Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr

bu gün benim transferimin 8. günü, kan testine 4 gün kaldı,

ama ben dayanamadım idrar testi yapım,

çok çok hafif pembe çizgi çıktı,

acaba hamilemiyim ki , ne dersiniz

Evet canım hamilesin,tebrik ederim :teytey::hooray:

Çizgi silikse bile hamilesin yerimseniben

kizlar iyi geceler bugun giremedim topike teyzemin kizinin dogum gunuydu bugun onu kutladik cok tatli cadi 1 yasina girdi bugun allahim insallah bizede nasip eder boyle yavrularimizin dogum gulerini kutlamayi
dun gece ruyamda test yapmistim ve testin iki cizgisini cok net bi sekilde gordum insallah rabbim ruyami gerceklestirir ilk defa boyle bir ruya gordum allah hayra cikarsin insallah

ARKADŞLAR DÜN 2. ıKRO DENEMEMıN NEGATıF SONUÇLANDIĞINI ÖĞRENDıM..ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI...3.YÜ DENEMEYE.zaten genelde ilki tutuyor.yada 2.cisi.sonra şans azalıyor galiba..hiç bukadar umutsuz olmamıştım.neyapacağımı bilmiyorum.3.ye ne maddi ne manevi gücüm kalmadı....:1no2:

günaydın kızlar.........xolix06 canım bu kadar umutsuzluğa kapılma canım bundada bir hayır vardır inşallah rabbim sana normal yolla hiç beklemediğin bir anda gönderir bebeğini canım sen 2 cide pes ediyosun inanki 6. hatta 8. deneyen arkadaşlarım vardı 8.deneyen 38 yaşındaydı ve hala pes etmeyi düşünmüyordu tamam maddi olarak baya yıpranıyosun ama sende biliyosun o çok istediğimiz çocuk için değer.....bak sen gene benden iyisin benim eşim azosperm bir tüpbebek denememiz oldu malesef tesede çıkmadı ama allah kismet ederse bir defa daha denemeyi düşünüyoruz eğer rabbim yine nasip etmezse bakacağız başımızın çaresine taktiri ilahi rabbimden başka sığınacağımız kimse yok hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

inşallah kız bizlerde bebeklerimizin böyle güzel günlerini kutlarız..........rabbim rüyanı inşallahhhhhhhhh en kısa zamanada gerçeğe çevirir hakkında hayırlısını verir mevlam bizler gibi çok bebek isteyen kullarının dualarını duyar kabul eyler inşallahhh ümitlerimizi emeklerimizi boşa çıkarmaz aminnnnnnnnnnn:CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın,güzel pazarlar herkese kaydirigubbakcemile2

boş ver canım
onlar utansın:dilcikar:

çok sevindim canımŞeniz
rabbim kucağına almayıda nasip etsin....

canım benim:teselli::1hug:
rabbim en kısa zaman da bebişini gönderir inşallah...

boş verdim artık,onlarda utanma yok olsaydı gelmezlerdi zaten:mymeka:

evet harzemcim,onların gıcık oldukları da bu zaten eşimle iyi olmamız kaydirigubbakcemile3

mutlu pazarlar Şeniz

merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ve görüyorum ki bir sürü tüp bebek deneyenler var. ben yarın ilk tüp bebek merkezine gidicem benimde eşimde sorun var 100 de4 sperm i varmış doktor aşılama denemeye gerek yok dedi direk tüp bebek merkezine gidin dedi ama orda nasıl bir uygulama var beni aydınlatırmısınız.. okuduğum kadarıyla bir heyet raporundan bahsediliyor. bu nedir ve kaç günde çıkar ve bana ne zaman tüp bebek uygulanır çok merak ediyorum. çok ta moralimiz bozuk nolur acele cevap yazın arkadaşlar...

insallah canim ben hic umudumu kaybetmiyorum biliyorum ki rabbim bir gun bizim dualarimizin karsiligini verecek rabbim hepimizin dualarini kabul etsin AMINNNNNNNNNNN

özlem aktaşım canım hoşgeldin aramıza......inşallah tüpbebek tedavin sizin için hayırlı olur.......bugün pazar hafta sonları genelde kimseler olmuyor o yüzden cevap alamayabilirsin ama hafta içi mutlaka arkadaşlar bilgilerini paylaşır.....canım tüpbebek için ilaç raporu çıkartıyosun sgk yarısından çoğunu karşılıyor bunun için üniversite hastanesine başvurman lazım birtek oralarda veriliyor ben ordan almıştım eğer şansın varsa bir kaç gün içinde çıkıyor eğer proflar yoksa yani imzaları lazım geldiklerinde taıyolar ama en fazla 2 hafta içinde alırsın ben alırken profun biri yurt dışına gitmişti o gelince imzaladı aldım yoksa 2 günde alacaktım.bence uğraş çıkar raporu çok faydası oluyor....canım sana daha ayrıntılı yazmak istredim ama eşim beni çağırıyor balık tutmaya gideceğiz ........ acele acele anca bu kadar oluyor kendinizi çok sıkmayın herşeyin bir çözümü var allah yar ve yardımcınız olsun

canım açıklaman için çok sağol ben zaten sağlık müdürlüğünde çalışıyorum o yüzden belki o kadar beklemem diyorum bizim müdür yardımcımız beni yönlendirdi semiha şakire bakalım nolcak banada test yaparlarmı yoksa sadece eşimemi yaparlar sorun onda çünkü benim bütün testlerim normal çıktı normal sperm oranı 100 de 4 anormal sperm oranı 100de 96 çıktı sperm sayısı 26bin lökosit sayımı 200bin volüm:2.5 ph:7.1 eritrosit sayımı:0 bide bu raporu almak için elimdeki testler yetermi yoksa yine testmi yapacaklar. ya yazıllarınızı okudum gerçekten birbirinize çok destek oluyorsunuz çok iyi moral veriyorsunuz inş enb kısa zamanda iyi haberleri alırız...

merhaba canım.inşallah en kısa sürede sende bebeğine kavuşursun.sakın kafana takma benim durumum senden çok kötüydü.eşimde hiç sperm yoktu ameliyatla sperm bulundu.sizde bari sperm var ameliyata gerek yok.bende semiha şakirden aldım raporumu.ama malesef 2 haftada çıkmıyor benim 5 ay sürmüştü.2 sene önce aldım ben şimdi belki daha erken veriyorlardır.öncelikle adetinin 3.günü gidip aç karınla kan alıyorlar eşinde seninle gelsin ondanda alıyorlar kan.seni ultrasona alacaklar muayene için,birde senden rahim filmi çektirmeni istiyorlar,eşinden 15 gün arayla sperm örneği vermesini isterler 3 kez,bazı evraklarda istiyorlar.mesela nufus müdürlüğünden çocuğun olmadığına dair belge vs.bence canım hemen semiha şakire gidip rapor işlemlerine başla çünkü biz raporumuzu yeniletmek istiyoruz o bile 15 gün sürüyor bütün sonuçlarımız olmasına rağmen.başka merak ettiklerin varsa yardımcı olurum.özelden mesaj atarsan daha erken yardım ederim bölümden takip edemiyebilirim.

ıyı pazarlar kızlar wormwood 76 canım inşşşşşşş hamiştırsın 2010 annelerınden olacaksın rabbım yuzunu guldursun

iyiyim canım vakit geçirmek için uğraşıyorum işte çarşamba transfer oldum galiba bugün dördüncü günüm oluyo meraklıyım biraz heycanlı idare ediyom işte sen nasılsın canım

maşallah maşallah canım ya hayırlısıyla hamiş olucaksın ALLAHIN izniyle inş büyük güne kalmış 1 hafta ne güzel ne mutlu sana inşş bebiklerin olucak hayırlısıyla kucağına alıcaksın tatlım dualarım seninlea.s.

nevrocum canım bizim artık sayı problemimiz yok çok şükür keçi boynuzu sayesinde hatta bizim sadece ileri hareket azlığı sorunumuz var artık haziranda varikosel ameliyatı olucaz.içimden bi ses Allahın izni ve yardımıyla bebeğime yaklaştığımı söylüyor.lütfen sen de duyur keçi boynuzu harika bi şey herkes mutlaka kullansın 2 ayda kat kat arttı değerlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…