Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benide yazarmısın bu ay inş 6 haziran ctesi bende hastalanıcam

zulal opuyorumnanaktan seni böyle görmeye bayılıyorum..
çok seviniyorum canım..
inş sana çıkar piyango..

nevrocum benim adet tarihim geçen ay 30 nisandı bu ay henüz olmadım 2gün geçikti yani pkolu olduğum gözüktüğünden buay nezaman olurum bilemem birde eşimin ameliyat olalı 9 ay olcak nerdeyse şuan hiçbişey kullanmıyoıruz canım listede düzenlersin

2008 10 ayda 8 kişi çıkmış bu 8 kişiden 7 kişi doğal yoldan 1 kişi klomen çatlatma iğnesi kullanmış + 1 kişi daha 9 kişi yani..O bendim.Mikroenjeksiyonla ilk denemede hamile kalmıştım..

kızlar bugün resmen 30 yaşıma girdim.....................................

hiç bişiy hissetmiyorum yalnızlıktan başka.................................

bebeğimi çok özledim..............................

bebeğinde seni çok özlemiştir annesi diyodur ki anne yola çıkmama daha var belki bu ay gelirimde doğum günü hediyen olurum

doğum günün kutlu olsun öbür sene inş bebeğinle beraber kutlarsın canım

butterfly 's' kullanıcısından alıntı Mesajı göster

Canım doğum günün kutlu olsun.Ben doğum günümde,sevgililer gününde,eşimin bana çıkma teklif ettiği günün yıldönümünde bebeklerimi doğurup mezara gömdüm..Şimdi hamile kalmışsam muhtemel doğum tarihi gebelik hesaplayıcılarına göre 14 şubat görülüyor yine....

2008 10 ayda 8 kişi çıkmış bu 8 kişiden 7 kişi doğal yoldan 1 kişi klomen çatlatma iğnesi kullanmış + 1 kişi daha 9 kişi yani..O bendim.Mikroenjeksiyonla ilk denemede hamile kalmıştım..

üzme kendini canım üzülmek için yapmadım bunu umudumuzu kaybetmeyelim kaybedenler yeniden umutlansın diye yaptım .bak şubat ayındada 8 kişi çıkmıştı biriside bendim rabbim sanada banada acımızı unutturacak bir bebek nasip eder inşallah canım burdaki bütün arkdaşlarımıza nasip eder inşallah..

Amin canım inşallah..hamile kaldıktan sonra sağlıkla eve götürmeyi sağlıkla büyütmeyi de nasib etsin Allah inşallah..Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege de abi olmalı değil mi ?

dogum gunun kutlu olsun canim
seneye kucaginda bebisinle yeni yasina girersin insallah

5 gün kaldı...:1rolleyes:

bademim canim haziran ayinin ilk mujdesini ver insallah bize

canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim opuyorumnanaktan
inşallah en yakın zamanda da bebişin gelir sana en güzel hediye olura.s.

Doğumgünün kutlu olsun canım zemuszemus

bebesiz geçridiğin son doğumgününolsun
:hooray:

doğum günün kutlu olsun canıma.s.a.s.
inşallah bir sonraki yaşını bebişinle kutlarsınŞeniz:1hug:

canlarım hepinize teşekkür ederim.....ben 30 yaşımı çok farklı hayal ederdim hep......bugün çok kötüyüm.....hayat ne kadar zorsun........

inşallah hepimizin kucağı seneye bebekle dolar............

arkadaşlar iyiki bu klube üye olmuşum yaaa sizden çok destek gördüm hiçbirinizi tanımıyorum adınızı bile bilmiyorum ama çok ilgi görüyorum saolun hepiniz etrafımdaki kimse çocuğumuzun olduğunu bilmiyor sadece siz zaten bilseler bu seferde dedikodu yaparlar sayenizde moralim baya düzeldi beni çok rahatlatıyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum hepimiz aynı dertten sıkıntı çekmemizden olsa gerek halimizi çok iyi anlıyoruz ve destek oluyoruz iyiki burayı kurmuşlar ve birbirimizi bulmamızı sağlamışlar ben sizlerle gerçekten çok mutluyum kendi arkadaşlarımdan bile daha yakın oldunuz bana daha aranıza geleli 1 ay bile olmadı ama bu ay çok rahatım hiçbirşey düşünmedim neden olmuyor die hep siz destek oldunuz

inşallah rabbim tez zamanda bizide bebişlerimize kavuşturur

siz çok iyi arkadaşsınız kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt

badem nasılsın canım ya? adetine mi 5 gün kaldı ?hadi hayırlısı canım belki süpriz olur işallah müjdeli haberi verirsin bizlere

bademim canim haziran ayinin ilk mujdesini ver insallah bize

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…