Bu ay diğer aylardan değişik olarak yaptım şey; nesrinsavaş'ın verdiği bi incir kürü vardı ya akşamdan zeytinyağına batırıp sabah aç karnına yenilen işte onu adetimin ilk gününden itibaren yaptım.her sabah 1 tane aç karnına incir yedim.
Bide bu ay cancer diye bi arkadaşımın tavsiyesiyle bol bol Meryem Suresini okudum.
Diğer her ay yaptığımız şeyler de eşim bol bol ceviz yedi, Maxı L-carnitine diye hap kullanıyodu bide her ilişkide preseed kayganlaştırıcı kullanıyoduk.
Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum.senağlama
Size müjdem var.hihoyyyt
Allahım sonunda dualarımı kabul etti.:Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM.:CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı. :1shok:Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi.delikafadulden
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye.:roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı.delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.:Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.:Saruboceq:
Bu akşam doktora gidicez.İnşallah mercimek gözükür.
Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsin.Hepiniz için dua ediyorum inanın.:Saruboceq:
Bu arada aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:
çok sevindim kızlar ya rabbim herkeze nasip etsin inşşş olay budur işteeeeee
kızlar çalışmalara aralıksız devam edin ,
bu aradaaa günaydınnnn herkezeeeee
görüyomusun allahımın işi işte. o anda kızmıştın ama hepimiz demiştik vardır bir hayır belkide doğal yolla gelecek diye ertelendi. allahım sıraya koyuyo işlerini bak nasılda oluyor. allahıma binlerce şükürler olsun.
darısıda bizlere inşallah.
ayyy hamisimiz varrrrrrrdelikafadulden
sevcanim tebrik ederim canimmmm
yuppiiiiii:teytey::teytey::teytey:
ay süper bi haber bu yaa,sen gecen ay baslayamamistin tedaviye demiiii,mucize diye buna denir isteee:sm_cool::sm_cool:
canım inana o kadar mutlu oldumkiii .gözlerim doldu ama hemen yanımda patron var içime akıttım. çok mutlu oldum canım bak ben sana demişitim iğnelerin elinde kalmasın diye .herşeyde varmış bir hayır.sağlıkla kucağına al canım benimmm :teytey:
canım allahım ne kadar büyük bak tam aşılama olacağın ay hamile kaldın allahım kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım :teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım inanamıyorum çok sevindim, tebrik ediyorum canım...:teytey: umud oldun içime bak şimdi..
ayyy gözlerime inanamadım yaa size bir müjdem var diyince hemen tedaviye başladın sandım yaa bendeki de ne kafaaqa
Biri bana cimdikkkk atsınnnnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla ağlayarak ellerim titreyerek yazıyorum... mucizeler yavaş yavaş çıkıyor... Canımmm benimm inan kendim gibi sevindim haberi duyunca... bu ay çok stres yaşadın ama rabbim bu güzel haberle sevindirdi... inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sende bebişini kucağına alıp buraya resmini koyarsın... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ne çok kızmıştın doktoruna aşılamanı ertelendiği için... sana hep bunda da bir hayır var demiştik bak iyi ki de aşılama olmamış.doğal yoldan hamile kaldın...
çabukkk anlat bakalım extra ne yaptın bu ayy
sen halay falan çekme biz çekeriz senin yerine teyy teyy teyyyy:teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::dance::dance::lepi::lepi:hihoyyyt
ohh ohhhh ohhh yandannnnnyandannnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bugunden sonra kendini yormak yokkk,ona buna kafa takıp moral bozmak yokk...
HERŞEY JUNIER SEVCAN İÇİN
Bunlar senin için topiğin en yeni anne adayıa.s.:1hug::1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sevcanım hamıleymıssssssss...
tebrık ederım sevcancımmmm...
rabbım mınk kelebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dun balla konustuk sevcan hamıle dedım elımde ıgneler kalcak dedım..oldu....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Ayyy utanmasam ağlıycam hüngür hüngür şimdi burda.Kendimi zor tutuyorum.
Her an ağlayasım var.İçimi boşlatmak istiyorum.
Sizleri çok seviyorum.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.Hepinize mucizelerinizi göndersin inşallah.:Saruboceq:
Yürekten diliyorum bunu.
Tamam Nesrinim artık kimseyi kafaya takmak yok.İnşallah başarırım.
Ya kızlar ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum ama.
Hiçbir belirtim yok.
Sadece birazcık belim ağrıyo.Adet olucakmışım gibi.
Umarım herşey yolunda gider.
Ayyy utanmasam ağlıycam hüngür hüngür şimdi burda.Kendimi zor tutuyorum.
Her an ağlayasım var.İçimi boşlatmak istiyorum.
Sizleri çok seviyorum.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.Hepinize mucizelerinizi göndersin inşallah.:Saruboceq:
Yürekten diliyorum bunu.
Tamam Nesrinim artık kimseyi kafaya takmak yok.İnşallah başarırım.
Ya kızlar ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum ama.
Hiçbir belirtim yok.
Sadece birazcık belim ağrıyo.Adet olucakmışım gibi.
Umarım herşey yolunda gider.
Oturmak yok bugün bomba gibi bi haberle başladık haftaya
inşallah bütün hafta boyunca böyle güzel haberlerle devam eder
:teytey: sositososito :teytey: sositososito :teytey: sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
merhaba kizlar kimsecikler yok buralarda yine
yarin sabah yumoslara bakmaya gidicez insallah buyumuslerdir:asigim:
Rabbim bu yolda cabalayanlarin yuzunu guldursun insallah:Saruboceq:
hepimize bir gun sira gelicek insallah ne zaman bilmiyoruz ama bize dusen emek verip sabirla beklemek
hepinizi opuyorum kizlar iyi geceler:1hug:
Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum.senağlama
Size müjdem var.hihoyyyt
Allahım sonunda dualarımı kabul etti.:Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM.:CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı. :1shok:Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi.delikafadulden
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye.:roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı.delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.:Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.:Saruboceq:
Bu akşam doktora gidicez.İnşallah mercimek gözükür.
Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsin.Hepiniz için dua ediyorum inanın.:Saruboceq:
Bu arada aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?