biri de ben olsammm senağlama
delü kısssssssssss ne ağlıyon:mymeka:sende hamile kalacan:CüvCüv: sende müjde verecen.sonra bebişinin resminide ekleyecen bizde sevecez.:ecrin_bebek: :1hug:
ahh canım benim demek hamileee... maşallah allah nazardan saklasın.. aymes.. nevronun hazırladığı listeler kaçıncı sayfada acaba... oradan bi takip edeyim hamişleri tedavideki arkadaşları...
bende adet tarihimi hesaplayıp yazayım..
selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:
selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:
canım benim geçmiş olsun
canın sağolsun seninde bebişlerinde olurmu hiç öyle şey
siz kendinize iyi bakın emi :1hug:
Allah hepinizden razı olsun.
Çok duygulandırdınız beni.senağlama
Ne kadar çok seviliyomuşum meğer.
Sizin gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyım.:asigim::1hug:
Şu anda işyerindeyim.Ve işyerindeki kimseye söyleyemedim.
Baştan bi doktora gidiyim ondan sonra işyerindeki kişilere söyliycem.
Yani sevincimi şu anda sadece sizlerle paylaşabiliyorum.
Allahım çok yakında size de göndericek mucizelerinizi.
İnşallah 2009 hepimize şans,uğur getirir.:asigim:
Ayağımı sürüyorum.
Hadi kızlar peşimden gelin
Hepinizi bekliyorum.
Çalışmaları hızlandırın.:jeyyar:
Canım benim çokkkkkkk geçmiş olsun
aman siz iyi olunda gelme sen hiç o bize yeter
Allahım inşallah bebişlerini sana bağışlar
çok dikkat et kendine bitanem
dualarımdasın .........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hejacımmm canım benim geçmiş olsun
kendine iyi bakk dikkat ett...
Allahım inşallah bebişlerini sana bağışlar ..rabbiimm büyüksünn...
allaha emanet ol.....
dualarımızdasınn..
bu yaza herkezzz hamiş girse ne güzel olur dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrr............
biri de ben olsammm senağlama
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
sızlere bahce domatesı atıyorum.tamammı..geyık bombos...sonrada nıye kımse yok denılıyor...
nevro bı ara sılersın bunu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?