Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

balım çok sevindim canımhihoyyythihoyyythihoyyytinşallah olumlu sonuç alırsın bizide burada coşturursun :sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendualarımız seninle

kromozom testimi yaptırdın canım senin nasıl çıktı sonuçç?? farketmyo demek ya aslında aç giderimde 2 saatlik yola gidecem migrenimde var rahatsızlanırım diye korkuyorumm

canım kusura bakma yazını yeni gördüm...

bizim temiz çıkmıştı...

dediğim gibi farketmediğinden çok eminim...
için rahat olsun aç gidipte rahatsız olma...

günaydınn herkeze hayırlı cumalar dilerim rabbim bu günün hatrına hepimizi en kısa sürede hamiş yapar sağlıcakla ............ve inş bu günde hamişimiz çıkarda seviniriz...............hadi uyanın kızlarrrrr kahvaltıda hazırlıyorum üstelik haydi yataktan direk kahvaltıyaaa..............

Günaydın kızlarr.
"İnsan yaklaştığınca, yaklaştığından ayrı,
Belli ki yakınımız yok Allah'tan gayrı" hayırlı cumalar kızlar. Rabbi herkese gönlünün muradını nasip etsin inşallah.

Günaydınnn kızlarr.Herkeze hayırlıı CuMaLaRR .Cumanız mübarek olsunnn inşallahhh..Rabbim bugun edilen dualarımızı kabul eder inşallahhh:Saruboceq: :Saruboceq:
Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn

]
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq: :Saruboceq:
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

balım çok sevindim canımhihoyyythihoyyythihoyyytinşallah olumlu sonuç alırsın bizide burada coşturursun :sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendualarımız seninle

hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi bakalım hayırlısıŞeniz

hihoyyyt hihoyyyt İnşalllahh kızlarr aminnn:Saruboceq:

Günaydın kıslar Hayırlı cumalar herkese
balum çok güzeldi duan Allahım herkesin gönlündekini tez zamanda nasip eder
inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydınlar kızlar cumanız mübarek olsun bugün edilen tüm dualar kabul olsun balım maşallah yumoşlar süper allahım inşallah bebişini nasip eder dularını kabul eder sağlıklı hayırlı evlartalar nasip eder canım dua içinde AMıNN AMıNN AMıNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Balummmmm canummmmmm sen bu doktorlara iyice ısındın bakıyomdakaydirigubbakcemile3 aman nazar değmesin
maşallah yumoşlarında kocaman olmuşlar oh oh ne güzel
onlar bu sefer seni hayal kırıklığına uğratmıycaklar bak gör
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz bu ay senden çok çalış:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

günaydın şekerler.

herkese hayırlı cumalar bakıyoyorumda çok güzl,el haberler var allahım bu haberlerin devamını getirir inşallah hiç kesilmeden.

balım dillerine sağlık allah kabul etsin cümlemiz için inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn

caneylom hamişmiş. canım tebrik ederim. allahım sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım.

darısı biz olmayanlara inşallahhhhhhhhhh

kızlar dün akşam gonal-f ilk iğnemi oldum.Vurdum ama bi de bana sorun. dört ayrı yere vurdum, dördüncüde zor yaptım. Eşim iğneyi değiştirdi falan. Çok zorlandım deriye bir türlü girmedi iğne. Az önce hemşireyle konuştum. Aşılamada çok rahat yapıtodum ben iğnelerimi. Hemşire Gonal-f in içindeki iğnelerin ucu zaten sert dedi. Eczaneden insülin iğnesi al onu dene bir de dedi. Bu sorunu yaşayanlar var mı aranızda.Hala yerleri çok sızlıyoomirmirmirmir

elitu mrb ben de dün gece pregon iğnelere başladım gonalftan haberim yok daha önce klomen kullanmıştım bakalım iğneli aşılama sonuç verecek mi heyecanlıyım sen de mi aşılama yapacaksın

Canım endişelenme bende bi ara çok zorlanıyodum özellikle sağ tarafıma vururken solda çok rahat vuruyodum ama sağa girerken çok zorluyodu olağan şeyler bunlar kendini kasma ve sıkma

Canım endişelenme bende bi ara çok zorlanıyodum özellikle sağ tarafıma vururken solda çok rahat vuruyodum ama sağa girerken çok zorluyodu olağan şeyler bunlar kendini kasma ve sıkma

Canım zorlanınca korktum. Yani bir de iğneyi çıkarırken bir damla ilaç da geri çıktı. Ters bişeyler olursa diye tedirgin oldum. Bakalım bir de bugün sola deneyim. Yine zorlanırsam, insülin iğnesi alıyım bari.

ay çok sevindim inşallah gönlüne göre olur biz de aşılamayı bi ay daha deneyelim dedik bu da olmazsa tüp bebeğe geçicez bizde varikosel vardı ameliyattan sonra 6. ayımızdayız sizin sorun neydi özl değilse yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…