Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım canını sıkma lütfen böyle şeylerle. Yarın göreceksin Allahın izniyle keseyi. Bizim haberimiz olmaz sanırım. İşten sonra gidersen yani. Pazartesi alırız haberini. Öpüyorum seni kocaman. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bende istiyom o çikolatan banane banane :1rolleyes:
canım kasma kendini gör bak hiç kötü bişey çıkmıycak
herşey yolunda gidicek kesenide görüceksin ben eminim
sen kendini boşuna üzüyosun

tatlım ltf öyle düşünme resmen kuruntu yapıyosun kendine canını sıkıyosun rahat ol rabbim melegine ol dedi öyle değilmi inş hiç bir problem çıkmıcak inş sakin ol pozitif ol olurmu canım

Allah hepinizden razı olsun kızlar.
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah size de bir an önce hamileliği tattırır Allahım.:Saruboceq:

aymes çikolatanı göndermez miyim hiç teyzesi.a.s.

Korkma canım mümkün olduğu kadar olumlu şeyleri aklından geçir inşallah her şey güzel olur senin için..

Arkadaşlar 17 şubat diye hesaplamıştım,yanlış hesaplamışım.Netteki gebelik hesaplayıcılarına göre son adet tarihim 10 mayıs olduğu için eğer hamile kalırsam muhtemel doğum tarihi 14 şubata denk geliyormuş..Yani meleklerimin doğup öldüğü tarih...senağlama senağlama

canım yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: yapma böyle

canım hayırlısıyla gelir inşş bebişinn :CüvCüv:

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm

çok çok tebrik edirim canım..bir kaç gün önceki idrar testi aslında bize bu konuda sinyaller vermişti ama kan testiyle onaylanması aklımızdaki soru işaretlerini giderdi..

rabbim sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
:Saruboceq:

:teytey::teytey:

maşallah balım ,sütle mi içsem suyla mı içsem derken ilaçları bak yumoşlar gelişmiş güzel güzel..inşş vakti gelmiştir senin içinde

canım iğneyi batırak için ne kadar tereddüt edersen o kadar zor girer..birden batır o zaman hem daha kolay olacak hemde daha az acıyacaktır

canım inşş eşinin değerleri düzelmiştir..
hayırlı yolculuklar tatlımm aynı zamanda

canım böyle şeyler düşünüpte bebişini üzme lütfen herşey çok güzel olacak..allah korusun yani dış gebelik gibi durumlarda tek taraflı şiddetli kasık ağrısı olur..bildiğim kadarıyla sende böyle bir durum yok..endişelenmene gerek yok tatlım

hayırlısıyla bebişini göreceksin inşşş

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende hamıs kalırsam benımkıde o zamna denk gelıyor..gıden bebegımı benden aldıkları zamnnnn

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende hamıs kalırsam benımkıde o zamna denk gelıyor..gıden bebegımı benden aldıkları zamnnnn

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Kızlarr allahım büyükk belkidee ikinizinde meleklerii bu ayy gelirr inşallahhh.HAYATT mucizelerlee doluu belkide rabbimm sizii böylee sevindiricekk:Saruboceq:

ınsallahhh balcımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
ruyamda ablam hamısmıs..hatta dedımkı bak kızına kardes gelıyor..dedım..
enıstemde benı ruyasında gormus hamıleymısım doguma gıtmısız beraber:çok üzgünüm:a
ablammı benmı...:CüvCüv::CüvCüv:
ama ben ablam dıyorum cunku onun olma ıhtımalı cok yuksek...:CüvCüv:

Kimbilir belkide sen olursun rapuzelim seninkide yüksek :CüvCüv: ikinizde eşitsiniz :Saruboceq:

yapmayın kızlar böyle hem kendinizi hemde bizi üzmeyin.belkide rabbim o tarihlere denk getiriyoki o tarihdeki acınızı haffletmek için olabilir kızlar.

selam kızlar,dün bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için,biz yıllardır eşimde morfoloji bozukluğu var ondan çocuk olmuyor sanıyorduk.doktor çok iyi uzman bir doktor,bize dediği eşinin gebeliğe engel bir durumu yok sayısı gayet iyi dedi,sizin gibi hastalarımıza sebepsiz infertilite diye adlandırıyoruz.normal yoldan da hamile kalabilirdin bu değerlerle dedi.şimdi neden önceki doktorlar kafamızı karıştırdı anlamadım.doktorum bize aşılama da olur dedi ama biz tüp bebek dedik.daha önce aşılama için gittiğimiz doktor,bize aşılamada hiç şans vermemişti direk tüp bebek demişti.kafam çok karıştı,yani ben bu doktoruma güveniyorum bizim sorunumuz nedensiz infertilite...

Son düzenleme:
:

Kıslar nerelerdesiniz kimsecikler kalmamış yine
havayı güzel buldunuzda gezmelere gittiniz dimi:dilcikar:

slm aslhygt,sana katılıyorum çok iyi araştırmalı,eşim o kadar üzülüyordu ki sorunun kendisinden kaynaklandığı için ama hepsi boşmuş onda da bir sorun yokmuş.aşkım boşuna üzüldü,artık Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum.ağzı olan konuşuyora döndü artık,doktorlar da ticarate döktüler işi,ama bu gittiğim bir yer gerçekten samimi bizimle beraber bu sınavı vericek gibiler,buna inanıyorum.hayırlısını versin yüce Rabbim,zamanı var herşeyin...

canım hangi dr. a hangi hastaneye gittiniz?
bnm eşimdede morfoloji 3% ...ilk drum önemli aşılama bile olmaz dedi...2. dr önemli değil dedi...
ama ben de önemli olduğunu düşünüyorum..sonuşta başsız ,kuyruksuz,çift başlı ya da kuyruklu spermler nasıl döllicek yada döllese bile ne kadar sağlıklı olucak...tartışılır
....

kızlar bnm geçen ay ilaçsız yumurta takibinde yumurtam büyümemişti
bugün adetin 10 günü ve öğlende sağ kasığım sancılandı ve wc ye gittim..aynı yumurta çatlayınca gelen akıntıdan oldu...
bi yumurta 10 günde büyüyüp çatlayabilirmi sizce?
bide ben 1 aydır incir yiyorum..acaba onun etkisimi?
akşam fırsatı değerlendiricem inşallah bu ay hamile kalırım kalamazsam haziranda aşılama yaptırıcam...doğal yoldan olmasını çok istiyorum...

bitanem güzel düsün güzel olsun..
böyle seyler düsünüpte bebiside strese sokma annesii:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…