Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar nasilsiniz diyicem ama herkez halaylar cekiyo cok sevincliyiz masallah bu ay bir cok arkadasimiz icin cekeriz halaylar insallah

ben bu sabah doktora gittim yumoslar buyumus ama hepsi degil olsun ama cok olsaydi iptal olabilirdi asilamada
sag tarafta en buyugu 17 mm sol tarafta 15 ml olmak uzere iki tane gelisen yumosum var
daha var ama onlar 9 mm civarlarinda benim anladigim kadariyla fransizcam olmadigi icin bu kadarini anlayabildim esimede aciklama yapmadilar
belki biraz dahada buyuk ama bize yetisemeyebilirler buyuk ihtimal
ogleden sonra ariycaklar bizi heber vericekler ne yapicaz
ebe buyuk ihtimal carsamba gunu asilaman olur dedi
ama sonuclara bakip dr karar vericek
hepinizi opuyorum fistiklara.s.

temizlik vae heralde kolay gelsin canım bende iyiyim nasıl olsun dün pikniğe gittik eğlendim geldim valla kafam dağıldı biraz..sen neler yapıyosun canım

:CüvCüv:inşallah tez zamanda gelir bebşin sana canım allah gönlüne göre versin.

hadi bakalım hayırlısı:1hug:Şeniz
canım 2 tanede yater...
inşallah bu ay bebişiniz gelir:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evıt uzun zamndır herkes dusncelıydı kanımca..bende dahılll
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canlarım nasılsınız bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür :Saruboceq: hepiniz dularınız için sağolun allah hepinizden razı olsun

Canım çok sevindimmm. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Maşallah kuzucuğunaaa. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tatlım Allah rüyanı hayra çıkarsın. İnşallah gerçek olur çok yakında bu rüyan. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

Bitanemm üzüldüm doğrusu. Ama pes etme canım. Haklısın hem maddi ham manevi olarak yorulmuşsundur elbette. Ama zaman her şeyin ilacı. Yine toparlanırsınız. O gücü kendinizde bulursunuz. İnşallah doğal yoldan gelir bebeğin bu süre zarfında. Allah gönlüne göre versin inşallah. Allah yardımcın olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar buda benim benim kızım tuana 26 günlük oldu teyzeleri.bu topigin ilk bebeklerinden teyzeleri.maşallah deyin kızıma

Oyyy oyyyyy oyyyyyy Maşallahhhhhhh. Pek tatlıymış güzelimm. Allah uzun bir ömür , güzel bir gelecek nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nasıl mutlu oldum anlatamam.. CADIARZU hepinizi tek tek merak ettim.. rapunzelim naptı... nevromun melekleri iyimi..smhsmh tedavi oluyormu.. nesrinsavaş nerde...

Bitanem ben de bebeğim de çok iyi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bizi merak ettiğin için Allah razı olsun senden. Sen de iyisindir inşallah. Biraz daha sabır canım. Çok kalmamış. Sonra tedaviye başlayabilirsiniz. Bu arada maddi yönden daha da toparlanırsınız hem. Allaha emanet ol tatlım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom canım arkadaşım çok sağol evet allaha şükür iyiyiz dediğin gibi katlanıcaz başka çare yok bebişlerim iyi olsunda ben razıyım yatmaya sen nasılsın bitanem hamişlik nasıl gidiyor Şeniz

Biz çok iyiyiz canım , çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hamişlik güzel gidiyor. Allah bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bize de sağlıkla kucaklamayı. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

balummmmm duygum nevrom nasılsınızzzzzzzzz.........

Canımm çok iyiyiz , çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sen nasılsın bakalım? delikafadulden

Az kalmış bitanem aşılamana. 2 gün sonra inşallah bebeğin yola çıkacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımdasın. Allah yardımcınız olsun. Sizleri kavuştursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

-^^sabirsiz^^-

Doğum günün kutlu olsun

İyi ki doğdun canımmmmmm:sm_cool:

Yeni yaşın kutlu olsun bitanem. İnşallah bu yeni yaşın sana uğur getirecek. Yeni yaşınla beraber yüzün hep gülecek. üzüntülere yer olmayacak. Bu sene için de meleğinin haberini alıp , haberini vereceksin inşallah. Mutluluğu hakeden özel insanlardansın. Rabbim yardımcın olsun , her hayırlı dileğin kabul olsun. :Saruboceq:

Eşinle , gelecek yavrularınla , sevdiklerinle geçireceğin güzel bir ömür diliyorum. Sağlık , mutluluk , huzur , refah dolu nice yıllar sizin olsun. :asigim:

Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:

merhaba canlarım benim
öncelikle sevcancım canım çooooookkk sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:sm_cool::teytey::teytey:
hejacım allah evladını sana bağışlasın atlatırsın inşallah bu zor günleri sorunsuzca kavuşursun inşallah bebişine :Saruboceq::Saruboceq:
benimde test günü yaklaşıyoya çok duygusalım ağlamamak için zor tuttum kendimi haberleriniz için rabbim hep iyi haberlerle sevinçten ağlatsın herkesi senağlamasenağlama
sabocum canım seninde doum günün kutlu olsun daha niceeeeeeeeee hep beraber mutlu yıllara inşallah ailen ve sevdiklerinle.Şeniz...ŞenizŞeniz.....

Son düzenleme:

amin canim Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah

insallah yeter canim bana iki tane az gibi geliyo keske oburleride hizli olup buyuselerdi
ama hayirlisi olsun cok olmasindansa kalitesi daha onemli dimi

canım benim çok sağol bitanem canım inşallah senide iyi habermerini alıcaz çok yakında :CüvCüv: rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin:Saruboceq:

Az kalmış bitanem aşılamana. 2 gün sonra inşallah bebeğin yola çıkacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımdasın. Allah yardımcınız olsun. Sizleri kavuştursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

insallah canim hayirlisi diyorum
Rabbim gonlumuzdekini biliyor insallah bizede nasip eder saglikla

Allaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
tutmayın beniiii
Ah sevcanım kuzum benim
canım arkadasım
heyecandan yazamıyorum
inan hamile olduğunu bu topikte bir çok arkadaş tahmin ediyordu
canım sarı şekerim
Allahım tamamına erdirsin
bomba bir haber buuuuu
canım her işte bir hayır vardır sözlerimiz teselli olarak kalmadı
Rabbim sana miniğini yolladı
durun bende bir halay çekeyim
geç kalmısım zaten çok bozuldum

:teytey::teytey::teytey:

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
rapunzell_82, -badem-+, bubuş, caneylom, canzi3445+, Ceylin_naz+, kurnaz, laluz24z, meryem42, ozlem82do+, sabina, _Nur_yine_Nur_

uzun zamndır rekor sayı olması gerek
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Tatlım Allah rüyanı hayra çıkarsın. İnşallah gerçek olur çok yakında bu rüyan. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: Şeniz

nevrocum sagol canim amin insallah bende sevcan gibi size mujde veririm insallah
cok umudum var buay icimden bir ses olacak diyor cok seyler yasadik rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin dualariniza ihtiyacim var rabbim hamislerin duasini geri cevirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…