caneylom kızzzzzzzzz ne böyle kalbi karalık yapıyon kara kara şeyler yazmışsın burayaklava:.......inşallah rabbim sana çifter çifter bebişler nasip ederde bu günleri düşünmeye zamanın olmaz canım
bugün transferimin dördüncü günü kızlar hiç bi belirti yok neden acaba hiç bi yerim ağrımıyo ne kasıklarım ne göğüslerim genemi negatifi görcez acaba( hayırlısı allahtan zaten hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum allah büyüktür.......
canım allah büyükk inşallah bebişlerin seninledirr....:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet canımmm. a.s. Valla canım benden hiç şov beklemeyin. Çünkü benim dizi baya önde gidiyor. 1 hafta öncesine kadar hormon takviyesine devam ettiğimden çok gaz ve ödem var vücutta. Karnım 7 aylık gibi gözüküyor. Görenler bana doğum ne zaman diyorlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Daha çok var Allahın izniyle deyince ve kaç aylık olduğunu söyleyince şaşırıp kalıyorlar. :1shok: :1shok: :1shok: Bebişin kendisi toplamda 8-9 cm ağırlığı 30 gr anca.Ama benim karnımda bir karpuz var. :roflol: :roflol: :roflol: Bir gün normal boyutlarda seyretmeye dönerse muhakkak paylaşırım. Ama şimdi hiçbir anlamı yok. Çünkü bebek değil resmen göbek. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Yerim ben yavrumu. Onun için 1 değil 5 karpuz taşırım ben. :asigim: :asigim: :asigim:
aaaa çok sevindim:teytey:KIZLAR KK YE ÜYE ARKADAŞIMIZ HAYAL 2626 MAYA TÜP BEBEKTE TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI DÜN SONUÇLARI ALMIŞ VE HAMİLEYMİŞ ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZLERİN BAŞINA OLSUN İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MEVLAM BİZEDE MUCİZELERİMİZİ GÖNDERSİN İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canımŞenizevet canım çarşamba oldu transferim test 1 haziran dediler durumum dediğim gibi hiç bi belirti yok diğerindede zaten hiç bi belirtim yoktu o yüzden pek ümitli değilim ama allah büyüktür allahtan ümit kesilmez moralim yerinde yani çok şükür inşallah güzel bi sonuç alırız tedavideki bütün arkadaşlarımla beraber hamiş listesindeki yerimizi alırız
hayırlısı olsun canım:teselli::1hug:kızlar dün eltimin hamile olduğunu öğrendim kendimi tutamadım ağladım. onun adına çok sevindim hihoyyytama kendim adıma çok üzüldüm:çok üzgünüm: ..allahım bizlerede yaşatsın o duyguyu işallah.rabbim gözümüzde koymasın..:Saruboceq:
rabbim analı babalı büyütsün...kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma
kızlarr
bu gün benim transferimin 8. günü, kan testine 4 gün kaldı,
ama ben dayanamadım idrar testi yapım,
çok çok hafif pembe çizgi çıktı,
acaba hamilemiyim ki , ne dersiniz
kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma
Canım kaynanan da mı sizinle Bodruma gidicek:1shok:
Yuh yani
Bu ay benim kaynanamda bizdeydi.
Eşimle doğru düzgün bi iş yapamadık:jeyyar:
Bizi hiç yalnız bırakmadıkötükedihüso
Kısmet bakalım yarın adet olucam kesin
kızlarr
bu gün benim transferimin 8. günü, kan testine 4 gün kaldı,
ama ben dayanamadım idrar testi yapım,
çok çok hafif pembe çizgi çıktı,
acaba hamilemiyim ki , ne dersiniz
hep derdımkı alışamam bu duruma bebişımsız yapamam nefes alamam derdım ılk duydugumdu tedavı olmadan olmayacagını ama insan alışıyormuş rabbım dayanma gucu verıyormuş dun gece yıne agladım beyazsovda ajda pekkanın şarkısında agladım hıçkıra hıçkıra hemde işte o şarkını sozlerı...
canlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun kaydirigubbakcemile3
boş ver canımbugün zor bir gündü benim için,kendilerini sevmediğim ve bunu bilen insanlar,evimde istemediğim halde gelip oturdular,hiç bir şey olmamış gibi,bir insan bu kadar yüzsüz ve utanmaz olur mu bilmiyorum,artık hiçbir şeye aklım ermiyor :uhm:
eşimle aramı açmaya çalışan,fesatlıklarından kuduran görümcelerim eşim için gözünaydına geldiler ki üstelik 5 ay boyunca ne aradılar ne sordular,sizleri Allah'a havale ediyorum,Allah bilir...
iyi geceler ...
çok sevindim canımŞenizcanlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun kaydirigubbakcemile3
canım benim:teselli::1hug:hep derdımkı alışamam bu duruma bebişımsız yapamam nefes alamam derdım ılk duydugumdu tedavı olmadan olmayacagını ama insan alışıyormuş rabbım dayanma gucu verıyormuş dun gece yıne agladım beyazsovda ajda pekkanın şarkısında agladım hıçkıra hıçkıra hemde işte o şarkını sozlerı...
biliyorum canım senin için ne kadar zor olduğunu inşallah rabbim bu sefer bebeğini gönderir buda son denemeniz olur mevlam size inşallah tülay24 arkadaşımız gibi ikiz bebek nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sağol harzemcim üçüncü olunca insan biraz hassas oluyo ondan öyle kara kara kanuşuyom umudum olsa da bunu kendime bile hissettirmemeye çalışyorum canımçünkü negatif olunca hüsrana uğruyo insan bence en kötüsüne alıştırmalı insan kendini iyisi olursada süpriz olur işte hakkımızda hayırlısı canım biz üstümüze düşen görevi yaptık bundan sonrasını allah büyüktür deyip beklemek kalıyo hayırlısı allahtan canım hoşçakal....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?