Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim fadigim insallah guzel olucak hersey
sonuclariniz sizi cok sevindirsin
iyi tatiller canimmm
kendine iyi bak

canım hadi gözün aydın inşallah 12 haziranda gene halaylarla yıkılır topiğimiz dikkat et kendine canım doktor bana protein ağırlıklı beslen balık ye dedi ton balık bende bikaç gün her gün bi kutu yedim süt içtim peynir yumurta yoğurtü yedim gerçi rabbim isterse hepsi bahane ama olsun aklında bulunsun genede hedi canım allaha emanet olun bebişlerinle birlikte..........

kızlar hayırdır bu arada bayağı bi kişinin bende dahil site etinliği %99 olmuş neden acaba!!!!!!!!!!!

iyi akşamlar herkese caneylom canım çooooookkk sevindim inan rabbim sağlıkla kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip eder inşallah...
kızlar bugün net olmadığı için giremedim bitürlü, bende dün hastaneye gittim çok şükür uzun zamandır peşimde olan şu kistlerden kurtulmuşumalkisalkisalkis dr um klomen verdi yarında kocişin testi var, inşallah değerler ameliyattan sonra iyi çıkarsa 1 buçuk hafta sonra aşılama yaptırcaz dualarınızı eksik etmeyin olurmu, topiğimiz öyle bir bütünlük içinde ki Allahım dualarımızı geri çevirmiyo çok şükür, inşallah birgün hepimiz burada annelik duygusunu tatmış olarak sohbet edicez dualarım sizinle:Saruboceq:

minosum canımm aşılamann hayırlıı olsunn .Bu mübarek gündee inşallahh rabbimm sana emeklerinin karşılığındaa mucizenii gönderirir....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar sonunda eve döndüm
1. mikrodenememiz negatif.. 9. günde daha test bile yaptıramadan adet oldum
buda sperm analizi daha önce standart sperm testlerinde herşey gayet normal görünüyordu.
fakat kruger ile bakılınca sonuçlar bunlar. yıkıldık şok olduk.
eşim 99 yılında kemotrapi görmüş. düzelme olasılığı %0
2.yi denermiyim bilmiyorum alt üst olmuş durumdayım maddi manevi
evlatlık bile düşünmeye başladım ciddi ciddi

Perhiz süresi: 5 gün
Volüm: 3.4
Görünüm: opak-beyaz
Viskozite: -
Likefaksiyon Süresi: 20 dk
Konsantrasyon: 103x106/ml (10 üzeri 6 ama böyle yazdım)
Toplam Sperm Sayısı: 350,2x106
Motilite: 53 %
Hızlı progressif motilite (+4 veya A): 19%
Yavaş progressif motilite (+3 veya B): 24%
Toplam progressif motilite (A+B): 43%
Non progressif motilite (+2 veya C): 10%
ımmotil (+1 veya D): 47%
Toplam progressif motil sperm sayısı (A+B): 150,58x106
Normal Morfoloji (strict): 1%
Lökosit: 0.01x106
Diğer hücreler: 3x106

Strict morfoloji analizi:
Normal morfoloji (strict): 1%
Toplam amorf: 52%
Hafif amorf: 1%
Şiddetli amorf: 51%
yuvarlak başlı akromozomsuz: 6%
ığne başlı: 5%
Büyük başlı: 0%
Küçük başlı: 0%
Uzun başlı: 12%
Çift başlı: 2%
Sitoplazmatik artık: 5%
Serbest baş: 0%
Boyun ve orta kısım anomalileri: 9%
Kuyruk anomalileri: 8%

sagol canim benima.s.
balik severim zaten elimden geldigince dikkat edicem bide ananas suyuda iyiymis diyorlar
ben hazir ananas suyu aldim ama insallah ayni kapiya cikar
biz elimizden geleni yapalimda canim dedigin gibi taktir Allah'in
geldigimden beri yatiyorum zaten kocis bakiyo islere ve bana sagolsun

minosum canımm aşılamann hayırlıı olsunn .Bu mübarek gündee inşallahh rabbimm sana emeklerinin karşılığındaa mucizenii gönderirir....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminn balum benim sende guzel calis kiz mujdeyi beraber verelim insallah:Saruboceq:

canım gözün aydın sevindim senin adına inş bi daha olmaz artık denemelere başlayın da sizde sevindirici haberi verin

canım yaa üzülme hiç umut yokmu doktor tüplede olmazmı dedi sen bence bir kere daha dene çok üzüldüm senin için ama canını sıkma yinede mucizeler tükenmez belki olur millet kaç yaşlarına gelipte doğuruyo

canım gözün aydın sevindim senin adına inş bi daha olmaz artık denemelere başlayın da sizde sevindirici haberi verin

sağol tatlım inşallah olmaz, hepimizin bekleyişlerini hayırlarla sonuçlandırsın rabbim:Saruboceq:

canım moralini bozma ne olur o kadar da kötü değil. smhsmh arkadaşımız %0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldı canım.sevgi arkadaşımızda%1 morfoloji ile aşılama ile hamile kaldı.

gözün aydın canım.
inş spermlerde normal çıkar..
aşılamadan olumlu sonuç alırsınız.
hayırlısı olsun inş..

Sabina ya senin gaz problemin noldu ne durumda halledebildinmi ya bende kürtajdan sonra karnımda bir şişkinlik gidiyor adet olursam geçer diye bekliyordum ama şimdi daha kötüyüm az bişey yesem karnım davul gibi oluyor ve çok rahatsız oluyorum ve karnım 4 aylık gibi kocaman ya bir türlü inmedi napabilirim ya çok kötüyüm..aktivya aldım bugün bakayım nasıl olcak...

minoş aşılaman hayırlı olsun canım...inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir....

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bunlar yenı smıleyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…