kızlarr
bu gün benim transferimin 8. günü, kan testine 4 gün kaldı,
ama ben dayanamadım idrar testi yapım,
çok çok hafif pembe çizgi çıktı,
acaba hamilemiyim ki , ne dersiniz
inşallah kız bizlerde bebeklerimizin böyle güzel günlerini kutlarız..........rabbim rüyanı inşallahhhhhhhhh en kısa zamanada gerçeğe çevirir hakkında hayırlısını verir mevlam bizler gibi çok bebek isteyen kullarının dualarını duyar kabul eyler inşallahhh ümitlerimizi emeklerimizi boşa çıkarmaz aminnnnnnnnnnn:CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kizlar iyi geceler bugun giremedim topike teyzemin kizinin dogum gunuydu bugun onu kutladik cok tatli cadi 1 yasina girdi bugun allahim insallah bizede nasip eder boyle yavrularimizin dogum gulerini kutlamayi
dun gece ruyamda test yapmistim ve testin iki cizgisini cok net bi sekilde gordum insallah rabbim ruyami gerceklestirir ilk defa boyle bir ruya gordum allah hayra cikarsin insallah
boş ver canım
onlar utansın:dilcikar:
çok sevindim canımŞeniz
rabbim kucağına almayıda nasip etsin....
canım benim:teselli::1hug:
rabbim en kısa zaman da bebişini gönderir inşallah...
iyi geceler canlar..............bengusu canım boşver salla onları çatlat gitsin o cadıları sen eşinle mutlu oldukça ortadan ikiye yarılsınlar emi............nasıl dua ama..........inan canım herkesin başında aynı dertler var bir tek sen değilsin..........serena canım inan bende o şarkıyı çok severim çocukluğumun yani yeni genç kız olduğum zamanlarda çıkmıştı ama beni hep duygulandırırdı hatta o şakı için kasetini almıştık ben inanıyorum canım elbet birgün bizlerde anne olacağız rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacak bu kadar çok canı gönülden isteyen kullarına verecek bebeklerini...........wormworld canım inşallah 4 gün sonra buraya hamiş heberini yazacaksın bizde senin için halay çekeceğiz rabbim sana bebeklerini göndersin güzelim...........
inşallah kız bizlerde bebeklerimizin böyle güzel günlerini kutlarız..........rabbim rüyanı inşallahhhhhhhhh en kısa zamanada gerçeğe çevirir hakkında hayırlısını verir mevlam bizler gibi çok bebek isteyen kullarının dualarını duyar kabul eyler inşallahhh ümitlerimizi emeklerimizi boşa çıkarmaz aminnnnnnnnnnn:CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi pazarlar kızlar
iyi pazarlar canım nasılsına.s.
Evet canım hamilesin,tebrik ederim :teytey::hooray:
Çizgi silikse bile hamilesin yerimseniben
merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ve görüyorum ki bir sürü tüp bebek deneyenler var. ben yarın ilk tüp bebek merkezine gidicem benimde eşimde sorun var 100 de4 sperm i varmış doktor aşılama denemeye gerek yok dedi direk tüp bebek merkezine gidin dedi ama orda nasıl bir uygulama var beni aydınlatırmısınız.. okuduğum kadarıyla bir heyet raporundan bahsediliyor. bu nedir ve kaç günde çıkar ve bana ne zaman tüp bebek uygulanır çok merak ediyorum. çok ta moralimiz bozuk nolur acele cevap yazın arkadaşlar...
iyiyim canım vakit geçirmek için uğraşıyorum işte çarşamba transfer oldum galiba bugün dördüncü günüm oluyo meraklıyım biraz heycanlı idare ediyom işte sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?