Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu yaza herkezzz hamiş girse ne güzel olur dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrr............

evet canım yaaa o kadar güzel olur ama bu yıl bitene kadar tüm topik hamşle kalsada yeter aslında canım allah hepimizin gönlünün muradını versin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kecı boynuzndan gıcık kapıyor yazık adamşakkıdı
bıde ben dıyorum.
marankı cıkıyor kecıboynuzu dııyeee:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
aglama bakem..nıye aglıyon..rabbımın bır mucızesı herkese yasatacaktır..
moraller yuksek..
bugun bende pek ıyım canummmdelikafadulden

canım inş hepte iyi ol emi ...............:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

evet canım yaaa o kadar güzel olur ama bu yıl bitene kadar tüm topik hamşle kalsada yeter aslında canım allah hepimizin gönlünün muradını versin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şöyle bi hamiş patlamasının tam zamanıı...inşallah rabbim hepimize tek tek sırayla nasip ederrr....şu topikte göbişli göbişli gezerizzz...:ecrin_bebek:

merhaba kızlar.. burayı bıraktığım gibi yine neşeli hep ama hep umutlu buldum.. kaydirigubbakcemile5

nasıl mutlu oldum anlatamam.. CADIARZU hepinizi tek tek merak ettim.. rapunzelim naptı... nevromun melekleri iyimi..smhsmh tedavi oluyormu.. nesrinsavaş nerde...

benim durum hala aynı tüpler kapalı spermler az... tamamiyle bir tüp bebek vakasıyız .. ama ne 23 yaşındayım nede 3 senelik evliyim... tüp bebek tedavisi olabilmem için 7 ay var daha.. bende şafak sayıcam anlıyacağınız..

beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın nolur.. beklemek çok zor.. bunu bizden başka anlayan olmaz..
a.s.

evett herkez bu iyi zamanlarınn diyorr....olsunn bebişler allahın izniyle gelsinler de ..çok keyif yaptık biraz KEYFİMİZİ bozsunlarrr. :ecrin_bebek::roflol:a.s

hoşgeldin canım seninde az kalmış meleklerine kavuşman için canım geri sayım başladı yani allahım inşallah tedavin başladığı zaman herşeyi rast getirir ve ilk denemende kavuşursun bebişlerine canım :Saruboceq::Saruboceq:

Hoşgeldin canım nasılsın?
tabiki herzaman yanındayız sen uzun zamandır yoksun buralarda
biz hep aynıyız işte böyle hamiş haberleriyle coşuyoruz
kötü haberlerle yıkılıyoruz ama herzaman umutluyuz
sende hiç umudunu kaybetme
bu arada smhsmh hamiş :CüvCüv:haberin yok galiba

saol canım benim... 7 ay bitermi allahım:1shok:

sevcaann tebrikler canım:teytey: :teytey::teytey::teytey:

kızlar bir acayip oldum valla uçucak mışım gibi rabbim sevgili arkadaşımıza bu duyguyu yaşattıgın için bizide onunla beraber sevindirdiğin için sana binlerce defa şükürler olsunn

Allah hepinizden razı olsun.
Çok duygulandırdınız beni.senağlama
Ne kadar çok seviliyomuşum meğer.
Sizin gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyım.:asigim::1hug:
Şu anda işyerindeyim.Ve işyerindeki kimseye söyleyemedim.
Baştan bi doktora gidiyim ondan sonra işyerindeki kişilere söyliycem.
Yani sevincimi şu anda sadece sizlerle paylaşabiliyorum.
Allahım çok yakında size de göndericek mucizelerinizi.
İnşallah 2009 hepimize şans,uğur getirir.:asigim:
Ayağımı sürüyorum.
Hadi kızlar peşimden gelin
Hepinizi bekliyorum.
Çalışmaları hızlandırın.:jeyyar:

ahh canım benim demek hamileee... maşallah allah nazardan saklasın.. aymes.. nevronun hazırladığı listeler kaçıncı sayfada acaba... oradan bi takip edeyim hamişleri tedavideki arkadaşları...

bende adet tarihimi hesaplayıp yazayım..

latıfecım hosgeldın.bugun sanslısın kalabalık gunde geldın.normalde kımseceıkler kalamamıstı burda:çok üzgünüm:
saol merak ettıgın ıcın ayrıca hamıslerımız cogaldı..sayfamıs ılerleıyor.hergecen gun:CüvCüv:
ınsalalh bızlerde gırcez...
gırelımde uzun olsun ama..kısa surmesın..Şeniz
senınde 7 ayın carcabuk gecer...7 ayını guzel gecsın..sonra uykusuz ıngalı
gunler baslayacak

latif elif canım benim hoşgeldin
neler yapıyosun
demek ameliyat olmayıp direk tüp bebk yaptıracaksın
canın sağolsun sağlık olsun
inşallah gönlünce olur herşey
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…