Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var.html

merhaba arkadaşlar sayıyı tamamlamam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

canım mail attım inş görmüşsündür benide ekle listene ama sayısını bana özelden yaz rabbim yardımcınız olsun canım

canım hadi bakalım inş melegin gelcek bizide senide sevindircek rabbim seninle beraber bütün tedavide olan arkadaşların tamamın ve bizlerinde yardımcısı olur inş

Canlarım ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. a.s.

hoşçakal tatlış
ALLAH a emanet olun inş meleğin ve sen

slm kızlar ya kızlar şu incır kuru nasıl oluyor ya sevcan arkadaşımızda yapmışya zeytın yagına batırıpmı yemış kaç gun yapmış bende denemek ıstıyorum yumoşlar gelişmiyor bendede adetten sonra başlıycam bılgısı olan varmı:uhm:

canım akşamdan kuru incirin içine bir yemek kaşıgı zeytinyağı koyuyosun sabahlarıda aç karnın ayiyosun eşinde yapabilir sanırım 1 ay kadar devam ediyosun
birer tane yapıyosun eşinle sana canım

kızlar ben çıkıyorum hepinizi ALLAH a emanet ediyorum hoşçakalın .rabbim gönlünüzdeki umut ışıgının sönmesine izin vermesin inş..iyi akşamlar

merhaba arkadaşlar teyzem 6 haftalık hamile ama doktor bugün keseyi görmüş ama kalp atışlarını duyamamış bu normalmi kaçıncı haftada duyuluyor yardımcı olursanız sevinirim

yalnış bilgi vermek istemem ama bence normal canım...biraz daha bekle istersen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olucaklardır mutlaka..ama bildiğim kadarı ile benimde 6+3 dü kese görünmüştü ama daha kalp atışları oluşmamıştı...dr daha erken demişti bana..

kızlar ya size birşey sormak istiyorum...ben bidaki ay ovulasyon testti yapmak istiyorum...ama nerden alınır,nasıl yapılır hiç bir bilgim yokklava:..eczanelerde satılıyor mu acaba?...bilgisi olan yardımcı olabilir mi?:1hug:

sabina cevap için teşekkürler ben övülasyon testini gittigidiyordan almıştım baya da ucuza geldi dijital olanlardan

balım nasılsın canım?senin bu konuda bilgin vardır kesin?

Sabina canımm iyiiyimm msenn nasılsın:asigim:
Ben hiçç kullanmadım bu ovulasyon testiniii.Bu ay denicektim ama gerek yokk yarın zaten dr söylücek bana:)ovulasyon günümükaydirigubbakcemile3
Eczanelerde ve netten sipariş edilelerek alınıyormuşş.eczane fiyatı 25 ytl diye duymuştumşakkıdı

sağol canım..yarın eczaneye bi sorayım bakıyımŞeniz inşallah yarın sende dr den güzel haberler alırsın.:teselli::1hug:..

hepinize ii geceler kızlar bu akşam giremedim nete misafirimiz vardı bugün keçiboyunuzu pekmezi aldım eşime ve iyi haber bunu içti hemde tadını sevdi dün yptığım şeyi beyenmedi acaba bende mi maharet yok.. yemek yapmayı bilmeyen birini mi aldım die adam sabaha kadar düşünmüştür.

Kızlar ovulasyon testlerimi netten aldım, içinde 5 tane çıkıyor ben eczanemizdediye biryerden almıştım. Akşama doğru sipariş verdim ertesi gün elimdeydi, çok şaşırmıştım. Yalnız benim adetlerim ve ovulasyoum düzensiz olduğu için tam bulamayabiliyorum. Bu uğurda epeyce para döktüm ama sonuç hala yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Eğer preseed gibi bir ilaç falan kullanmayacaksanız bu teste hiç gerek yok bence, adet bittikten itibaren günaşırı çalışmaya uğraşın mutlaka denk gelir inşallah. Çünkü bu ovulasyona takınca, ateş falan ölçünce bence hormonlarımızı etkiliyoruz, stres yapıyoruz ve düzenimiz de bozuluyor. Gene de siz bilirsniz..1 yıldır hepsini denedim..

Canım İbrahim Saraçoğlu'nun kitabı var bende de keçiboynuzunun suda kaynatılan kürünü tavsiye ediyor, pekmezi öyle işe yaramıyormuş, benden söylemesi...

canım ovulasyon testi nasıl kullanılınıyor?ateşini ölçerek mi anlaşılıyor..cevabın için teşekkürler

canım keçi boynuzunun tadı güzel..eşinin tadını beyenmesine sevindim...inşallah olumlu sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…