Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkür ederim yorumlayan arkadaşlar için ben hiç birşey anladım n demek morfolojı bozuk olursa nelere yol açar kızlar -tatlicadiarzu-

Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.ıyi geceler

çok sağol canım...senin adına çok sevindim...inşallah hayırlısı ile rabbim kucağına almayıda nasip eder....benim eşimde yaklaşık 9 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu bende geçen ay hamiş olduğumu öğrendim fakat sevincim mağlesef fazla sürmedi düşük yaptım...inşallah en yakın zamanda rabbim hayırlısı ile isteyen herkeze ve banada o güzel duyguyu tekrar yaşatır

Laluz süpersin canım ya :lepi:

milli piyangon bu ay kimlere vuracak bakalım

bir bilette bana ver kaydirigubbakcemile3 bende istiyorum hamis olmak
mafoldumben

4 gün kalmasına yarım saat kaldı...:1rolleyes:

canım benim ya kıyamam:teselli::teselli:inşallah canım ya bu ay umutlusun galibaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hadi inşallah bu ay seninde halayını çekeriz inşallah...:teytey::teytey::teytey:

hooooooppppp bende bi bilet cektimmmkaydirigubbakcemile3
bakalim sansimiza göbisimize bi melek konacak miiyerimseniben
hepimizin hakkinda hayirli olan olsun canimmŞeniz:Saruboceq:

Biletler tükenmek üzere kızlar elinizi çabuk tutun alkisalkisalkis

ocakta bır bılet almıstım ama maalesf olmadı..amortı cıkmıssmafoldumbenmafoldumben
sımdık bılete yetısmısım..bende ıstıyorummmm...:ecrin_bebek:
bu ay amortı cıkmayacakkkzemuszemus

bu arad herkese ıyı geceler..ıkı gundur cok yogundum...bugun hastane ıslerınden bıktım..herkes benle dr gıtmek ıstıyor sen ıyı yapyosun hastane ıslerını anlıyon dıyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugun dogumevıne gıttım...ne kadr cok hamıs var:CüvCüv::CüvCüv:
bıde cogunun ımkanları kıstlıykennnnmafoldumbenmafoldumben

bende eltımın bebege bakıyom alt degıstırmek ne zormusssss-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
korktum cocuga bısey olcak dıyeekaydirigubbakcemile3

ben kacar
sabah 7 den sonra tum gun ayaktaydım..yarın gorusruzzzz..
benımde adetıme son 5 gun kaldııı:CüvCüv:

bakalım badem vercek haberı sonra arkasına bennnhihoyyythihoyyythihoyyyt

teşekkür ederim yorumlayan arkadaşlar için ben hiç birşey anladım n demek morfolojı bozuk olursa nelere yol açar kızlar -tatlicadiarzu-

morfoloji spermin yapısı canım..
yani spermin yumurtayı dölleyebilmesi için baş boyun ve kuyruk bölümlerinin olması lazım..
normal morfoloji %14.. ama %4 ten sonrası normal sayılabilir..

teşekkürler yazçiçeği..
sağlıkla kucağına almanı dilerim..

iyi geceler rapunzelim.. bitmedi mi daha şu testlerin. opuyorumnanaktan

Canım süpersinhihoyyyt
sabah sabah güldürdün beniopuyorumnanaktan
bende istiyom bende deniycem şansımı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese canlarıma.s.

buttertly's canım m utlu yıllar doğum günün kutlu olsun:lepi:
seneye inşallah bebişinle girersin yeni yaşına:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…