Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım işte bu be tebrik ederim bitenm
okadar çok sevindimki okurken elim ayağım titredi
bekliyodum içime doğöuştu bütün hafta sonu acaba hastalandımı dedim
kendi kendime okadar şakınımki diyecek kelime bulamıyorum
senide eşinide çok çokkkkkkkk tebrik ediyorum
Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ve şimdi tabiki halaya
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay durdurun beni ben duramıyorum kaydirigubbakcemile3

sevcanım tebrikler. süper yaaaaa. ayyyyyyyyyyyyyy sevinçten gözlerim doldu benim ya ağlıyorum şu an sevinçten inan. allahım sağlıklı bir hamilelik geçirtir inşallah allah tamamına erdirsin canım. sağlıcakla zamanında kucağına alırsın inşallah

Kızlar kalıkın çabuk toplanın hamiş var hamişşşşşşşşşş
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:sositososito sositososito sositososito sositososito değmeyin keyfime yandan yandan

Allah razı olsun hepinizden kızlar
Sizi çok seviyorum.Şeniz
Bu topik olmasaydı ne keçiboynuzundan, ne ateş ölçümünden nede diğer şeylerden haberim olmuycaktı.
Sizler sayesinde öğrendim hepsini.
Allahım inşallah sağlıklı bi şekilde devam ettirir.:Saruboceq:
2009 yılı bitmeden bu topikte hamile olmayan kalmıycak.İnanıyorum çok.
Allah hepimizi çok yakında anne yapıcak.:CüvCüv:

sevcanım boşver iğneleri sen.

ya yanlış hatırlamıyosam 1 ay ertelenmişmiydi aşılaman sevcan vardır bir hayır demiştik hep.

karıştırdımmı ki

sevcanım sen bu ay preseed mi kullandın ben bu ay kullanacağımda merakımdan sordum kaydirigubbakcemile5

çok sevindim kızlar ya rabbim herkeze nasip etsin inşşş olay budur işteeeeee
kızlar çalışmalara aralıksız devam edin ,
bu aradaaa günaydınnnn herkezeeeee

sevcanım boşver iğneleri sen.

ya yanlış hatırlamıyosam 1 ay ertelenmişmiydi aşılaman sevcan vardır bir hayır demiştik hep.

karıştırdımmı ki

doğru hatırlıyosun canım
geçen ay iğneleri aldık
adetin 2.günü iğnelere başlamak için doktora gittim
doktor "benim yurt dışına toplantıya gitmem gerek,senin aşılamayı bi dahaki ay yapıcaz" dedi.
O kadar kızmıştım ki doktora.
Dün eşim doktoru arayıp eşim hamile deyince doktorda şaşırmış "bak toplantıya gitmemde de bi hayır varmış" demiş.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:

görüyomusun allahımın işi işte. o anda kızmıştın ama hepimiz demiştik vardır bir hayır belkide doğal yolla gelecek diye ertelendi. allahım sıraya koyuyo işlerini bak nasılda oluyor. allahıma binlerce şükürler olsun.

darısıda bizlere inşallah.

ayyy hamisimiz varrrrrrrdelikafadulden
sevcanim tebrik ederim canimmmm
yuppiiiiii:teytey::teytey::teytey:
ay süper bi haber bu yaa,sen gecen ay baslayamamistin tedaviye demiiii,mucize diye buna denir isteee:sm_cool::sm_cool:

canım inana o kadar mutlu oldumkiii .gözlerim doldu ama hemen yanımda patron var içime akıttım. çok mutlu oldum canım bak ben sana demişitim iğnelerin elinde kalmasın diye .herşeyde varmış bir hayır.sağlıkla kucağına al canım benimmm :teytey::teytey::teytey:

canım allahım ne kadar büyük bak tam aşılama olacağın ay hamile kaldın allahım kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım :teytey::teytey::teytey::teytey:

evet sevcanım neler yaptınız neler yediniz anlat bakalım

Bu ay diğer aylardan değişik olarak yaptım şey; nesrinsavaş'ın verdiği bi incir kürü vardı ya akşamdan zeytinyağına batırıp sabah aç karnına yenilen işte onu adetimin ilk gününden itibaren yaptım.her sabah 1 tane aç karnına incir yedim.

Bide bu ay cancer diye bi arkadaşımın tavsiyesiyle bol bol Meryem Suresini okudum.

Diğer her ay yaptığımız şeyler de eşim bol bol ceviz yedi, Maxı L-carnitine diye hap kullanıyodu bide her ilişkide preseed kayganlaştırıcı kullanıyoduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…