Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
caneylom kızzzzzzzzz ne böyle kalbi karalık yapıyon kara kara şeyler yazmışsın buraya klava:.......inşallah rabbim sana çifter çifter bebişler nasip ederde bu günleri düşünmeye zamanın olmaz canım

sağol harzemcim üçüncü olunca insan biraz hassas oluyo ondan öyle kara kara kanuşuyom umudum olsa da bunu kendime bile hissettirmemeye çalışyorum canımçünkü negatif olunca hüsrana uğruyo insan bence en kötüsüne alıştırmalı insan kendini iyisi olursada süpriz olur işte hakkımızda hayırlısı canım biz üstümüze düşen görevi yaptık bundan sonrasını allah büyüktür deyip beklemek kalıyo hayırlısı allahtan canım hoşçakal....a.s.

fokufokur masalalh dıeyım ılk once kızına..
senın gecmısı okudugumda asılamlardan hep umıdım oldun..
bebegını saglıkla buyut canım..cok seker masalalhhhhh..
annesıde guzelmıs...yandan gorduk profılını:1hug:

canım allah büyükk inşallah bebişlerin seninledirr....:ecrin_bebek:

ben eskı sohbbetlerımzı ozluyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oft takıp edemezlerde bızı..ama sımdı nerdeeeeeeee:a015::a015::a015:

haftasonları böyle canım herkes unutuyo buraları napalım pazartesiyi bekleriz bizde(

kızlarr

bu gün benim transferimin 8. günü, kan testine 4 gün kaldı,

ama ben dayanamadım idrar testi yapım,

çok çok hafif pembe çizgi çıktı,

acaba hamilemiyim ki , ne dersiniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi gezmeler bitanemŞeniz

aaaa çok sevindim:teytey:
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....

inşallah canımŞeniz

hayırlısı olsun canım:teselli::1hug:

kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma
rabbim analı babalı büyütsün...
maşaşalh çok tatlı:asigim:

kızlarr

canım inşallah hamilesindir hihoyyyt
badem arkadaşımızında tüp bebekte erkenden hafif çizgi çıkmıştı...
inşallah sende hamilesindir...
ama idrar testine yinede çok güvenme...sonra negatif çıkarsa çok üzülürsün

hep derdımkı alışamam bu duruma bebişımsız yapamam nefes alamam derdım ılk duydugumdu tedavı olmadan olmayacagını ama insan alışıyormuş rabbım dayanma gucu verıyormuş dun gece yıne agladım beyazsovda ajda pekkanın şarkısında agladım hıçkıra hıçkıra hemde işte o şarkını sozlerı...

ah ne hayatlar umıtıyle zamansız yollara duştuk
ilk yenılen bız degıldık elbet gun oldu dunyaya kustuk
aglama anne benım için aglama bende herkes kadar aldım acılardan,,
aglama anne benım için aglama bende herkes kadar yandım
sen ne olur çocuklugumu sakla,tek kalan elımde avucumda
aglama anne benım için aglama
her bırımız başka bır hıkaye
anne bu ayrılıklar nıye
sen yıne bır nınnı söyle bana
yavrum uyusunda buyusun dıye..

bu şarkı çok aglattı benı ya ajda pekkanda çok guzel soyluyor.....

canlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun kaydirigubbakcemile3

kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma

canım maşallah Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

yok kız sevcan o kadar da değil,tatilden sonra gelecek cadı,aslında evin bodrumuna mı kitlesem ne yapsam kaydirigubbakcemile3 kayınvalide yanındayken birlikte olmuyor alışık değiliz belki de beraber yaşamaya alışmadığımızdandır ,inşallah en yakın zamanda hamiş kalırız bu kaynanatörlere rağmen :icecream:

kızlarr

hamile olabilirsin ki inşallah öylesindir ama en güvenilir kan testidir bence :1hug:

canım ya ağlamakla kendini yıpratırsın lütfen yapma bunu,her şeyin bir vakti saati var,bizde o vakti bekliyoruz :1hug:

canlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun kaydirigubbakcemile3

gözünaydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bugün zor bir gündü benim için,kendilerini sevmediğim ve bunu bilen insanlar,evimde istemediğim halde gelip oturdular,hiç bir şey olmamış gibi,bir insan bu kadar yüzsüz ve utanmaz olur mu bilmiyorum,artık hiçbir şeye aklım ermiyor :uhm:
eşimle aramı açmaya çalışan,fesatlıklarından kuduran görümcelerim eşim için gözünaydına geldiler ki üstelik 5 ay boyunca ne aradılar ne sordular,sizleri Allah'a havale ediyorum,Allah bilir...

iyi geceler ...

boş ver canım
onlar utansın:dilcikar:

çok sevindim canımŞeniz
rabbim kucağına almayıda nasip etsin....

canım benim:teselli::1hug:
rabbim en kısa zaman da bebişini gönderir inşallah...

iyi geceler canlar..............bengusu canım boşver salla onları çatlat gitsin o cadıları sen eşinle mutlu oldukça ortadan ikiye yarılsınlar emi............nasıl dua ama..........inan canım herkesin başında aynı dertler var bir tek sen değilsin..........serena canım inan bende o şarkıyı çok severim çocukluğumun yani yeni genç kız olduğum zamanlarda çıkmıştı ama beni hep duygulandırırdı hatta o şakı için kasetini almıştık ben inanıyorum canım elbet birgün bizlerde anne olacağız rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacak bu kadar çok canı gönülden isteyen kullarına verecek bebeklerini...........wormworld canım inşallah 4 gün sonra buraya hamiş heberini yazacaksın bizde senin için halay çekeceğiz rabbim sana bebeklerini göndersin güzelim...........

rylai canım hadi gözün aydın kalp atışını duydun inşallah bir kaç ay sonra bebişini ultrasonda görürsün hayırlısıylada kucağına alırsın fokur fokur gibi sende resmini eklersin bizlerle mutluluğunu paylaşırsın.................

biliyorum canım senin için ne kadar zor olduğunu inşallah rabbim bu sefer bebeğini gönderir buda son denemeniz olur mevlam size inşallah tülay24 arkadaşımız gibi ikiz bebek nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…