slm kızlar,mutlu hafta sonları herkese hihoyyyt
bugün görümcem ve eşi gelecek akşama ,malum eşim askerden gelince gelen gelene kaydirigubbakcemile3 neyseki haftaya bu günler inşallah tatildeyiz bodrum bodrumkaydirigubbakcemile3
tabii kaynanatör hiç gelmez olur mu haziranin 12sinde düğün varmış onu bahane edip geliyor oysaki bizim bebiş çalışmalarımız vardı ne olacak bilmiyorum -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum bir rahat bırakmıyor cadı :mymeka:
caneylom inşallah güzel haberler alırız senden ancak transferin 4.günü sence erken değil mi,kendini dinleyip üzülme,belirti arama,kendini başka şeylerle meşgul et,fazla düşünüp bebişlerini kötü etkileme :1hug:
nevrom demek bugün bebişle gezmeye gidiyorsunuz oh ne güzel :icecream: fazla sıcakta kalma,gez eğlen ,ara sıra dinlen ,öpüyorum ikinizi Şeniz
kızlar dün eltimin hamile olduğunu öğrendim kendimi tutamadım ağladım. onun adına çok sevindim hihoyyytama kendim adıma çok üzüldüm:çok üzgünüm: ..allahım bizlerede yaşatsın o duyguyu işallah.rabbim gözümüzde koymasın..:Saruboceq:
kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma
kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma
Canım inşallah Allahım en yakın zamanda sana da nasip eder:Saruboceq:
canım ağzına sağlık inşallah allahım hepimizn dularını kabul eder ve birgün izlerde anne oluruz sağlıklı ve hayılrı evlat sahibi oluruz canımCanlarım hayırlı cumalar. a.s.
Allahım inşallah bütün isteyenleri sevindirecek sırasıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepiniz için her zaman dua ediyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu mutluluğu yaşadıkça , içim içime sığmadığıkça aklıma sizler geliyorsunuz. Sizin de bu mutluluğu yaşayabilmenizi çok ama çok istiyorum. :asigim: :asigim: :asigim:
Allah bu yolda yardımcınız olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualar işlerinizi kolaylaştırsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Melekleriniz tez zamanda önce göbüşünüzde sonra da kollarınızda olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım inşallah sonuçları alıncada çok rahatlıycamgeçmiş olsun çok zor bir şey değil zaten inşş sonucunu alınca daha çok sevinirsin inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkürler canım inşallah canım pazartesi sonuçlar bakalım hayırlısı artık
geçmiş olsun canıma.s.
inşallah tüplerde sorun yokdurdur...
maşallah allah bağaşlasın darısı bizlerin başına:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?