Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım inanamıyorum çok sevindim, tebrik ediyorum canım...:teytey: umud oldun içime bak şimdi..

kızlar yani başımıza gelen her olumlu ya da olumsuz olyada bir hayır olduğu böylelikle bir kez daha anladık allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar bizlerede nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

Biri bana cimdikkkk atsınnnnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy gözlerime inanamadım yaa size bir müjdem var diyince hemen tedaviye başladın sandım yaa bendeki de ne kafaaqa
valla ağlayarak ellerim titreyerek yazıyorum... mucizeler yavaş yavaş çıkıyor... Canımmm benimm inan kendim gibi sevindim haberi duyunca... bu ay çok stres yaşadın ama rabbim bu güzel haberle sevindirdi... inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sende bebişini kucağına alıp buraya resmini koyarsın... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ne çok kızmıştın doktoruna aşılamanı ertelendiği için... sana hep bunda da bir hayır var demiştik bak iyi ki de aşılama olmamış.doğal yoldan hamile kaldın...
çabukkk anlat bakalım extra ne yaptın bu ayy
sen halay falan çekme biz çekeriz senin yerine teyy teyy teyyyy:teytey::teytey::teytey:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::dance::dance::lepi::lepi:hihoyyyt

ohh ohhhh ohhh yandannnnnyandannnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugunden sonra kendini yormak yokkk,ona buna kafa takıp moral bozmak yokk...

HERŞEY JUNIER SEVCAN İÇİN

Bunlar senin için topiğin en yeni anne adayıa.s.:1hug::1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sevcanım hamıleymıssssssss...
tebrık ederım sevcancımmmm...
rabbım mınk kelebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dun balla konustuk sevcan hamıle dedım elımde ıgneler kalcak dedım..oldu....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok sevindim kızlar ya rabbim herkeze nasip etsin inşşş olay budur işteeeeee
kızlar çalışmalara aralıksız devam edin ,
bu aradaaa günaydınnnn herkezeeeee

ayyy hamisimiz varrrrrrrdelikafadulden
sevcanim tebrik ederim canimmmm
yuppiiiiii:teytey::teytey::teytey:
ay süper bi haber bu yaa,sen gecen ay baslayamamistin tedaviye demiiii,mucize diye buna denir isteee:sm_cool::sm_cool:

Canım inanamıyorum çok sevindim, tebrik ediyorum canım...:teytey: umud oldun içime bak şimdi..

Ayyy utanmasam ağlıycam hüngür hüngür şimdi burda.Kendimi zor tutuyorum.
Her an ağlayasım var.İçimi boşlatmak istiyorum.
Sizleri çok seviyorum.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.Hepinize mucizelerinizi göndersin inşallah.:Saruboceq:
Yürekten diliyorum bunu.
Tamam Nesrinim artık kimseyi kafaya takmak yok.İnşallah başarırım.
Ya kızlar ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum ama.
Hiçbir belirtim yok.
Sadece birazcık belim ağrıyo.Adet olucakmışım gibi.
Umarım herşey yolunda gider.

İçine doğmuş canım arkadaşım rapunzelin
Allahım sana tekrar vericek:CüvCüv::Saruboceq:
Dualarım sizlerle:Saruboceq:

olleyyy ollleyyy olleyyyyyyy delikafadulden
sevcanım gökselim ne güzel bir haber bu böyleeeeee delikafadulden
canım seni ve eşini can- gönülden tebrik ederim a.s.
rabbim tamamına erdirsin :Saruboceq:
biz demedikmi sana dr yurt dışına gitmesinde bir hayır vardır diye,allahım ne büyüksün herşey ne güzel tevafuk ediyor :1rolleyes:
şu preseed olayına bende mi girsem acaba,
bende geçen ay fetih suresini okumuştum bu ayda meryem suresini okuyayım yerimseniben
allahım sen bizlerede nasip et ne olurrr :Saruboceq:

sevcancım tatlış sen hala şoktasın bence onun için anlıyamıyosun şeker belirtilerini sen sadece şu durumda sakin ol rahat ol gerisini yaradana bırak canım

hersey yolunda gıder ınsalalhhhhh..
1 hafta adet sancıs cektıgını yazmıstım sana..sonra agrın olmaz.tıksınmelerın baslarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
subat ılk annesı sen olcan sanırsammmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim ağla ağla ben sbah bsaha bu haberi duyduğuma çok sevindim hep konuşuyorduk seninle haziran annesi olmayı çok istiyordun ama rabbim sana bu mutluluğu mayıs ayında verdi acaba mı dedik birlikte karnım ağrıyor belim ağrıyor gelicekmi kırmızlar dedik belkide biz yanıldık kaynana sıkıntısı varken aşılama olamam diyordun tedavim yarım kaldı doktor gitti ,dyordun dedikki bunda da var bir hayır annesine ilaçsız gelicekmiş bebişin arkadaşım yaşadığım mutluluğu kelimelere dökemiyorum ama sen anlayıver çok mutlu oldum inşallah rabbim gönlüne göre verir sağlıcakla kucağına aldığın günü de gösterir rabbim

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

herkese günaydın kıslaaar, sevcanıııııııııımmmm canım tebrik ederim öyle çok sevindim ki rabbim önce kalp atışlarını sonrada mis kokusunu duymayı nasip etsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey:

Oturmak yok bugün bomba gibi bi haberle başladık haftaya
inşallah bütün hafta boyunca böyle güzel haberlerle devam eder
:teytey: sositososito :teytey: sositososito :teytey: sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

:teytey:alkisalkisalkis:dance::teytey::teytey:inanamıyorum sevcan canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkllı bir hamilelik geçirirsin.bakın kızlar her ay bir mucize çıkıyor artık umutsuzluğu bırakıp sıramızı bekleyelim ne dersiniz rabbim herkesin gönlüne göre versin....:teytey::teytey::teytey:

evet yaaa inş hergün başka bir hamiş haberi alırız rabbim sen büyüksün isteyen bütün kullarına bu duyguyu yaşat..........her şey çocuk için .......................
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt ..................bizm derdimizden büyük rabbimiz varrrrr......................:
teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar bir acayip oldum valla uçucak mışım gibi rabbim sevgili arkadaşımıza bu duyguyu yaşattıgın için bizide onunla beraber sevindirdiğin için sana binlerce defa şükürler olsunn

canım benim cookk sevindin annemi strese sokmadan ben geliyim demis minigin asılamayla ugrastırmamıs :ecrin_bebek: daha cok kucuk annesi o hissedemezsin sole bi hafta gecsin bak neler yapıcak sana yemek falan hak getire olsun degmez mi onlar icin stres yok dikkat et kendine her sey guzel olacak bi gun mucizeni kucagına alacaksın Allahım herkese yasatsın bu mucizeyi insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:

insallah mutlu haberlerle donersin Allah yardimcin olsun canim ve yuzunu guldursun
keske demektense herseyi deneyip sabirla beklemek gercektende ondan sonrasi hayirlisi
Allahtan neyse o olsun canim ama senden guzel haber duymak isteriz

:ecrin_bebek:
canımmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm msj okuyunca verdiğim tepkiyi görmen lazımdı...çok mutlu oldummm tebrik ederimm allah analı babalı büyütsünn bizlere de nasip etsinn inşalahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…