ay çok sevindim inşallah gönlüne göre olur biz de aşılamayı bi ay daha deneyelim dedik bu da olmazsa tüp bebeğe geçicez bizde varikosel vardı ameliyattan sonra 6. ayımızdayız sizin sorun neydi özl değilse yazar mısın
Canım kusura bakma kafam dağınık biraz. Senin tedavin de hayırlı olsun. İnşallah bu kez yüzümüz güler. Biz de 1 kez aşılama denedik olmadı. Şimdi micro olcak. Varikosel bizde de vardı. Ameliyat oldu Geçen Subatta. Yani 15 ay oldu ameliyat olalı. Sayı ve hareket sorunumuz var canım.
Canım zorlanınca korktum. Yani bir de iğneyi çıkarırken bir damla ilaç da geri çıktı. Ters bişeyler olursa diye tedirgin oldum. Bakalım bir de bugün sola deneyim. Yine zorlanırsam, insülin iğnesi alıyım bari.
hayırlı cumalar canlara.s.
allah u teala dualarımızı kabul etsin Amin...
canlar eşim bir aksilik çıkmazsa yarın test verecek....
ameliyat olalı 10 ay 15 gün oldu...
inşallah bu sefer biraz artış olmuştur...
ne olur dualarınızda bizide unutmayın...
buraya yazmanız gerekmez içinizden etseniz de yeter...
rabbim şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin Aminn..
benim bugün biraz işlerim var şimdi çıkmam lazım...
bu pazar allah nasip ederse erzincana yola çıkıyoruz:a015:
bu yüzden hafta sonu giremeyecek arkadaşlara veda etmek istedim:a015:
canlar hakkınızı helal edin...ne kadar kalacağımız tam net değil...
ortalama 20 gün kalmayı düşünüyoruz....
orda nete girme imkanın hiç yok daha doğrusu net diye birşey yok
sizleri seviyorum:asigim::asigim:
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...
Fadikomm canım inşallahh eşinin değerlerii katlamıştırrr büyükk birr sevinçç yaşarsınız inşallahhh:Saruboceq:hayırlı cumalar canlara.s.
allah u teala dualarımızı kabul etsin Amin...
canlar eşim bir aksilik çıkmazsa yarın test verecek....
ameliyat olalı 10 ay 15 gün oldu...
inşallah bu sefer biraz artış olmuştur...
ne olur dualarınızda bizide unutmayın...
buraya yazmanız gerekmez içinizden etseniz de yeter...
rabbim şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin Aminn..
benim bugün biraz işlerim var şimdi çıkmam lazım...
bu pazar allah nasip ederse erzincana yola çıkıyoruz:a015:
bu yüzden hafta sonu giremeyecek arkadaşlara veda etmek istedim:a015:
canlar hakkınızı helal edin...ne kadar kalacağımız tam net değil...
ortalama 20 gün kalmayı düşünüyoruz....
orda nete girme imkanın hiç yok daha doğrusu net diye birşey yok
sizleri seviyorum:asigim::asigim:
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...
sırnaşık şey:roflol:Aymesim korkunun yerine artıkk doktora gitme aşkıı doğduu benim içimee :)özlüyorum valla doktorumuu herayyıııı iplee çekiyorumm.Çünkü her gittiğimde dr pozitifff konuşmalarııı benii mannak mutlu ediyorrr...Balummmmm canummmmmm sen bu doktorlara iyice ısındın bakıyomdakaydirigubbakcemile3 aman nazar değmesin
maşallah yumoşlarında kocaman olmuşlar oh oh ne güzel
onlar bu sefer seni hayal kırıklığına uğratmıycaklar bak gör
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz bu ay senden çok çalış:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
günaydın şekerler.
herkese hayırlı cumalar bakıyoyorumda çok güzl,el haberler var allahım bu haberlerin devamını getirir inşallah hiç kesilmeden.
balım dillerine sağlık allah kabul etsin cümlemiz için inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn
balım canım ne güzel dua etmişsin rabbim kabul eyler inşş diline gönlüne sağlık tatlımm
aminnnnn ne kadar güzel dua etmişsin balım. Allahım kabul eylesin inşallah.
Günaydın kıslar Hayırlı cumalar herkese
balum çok güzeldi duan Allahım herkesin gönlündekini tez zamanda nasip eder
inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Aminnn aminnnn aminnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Günaydınlar kızlar cumanız mübarek olsun bugün edilen tüm dualar kabul olsun balım maşallah yumoşlar süper allahım inşallah bebişini nasip eder dularını kabul eder sağlıklı hayırlı evlartalar nasip eder canım dua içinde AMİNN AMİNN AMİNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:jeyyar:Elitum şifaa yolsunn yarasınn iğnelerinn canımm :)Senden de güzelll haberler alıcaz yakında inşallahhhihoyyyt hihoyyyt hihoyyytCanım zorlanınca korktum. Yani bir de iğneyi çıkarırken bir damla ilaç da geri çıktı. Ters bişeyler olursa diye tedirgin oldum. Bakalım bir de bugün sola deneyim. Yine zorlanırsam, insülin iğnesi alıyım bari.
Bende yaşadım onların aynısını bendende ilaç çıkıyodu bide bi kaç damla kan geliyo bazen ama doktorum normal olduğunu söylemişti onların
olur canım maalesefkızlar günaydınnnn bişi sorcam acil cevap veririseniz çokk sevinirim bi ark.şım var eşinin morfolojisi %0 çıkmış %0 değer olurmu kızlarrrrr
olur canım maalesef
en son nevroların %0 cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?