temizlik vae heralde kolay gelsin canım bende iyiyim nasıl olsun dün pikniğe gittik eğlendim geldim valla kafam dağıldı biraz..sen neler yapıyosun canım
temizlik vae heralde kolay gelsin canım bende iyiyim nasıl olsun dün pikniğe gittik eğlendim geldim valla kafam dağıldı biraz..sen neler yapıyosun canım[/QUOT
ohh iyi yapmışsınnn..bende düğün temizliği işte....görüşürüzz öptümm..
düğün yaklaştı allah mutlu etsin canım yorulmuşsundur baya regl oldunmu canım umarım gelir bebiş bu ay.....
:CüvCüv:balum biz nezaman olacağız anne inşallah bizimkide yakındır:teselli:a.sa.s
merhaba kizlar nasilsiniz diyicem ama herkez halaylar cekiyo cok sevincliyiz masallah bu ay bir cok arkadasimiz icin cekeriz halaylar insallah
ben bu sabah doktora gittim yumoslar buyumus ama hepsi degil olsun ama cok olsaydi iptal olabilirdi asilamada
sag tarafta en buyugu 17 mm sol tarafta 15 ml olmak uzere iki tane gelisen yumosum var
daha var ama onlar 9 mm civarlarinda benim anladigim kadariyla fransizcam olmadigi icin bu kadarini anlayabildim esimede aciklama yapmadilar
belki biraz dahada buyuk ama bize yetisemeyebilirler buyuk ihtimal
ogleden sonra ariycaklar bizi heber vericekler ne yapicaz
ebe buyuk ihtimal carsamba gunu asilaman olur dedi
ama sonuclara bakip dr karar vericek
hepinizi opuyorum fistiklara.s.
[Kurnazım canım sefiyommm:asigim:Allah izin verdiği zaman bizimde olucakk inşallah canım:Saruboceq:
hadi bakalım hayırlısı:1hug:Şenizmerhaba kizlar nasilsiniz diyicem ama herkez halaylar cekiyo cok sevincliyiz masallah bu ay bir cok arkadasimiz icin cekeriz halaylar insallah
ben bu sabah doktora gittim yumoslar buyumus ama hepsi degil olsun ama cok olsaydi iptal olabilirdi asilamada
sag tarafta en buyugu 17 mm sol tarafta 15 ml olmak uzere iki tane gelisen yumosum var
daha var ama onlar 9 mm civarlarinda benim anladigim kadariyla fransizcam olmadigi icin bu kadarini anlayabildim esimede aciklama yapmadilar
hadi bakalım hayırlısı:1hug:Şeniz
canım 2 tanede yater...
inşallah bu ay bebişiniz gelir:1hug:
kizlar iyi geceler bugun giremedim topike teyzemin kizinin dogum gunuydu bugun onu kutladik cok tatli cadi 1 yasina girdi bugun allahim insallah bizede nasip eder boyle yavrularimizin dogum gulerini kutlamayi
dun gece ruyamda test yapmistim ve testin iki cizgisini cok net bi sekilde gordum insallah rabbim ruyami gerceklestirir ilk defa boyle bir ruya gordum allah hayra cikarsin insallah
ARKADŞLAR DÜN 2. İKRO DENEMEMİN NEGATİF SONUÇLANDIĞINI ÖĞRENDİM..ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI...3.YÜ DENEMEYE.zaten genelde ilki tutuyor.yada 2.cisi.sonra şans azalıyor galiba..hiç bukadar umutsuz olmamıştım.neyapacağımı bilmiyorum.3.ye ne maddi ne manevi gücüm kalmadı....
kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma
nasıl mutlu oldum anlatamam.. CADIARZU hepinizi tek tek merak ettim.. rapunzelim naptı... nevromun melekleri iyimi..smhsmh tedavi oluyormu.. nesrinsavaş nerde...
nevrom canım arkadaşım çok sağol evet allaha şükür iyiyiz dediğin gibi katlanıcaz başka çare yok bebişlerim iyi olsunda ben razıyım yatmaya sen nasılsın bitanem hamişlik nasıl gidiyor Şeniz
balummmmm duygum nevrom nasılsınızzzzzzzzz.........
merhaba kizlar nasilsiniz diyicem ama herkez halaylar cekiyo cok sevincliyiz masallah bu ay bir cok arkadasimiz icin cekeriz halaylar insallah
hepinizi opuyorum fistiklar
:CüvCüv:inşallah tez zamanda gelir bebşin sana canım allah gönlüne göre versin.
hadi bakalım hayırlısı:1hug:Şeniz
canım 2 tanede yater...
inşallah bu ay bebişiniz gelir:1hug:
öncelikle sevcancım canım çooooookkk sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:sm_cool::teytey::teytey:
hejacım allah evladını sana bağışlasın atlatırsın inşallah bu zor günleri sorunsuzca kavuşursun inşallah bebişine :Saruboceq::Saruboceq:
benimde test günü yaklaşıyoya çok duygusalım ağlamamak için zor tuttum kendimi haberleriniz için rabbim hep iyi haberlerle sevinçten ağlatsın herkesi senağlamasenağlama
sabocum canım seninde doum günün kutlu olsun daha niceeeeeeeeee hep beraber mutlu yıllara inşallah ailen ve sevdiklerinle.Şeniz...ŞenizŞeniz.....
Az kalmış bitanem aşılamana. 2 gün sonra inşallah bebeğin yola çıkacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımdasın. Allah yardımcınız olsun. Sizleri kavuştursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?