Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nevrom canım arkadaşım çok sağol evet allaha şükür iyiyiz dediğin gibi katlanıcaz başka çare yok bebişlerim iyi olsunda ben razıyım yatmaya sen nasılsın bitanem hamişlik nasıl gidiyor Şeniz

Sabolimmmmmmm SABOMMM CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUU OLSUNN.Rabbimm yeni yaşındaa sana sağlıkkk,huzurrrr ,bebe göndersin inşallahhh:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :asigim:Sefiyomm Şeniz

ALLAHIM BU GÜZEL HABERLERDEN MAHRUN ETTME BİZLERİ İNŞŞ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDAN GÜZEL HABERLER ALICAZ İNŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray: :hooray::hooray:
:dance: :dance: :dance: :dance:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSEVOMMMMMMMMMMMMMMM ŞUBATT ANNESİİ OLCAKKK :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ALLAHIM BU GÜZEL HABERLERDEN MAHRUN ETTME BİZLERİ İNŞŞ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDAN GÜZEL HABERLER ALICAZ İNŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

:CüvCüv:inşallah canım en kısa zamanda alırız herkesten güzel haberleri rabbim gönlümüze göre versin inşallah....:Saruboceq:

:CüvCüv:balum biz nezaman olacağız anne inşallah bizimkide yakındır:teselli:a.sa.s

canımmm benimnm kurnazımm iyiyizz...ben cam siliyorumm...biraz ara verdim dinlene dinlene yapıyorumm...sen nasılsınnn..öptümm

temizlik vae heralde kolay gelsin canım bende iyiyim nasıl olsun dün pikniğe gittik eğlendim geldim valla kafam dağıldı biraz..sen neler yapıyosun canım

kızlar bılmıyorum sızede oluyormu ama tedavıme devam edemedıgım ıçın çok hırçınım fevrı davranışlarım oldukça fazla içimdekı bır hıs acele etmem gerektıgını soyluyorbebiş için panık atak oluyorum ya bılmıyorum ya bendekı bu psıkoloji nereye gıtcek bılmıyorum sevını hamiş arkadaşımız oldugunda ama bır yanım çok acı çekıyor boguluyorum

Sabolimmmmmmm SABOMMM CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUU OLSUNN.Rabbimm yeni yaşındaa sana sağlıkkk,huzurrrr ,bebe göndersin inşallahhh:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :asigim:Sefiyomm Şeniz

sabahtan belllı konusyom ben saboylaaaaa

sabırısızımmmm canum dogum gunun kutlu olsun nıce yaslara..
yenı yasın ılk once saglık
huzur ve mutluk getrısın..
bırde bebek getrıısnnnn

ay canim benim cok sevindim sukurler olsun rabbime seninde mucizeni gonderdi
rabbim saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah kucagina almayi da nasip etsin
allahim sana sukurler olsun boyle haberler duydukca umutlarim daha cok artiyo rabbim butun arkadaslarima hamis olmayi nasip et
sevcan cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim cok sevindim tebrik ederimmm
insallah saglikla kucagina alirsin melegini
ya bizim topikten hamis haberi cikinca birden heyecanlaniyorum kalbim hizli hizli atiyor
insallah hepimiz icin sevinicez

günaydın kızlar,güzel bir hafta ve güzel bir gün olur inş :Saruboceq:
kolay gelsin herkese hihoyyyt

minos inş yumoşların büyümüş ve transfere hazırdırlar :1hug:

Şeniz

canim tesekkurler ben asilama olucam buyuk bir ihtimal carsamba gunu

insallah mutlu haberlerle donersin Allah yardimcin olsun canim ve yuzunu guldursun
keske demektense herseyi deneyip sabirla beklemek gercektende ondan sonrasi hayirlisi
Allahtan neyse o olsun canim ama senden guzel haber duymak isteriz

insallah guzel haberler getirebilirim canim
guzel heberlerde duyarim sizlerden

canim insallah Rabbim sanada beklemedigin anda mucizeni yollar
insallahhh

Sevcancığım buradan da çok tebrikler..Allah zamanında kucaklamayı nasib etsin inşallah...a.s.:1hug::asigim::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…