Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım kusura bakma kafam dağınık biraz. Senin tedavin de hayırlı olsun. İnşallah bu kez yüzümüz güler. Biz de 1 kez aşılama denedik olmadı. Şimdi micro olcak. Varikosel bizde de vardı. Ameliyat oldu Geçen Subatta. Yani 15 ay oldu ameliyat olalı. Sayı ve hareket sorunumuz var canım.

hayırlı cumalar canlara.s.
allah u teala dualarımızı kabul etsin Amin...

canlar eşim bir aksilik çıkmazsa yarın test verecek....
ameliyat olalı 10 ay 15 gün oldu...
inşallah bu sefer biraz artış olmuştur...
ne olur dualarınızda bizide unutmayın...
buraya yazmanız gerekmez içinizden etseniz de yeter...
rabbim şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin Aminn..

benim bugün biraz işlerim var şimdi çıkmam lazım...
bu pazar allah nasip ederse erzincana yola çıkıyoruz:a015:
bu yüzden hafta sonu giremeyecek arkadaşlara veda etmek istedim:a015:
canlar hakkınızı helal edin...ne kadar kalacağımız tam net değil...
ortalama 20 gün kalmayı düşünüyoruz....
orda nete girme imkanın hiç yok daha doğrusu net diye birşey yok
sizleri seviyorum:asigim::asigim:
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

cevabın için teşekkürler en kısa sürede bebişlerine kavuşuşursun inşallah:ecrin_bebek:

Fadiğim Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah herşey yolunda ve istediğiniz gibi gider. Eşinin değerleri de katlanmıştır inşallah. Allaha emanet olun canım. Güle güle gitt..Güle güle gel. dinlen iyice, gez tozsositososito

Bende yaşadım onların aynısını bendende ilaç çıkıyodu bide bi kaç damla kan geliyo bazen ama doktorum normal olduğunu söylemişti onların

Canım benim hayırlı yolculuklar
bi hakkım varsa helal olsun tabiki
kendinize çok iyi bakın bol bol gezip eğlenin

Eşinin sonuçlarıda inşallah bu sefer çok güzel çıkar
değerleriniz inşallah katlanmıştır tatlım
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Fadikomm canım inşallahh eşinin değerlerii katlamıştırrr büyükk birr sevinçç yaşarsınız inşallahhh:Saruboceq:
Yolun açık olsunn gidiyon demek:çok üzgünüm:Özlücezzz seniii :çok üzgünüm:Yolun açık olsun canım.Hayırlı yolculuklarrr kendine çokk iyi bakkk öpüyorumm seniii allaha emanet olŞeniz

sırnaşık şey:roflol:Aymesim korkunun yerine artıkk doktora gitme aşkıı doğduu benim içimee :)özlüyorum valla doktorumuu herayyıııı iplee çekiyorumm.Çünkü her gittiğimde dr pozitifff konuşmalarııı benii mannak mutlu ediyorrr...

balım canım ne güzel dua etmişsin rabbim kabul eyler inşş diline gönlüne sağlık tatlımm

aminnnnn ne kadar güzel dua etmişsin balım. Allahım kabul eylesin inşallah.

Günaydın kıslar Hayırlı cumalar herkese
balum çok güzeldi duan Allahım herkesin gönlündekini tez zamanda nasip eder
inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aminnn aminnnn aminnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:jeyyar:Elitum şifaa yolsunn yarasınn iğnelerinn canımm :)Senden de güzelll haberler alıcaz yakında inşallahhhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bende yaşadım onların aynısını bendende ilaç çıkıyodu bide bi kaç damla kan geliyo bazen ama doktorum normal olduğunu söylemişti onların

Canım çok sağol yardımların için. Allah razı olsun. Demek ki olabilen şeyler o zaman. Ben sadece ben yasıyorum sanıp çok tedirgin olmuştum. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

İnşallah balım. Çok sağol canım. Senden de mutlu haberler alıcaz inşallah. Maşallah sen de alışmışsın artık. Bebek için demek ki herşeye katlanıyormuş insan. Herşey çok güzel olacak inşallah.

fadiğim tatlım yolunuz açık olsun güle güle gidin ve geri dönün inş.ve eşininde değeri inş katlanarak artmıştır canım.

kızlar ya rabbim inş emeklerinizin ve sabrınızın karşılıgını verecektir .bütün dualarımda varsınız inş bir gün hepinizden de ayrı ayrı sevinç haberleri alacaz inş ve inş bende dahil

kızlar günaydınnnn bişi sorcam acil cevap veririseniz çokk sevinirim bi ark.şım var eşinin morfolojisi %0 çıkmış %0 değer olurmu kızlarrrrr

caneylommmm ; canımmmm. :1hug: a.s. Çok şükür senin de güzel sonucu aldık. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: İki üç gün öncesine yapılan testlerden bu sonucu az çok bekliyorduk ama tescillenmesi çok güzel oldu. İnsanın içinde acaba kuşkusu oluyordu elbette. Seni ve eşini çooooook ama çoooooook tebrik ediyorum bitanem. :hooray: :hooray: :hooray: İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir sağlıkla yavrunu kucaklarsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan , kazalardan , belalardan korusun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ay bir günaydın diyemedim
GÜNAYDIIIIN
hayırlı cumalar

BALUM öyle bir dua etmişki herseyi söylemiş zaten bana da AMııN demek düstü
:Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı cumalar canlarımmm. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…