Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar bende bisey sorucam sizlere..
en son adetim 7 nisandaydi biliyorsunuz..hala gelen giden yok..doktorda gelmene gerek yok,adet olunca gel dedi..kistler yine cogaldi bence ama neyse..
sorum su..sabah sanciyla uyandim..ama ne adet sancisi,ne kasik agrisi...söyle tarif edeyim,hani idrari cok tutarsinizda bi baski olurya yanmayla beraber..kasik falan degil tam orasi iste
bikac saat sürdü,simdi o kadar siddetli degil bu baski...fikri olan varmii neden olur acaba böyle??

olabilir bitanem aslinda..
sen herseye ragmen degerlendirsengözlerimebaksanab
Allah gönlümüze göre versin canim yaa...asilamaya gerek kalmadan hamis kalirsin insallah:Saruboceq:

cucu en son 7 nisanda olduysan adetin neredeyse 1 ay geçmiş...nasıl olur? kistlerinmi var?...eğer kist varsa onlar patlamış olabilir....benim 2 ay önce adetim 6 gün geçmişti adetten sonra dr a gittim dr karnında sıvı var dedi adetliyken gel bakıcam dedi...adetliyken gittiğimde sıvı gitmişti muhtemelen küçük bi kist patlamıştır dedi...

canım hiç bir fikrim yok :uhm: :uhm: :uhm:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende hamıs kalırsam benımkıde o zamna denk gelıyor..gıden bebegımı benden aldıkları zamnnnn

Canlarım ne olur düşünmeyin bunları. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: İnanın o denklik kalmıyor sonra. İleri geri oynuyor. İnşallah hamişş kalın da tek üzüntünüz bu olsun. a.s.

bitanem pcos varya bende zaten..nisanda histerokopiyle alinmisti kistler,büyüyemeyen yumurtalar..ondan bikac gün önce catlatma ignem vurulmustu..7 nisan test günümdü o günde adet oldum o yani..bi dahada olmadim..durum bu yani..bence de kistler tekrarladibenneyaptımki
aradim simdi yine..benim dr tatile cikmis..hep bi sey cikmasa sasardim

canım hiç bir fikrim yok :uhm: :uhm: :uhm:

sagol bitanemmma.s.

Neden ikiniz de beraber olmayasınız? sengözlerimebaksanab :CüvCüv: :CüvCüv: İnşallah öyle olur. delikafadulden

Demek bir faydası olmuş canım. Erken büyümüş yumurtaların. Sonuçta her ay sen biliyorsun o akıntı olayını. İnşallah doğal yoldan gelir tatlım. İyi değerlendirin. a.s.

Tatlım maalesef bir yorumum yok. Doktora görünsen iyi olurdu. Ama o da yokmuş sanırım. klava:

Demek bir faydası olmuş canım. Erken büyümüş yumurtaların. Sonuçta her ay sen biliyorsun o akıntı olayını. İnşallah doğal yoldan gelir tatlım. İyi değerlendirin. a.s.
:[/B][/COLOR][/FONT]

evet her ay yumurtamın çatladığını hissediyorum....ama 12. ya da 13. günde...
bugün 10.günüm ve çok şaşırdım...allahım inşallah olur bu ay :Saruboceq:

İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. a.s. a.s. a.s. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum hafta sonu sınavlar var onun için yarın olmucam artık biri benim yerime ev sahipliği yapsın.hepiniz ALLAH a emanet olun inş rabbim herkezin duasını kabul eylesin.tedavide olan herkez e rabbim yardımcı olsun inş hoşçakalın

az önce yine wc ye gittim hala o akıntıdan var...çatlama sıvısı....3 gün çalışma var bizim evde.. sengözlerimebaksanab

canlarım iyi haftasonu diliyorum hepinize inşallah haftaya gene güzel haberlerle başlamak nasip olsun hoşçakalın.....

canım gönlünü ferah tut inşallah mutlu haberlerini alacağız güvendiğin birisini bulmanda çok önemli ilk adımı atmışsınız bundan sonrası Allahtan dua etmekten başka birşey gelmez elimizden dualarımız seninle

ben kendi kendime hamile değilim diye telkin edicem..ya değilsem bir de üzülürüm diye :çok üzgünüm: belirtilere bakıp kendimi şartlıyorum değilse...
buna karar verdim artık
a.s

canım sakın kötülere odaklanma bak son zamanlarda ne kadar iyi haberler de aldık mutlu olduk inşallah senin haberlerinle de mutluluğumuz ve ümidimiz artacak lütfen olumlu düşün
senin için bu gün dua ettim Allah inşallah sağ sağlim kucağına da almayı nasip eder canım benim:1hug:

canım bende bişey diyemiyorum malesef.. :sm_confused:
aynı merkezde başka doktor bakamaz mı?
ya da senin doktor izne gittiyse onun yerine bakabilecek bi doktor yok mu?
burda birbirlerine emanet ediyorlar ..
inş iyiye işaret bişeydir..
kist varsa da akıyordur..

iyi çalışmalar canım.
inş sınavlarını verirsin ..

az önce yine wc ye gittim hala o akıntıdan var...çatlama sıvısı....3 gün çalışma var bizim evde.. sengözlerimebaksanab

iyi çalışmalar iyi çalışmalaar :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:
ben kendi kendime hamile değilim diye telkin edicem..ya değilsem bir de üzülürüm diye :çok üzgünüm: belirtilere bakıp kendimi şartlıyorum değilse...
buna karar verdim artık
a.s

inşallah hamişsindir :Saruboceq:üzülme Allah hayırlısını versin canım sen üzülünce birşey değişmiyor moralini herzaman yüksek tut kendine üzülüp zarar verme eşinide üzersin
zamanı gelince herşey olur üzme o tatlı canını hadi neşelen yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…