Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese günaydınlar güzel bi hafta sonu olması dileğiyle

Sidelyacım ben geldim hiç seni yalnız bırakırmıyım
bugün temzlik yapıcam girmem dedim ama dayanamadım
öğleden sonrada kaynanama gidicem

Tatlım ben de burdayım ama gelen giden yok. :uhm:

öyle bende ddemirbaş oldum iş günlerinde bırakmıyorum elimden geldiği kadar canım ya sende de ne güzel bir telaşe vardır şimdi melegin seninle maşallah adına o kadar seviniyorum ki bilemezsin rabbim isteyen herkezle beraber banada nasip eder inş

günaydın hoş geldin veeee kolay gelsin tatlış

İnşallah canım. Aminnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dolup taşsın inşallah Hamişşlerimizin köşesi. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen ne durumdasın. En son transfer için bekliyordun. Trasnferin gerçekleşti mi? Gerçekleşti ise sonuç günün ne zaman? Hayırlısıyla seni de alacağız inşallah PEMBE KÖŞEMİZE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın canım. Sana da iyi haftasonları. Allah kolaylık versin. Temizlik yapmayı unuttum valla. Yapmayalı baya oldu. Hatırlamayı da pek istmiyorum açıkcası. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Sağolsun kociş yapıyor. :asigim:

bugün transferimin dördüncü günü kızlar hiç bi belirti yok neden acaba hiç bi yerim ağrımıyo ne kasıklarım ne göğüslerim genemi negatifi görcez acaba ( hayırlısı allahtan zaten hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum allah büyüktür.......

Günaydın tatlişkom sağolasın valla bende unutsam ne iyi olur hafta arası iş hafta sonu temizlik hiç hoş oluyo vallayerimseniben
sen nasılsın bitanem bugün gezmelere gidicekmişsiniz bebişle
oh ne güzel valla şimdi karnında gezdiriyosun çok yakındada
elinden tutup gezdirircen inşallahkaydirigubbakcemile2

evet canım çarşamba oldu transferim test 1 haziran dediler durumum dediğim gibi hiç bi belirti yok diğerindede zaten hiç bi belirtim yoktu o yüzden pek ümitli değilim ama allah büyüktür allahtan ümit kesilmez moralim yerinde yani çok şükür inşallah güzel bi sonuç alırız tedavideki bütün arkadaşlarımla beraber hamiş listesindeki yerimizi alırız

Canım aklına kötü şeyler getirme daha çok erken
Allahında izniyle inşallah pozitifi görüceksin
biraz daha sabır arkadaşım:1hug:

Herkese iyi hafta sonları..Evde ustalar ...tamirat var,çok iş var ,bir göz atayım dedim...a.s.

Canım aklına kötü şeyler getirme daha çok erken
Allahında izniyle inşallah pozitifi görüceksin
biraz daha sabır arkadaşım:1hug:

inşallah canım inşallah allah kimsenin elini emeklerini boşa çıkarmasın bekliyorum zaten allah büyüktür diyorum ona sığınıyorum allah bekleyen bütün arkadaşlarımla beraber banada önce pozitifi görmeyi sonrada kucağımıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:

Aminnnnn canım aminnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gunaydin kizlar iyi haftasonlarii
nevrocum canim kendine cok dikkat et oh bebisinde guzel guzel gezsin d vitaminine doysunnn gunesten
sera canim allah yardimcin olsun ins bebislerin guzelce tutunurlar
caneylom allahim bu defa sana bebsiini gondersin duaalrimdasin belirti onemli degil hic takilma daha cok erken canim
sudenaz arkadasimizi ben gozden kacirdimmi ya hic hatirlamiyorum hayret ama tbrler saglicakla kucagina alir ins

sağol canım benim seninde inşallah tedavin pozitifle sonuçlanır çocuğu olmayan bütün arkadaşlarım ve kavuşmak üzere olan bütün arkadaşlarım dualarımda her zaman rabbim dehe fazla hasret çektirmesin inşallah:Saruboceq:

amin canim ins

Ben çıkıyorum kıslar görüşmek üzere hepiniz kendinize çok iyi bakın Şeniz

gule gule canim gorusuruz

canım rabbim yeterki ol desin hem herkezde aynı belirti olacak diyede bişey yok ltf ümitsizliğe kapılma pozitif ol canım rabbim yardımcın olsun dualarımızdasın

Herkese iyi hafta sonları..Evde ustalar ...tamirat var,çok iş var ,bir göz atayım dedim...a.s.

sağol tatlım sanada kolay gelsin

Ben çıkıyorum kıslar görüşmek üzere hepiniz kendinize çok iyi bakın Şeniz

hoşçakal canım

asi hoşgeldin kız nasılsın görüşemiyoruz ..........nasıl gidiyor tedavin...inş herşey yolunda gider de melegin gelir bu kez

slm kızlar,mutlu hafta sonları herkese hihoyyyt

bugün görümcem ve eşi gelecek akşama ,malum eşim askerden gelince gelen gelene kaydirigubbakcemile3 neyseki haftaya bu günler inşallah tatildeyiz bodrum bodrum kaydirigubbakcemile3
tabii kaynanatör hiç gelmez olur mu haziranin 12sinde düğün varmış onu bahane edip geliyor oysaki bizim bebiş çalışmalarımız vardı ne olacak bilmiyorum -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum bir rahat bırakmıyor cadı :mymeka:

caneylom inşallah güzel haberler alırız senden ancak transferin 4.günü sence erken değil mi,kendini dinleyip üzülme,belirti arama,kendini başka şeylerle meşgul et,fazla düşünüp bebişlerini kötü etkileme :1hug:

nevrom demek bugün bebişle gezmeye gidiyorsunuz oh ne güzel :icecream: fazla sıcakta kalma,gez eğlen ,ara sıra dinlen ,öpüyorum ikinizi Şeniz

kızlar görev teslimi sırasıdır şimdi ben çıkıyorum pazartesi inş görüşmek üzere ALLAH a emanet olun inş hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…