Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım öyledir, bakalım 3 gün kaldı kan testine,

inşallah hepimizin duları hepimiz için kabul olur ve bebişlerimize kavuşuruz :)

Canım hamileliğin başlarında 2.çizgi silik oluyor.Hamilelik süresi arttıkça çizgi koyulaşıyor..Silik çizgi de hamilelik belirtisi..

Ben de transferimin 7. günü idrar testi yaptığımda silik çizgi çıkmıştı..Hamileydim...

ah canım inşallah allah o günleri hepimize göstersin inşallah şöyle kıpkırmızı lohusa şerbeti içirirz gelenlere kucağımızda bebiklerle:)) dediğin gibi 1 hafta var büyük güne
mevla görelim neyler neylerse güzel eyler............

kızlarr

bu gün benim transferimin 8. günü, kan testine 4 gün kaldı,

ama ben dayanamadım idrar testi yapım,

çok çok hafif pembe çizgi çıktı,

acaba hamilemiyim ki , ne dersiniz

canım bu olumlu bir gelişme ..testini yinede tekrarla için rahat etsinn..

canlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun kaydirigubbakcemile3

en zor aşamalardan birini daha geçmişin canım..rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayığ nasip eder inşşş

meryem fıstıkım inşş rüyaların tez zamanda gerçeğe dönüşür tatlımmm..dualarım seninlee :Saruboceq:

şu dönemde söylenecek buütün sözler anlamsız gelecek belki sana..çok zor gerçekten.rabbim sabırlar versin eşin ve sana ..inşş kısa zamanda toparlanırsın..

canım adetin üçüncü günü gidiyorsun hastaneye azı hormon tekkikleri isteyecekler..hemde muayene yapılacak eşin ve sana aynı zamanda ..bazı evraklar var birde

*adetin üçüncü günü ;fsh,lh,e2,tsh
*adetin 21. günü progesteron
*rahim filmi
*değişik zamanlarda yapılmış 2 adet sperm tekkiki
*en az 5 yıldır genel sağlık sigortalısı olduğuna dair(sosyol güvenlik kurumu/ssk/bağkur/emekli sandığı)
gösterir bölge
*vukuatlı nufüs kayıt örneği
*erkek ve kadın için 2 şer adet fotoğraf
*evlilik cüozdanı
*kimlikler

birde aşılama şartı var ama bu durumda bu sizin için geçerli değil

canım beni sağlık müdürlüğünden müdür yardımcısı oraya gönderdi belki bu sayede erken alırım dimi. adetime daha var yaa geçen hafta olmuştum çünkü en son sorun eşimde oluncada mı benden kan alıp tahlil yapacaklar çünkü benim bütün tahlillerim temiz çıktı cevabın içinde teşekkür ederim inş hepimiz bir gün bebeklerimiz için başka sayfada başka konularla konuşuruz

çok güzel bir gelişme canım buu .kaydirigubbakcemile3.siz devam edin bence keçiboynuzunaa..ameliyat konusuna gelince çok ağrısı varmı eşinin kasık bölgelerinde..her varikosele ameliyat önerilmiyor biliyorsun

ben bu testlerin hepsini geçen ay yaptırdım umarım tekrar istemezler çünkü bişey yok gayet sağlıklıyım. ama ultrasona falan girmedim. doktorum gerek görmedi. direk eşimden test alırlar belki sende mi tüp bebek uygulayanlardansın... umarım hepimizin yüzü güler yaaa

elinde var mı peki adetin 3,günü yapılan ve 21, yapılan testler şu anda..eğer bir sene geçmediyse üzerinden tekrar almazlar..benim 21, gün eksikti onu aldılar sadece..ama bazı hastaneler yeniden isteyebiliyor..sen madem yeni adet olmuşun 21, gün progesteran ı ver bence
valla canım ne zamana çıkar bilemem ..ama burda salı günü heyet toplanıyormuş ..mesala sen bütün evraklarını tamamlayıp versen..ilk salıda doktor heyete sunuyor..bir dahaki salıyada rapor çıkıyor..çok sanmam fazla süreceğini 15 gün gibi çıkıyor genelde..

hımm geçen ay yaptırdıysan sanırım yeniden almazlar canım..dediğin gibi bir tek eşinden spermiyogram alabilrler..bir tanesi rapor almak için başvurduğun yerde olmalı çünkü ..

evet canım ben bir kez denedim ..şuan ikinci için uğraşıyorumm..ilkinde rapor çıkarmamıştık ikincisi için rapor işiyle uğraşıyorum bende ..bir tek eşimin testi kaldı bizmide gerisi tamam ..bu hafta içinde tamamlarız her halde hepsini

özlemciğim eşinin sperm sayısı kaç acaba onu yazmamışınnn..5 milyonun altındaysa sayı aşılama şartı aranmıyor sadece onuda belirteyim

iyiyim canım vakit geçirmek için uğraşıyorum işte çarşamba transfer oldum galiba bugün dördüncü günüm oluyo meraklıyım biraz heycanlı idare ediyom işte sen nasılsın canım

hayrlısı olsun canım inş bebişlerlere dönersin inşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya:çok üzgünüm:
ama hemen pes etme:teselli:kaçıncı denemede tutacağı hiç belli olmaz...
biraz kendinizi toparlayın zaman sonra yine denersiniz...
allah yardımcınız olsun....

hoşgeldin canıma.s.
arkadaşlar sağolsunlar yardımcı olmuşlar sana...
inşalalh bütün işleriniz yolunda gider...

maşallah canım...
inşallah harekette düzelir...

hayırlı pazarlar canlara.s.

arkadaşlar yazılanları okuyorum da herkez birer birer tüp bebeğe geçiyo biz de okuılun kapanmasını bekliyoruz tüp bebek için bugün adet günüm daha gelen giden yok ama benim hiç umudum yok ha bi de keçiboynuzu kürünü ben de tavsiye ederim varikosel ameliyatından sonra başladık sayımız ve morfolojimiz oldukça düzeldi hareket sorunu devam ediyo bakalım geçen pazartesi havuçsuyuna başladık inşallah düzelme olur tedavi yolundaki tüm arkadaşlara sabır ve başarı diliyorum

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende iki kez mikro denedim olmadısenağlama senağlama senağlama şu an madi gücüm yok ama inanıyorum RABİM BİR kolaylık verecek :teselli: :teselli: :teselli: İNŞŞ SANA DA VERECEK BİR KOLAYLIK İNAN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

HG ARAMIZA CANIM TÜP BEBEK MERKEZİNDE SENİ MUAYANA ETTİKTEN SONRA İLAÇLARINI VERİRLE BUNLAR İĞNE NASIL YAPACAĞINI GÖSTERİRLER BİR GÜN ARAYAL YUMURTA TAKİBİN YAPILIR MUHTEMELEN 12 . GÜN YUMURTALARIN TPĞOLANIR EŞİNDEN SPERMLER ALINIR VE ONLAR DÖLENMEYE BIRAKILIR SONRASINDA 3.4 GÜN EMBİRYOLAR TARBSFER EDİLİR İNŞŞŞ HER İYİ MOLUR YOLUNDA GİDER HAMİLE OLARAK DÖNERSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun kaydirigubbakcemile3

CANIM NE GÜZEL İNŞŞ KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRECEKSİN İNŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM AHYRLISIN DÜŞÜN İNŞŞ İYİ OLACAK BEBEKLERİN SENİ BIRAKAMAYACAK İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…