Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok pozitifsin,sağol canım...Şeniz a.s.

canım benimiyi düşün iyi olsun in şş her şey yolunda giderde keseyi görürsün inşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sağlıcakla kucağına alırsın MEVLAM yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm yumurta erken çatlayabilir normal bu incirinde etkisi olmuştur belki sen iyi çalış :jeyyar:

cnm doktor gerek yok demiş ama bence gözük bi doktora bayada geçmiş adetin :sm_confused:

canım ordan bana bir tarif yazarmısın ozaman nasıl etkili olursa onu uygulayım bari

özlem canım sen zaten eşine keçi boynuzu kürünü uygulamamışmıydın?tadını beğenmedi demiştin sanırım...ben keçi boynuzu petmezinin de etkili olduğunu duymuştum sana o yüzden tavsiye ettim...benim eşimde kullanıyor..ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum

kızlar bende eşimin dünki film sonuçlarını yazmıştım ama kimse cevaplamamış kimse bu konu hakkında bişey bilmiyormu eşlerinizin testlerinden değerlendirin lütfen yaa doktora gidene kadar içimiz rahat etsin..

bu arada arkadaşlar kendinizi üzmeyuin lütfen pozitif yazın hem siz mutlu olun hem biz ben böyle şeyler okuyunca üzülüyorum sonra acaba bende olurda düşürürsem die üzülüyorum allah gününü ne zaman yazmışsa ozaman gelecekler inş üzmeyin kendinizi

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

evet canım kürünü uyguladım ama beğenmemişti şimdi pekmezini 2 gündür kullanıyoruz işte bakalım siz ne zamandır uyguluyorsunuz

Canım benim doktorumda tüp bebek doktoru. Bize doğal yoldan olur diyo sonra aşılama en son tüp diyo. Bizde de morfoloji bozukluğu var%2. ama bir yıldır olmadı işte. Yani morfoloji çok önemli değilmiş.

canım inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: doğal doğal gellir meleklerin :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: sende böle olursun şişko şişko bizde bunu kutlarız :lepi::lepi::lepi::lepi: inşşşşş MEVLAM gönlündekini versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlem filminizle ilgili yorum yapmıştım..

Canım benim doktorumda tüp bebek doktoru. Bize doğal yoldan olur diyo sonra aşılama en son tüp diyo. Bizde de morfoloji bozukluğu var%2. ama bir yıldır olmadı işte. Yani morfoloji çok önemli değilmiş.

nergis morfoloji önemli olmaz olur mu..
önemli tabi..
spermin yapısı düzgün olmadıktan sonra yumurtayı nasıl döllesin..
yalnız sperm testlerinde verilen örnekten bir miktar alınıp inceleniyor..

önemli tabi..

Tuliynmm hadi nan morfolojiymişş .29 aydır %60 olan morfolojimle hamiş kalamıyom foss bu işlerrr :):roflol:kader kısmetttt işi..

tülin yorumun için saol ama ne bileyim iyi şeyler duyup kendimi tatmin etmek istiyorum

bu arada %2 le normal yoldan kalınabiliyormu benim eşiminde %4 ozaman bizimde normal yoldan olabilir ama doktor tüp bebek dedi aşılama bile önermedi haseki hastanesi bende semiha şakire gitçem son çare tüp bebk için eşimin testlerini doktora bir kere daha gösterelim bakalım o ne diyecek

Tuliynmm hadi nan morfolojiymişş .29 aydır %60 olan morfolojimle hamiş kalamıyom foss bu işlerrr :):roflol:kader kısmetttt işi..

tabi kader canım ona hiçbir şey diyemem..
bozuk sperm hiç iş yapamaz ..
senin zamanında gelicek bir gün..
o gün yakındır inş da görürsün spermi morfolojiyi kaydirigubbakcemile3

rica ederim..
tek doktorla yetinmeyin..
sonuçlarınızı birden fazla doktora gösterin..
eğer test tüp bebek merkezinde yaptırdıysanız ayrıca devlet hastanelerinde de yaptırın..
tek bir sperm dahi olsa normal yolla hamile kalma şansı hep var..
olacak olduktan sonra önünde engel durmaz..

önemli tabi..

Canım yaa bende diyorum doktoruma morfoloji bozuk, normal yolla olmaz gibime geliyo diye ama o da olur diyo başka bişey demiyo. Hayır kendisi tüp bebek doktoru olmasa dicemki oylamaya çalışıyo ama tüp bebek uzmanı ay kafam karıştı benim de. Bi de eşimin hekim arkadaşı o yüzden güveniyorum ama ne bileyim. Şu an bana verdiği tek şey klomenle yumurta sayımı artırarak şansımı arttırmak bakalım hayırlısı.

canım ben hasekide yaptırdım devlet hastanesinde eşimde devlette yaptırdı şimdi semiha şakire gidip tüp bebek için başlayalım diyorum ama inş normal yolla olur tüp bebek çok zahmetli ve anladığım kadarıylada biraz uzun sürüyo nasıl yapıyolar bilmiyom ama

ben tüp bebek yaptırırsam ankaraya veya istanbula gitmiceğim.yaşadığım yerde de tüp bebek merkezi var. Kaderde varsa zaten olur. Olmazsa da artık takdiri ilahi. Üsteki komşumun kız kardeşi istanbuldaki en ünlü tüp bebek merkezinde iki defa yaptırmış olmamış. Sonra trabzondaki tüp bebek merkezinde yaptırmış ve şimdi bi oğlu var. Bide oralarda sıkıntımı çekiceğim kalacak yerde yok zaten

minoş aşılamamn varmış bugün inşallah hayırlı olur canım. bebişin sımsıkı tutunur sanada hiç bırakmaz annesini.

Minoş canım aşılaman yapılmıştır şu an herhalde dinleniyorsundur inşallah herşey çok güzel olur Allah yardımcın olsun dualarımız seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İNŞŞ HER ŞEY GÖNÜLÜNÜZDEKİ GİBİ OLSUN İNŞŞŞŞ RABİM MUCİZENİZİ GÖNDERİR İNNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlısıyla gelir inşş bebişinn :CüvCüv:

canlarim hepiniz sagoluna.s.
cok sukur bir sorunla karsilasmadik yuzumuz gulerek ciktik hastaneden
sadece biraz fazla kaldik cunku hastane evimize 70 km uzaklikta eve donemiyoruz haliyle esim sperm verdikten sonra baya bi dolastik zaman oldurduk saat 12 ye dogru beni aldilar hep dualar ettim
sabah 7 de ciktik ogleden sonra 2 de geldik ancak eve esim arabayi yavas kullandi:asigim:
simdi bekleme zamani hap gibi birsey verdiler vajinadan kullanicakmisim sabah aksam
12 hazirandada kan testimi yaptiricam
bundan sonrasi Allah'a emanet :Saruboceq:
Rabbim hepimizin meleklerini saglikla gondersin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…