Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hımmm kötü dimi cnm bu değerle aşılama yaptırmış tı dün kız yanımızda bn de dün aşılama yaptırdımda %0 aşılamada nasıl b değer ki

bu değerle ona aşılama yapılacağını
sanmam microya gecmesi lazım
en saglıklı spermleri elle seçerler
üüfff ne cok morfoloji sorunu olan var ya
noluyo bu spermlere yerleri sıcak, beslenme tam
nankörlük had safhada ama :mymeka::mymeka:

ay bir günaydın diyemedim
GÜNAYDIIIIN
hayırlı cumalar

BALUM öyle bir dua etmişki herseyi söylemiş zaten bana da AMİİN demek düstü
:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar gerçektende öyle guzel dua etmişki bize Amiiiiin demekten başka birşey bırakmamış :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah eşinin değerleri kat kat katlanmıştır fadiğim alkisalkisalkis
gitmeden sonucu öğrenemeyecek miyiz yani :çok üzgünüm:
olsun inşallah iyi çıkar gelince paylaşırsın güzel haberi hihoyyyt
Hayırlı yolculauklar buarada özlücez seni çokk
:asigim: fadiğim :asigim:

Aminnnnnnn balımmm canum :asigim:
Rabbim peygamber efendimizin hatırı ve hürmetine dualarımzı kabul eylesin inşallah :Saruboceq:

fadikcim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
balumm un duası içinde Amiinnnnnn deyip Allah hepimizin yüzüne baksın ve dualarımızı kabul etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım nevro ninkide %0 demişsin ş anda ne durumdalar acaba??gamyoncuiremsudiğerleride enjekte edilen 4 milyon sayısı %50 de hareketiymişşş o zman aşılama boşa gidicek morfoloji%0 oyyyyyyy

canım nevro ninkide %0 demişsin ş anda ne durumdalar acaba??gamyoncuiremsudiğerleride enjekte edilen 4 milyon sayısı %50 de hareketiymişşş o zman aşılama boşa gidicek morfoloji%0 oyyyyyyy

yan ben yanlıs birsey yazmadım sanırım asılama için %4 falan istiyorlar
sen kzıcagıza deme birsey benim bildigim bu
bu konuda bilgisi daha cok olanlar var bekle yazarlar cevap
nevro tüp ile hamile su anda

yan ben yanlıs birsey yazmadım sanırım asılama için %4 falan istiyorlar
sen kzıcagıza deme birsey benim bildigim bu
bu konuda bilgisi daha cok olanlar var bekle yazarlar cevap
nevro tüp ile hamile su anda

hımm anladım canım ne güzell Allah tamamına erdirir inşallahhhhh,,,,oyyyy sayı 4 milyon hareketlilik %50 morfolojisine bakılmadan yapımış aşılaması soncu bgn almış %0 demişler ordada bi yalnışlık vr o zman morfolojiye bakmadan aşılama kızlarrrrr bi bakın değerlere yardım edin

Canısı 11:30'a kaldı. Şu mübarek günde dualarımız seninle. İnşallah aşılaman başarılı geçecek. Yavruna kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun. Dualar kabul olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım seni özleyeceğiz. Allaha emanet ol. İyi yolculuklar size. Sağ salim gidin sağ salim dönün inşallah. Hakkımız varsa helal olsun. İyi vakit geçirirsiniz inşallah orada. Eşinin değerleri de inşallah düzelmiştir ve güzel çıkar. Öpüyorum çok. Şeniz ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…