biri de ben olsammm senağlama
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
aglama bakem..nıye aglıyon..rabbımın bır mucızesı herkese yasatacaktır..
moraller yuksek..
bugun bende pek ıyım canummmdelikafadulden
Ahhhh canımmmmmmm bide ben olsammmmm
inşallah burdaki herkes bigün hamiş olucak
Allah hepimize nasip edicek:Saruboceq:
bu yaza herkezzz hamiş girse ne güzel olur dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrr............
Al bendende okadar canım
eşim deneme tahtası oldum resmen diyo
bazen evde hiç bahsetmezsem burdan
sen hastasın galiba niye kk diye başlamdın konuşmaya diyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alıştım ordan bahsetmedinmi olmuyo diyokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
aglama bakem..nıye aglıyon..rabbımın bır mucızesı herkese yasatacaktır..
moraller yuksek..
bugun bende pek ıyım canummmdelikafadulden
evet canım yaaa o kadar güzel olur ama bu yıl bitene kadar tüm topik hamşle kalsada yeter aslında canım allah hepimizin gönlünün muradını versin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hep iyi ol canımm benimmmmmmmmmmm.
evett herkez bu iyi zamanlarınn diyorr....olsunn bebişler allahın izniyle gelsinler de ..çok keyif yaptık biraz KEYFİMİZİ bozsunlarrr.delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sende ol..morallar tavan yapsın.sakın bozma morallerı..
bebek oluunca hayat zorlasıyor...
sen olana kadr keyfıne bakkkk:sm_cool::sm_cool:
merhaba kızlar.. burayı bıraktığım gibi yine neşeli hep ama hep umutlu buldum.. kaydirigubbakcemile5
nasıl mutlu oldum anlatamam.. CADIARZU hepinizi tek tek merak ettim.. rapunzelim naptı... nevromun melekleri iyimi..smhsmh tedavi oluyormu.. nesrinsavaş nerde...
benim durum hala aynı tüpler kapalı spermler az... tamamiyle bir tüp bebek vakasıyız .. ama ne 23 yaşındayım nede 3 senelik evliyim... tüp bebek tedavisi olabilmem için 7 ay var daha.. bende şafak sayıcam anlıyacağınız..
beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın nolur.. beklemek çok zor.. bunu bizden başka anlayan olmaz.. a.s.
merhaba kızlar.. burayı bıraktığım gibi yine neşeli hep ama hep umutlu buldum.. kaydirigubbakcemile5
nasıl mutlu oldum anlatamam.. CADIARZU hepinizi tek tek merak ettim.. rapunzelim naptı... nevromun melekleri iyimi..smhsmh tedavi oluyormu.. nesrinsavaş nerde...
benim durum hala aynı tüpler kapalı spermler az... tamamiyle bir tüp bebek vakasıyız .. ama ne 23 yaşındayım nede 3 senelik evliyim... tüp bebek tedavisi olabilmem için 7 ay var daha.. bende şafak sayıcam anlıyacağınız..
beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın nolur.. beklemek çok zor.. bunu bizden başka anlayan olmaz.. a.s.
hoşgeldin canım seninde az kalmış meleklerine kavuşman için canım geri sayım başladı yani allahım inşallah tedavin başladığı zaman herşeyi rast getirir ve ilk denemende kavuşursun bebişlerine canım :Saruboceq::Saruboceq:
canım benim cookk sevindin annemi strese sokmadan ben geliyim demis minigin asılamayla ugrastırmamıs :ecrin_bebek: daha cok kucuk annesi o hissedemezsin sole bi hafta gecsin bak neler yapıcak sana yemek falan hak getire olsun degmez mi onlar icin stres yok dikkat et kendine her sey guzel olacak bi gun mucizeni kucagına alacaksın Allahım herkese yasatsın bu mucizeyi insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance:
sevcaann tebrikler canım:teytey: :teytey::teytey::teytey:
kızlar bir acayip oldum valla uçucak mışım gibi rabbim sevgili arkadaşımıza bu duyguyu yaşattıgın için bizide onunla beraber sevindirdiğin için sana binlerce defa şükürler olsunn
:teytey:alkisalkisalkis:dance::teytey::teytey:inanamıyorum sevcan canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkllı bir hamilelik geçirirsin.bakın kızlar her ay bir mucize çıkıyor artık umutsuzluğu bırakıp sıramızı bekleyelim ne dersiniz rabbim herkesin gönlüne göre versin....:teytey::teytey::teytey:
herkese günaydın kıslaaar, sevcanıııııııııımmmm canım tebrik ederim öyle çok sevindim ki rabbim önce kalp atışlarını sonrada mis kokusunu duymayı nasip etsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim ağla ağla ben sbah bsaha bu haberi duyduğuma çok sevindim hep konuşuyorduk seninle haziran annesi olmayı çok istiyordun ama rabbim sana bu mutluluğu mayıs ayında verdi acaba mı dedik birlikte karnım ağrıyor belim ağrıyor gelicekmi kırmızlar dedik belkide biz yanıldık kaynana sıkıntısı varken aşılama olamam diyordun tedavim yarım kaldı doktor gitti ,dyordun dedikki bunda da var bir hayır annesine ilaçsız gelicekmiş bebişin arkadaşım yaşadığım mutluluğu kelimelere dökemiyorum ama sen anlayıver çok mutlu oldum inşallah rabbim gönlüne göre verir sağlıcakla kucağına aldığın günü de gösterir rabbim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hersey yolunda gıder ınsalalhhhhh..
1 hafta adet sancıs cektıgını yazmıstım sana..sonra agrın olmaz.tıksınmelerın baslarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
subat ılk annesı sen olcan sanırsammmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Hoşgeldin canım nasılsın?
tabiki herzaman yanındayız sen uzun zamandır yoksun buralarda
biz hep aynıyız işte böyle hamiş haberleriyle coşuyoruz
kötü haberlerle yıkılıyoruz ama herzaman umutluyuz
sende hiç umudunu kaybetme
bu arada smhsmh hamiş :CüvCüv:haberin yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?