ya kızlar son liste nerde diye sormuştum ama
canım morfoloji hakkında pek bir bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem.bana kimse cevap vermicek sanırm:1no2:
merhaba arkadaşlar eşim çarşamba günü varikosel ameliyatı oldu bunuda atlattık çok şükür
Günaydınnn kızlarr.Herkeze hayırlıı CuMaLaRR .Cumanız mübarek olsunnn inşallahhh..Rabbim bugun edilen dualarımızı kabul eder inşallahhh:Saruboceq: :Saruboceq:
Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
]
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq: :Saruboceq:
Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgılı Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruZ ya
Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar dün akşam gonal-f ilk iğnemi oldum.Vurdum ama bi de bana sorun. dört ayrı yere vurdum, dördüncüde zor yaptım. Eşim iğneyi değiştirdi falan. Çok zorlandım deriye bir türlü girmedi iğne. Az önce hemşireyle konuştum. Aşılamada çok rahat yapıtodum ben iğnelerimi. Hemşire Gonal-f in içindeki iğnelerin ucu zaten sert dedi. Eczaneden insülin iğnesi al onu dene bir de dedi. Bu sorunu yaşayanlar var mı aranızda.Hala yerleri çok sızlıyoomirmirmirmir
merhaba arkadaşlar eşim çarşamba günü varikosel ameliyatı oldu bunuda atlattık çok şükür
hayırlı cumalar arkadaşlar..........
canlarım ya o kadar coşmuşuzki alıntı yapamadım benim bilgisayar kaldırmıyo hepinizden allah razı olsun allah hepinizin gönlüne göre versin rabbim hepinizin gönlünün muradını versin allaha şükür bugünleride gösterdi bugünleride görmek nasipmiş binlerce şükürler olsun allahım tamamına erdirsin inşallah heycanla bekliycez artık inşallah sonucumuzda hayırlı ve güzel olur hayırlı sağlıklı evlatlar verir isteyen herkesin içinde banada............ amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn...........
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
eh yani esengül beni kimseden saymadın saolbana kimse cevap vermicek sanırm:1no2:
hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mmsağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae
eh yani esengül beni kimseden saymadın saol
beklemen lazım tecrübeli olanlar gelmedi acele etme arkadaşım
bilenler yazar bizde bişey cevapsız kalmaz
sebepsiz infertiliteyiz bizyok canım olur mu!hiç seninle konuştuktan sonrakiiii satırsa yazmıştımmmm.inşallahhh canım ya yazarlar çokmakbule geçicek çünkü sizde ne problem var?:1hug:
sebepsiz infertiliteyiz biz
cok sükür ama gelen gidende yok
Canım ben zorlanmamıştım hiç. :uhm: İnşallah bir daha zorlanmadan yaparsın. Şeniz
Canım maşallahhhh yumoşlarına. İnşallah bu ay olacak bu iş Allahın izniyle. :teytey::teytey: :teytey: Sana iki ay mühlet veriyorum ona göre. :roflol: :roflol: :roflol:
Canım deriyle mi alakalı acaba. aymes de zorlanmış. Ben de bir türlü deriye batıramadım. Canım da kolay kolay yanmaz ama. Bugün diğer tarafa da bi bakayım. İğne aklıma geldikce korkuyorum. Fobi mi oluşmaya başladı ne??
Nevommm inşallahh canım:asigim:İnşallahh bu aykii rüyanda çıkarr :):jeyyar:2 ay mühlett demekkk tamam doktorummm :)çalışmalar hızlansınn dualar çoğalsınnnnnkaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı cumalar inşşşşş Allah hepimizin dualarını kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?