Tatlım ben de burdayım ama gelen giden yok. :uhm:
Herkese günaydınlar güzel bi hafta sonu olması dileğiyle
Sidelyacım ben geldim hiç seni yalnız bırakırmıyım
bugün temzlik yapıcam girmem dedim ama dayanamadım
öğleden sonrada kaynanama gidicem
nevrocum eline sağlık canım yine her zamanki gibi çok güzel bi liste yapmışsın inşallah listedeki herkes hamişlere doluşur sudennas arkadaşım senide kutluyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin nevrocum inşallah diğer arkadaşlarla birlikte benide hamişlere geçirmek sana nasip olur canım hepinizi öpüyorum .....
Herkese günaydınlar güzel bi hafta sonu olması dileğiyle
Sidelyacım ben geldim hiç seni yalnız bırakırmıyım
bugün temzlik yapıcam girmem dedim ama dayanamadım
öğleden sonrada kaynanama gidicem
İnşallah canım. Aminnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dolup taşsın inşallah Hamişşlerimizin köşesi. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen ne durumdasın. En son transfer için bekliyordun. Trasnferin gerçekleşti mi? Gerçekleşti ise sonuç günün ne zaman? Hayırlısıyla seni de alacağız inşallah PEMBE KÖŞEMİZE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın canım. Sana da iyi haftasonları. Allah kolaylık versin. Temizlik yapmayı unuttum valla. Yapmayalı baya oldu. Hatırlamayı da pek istmiyorum açıkcası. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Sağolsun kociş yapıyor. :asigim:
bugün transferimin dördüncü günü kızlar hiç bi belirti yok neden acaba hiç bi yerim ağrımıyo ne kasıklarım ne göğüslerim genemi negatifi görcez acaba( hayırlısı allahtan zaten hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum allah büyüktür.......
Herkese iyi hafta sonları..Evde ustalar ...tamirat var,çok iş var ,bir göz atayım dedim...a.s.
Canım aklına kötü şeyler getirme daha çok erken
Allahında izniyle inşallah pozitifi görüceksin
biraz daha sabır arkadaşım:1hug:
inşallah canım inşallah allah kimsenin elini emeklerini boşa çıkarmasın bekliyorum zaten allah büyüktür diyorum ona sığınıyorum allah bekleyen bütün arkadaşlarımla beraber banada önce pozitifi görmeyi sonrada kucağımıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:
gunaydin kizlar iyi haftasonlarii
nevrocum canim kendine cok dikkat et oh bebisinde guzel guzel gezsin d vitaminine doysunnn gunesten
sera canim allah yardimcin olsun ins bebislerin guzelce tutunurlar
caneylom allahim bu defa sana bebsiini gondersin duaalrimdasin belirti onemli degil hic takilma daha cok erken canim
sudenaz arkadasimizi ben gozden kacirdimmi ya hic hatirlamiyorum hayret ama tbrler saglicakla kucagina alir ins
sağol canım benim seninde inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır çocuğu olmayan bütün arkadaşlarım ve kavuşmak üzere olan bütün arkadaşlarım dualarımda her zaman rabbim dehe fazla hasret çektirmesin inşallah:Saruboceq:
Ben çıkıyorum kıslar görüşmek üzere hepiniz kendinize çok iyi bakın Şeniz
evet canım çarşamba oldu transferim test 1 haziran dediler durumum dediğim gibi hiç bi belirti yok diğerindede zaten hiç bi belirtim yoktu o yüzden pek ümitli değilim ama allah büyüktür allahtan ümit kesilmez moralim yerinde yani çok şükür inşallah güzel bi sonuç alırız tedavideki bütün arkadaşlarımla beraber hamiş listesindeki yerimizi alırız
Herkese iyi hafta sonları..Evde ustalar ...tamirat var,çok iş var ,bir göz atayım dedim...a.s.
Ben çıkıyorum kıslar görüşmek üzere hepiniz kendinize çok iyi bakın Şeniz
bugün transferimin dördüncü günü kızlar hiç bi belirti yok neden acaba hiç bi yerim ağrımıyo ne kasıklarım ne göğüslerim genemi negatifi görcez acaba( hayırlısı allahtan zaten hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum allah büyüktür.......
Günaydınnnnnnnnnnnnn. İyi haftasonlarııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Biz de erkenciyiz bugün. Tatil ama erken uyandık. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden Öğleden sonra dışarıya çıkacağız. İnşallah bunaltıcı bir sıcak olmaz. laelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?