlerınde yapılıyor..
ACA IGM,ANTIFOSFOLIPID IGG,ANTIFOSFOLIBID IGM,ACA IGG
aPTT,ATT III,PROTEIN C,PROTEIN S,
LOPUS ANTIKOAGULANI TARAMA.LOPUS ANTIKOAGULANI RATIO
sımdılık bunlara bakıldı..12 hazıranda yıne cıkack bazı testlerım var..
suan ısımlerını bılmıyorum onların...
bende cıkan pıhtılasma faktor v ve proteın c ve sdegerlerımde cıktı..
yenıden gebe klaırsam ıgneyle devam ettırecekler gebelıklerımı..
sabınacım gecmıs olsun canım...kendını ne zamn hazır hıssedıyorsan gebelıge o zamn basla derım..bana 3 ay ve 6 ay dedıler ama ben 1 adet donemınden sonra basladım cunku rahım zaten toparlıyor..bıde hemn hamıs kalan ınsanlar degılızkı bıde korunlaıma.sa.s
Canlarım Allah sizden de razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Sizleri çok seviyorum. :asigim: :asigim: :asigim: Hepinizi ayrı ayrı.
Sizler de çok hakediyorsunuz bu mutluluğu. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Sabreden , şükreden , azmeden insanlarsınız. a.s. a.s. a.s. Allahım takdir edecektir muhakkak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canlarım hayırlı cumalar. a.s.
Allahım inşallah bütün isteyenleri sevindirecek sırasıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepiniz için her zaman dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu mutluluğu yaşadıkça , içim içime sığmadığıkça aklıma sizler geliyorsunuz. Sizin de bu mutluluğu yaşayabilmenizi çok ama çok istiyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
Allah bu yolda yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualar işlerinizi kolaylaştırsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Melekleriniz tez zamanda önce göbüşünüzde sonra da kollarınızda olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım ya inşallah.şuan göz yaşlarımı tutamıyorum..düşünsene pazartesi hamiş olduğumu öğreniyosun perşembe hastaneye yatıp cuma sabahı kürtaj oluyorsun..o güzel duyguyu 3 gün yaşayabiliyosun..gerçekten ya anlatamam varya canım çok zor...inşallah rabbim en yakın zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin
hayirli cumalar kizlar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah
bu gun 9. ignemi vurulucam
pazartesi randevum var yumoslara bakicaz
buyuk bir ihtimal pazartesi veya sali catlatma ignemi vurulucam
insallah her sey yolunda gider
Allah hayirlisiyla saglikla hepimize hamislik nasip etsin insallah:Saruboceq:
geçmiş olsun canım..
inş sorun çıkmaz çok heyecanlıydı..
Allah yardımcısı olsun..
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
canlarım çok teşekkür ederim hsg çekildi gerçekten girerken heycandan ölücektim ama allaha şükürler olsun çok zor değilmiş az ağrım oldu ama sonucu hemen söylemediler malesef ben sordum açık gibi görünüyor ama kesin sonuç pazartesi 3 te çıkacak inşallah açıktır sıkıntı olmaz miyom vardı bende en çok onun yerini tam olarak tespit etmek için istedi doktorlar bakalım hayırlsısı artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun çok zor bir şey değil zaten inşş sonucunu alınca daha çok sevinirsin inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir bende iyyim dicem ama inş iyi olurum hani hatırlarmısınız bilmem şu dudagımda ki alerjik durum akşam yerini uyuşmaya ve aşırı derece şişmeye bıraktı bizde can havliyle acile gittik ama doktor napsın cildiyelik gerisin geri eve döndük sabah bi baktım şişlikten iz kalmamış noluyor bana anlamadım yaaa bir an önce salı olsada doktoruma gitsem başıma başka bişey gelmeden işte böyle canlar inş bende iyi olacagımm [/SIZE
bence de fiyat baya uygun....kızlar kadıköy koşuyolunda umut tüp bebek merkezi var belki duymuşsunuzdur. az önce bir arkadaş için görüştüm orayla ilaç raporu ile birlikte gidilirse eğer tüp bebek 805,00 tl imiş. çok şaşırdım özel olunca ben en az 2,5 milyar die düşünmüştüm. eğer raporsuz gidilirse ilaçlarla birlikte 4,5 milyarmış.nasıl fiyatları. başarı oranı çok yüksekmiş bu merkezin. buraya gelen hastaların birçoğu orda hamiş kalmış
inşallah canım...hayirli cumalar kizlar
Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah
bu gun 9. ignemi vurulucam
pazartesi randevum var yumoslara bakicaz
buyuk bir ihtimal pazartesi veya sali catlatma ignemi vurulucam
insallah her sey yolunda gider
Allah hayirlisiyla saglikla hepimize hamislik nasip etsin insallah:Saruboceq:
canım benim:teselli::1hug:slm kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim yaa....canım çok sıkılıyo...düşük yapıp kürtaj olduğum günden beri evin içinde duramıyorum...dışarıya çıkıp kafamı dağatmaya çalışıyorum ama mağlesef onuda başaramıyorum bunalıyorum resmen....her an içimden ağlamak geliyo..sanki birdaha o güzel duyguyu hiç tatamıyacakmışım gibi geliyo..dr en az kürtajdan sonra 1,5 -2 ay korunun dedi ama kızlar ben kararsızım çok ya ...tekrar hemen hamiş kalamassam diye korunmayı düşünmüyorum..şuan sıkıntıdan patlıyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo...allahtan iyi ki sizler varsınız....rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizin kucaklarımızı doldurur..annelik duygusunu tattırır..
geçmiş olsun canıma.s.canlarım çok teşekkür ederim hsg çekildi gerçekten girerken heycandan ölücektim ama allaha şükürler olsun çok zor değilmiş az ağrım oldu ama sonucu hemen söylemediler malesef ben sordum açık gibi görünüyor ama kesin sonuç pazartesi 3 te çıkacak inşallah açıktır sıkıntı olmaz miyom vardı bende en çok onun yerini tam olarak tespit etmek için istedi doktorlar bakalım hayırlsısı artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok erken yapmışsın canımateş 37,1 adet günüm bugün ne gelen var nede giden...saatini kaçırmazdı benimkiler 3 saat geciktiii..
3 saatmi:uhm:
az önce test yaptım oda negatifff
canım saol açıklamalrın için yani bu testlere göre bebeğini kaybetmenin sebebi pıhtılaşmamıymış birde sen kaçıncı haftada kaybetmiştin.rabbim bir daha yaşatmasın yanı sadece pıhtılaşma testini yaptırsam normal özel hastanede yaptırabilirmiyim..
laluzcum eger yaptıracaksanda sımddıen basla derım..cunku bu testler baya ugrastıryor.unıversıte hastanesınde 1 ay felan gun verıyorlar..ben en son yaptırdgım testlerde 22 hazırana attılar gunu..sımdı onu beklıyorum..bırde ssk nın gunluk bellı lımıtı var...hepsını odemıyor..kaln testlerı 10 gunde bır yaptırıyorsun....
sen bulundugun sehırde unıversıte hastanelerınde arstır..derım.yada dr syle sevklı gıt..
benım dr unv hastaanesınde oyuzden cok sorun olmadı..genetıktekı bıyologda esımın arkadsıydı hemn yaptırdık bız.ama genetık dr 1 kayıp yasadıgım ıcın gereksız gordu..bende genetık dr dedım dr .soyledı..hemö ılla 3 kayıp yasayıp aynı acıyı yasıyacm dedım...
çok geçmiş olsun canıma.s.
inşallah önmeli birşey değildir...
bence de fiyat baya uygun....
inşallah canım...
allah yardımcın olsun....
canım benim:teselli::1hug:
rabbim bir daha yaşatmasın....
canım bence her ihtimale karşı bir kere adet olana kadar korunsan yeter....
geçmiş olsun canıma.s.
inşallah tüplerde sorun yokdurdur...
çok erken yapmışsın canım
hayırlısı olsun...
faktor V testı ozel hastanelerde varmı bıılmıyorum....ama semen analızı verılen labarotuarlar genetık tanı merkezlerı dıye gecıyor..oralrda yapılıyor..ama ucret olarak 1,500 lırayı buluyormus..zaten en onemlısı faktor V TESTI..
dıger testlerı ozel hastanelerde yaptırabılırsın bıldıgım kadrıyla..ama en onmlısı faktor V testı....
benım bebegım 6 haftalıkken kalp atısımını aldık..8 haftalıkkende durdu.:çok üzgünüm:
gelısmı felan hersey normal gıdıyordu..bebege kan gıtmedıgı ıcın kalp atımı durmus dedıler....
arastırılan testlerde faktor V TESTINDE
MTHFR 1298 dıye bır test var..
heterozıgot cıktı...dusuk derecede pıhtılasma cıktı..
ancak proteın c ve s degerlerım yuksek cıkması pıhtılasmayı tetıklemıs...
sımdı yenıden verdım bazı testler onlarda faktor III TESTI,TOROMBOFIL testlerı felan
bu testlerıde hematolog ıstedı kadın dogum uzmanı hematologa sevketı benı..sımdı o ıncelemeye aldı..eger yenıden gebe kalırsan kan sulandırıcı ıgne vurunman gerekeck dedı..ona gore doz ayrlaması yapılackmıs.ıgnelerın..
ıgnelerde 9 ay boyunca olacak..gobek kol bacak kısımlarından oluyormus..
canım ya valla kafam karıştı doğrusu napsam bilmiyorum.illa üniverste hastanesimi olcak ben istanbulda yaşıyorum ve medical park diye özel bir hastaneye gidiyorum.doktorla konuşsam şimdi dediğin gibi gerek yok diyecek ama böle bir problem varsa tekrar aynı kaybı yaşamak çok kötü rabbim bir daha göstermesin...
Günaydınnnnnnnnnnnnn. İyi haftasonlarııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Biz de erkenciyiz bugün. Tatil ama erken uyandık. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden Öğleden sonra dışarıya çıkacağız. İnşallah bunaltıcı bir sıcak olmaz. laelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Günaydın Nevrocum.hihoyyyt
Demek bebişkonla dışarıya çıkıcaksındelikafadulden
Senden artık göbek şovları bekliyoruz:CüvCüv:
Göbeğinin resimlerini çekte bakalım hadisengözlerimebaksanabalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?