:
inşallah hamişsindir :Saruboceq:üzülme Allah hayırlısını versin canım sen üzülünce birşey değişmiyor moralini herzaman yüksek tut kendine üzülüp zarar verme eşinide üzersin
zamanı gelince herşey olur üzme o tatlı canını hadi neşelen yerimseniben
Canım İbrahim Saraçoğlu'nun kitabı var bende de keçiboynuzunun suda kaynatılan kürünü tavsiye ediyor, pekmezi öyle işe yaramıyormuş, benden söylemesi...
Kızlar Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gidicem:CüvCüv:
Ama çok korkuyorum
ya dış gebelikse diyesenağlama
aklıma hep kötü şeyler geliyo
Cumartesi günü bi keseyi görsem, sağlıklı bi gebelik dese doktor dünyalar benim olucak sanki
Topikteki son zamanlardaki düşükler beni çok etkiledisenağlama
kızlar bnm geçen ay ilaçsız yumurta takibinde yumurtam büyümemişti
bugün adetin 10 günü ve öğlende sağ kasığım sancılandı ve wc ye gittim..aynı yumurta çatlayınca gelen akıntıdan oldu...
bi yumurta 10 günde büyüyüp çatlayabilirmi sizce?
bide ben 1 aydır incir yiyorum..acaba onun etkisimi?
akşam fırsatı değerlendiricem inşallah bu ay hamile kalırım kalamazsam haziranda aşılama yaptırıcam...doğal yoldan olmasını çok istiyorum...
canlar bende bisey sorucam sizlere..
en son adetim 7 nisandaydi biliyorsunuz..hala gelen giden yok..doktorda gelmene gerek yok,adet olunca gel dedi..kistler yine cogaldi bence ama neyse..
sorum su..sabah sanciyla uyandim..ama ne adet sancisi,ne kasik agrisi...söyle tarif edeyim,hani idrari cok tutarsinizda bi baski olurya yanmayla beraber..kasik falan degil tam orasi iste
bikac saat sürdü,simdi o kadar siddetli degil bu baski...fikri olan varmii neden olur acaba böyle??
az önce yine wc ye gittim hala o akıntıdan var...çatlama sıvısı....3 gün çalışma var bizim evde.. sengözlerimebaksanab
canım ordan bana bir tarif yazarmısın ozaman nasıl etkili olursa onu uygulayım bari
özlem canım sen zaten eşine keçi boynuzu kürünü uygulamamışmıydın?tadını beğenmedi demiştin sanırım...ben keçi boynuzu petmezinin de etkili olduğunu duymuştum sana o yüzden tavsiye ettim...benim eşimde kullanıyor..ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum
selam kızlar,dün bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için,biz yıllardır eşimde morfoloji bozukluğu var ondan çocuk olmuyor sanıyorduk.doktor çok iyi uzman bir doktor,bize dediği eşinin gebeliğe engel bir durumu yok sayısı gayet iyi dedi,sizin gibi hastalarımıza sebepsiz infertilite diye adlandırıyoruz.normal yoldan da hamile kalabilirdin bu değerlerle dedi.şimdi neden önceki doktorlar kafamızı karıştırdı anlamadım.doktorum bize aşılama da olur dedi ama biz tüp bebek dedik.daha önce aşılama için gittiğimiz doktor,bize aşılamada hiç şans vermemişti direk tüp bebek demişti.kafam çok karıştı,yani ben bu doktoruma güveniyorum bizim sorunumuz nedensiz infertilite...
kızlar bnm geçen ay ilaçsız yumurta takibinde yumurtam büyümemişti
bugün adetin 10 günü ve öğlende sağ kasığım sancılandı ve wc ye gittim..aynı yumurta çatlayınca gelen akıntıdan oldu...
bi yumurta 10 günde büyüyüp çatlayabilirmi sizce?
bide ben 1 aydır incir yiyorum..acaba onun etkisimi?
akşam fırsatı değerlendiricem inşallah bu ay hamile kalırım kalamazsam haziranda aşılama yaptırıcam...doğal yoldan olmasını çok istiyorum...
kızlar bende eşimin dünki film sonuçlarını yazmıştım ama kimse cevaplamamış kimse bu konu hakkında bişey bilmiyormu eşlerinizin testlerinden değerlendirin lütfen yaa doktora gidene kadar içimiz rahat etsin..
bu arada arkadaşlar kendinizi üzmeyuin lütfen pozitif yazın hem siz mutlu olun hem biz ben böyle şeyler okuyunca üzülüyorum sonra acaba bende olurda düşürürsem die üzülüyorum allah gününü ne zaman yazmışsa ozaman gelecekler inş üzmeyin kendinizi
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Canım benim doktorumda tüp bebek doktoru. Bize doğal yoldan olur diyo sonra aşılama en son tüp diyo. Bizde de morfoloji bozukluğu var%2. ama bir yıldır olmadı işte. Yani morfoloji çok önemli değilmiş.
nergis morfoloji önemli olmaz olur mu..
önemli tabi..
spermin yapısı düzgün olmadıktan sonra yumurtayı nasıl döllesin..
yalnız sperm testlerinde verilen örnekten bir miktar alınıp inceleniyor..
Tuliynmm hadi nan morfolojiymişş .29 aydır %60 olan morfolojimle hamiş kalamıyom foss bu işlerrr :):roflol:kader kısmetttt işi..
tülin yorumun için saol ama ne bileyim iyi şeyler duyup kendimi tatmin etmek istiyorum
bu arada %2 le normal yoldan kalınabiliyormu benim eşiminde %4 ozaman bizimde normal yoldan olabilir ama doktor tüp bebek dedi aşılama bile önermedi haseki hastanesi bende semiha şakire gitçem son çare tüp bebk için eşimin testlerini doktora bir kere daha gösterelim bakalım o ne diyecek
nergis morfoloji önemli olmaz olur mu..
önemli tabi..
spermin yapısı düzgün olmadıktan sonra yumurtayı nasıl döllesin..
yalnız sperm testlerinde verilen örnekten bir miktar alınıp inceleniyor..
minoş aşılamamn varmış bugün inşallah hayırlı olur canım. bebişin sımsıkı tutunur sanada hiç bırakmaz annesini.
Canısı 11:30'a kaldı. Şu mübarek günde dualarımız seninle. İnşallah aşılaman başarılı geçecek. Yavruna kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun. Dualar kabul olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Minoş canım aşılaman yapılmıştır şu an herhalde dinleniyorsundur inşallah herşey çok güzel olur Allah yardımcın olsun dualarımız seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İNŞŞ HER ŞEY GÖNÜLÜNÜZDEKİ GİBİ OLSUN İNŞŞŞŞ RABİM MUCİZENİZİ GÖNDERİR İNNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlısıyla gelir inşş bebişinn :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?