Canım ben bir gün sağdan bir gün soldan vurdum. Besmeleyle sağdan başla hayırlısıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/279012-yardimlariniza-ihtiyacim-var.html
merhaba arkadaşlar sayıyı tamamlamam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
Kızlarr ben dr.dan yeni geldim. Gonal-f kullanmaya yarın başlıyorum hayırlısıyla. Kafama bişey takıldı. Herşeyi ince ince sordum ama. Bu iğneleri göbişten vurcaz. Bir gün sağdan, bir gün soldan mı vurcaz. Önce sormaya gerek duymadım öyle diye, şimdi de aklıma takıldı:uhm:
Canlarım ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. a.s.
slm kızlar ya kızlar şu incır kuru nasıl oluyor ya sevcan arkadaşımızda yapmışya zeytın yagına batırıpmı yemış kaç gun yapmış bende denemek ıstıyorum yumoşlar gelişmiyor bendede adetten sonra başlıycam bılgısı olan varmı:uhm:
evet canim ilac bitti bugun allahin izni ile 3. ignemi yapicamdelikafaduldendelikafadulden
canım hayırlı olsun...Tüp bebek canım. Bahçelievler Medicana Doç dr Süha Sönmez
amiinnnnnnnn:Saruboceq:Tedavideee olannn herkeze Rabbim Yar ve YARDIMCISI olsunn:Saruboceq: :Saruboceq:
balım nasılsın canım?senin bu konuda bilgin vardır kesin?
Sabina canımm iyiiyimm msenn nasılsın:asigim:
Ben hiçç kullanmadım bu ovulasyon testiniii.Bu ay denicektim ama gerek yokk yarın zaten dr söylücek bana:)ovulasyon günümükaydirigubbakcemile3
Eczanelerde ve netten sipariş edilelerek alınıyormuşş.eczane fiyatı 25 ytl diye duymuştumşakkıdı
canım hayırlı olsun...
inşalalh bebişin gelicek annesineŞeniz
Sağol fadikcim. İnşallah hayırlısıyla gelir artık bebişim. Allah hepimize nasip etsin inşallah
hepinize ii geceler kızlar bu akşam giremedim nete misafirimiz vardı bugün keçiboyunuzu pekmezi aldım eşime ve iyi haber bunu içti hemde tadını sevdi dün yptığım şeyi beyenmedi acaba bende mi maharet yok..yemek yapmayı bilmeyen birini mi aldım die adam sabaha kadar düşünmüştür.
Kızlar ovulasyon testlerimi netten aldım, içinde 5 tane çıkıyor ben eczanemizdediye biryerden almıştım. Akşama doğru sipariş verdim ertesi gün elimdeydi, çok şaşırmıştım. Yalnız benim adetlerim ve ovulasyoum düzensiz olduğu için tam bulamayabiliyorum. Bu uğurda epeyce para döktüm ama sonuç hala yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Eğer preseed gibi bir ilaç falan kullanmayacaksanız bu teste hiç gerek yok bence, adet bittikten itibaren günaşırı çalışmaya uğraşın mutlaka denk gelir inşallah. Çünkü bu ovulasyona takınca, ateş falan ölçünce bence hormonlarımızı etkiliyoruz, stres yapıyoruz ve düzenimiz de bozuluyor. Gene de siz bilirsniz..1 yıldır hepsini denedim..
hepinize ii geceler kızlar bu akşam giremedim nete misafirimiz vardı bugün keçiboyunuzu pekmezi aldım eşime ve iyi haber bunu içti hemde tadını sevdi dün yptığım şeyi beyenmedi acaba bende mi maharet yok..yemek yapmayı bilmeyen birini mi aldım die adam sabaha kadar düşünmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?