kızlar merhaa eşimin spermiogram sonuçlarına bi bakarmısınız bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
dr şekil bozukluğu var dedi iki defa gebe kaldım ikisindede kalp atışı durduğu için aldırdım acaba spermlerde bir sorun olabilirmi diye düşünüyorum
miktar 2,5cc
renk krem
viskozite N
PH :Alkolı(o ne demekse)
ı.İKEFAKS:15 '
SAYI:43.106milyon galiba
N.MORF:%20 0'
Hareket 1-S:%10 1'
Drekt miktar:%55 2'
prostat sekteri%15 3'
I.H.:3-4 lökosit
digerleri:sw-up:13.10 %100 3
kruger morf:N%1 Boş%97 By%1 Ky%1
kızlar yardımcı olursanız bekliyorum merakla
nevrosky oğlun olacakmış hayırlı olsun inşallah sağsağlim kavuş yavruna
Sağol canım. Allah razı olsun. Amin inşallah. Öpüyorummm. Şeniz Darısı başına inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Özlemcim biz gittiğimizde eşimin başka merkezde daha önce spermiyogramı yapılmıştı. Onun sonucunu götürmüştük. Ama tüp bebek merkezinde daha farklı yötemle bakılıyor, yıkama işlemi falan. O yüzden tekrar test istediler. 3 günlük perhizden sonra yaptılar. Bana ultrasonla bakıldı ve rahim filmi istendi. Tüplerin durumu falan. Bunların sonucuna göre aşılama ya da tüp bebek hangisinin yapılacağına karar veriliyor.
off kızlar ya birde bu eksikti...bu gece bekar görümcem var kayınpederimle ikisi aynı evde kalıyorlar...evlerine hırsız girmiş.....kaynım da yeni boşanmıştı dı eşinden oğluyla ikisi misafirliğe gitmişler ve akşam görümcem ısrar edince orda kalmışlar...hırsız gece balkon kapısını açarak girmiş....kaynımın pantolonunu varana kadar almış kotunun cebindede cüzdanı varmış 200 tl parasını,ehliyetini,kredi kartlarını almış....görümcemin de aynı şekilde çantasını almış gitmiş..içinde onunda fazla parası yokmuş ama ehliyet kredi kartları varmış...telefonlarını falan almış gitmiş...nekadar vicdansızlar yaaa nasıl böyle bişiy yapabiliyolar...allah belalarını versinnnnnnnnn
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenDişim ağrıyooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?