Kızlar Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gidicem:CüvCüv:
Ama çok korkuyorum
ya dış gebelikse diyesenağlama
aklıma hep kötü şeyler geliyo
Cumartesi günü bi keseyi görsem, sağlıklı bi gebelik dese doktor dünyalar benim olucak sanki
Topikteki son zamanlardaki düşükler beni çok etkiledisenağlama
Canım hamilelikte haliyle insanın ruh hali, psikolojisi hassas olur. Ama güzel düşün, güzel olsun. İnşallah herşey yolunda gidecek. Karamsarlık yapıp bebişi de olumsuz etkileme. relaxxx ol canım. Ne güzel bak Allahım nasip etmişş, Sağlıkla da kucağına alırsın inşallaha.s
Bende istiyom o çikolatan banane banane :1rolleyes:
canım kasma kendini gör bak hiç kötü bişey çıkmıycak
herşey yolunda gidicek kesenide görüceksin ben eminim
sen kendini boşuna üzüyosun
tatlım ltf öyle düşünme resmen kuruntu yapıyosun kendine canını sıkıyosun rahat ol rabbim melegine ol dedi öyle değilmi inş hiç bir problem çıkmıcak inş sakin ol pozitif ol olurmu canım
Canım canını sıkma lütfen böyle şeylerle. Yarın göreceksin Allahın izniyle keseyi. Bizim haberimiz olmaz sanırım. İşten sonra gidersen yani. Pazartesi alırız haberini. Öpüyorum seni kocaman. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ama çok korkuyorum
Cumartesi günü bi keseyi görsem, sağlıklı bi gebelik dese doktor dünyalar benim olucak sanki
Arkadaşlar 17 şubat diye hesaplamıştım,yanlış hesaplamışım.Netteki gebelik hesaplayıcılarına göre son adet tarihim 10 mayıs olduğu için eğer hamile kalırsam muhtemel doğum tarihi 14 şubata denk geliyormuş..Yani meleklerimin doğup öldüğü tarih...senağlama senağlama
merhaba kizlar
Caneylom canim pozitifi gormeye az kaldi desene insallah
kizlar ben dun aksam 9:30 da catlatma ignemi oldum
yarin sabah 8 de esimin randevusu var 11:30 da benim asilamam olucak Allah'in izniyle
insallah hersey yolunda gider
benim icinde dua edin kizlar lutfen
Allah insallah hepimizin emeklerinin mukafatini versin en kisa zamanda saglikla
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
allahaaa binlerceeeee şükürler olsun çok şükür rabbime hamileyimmmmm
hihoyyytAllahımm sana şükürler olsun .Bugunki günüde atlattım çok şükür :)Dr geldim az önce..
Solda 22mmsağda 15 mm yumoşş var dedii delikafaduldendelikafaduldenbir tanede küçük varmışş.2 tanesii kaliteli dedi..15mm de cumartesye kadar büyür dedii.Cumartesiii göbüşüme saplıcamm çatlatıcımı kaydirigubbakcemile3Hadi hayırlı olsun bakalımm sırnaşık şey
Doktora iğneye geçelim dedimmm..Oda bana bıraktı acele etmeyelim dedii :)ilaçla biraz daha yola devam edicezz.5 ayy kullandım +2 ay daha klomenle devam edicezz.sonrada iğnelere geçicezzlaelaelaelaelae
kızlar dün akşam gonal-f ilk iğnemi oldum.Vurdum ama bi de bana sorun. dört ayrı yere vurdum, dördüncüde zor yaptım. Eşim iğneyi değiştirdi falan. Çok zorlandım deriye bir türlü girmedi iğne. Az önce hemşireyle konuştum. Aşılamada çok rahat yapıtodum ben iğnelerimi. Hemşire Gonal-f in içindeki iğnelerin ucu zaten sert dedi. Eczaneden insülin iğnesi al onu dene bir de dedi. Bu sorunu yaşayanlar var mı aranızda.Hala yerleri çok sızlıyoomirmirmirmir
hayırlı cumalar canlara.s.
allah u teala dualarımızı kabul etsin Amin...
canlar eşim bir aksilik çıkmazsa yarın test verecek....
ameliyat olalı 10 ay 15 gün oldu...
inşallah bu sefer biraz artış olmuştur...
ne olur dualarınızda bizide unutmayın...
buraya yazmanız gerekmez içinizden etseniz de yeter...
rabbim şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin Aminn..
benim bugün biraz işlerim var şimdi çıkmam lazım...
bu pazar allah nasip ederse erzincana yola çıkıyoruz:a015:
bu yüzden hafta sonu giremeyecek arkadaşlara veda etmek istedim:a015:
canlar hakkınızı helal edin...ne kadar kalacağımız tam net değil...
ortalama 20 gün kalmayı düşünüyoruz....
orda nete girme imkanın hiç yok daha doğrusu net diye birşey yok
sizleri seviyorum:asigim::asigim:
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...
Ama çok korkuyorum
Arkadaşlar 17 şubat diye hesaplamıştım,yanlış hesaplamışım.Netteki gebelik hesaplayıcılarına göre son adet tarihim 10 mayıs olduğu için eğer hamile kalırsam muhtemel doğum tarihi 14 şubata denk geliyormuş..Yani meleklerimin doğup öldüğü tarih...senağlama senağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende hamıs kalırsam benımkıde o zamna denk gelıyor..gıden bebegımı benden aldıkları zamnnnn
maşallah balım ,sütle mi içsem suyla mı içsem derken ilaçları bak yumoşlar gelişmiş güzel güzel..inşş vakti gelmiştir senin içinde [/
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Kızlarr allahım büyükk belkidee ikinizinde meleklerii bu ayy gelirr inşallahhh.HAYATT mucizelerlee doluu belkide rabbimm sizii böylee sevindiricekk:Saruboceq:
Kimbilir belkide sen olursun rapuzelim seninkide yüksek :CüvCüv: ikinizde eşitsinizınsallahhh balcımmmm:Saruboceq::Saruboceq:
ruyamda ablam hamısmıs..hatta dedımkı bak kızına kardes gelıyor..dedım..
enıstemde benı ruyasında gormus hamıleymısım doguma gıtmısız beraber:çok üzgünüm:a
ablammı benmı...:CüvCüv::CüvCüv:
ama ben ablam dıyorum cunku onun olma ıhtımalı cok yuksek...:CüvCüv:
selam kızlar,dün bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için,biz yıllardır eşimde morfoloji bozukluğu var ondan çocuk olmuyor sanıyorduk.doktor çok iyi uzman bir doktor,bize dediği eşinin gebeliğe engel bir durumu yok sayısı gayet iyi dedi,sizin gibi hastalarımıza sebepsiz infertilite diye adlandırıyoruz.normal yoldan da hamile kalabilirdin bu değerlerle dedi.şimdi neden önceki doktorlar kafamızı karıştırdı anlamadım.doktorum bize aşılama da olur dedi ama biz tüp bebek dedik.daha önce aşılama için gittiğimiz doktor,bize aşılamada hiç şans vermemişti direk tüp bebek demişti.kafam çok karıştı,yani ben bu doktoruma güveniyorum bizim sorunumuz nedensiz infertilite..
canım Allah kolaylık versin genelde hepimizin sorunu sebepsiz infertilite Allah bizim sabrımızı sınıyor bence yalnız bir doktora güvenmemek gerektiğini anladım üç doktora gitmek gerekiyorki hangisi doğruyu söylüyor anlayalım yada ben çok pinpirikli oldum inşallah artık zamanı gelmitir ve hamile kalırız
slm aslhygt,sana katılıyorum çok iyi araştırmalı,eşim o kadar üzülüyordu ki sorunun kendisinden kaynaklandığı için ama hepsi boşmuş onda da bir sorun yokmuş.aşkım boşuna üzüldü,artık Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum.ağzı olan konuşuyora döndü artık,doktorlar da ticarate döktüler işi,ama bu gittiğim bir yer gerçekten samimi bizimle beraber bu sınavı vericek gibiler,buna inanıyorum.hayırlısını versin yüce Rabbim,zamanı var herşeyin...
Ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?