Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yıne kımse yokkkk topıkte..bende baska yerlere ucammmm
dıger taraftada yokkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

eşimde perşembe sonucunu aldı onada mı yine test yapıcaklar ayy ne zaman hamile kalcam yaa birazda acelecilik var biliyomusunuz ben çok sabırsızımdır bu ay denerlermi ki

eşimde perşembe sonucunu aldı onada mı yine test yapıcaklar ayy ne zaman hamile kalcam yaa birazda acelecilik var biliyomusunuz ben çok sabırsızımdır bu ay denerlermi ki

canim acele etme herseyin bir zamani vardir allahim herseyin zamani bilir ben 4 senedir bekliyorum 1 tup bebek yaptik olmadi ama ben hic umudumu kaybetmedim rabbim buyuktur biliyorum bir gun bende anne olacagim rabbim ol deyince olur ancak tedavi falan bahane bence burda cok gorduk boyle mucizeler dogal yoldan hamile kalanlar cok

volüm:2.5
ph:7.1
fruktoz:470
sperm sayısı:26.000.000
total sperm sayısı:65.000.000
round cell sayısı:2.000.000
lökosit sayımı:200.000
eritrosit:0
immatür germ hücre sayısı:1.800.000
direkt mikroskopi hpf(400x) sahasında 25-30 sperm 1-2 round cell hücresi görüldü
4.derece motilite:liquifaksiyondan sonra % 18 1.saat:% 11 2.saat:%6
3.derece motilite:liquifaksiyondan sonra % 15 1.saat:% 9 2.saat:% 4
2.derece motilite:liquifaksiyondan sonra % 12 1.saat:% 8 2. saat:% 5
1.derece motilite:liquifaksiyondan sonra % 5 1.saat:% 7 2.saat:% 10
0. derece motilite liquifaksiyondan sonra % 50 1.saat:% 65 2.saat% 75

morfolojil değerlendirme:kruger strick kriterler

normal sperm oranı: % 4
anormal sperm oranı:%96

baş anormallikler:
küçük başlı:%7
büyük başlı:%2
yuvarlak başlı:%3
sivri başlı:%8
çift başlı:%0
stoplazmik vakuollü f. :%10
akrozom anormalliği :%12
amorf başlı: %14

araparça anormallikleri

araparçasız form:% 8
vakuollü form: % 11

kuyruk normallikleri:

çift kuyruk:%0
uzun kuyruk:% 2
kısa kuyruk :%4
kıvrık kuyruk: %6
kuyruksuz form: %3
terminal dropletli form: % 5

eşimin test sonuçları böyle çıktı yorumlarsanız sevinirim yaaa lütfen yardımcı olun kızlar

canım tüp bebek bölümü diye bir başlık var.orada bayağı paylaşımlar oluyor.bir göz at istersen....yerimseniben

benim eşimde azospermi var.böyle testler yaptırmıyoruz ama anladığım kadarıyla hem sayı hem de morfoloji sorununuz var görünüyor.tüp bebek yapılmalı gibi bir de arkadaşlar cevaplasın bakalım....
Allah yardımcı olsun canım....

saol canım inş yarın gidicez kısmetse doktora bakalım ne diycek bide bişey okudum 3 yıllık evli olmak şartı aranıyormuş tüp bebek merkezinde eğer devlet ödesin istiyorsan ben daha 2 yıl 3 ay oldu evleneli bide bunumu bekliycem eşimin morali çok kötü belli etmemeye çalışıyo ama anlıyorum o kadar beklerse daha kötü olur diye korkuyorum bide keçi boynuzu aradık bugün mevsimi geçmiş bulamadık keçiboynuzu tozu varmış acaba onu alsam fayda edermi balla karıştırıcakmış içecekmiş

canım tüp bebek bölümü diye bir başlık var.orada bayağı paylaşımlar oluyor.bir göz at istersen....yerimseniben

valla göz attım ama kafam daha çok karıştı yaaavv canım çok sıkılı şimdi bizim tüp bebekten faydalanmamaız için 3 yıl evli olmamız şartmış bizim daha 9 ay sonra 3 yıl olcak ama özele gidersen yapıyolar acaba özelde fiyatlar ne kadarı bulur fikri olan varmıklava:

canım tedavi 3000 civarı, merkeze göre 5000 -6000 olan yerler de var.ilaçlar da 2000-3000 kadar tutuyor.ben 2,5 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum.tedavi hakkımda bitti.artık cepten yapıcaz herşeyi.
evet devlet memuruysan 3 yıl evli olmak şartı var.değilsen belli gün sayısında sigortalı olmak gerekiyor o konuda bilgim yok.

azosperminin sebebi araştırılmalı önce.ne kaynaklı öğrenin. benim eşim küçükken bir darbe almış.dışarı sperm çıkışı yok.ama teseyle falan bulunuyor.biz tüp bebek tedavisinden önce keçiboynuzu kullandık ama bu dışarı sperm çıkışını sağlamadı.sanırım teseyle toplanan spermlerin kalitesi artmıştır.bilemiyorum...

off amma zor yaa bu işler kafadan 10 bin lira gitti zaten devlet memuruyum ama sözleşmeli olarak ozaman devlet karşılarmı 2000 yılından beri sigortam var neyse yarın doktora gidince bakalım ne diyecek saolasın bilgiler için

merhaba kizlar kimsecikler yok buralarda yine
yarin sabah yumoslara bakmaya gidicez insallah buyumuslerdir:asigim:
Rabbim bu yolda cabalayanlarin yuzunu guldursun insallah:Saruboceq:
hepimize bir gun sira gelicek insallah ne zaman bilmiyoruz ama bize dusen emek verip sabirla beklemek
hepinizi opuyorum kizlar iyi geceler:1hug:

canım değerleriniz öğle çok çok kötü değil..
evet morfoloji bozuk birazda hareket yavaş...sayı sınırın üstünde..
bu değerlerle normal yoldan hamile kalan arkadaşlar bile oldular...
bence bu değerlerle aşılama da olur...
anladığım kadarıyla siz eşinin durumunu yeni öğrenmişsiniz...
bence tüp bebekte acele etmeyin...
zaten 3 senenizin dolmasına 9 ay varmış...
ben olsam bu 9 ayda normal yoldan denerim olmadı 2 kerede aşılama denerim...
zaten aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçemessiniz...
sizin sayı aşılamaya müsait...
% 4 morfolojiyle aşılama yaptıran arkadaşlar da olmuştu...
eşiniz bir ürolojiye gözüksün...
dr ilaç yazacaktır..:
birde keçi boynozu kürüne başlayın alalhın izniyle değerleriniz azıcık bile artsa sizin normal yolla bebek sahibi olma ihtimaliniz olur...
ben istanbulda oturuyorum...
bizim burda bütün aktarlarda ve kuruyemiş satan yerlerde hala keçi boynuzu var...

hadi bakalım canım inşalalh yumoşalar büyümüştür:1hug:Şeniz

Herkese günaydınlara.s. haftanın ilk günaydını benden
bol hamişli ve çok güzel bi hafta olması dileğiyle canlarım:1hug:

Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum.senağlama
Size müjdem var.hihoyyyt
Allahım sonunda dualarımı kabul etti.:Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM.:CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı. :1shok:Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi.delikafadulden
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye.:roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı.delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.:Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.:Saruboceq:
Bu akşam doktora gidicez.İnşallah mercimek gözükür.
Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsin.Hepiniz için dua ediyorum inanın.:Saruboceq:

Bu arada aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:

günaydın kızlar,güzel bir hafta ve güzel bir gün olur inş :Saruboceq:
kolay gelsin herkese hihoyyyt

minos inş yumoşların büyümüş ve transfere hazırdırlar :1hug:

Herkese günaydınlara.s. haftanın ilk günaydını benden
bol hamişli ve çok güzel bi hafta olması dileğiyle canlarım:1hug:

günaydın sabah şekerleri. herkese iyi haftalar

kızlar size de günaydın a.s. Şeniz

sevcanım bu ne güzel haber hihoyyyt çok sevindim çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
seni ve eşini tebrik ediyorum :1hug:

bu gidişle topiğimizin ismi erkek infertilitesi nedeniyle hamiş KALAN bayanların listesi olacak :teytey: :teytey: :teytey:

[ okurken ağladım tutamadım kendimi...çok sevindim ya:lepi:...allahım sağlıkla hayırlısıyşa kucağına almayı nasip etsin...ve o antibiyotikler içinde takmna kafa sakin etkilmes bbeği..bundan soınra yapacaklarından sorumlusun...tadını çıkarhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…