Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevcancım diğr bölümünede yazdım buarayada yazayımmmm cnmmmmmmmmmmmm çkkk tebrik ederimmmmm.drun yurt dışına çıtığı için aşılaman olmamıştı bu ayyyyyyyyy bak herşeyde vardır bi hayır canımmmmmm kucağına almayıda nasip etsin Allahım inşallah....canım eşinin değerleri naslıdı hepimize umut oldun darısı başımıza:ecrin_bebek:hihoyyyt

selem kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim şimdi diyiceksinizki bu kız hamiş kaldı bizi unuttu hiç topiğe gelmiyor hiç öyle şey olurmu benim en iyi dostlarımsınız ben keseyi gördükten sonra bayağı zor günler geçirdim bayağı bir kanamam oldu doktora gittik düşük tehlikesi yaşıyormuşum ddedi çok üzüldük hiç kalkmadam yatman lazım dedi eşimde beni annemlere götürdü ama annemlerde net olmadığı için size haber veremedim yirmi gün boyunca kanamam kesilmedi elli tane iğne vurdum çok yıprandım çok üzüldüm ama inancımı hiç yitirmedim rabbime hep dua ederken allahım benim için nasıl hayırlıysa öyle yap dedim dün doktordaydım doktor bebişlerimin iyi olduğunu söyledi ama halada dışarı çıkmam yasak iki günlüğüne eve geldim çünkü kocişi çok özledim ama tekrar annemlere gidicim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu arada sanırım hamiş arkadaşlarımız var hepisini çok tebrik edeyorum ve inanıyorum allahın izni ile bizim topikte hamiş olmayan kalmayacak allahın izni ile :Saruboceq:

canım 6379 ve 6380 numaralı sayfalarda kusura bakma çıkmak zorundaydım

canım benim geçmiş olsun
canın sağolsun seninde bebişlerinde olurmu hiç öyle şey
siz kendinize iyi bakın emi :1hug:

Canım benim çokkkkkkk geçmiş olsun
aman siz iyi olunda gelme sen hiç o bize yeter
Allahım inşallah bebişlerini sana bağışlar
çok dikkat et kendine bitanem
dualarımdasın .........:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim geçmiş olsun
canın sağolsun seninde bebişlerinde olurmu hiç öyle şey
siz kendinize iyi bakın emi :1hug:

canım benim çok sağol inan senin hamiş haberine de çok sevindim rabbim meleğini sana bağışlasın kendine iyi bak tamam mı Şeniz

hejacımmm canım benim geçmiş olsun
kendine iyi bakk dikkat ett...
Allahım inşallah bebişlerini sana bağışlar ..rabbiimm büyüksünn...
allaha emanet ol.....
dualarımızdasınn..

canım benim hmilelik annelik nasılda yakışmış benim güzel arkadaşıma canım önce göbüşün dolsun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: sonra sağlıcakla kucağın inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:darısı bizlere olsun :teytey::teytey::teytey:

canım arkadaşım iyi dileklerin için sağol çok şükür şuan iyiyim ama korkuyorum ama şunada inanıyorum bebişlerimin ekmeği suyu dünyada varsa rabbim gelmelerini nasip edecek ama yoksa ne yaparsak yapalım boş tabi tedbir almak lazım darısı bütün arkadaşlarımın başına :Saruboceq:

hejacımmm canım benim geçmiş olsun
kendine iyi bakk dikkat ett...
Allahım inşallah bebişlerini sana bağışlar ..rabbiimm büyüksünn...
allaha emanet ol.....
dualarımızdasınn..

aminnnnnnnnnn canım çok teşekkür ederim gerçekten dualarınıza ihtiyacım var :Saruboceq:

sevcanımmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden Demek sen de hamilesinnn artıkkk. delikafadulden delikafaduldendelikafadulden Demek Rabbim sana da bağışladı. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Demek senin de vaktin zamanın gelmiş. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hem de doğal yoldan geldi miniğimiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aşılama ilaçlarını da elinde patladıı , ohhhhhhhh. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Tebrik ediyorum bitanem ; seni ve eşini. :hooray: :hooray: :hooray: Çok sevindik canımmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Uzun zamandır beri bu yolda sırasını bekleyen bir arkadaşımız daha muradına erdi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucaklamanı diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı tüm isteyen , bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Demek bizim yaramaz seninleymiş. Anneler gününde boynu bükük gezerken onun tohumları atılmış o günlerde. Rabbim ne kadar büyük işte. Senin Anneler Günü hediyeni göndermiş. Seneye kucağında kutlamayı da nasip etsin canım. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq:

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
sızlere bahce domatesı atıyorum.tamammı..geyık bombos...sonrada nıye kımse yok denılıyor...
nevro bı ara sılersın bunu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım çok şükür hepiniz iyisiniz. Biraz daha çıkma bakalım evden. Biraz daha özle kocanı. Sonra bu tehlikeler atlatılacak tamamen. Ve doya doya yaşayacaksın bu güzelliği Allahın izniyle. Seni çok merak etmiştim. Güzel haberlerini aldım çok şükür. Allaha emanet olun. Hep dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar sevcan canım tebrık ederım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın çok sevındım ya umut oluyor boyle hamişlerımız çıktıkça darısı bızım başımıza canım nevrom nasılsın bebişin nasıl ıyımı annesı senı uzuyormu yoruyormu melegın onu hıssetmek kımbılır ne kadar özel ve guzeldır:asigim:

Canım silme yapamıyoruz. Bu yüzden etrafı domates salçası yapma. :roflol: :roflol: :roflol:

Sevcanımmmmmm DElÜmmmmmm kızz pamukk işe yaradıı anladın sen onukaydirigubbakcemile3Canım benim bu bir mucizeee hep dedim sanaa olsun aşılaman ertelendii hayırrr vardır bundaa dedimm ve doğruu çıktııı.Hepp diyordukk hatırlıyormusunnn.Bana ball hamile kalırsam bu iğneler ne olcak demiştinn.Bende sana k.kda birisine satarsın demiştimmm:roflol::roflol:Zırlama diyodum sana nannn bakk ALLAHIMM BÜYÜKKK.şÜKÜRLER OLSUNN sevcanımızzz hamişş HERKEZLERR DUYSUNN ohhhhhhh:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: TEBRıKLERR CANIMM ARKADAŞIMMM.RABBıM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAHHHHHHHHHHH:hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…