Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar son liste nerde diye sormuştum ama

Canım aymesin de dediği gibi cumartesiden cumartesiye güncelliyordum. Benim son mesajlarıma bakarsan 5 sayfada olması lazım. Şeniz Ben direkt link veremiyorum. Çünkü benim sayfalar 40 mesaj gösterimlik. O yüzden yanlış yönlendirme yapıyor. :içelim:

hayırlı cumalar arkadaşlar..........
canlarım ya o kadar coşmuşuzki alıntı yapamadım benim bilgisayar kaldırmıyo hepinizden allah razı olsun allah hepinizin gönlüne göre versin rabbim hepinizin gönlünün muradını versin allaha şükür bugünleride gösterdi bugünleride görmek nasipmiş binlerce şükürler olsun allahım tamamına erdirsin inşallah heycanla bekliycez artık inşallah sonucumuzda hayırlı ve güzel olur hayırlı sağlıklı evlatlar verir isteyen herkesin içinde banada............ amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn...........

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım ben zorlanmamıştım hiç. :uhm: İnşallah bir daha zorlanmadan yaparsın. Şeniz

canım inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin senin içinde isteyen herkes içinde dualarımız Allah günün birinde dualarımızı kabul eder inşşş bizleri bundan mahrum etmez

Canım maşallahhhh yumoşlarına. İnşallah bu ay olacak bu iş Allahın izniyle. :teytey::teytey: :teytey: Sana iki ay mühlet veriyorum ona göre. :roflol: :roflol: :roflol:

eh yani esengül beni kimseden saymadın saol
beklemen lazım tecrübeli olanlar gelmedi acele etme arkadaşım
bilenler yazar bizde bişey cevapsız kalmaz

yok canım olur mu!hiç seninle konuştuktan sonrakiiii satırsa yazmıştımmmm.inşallahhh canım ya yazarlar çokmakbule geçicek çünkü sizde ne problem var?:1hug:

Canım ben zorlanmamıştım hiç. :uhm: İnşallah bir daha zorlanmadan yaparsın. Şeniz

Canım deriyle mi alakalı acaba. aymes de zorlanmış. Ben de bir türlü deriye batıramadım. Canım da kolay kolay yanmaz ama. Bugün diğer tarafa da bi bakayım. İğne aklıma geldikce korkuyorum. Fobi mi oluşmaya başladı ne??

Minoş canım aşılaman yapılmıştır şu an herhalde dinleniyorsundur inşallah herşey çok güzel olur Allah yardımcın olsun dualarımız seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım maşallahhhh yumoşlarına. İnşallah bu ay olacak bu iş Allahın izniyle. :teytey::teytey: :teytey: Sana iki ay mühlet veriyorum ona göre. :roflol: :roflol: :roflol:

Nevommm inşallahh canım:asigim:İnşallahh bu aykii rüyanda çıkarr :):jeyyar:2 ay mühlett demekkk tamam doktorummm :)çalışmalar hızlansınn dualar çoğalsınnnnnkaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

SLM HERKESE HAYIRRLI CUMALAR ıNŞ RABıM HEPıMıZıN GÖNLÜNDEKıNı VERSıN AÇILAN ELLERı BOŞ ÇEVıRMESıN ıNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Canım muhakkak onunla ilgilidir bitanem. Veya yağa iyi saplanıyordur. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ELLERİNİ DİLİNE GÖNLÜNE SAĞLIK CANIM BENİM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…