Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar dün eltimin hamile olduğunu öğrendim kendimi tutamadım ağladım. onun adına çok sevindim hihoyyytama kendim adıma çok üzüldüm:çok üzgünüm: ..allahım bizlerede yaşatsın o duyguyu işallah.rabbim gözümüzde koymasın..:Saruboceq:

kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma

Canım kaynanan da mı sizinle Bodruma gidicek:1shok:
Yuh yani
Bu ay benim kaynanamda bizdeydi.
Eşimle doğru düzgün bi iş yapamadık:jeyyar:
Bizi hiç yalnız bırakmadıkötükedihüso
Kısmet bakalım yarın adet olucam kesin

Canım inşallah Allahım en yakın zamanda sana da nasip eder:Saruboceq:

canım adı tuana ece rabbim hepinize tattırsın allahım inşallah bu yıl bitmeden hepiniz hamile kalırsınız 26 günlük oldu bu 12 günlük hali.

nevro canım bu arada 21 mayıs yazıyor adet günüm 22 mayıs olacaktı tatlımm ..size bol gezmeler bebişinle..bugün burası kapalı..yağmur var eve tıkandıkk bizz

kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma

maşallah kırk bin kere maşallah canımm...ohhh ne güzel bir duygu yarabbim ..rabbim bizlere nasip eder inşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün canım çok tatlı bebişin maşallah allah olmayanlarada nasip etsin

canım ağzına sağlık inşallah allahım hepimizn dularını kabul eder ve birgün izlerde anne oluruz sağlıklı ve hayılrı evlat sahibi oluruz canım

selam kızlar.............geçmişi okuya okuya anca geldim bir geldimki çok güzel bir bebiş gördüm maşallahhhhhhhhhh allahım esirgesin mevlam sağlık ve sıhhatle büyümeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh.....önceki sayfada listeyi okurken aklımdan hamişler bu doğurmadımı niye haber vermiyolar bizdemi hamile kalınca burayı unutacağız bebek telaşınamı düşeceğiz ondanmı gelmeyeceğiz diye aklımdan geçiriyodum resmi görünce şaşırdım demekki unutmayanlarda varmış fokur fokur allah mutluluğunuzu daim etsin canım yuvanızdan sağlık huzur mutluluk eksik olmasın ..............

caneylom kızzzzzzzzz ne böyle kalbi karalık yapıyon kara kara şeyler yazmışsın buraya klava:.......inşallah rabbim sana çifter çifter bebişler nasip ederde bu günleri düşünmeye zamanın olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…