Canım çok şükür hepiniz iyisiniz. Biraz daha çıkma bakalım evden. Biraz daha özle kocanı. Sonra bu tehlikeler atlatılacak tamamen. Ve doya doya yaşayacaksın bu güzelliği Allahın izniyle. Seni çok merak etmiştim. Güzel haberlerini aldım çok şükür. Allaha emanet olun. Hep dualarımdasınız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım silme yapamıyoruz. Bu yüzden etrafı domates salçası yapma. :roflol: :roflol: :roflol:
ALLAHIM BU GÜZEL HABERLERDEN MAHRUN ETTME BİZLERİ İNŞŞ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDAN GÜZEL HABERLER ALICAZ İNŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
balummmmm duygum nevrom nasılsınızzzzzzzzz.........
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:hooray: :hooray::hooray:
:dance: :dance: :dance: :dance:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSEVOMMMMMMMMMMMMMMM ŞUBATT ANNESİİ OLCAKKK :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
canımmm benimnm kurnazımm iyiyizz...ben cam siliyorumm...biraz ara verdim dinlene dinlene yapıyorumm...sen nasılsınnn..öptümm
Sabolimmmmmmm SABOMMM CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLUU OLSUNN.Rabbimm yeni yaşındaa sana sağlıkkk,huzurrrr ,bebe göndersin inşallahhh:teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :asigim:Sefiyomm Şeniz
Günaydın kızlarhihoyyyt
Dünden beri sevinçten ağlıyorum.senağlama
Size müjdem var.hihoyyyt
Allahım sonunda dualarımı kabul etti.:Saruboceq:
Bana mucizemi gönderdi.HAMİLEYİM.:CüvCüv:
O kadar mutluyum ki.
Dün sabah öğrendik güzel haberi.Sabah erkenden kalktım ateşimi ölçtüm. 36,9 çıktı. :1shok:Yükselmişti.Hemen eşime çaktırmadan gidip test yaptım.İlk önce tek çizgi çıktı. Bıraktım yere.Sonra bi baktım çok silik ikinci çizgi belirdi.delikafadulden
Hemen eşimin yanına gittim ağlayarak " galiba ben hamileyim" dedim.Eşim çok sakindi. İnanmadı bana.Testin tarihinin geçmiş olduğunu,bozuk olduğunu falan düşündük. O kadar alışmışız ki tek çizgi görmeye.:roflol:
Sonra çarşıya gidip başka test aldık.Eve gelip onu da yaptım.Onda ikinci çizgi daha çabuk çıktı.delikafadulden
Kahvaltı yapıp hemen hastaneye gittik.Kan tahlili için.Kan verdim. 1 saat hastanede bekledik sonucu almak için.
Labarotuardaki kız "size sevinçli bir haber veriyim mi,hamilesiniz" dedi. Sonuç 275,36 çıkmış.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdiği için.:Saruboceq:
Bu ay çürük dişimi çektirmiştim ve çok fazla antibiyotik içmiştim.Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye sormak için doktoru aradı eşim.Hiçbişey olmaz demiş doktor.Umarım olmamıştır.İnşallah sağlıklı bi gebelik olur.:Saruboceq:
Bu akşam doktora gidicez.İnşallah mercimek gözükür.
Allahım bütün arkadaşlarıma nasip etsin.Hepiniz için dua ediyorum inanın.:Saruboceq:
Bu arada aşılama için aldığım iğneler de elimde kaldı.:roflol:
günaydın kızlar,güzel bir hafta ve güzel bir gün olur inş :Saruboceq:
kolay gelsin herkese hihoyyyt
minos inş yumoşların büyümüş ve transfere hazırdırlar :1hug:
Şeniz
insallah mutlu haberlerle donersin Allah yardimcin olsun canim ve yuzunu guldursun
keske demektense herseyi deneyip sabirla beklemek gercektende ondan sonrasi hayirlisi
Allahtan neyse o olsun canim ama senden guzel haber duymak isteriz
merhaba kızlar.. burayı bıraktığım gibi yine neşeli hep ama hep umutlu buldum.. kaydirigubbakcemile5
nasıl mutlu oldum anlatamam.. CADIARZU hepinizi tek tek merak ettim.. rapunzelim naptı... nevromun melekleri iyimi..smhsmh tedavi oluyormu.. nesrinsavaş nerde...
benim durum hala aynı tüpler kapalı spermler az... tamamiyle bir tüp bebek vakasıyız .. ama ne 23 yaşındayım nede 3 senelik evliyim... tüp bebek tedavisi olabilmem için 7 ay var daha.. bende şafak sayıcam anlıyacağınız..
beni bu zorlu yolda yalnız bırakmayın nolur.. beklemek çok zor.. bunu bizden başka anlayan olmaz.. a.s.
heja canım allah esirgesin meleğini.çok geçmiş olsun.gitsin gelmesin bi daha..
temizlik vae heralde kolay gelsin canım bende iyiyim nasıl olsun dün pikniğe gittik eğlendim geldim valla kafam dağıldı biraz..sen neler yapıyosun canım[/QUOT
ohh iyi yapmışsınnn..bende düğün temizliği işte....görüşürüzz öptümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?