valla kızlar ben benimle evlenip çocukları olanları geçtim.evlendim evleneli eşimden kaynanamdan duymuş olduğum ve hala duyduğum lafları düşünüyorum.2 gündür dır dırrrrrrr artık sabrımın son anlarını yaşıyorum.artık yeterrrrrrrrrr diye bağıracam diye korkuyorum.cumartesi bizdelerdi yok oğlum aldığı parayı doktorlara verdi,annesi babası hiç sormadı,doktora götürmediler filan.dünde biz oradaydık aynı şekilde bu defa eşimde birlikte gelene kadar eve susmadılar.içimden sabır sabır dedim.şimdi konuşmuyoruz.eşime eve gelince sana suskunluk yakışmıyor dedim:))oda kızdı bana küsüz.hep benim ailemi kötülüyorlar.
Günaydın kıslar herkes için çok güzel bi hafta olur inşallaha.s.
benim bugün içim biraz buruk eskiler belki hatırlarlar bi arkadaşımla hep konuşuyoduk ve beraber hamile kalıcaz diye planlar yapıyoduk anlatmıştım burda ben sorunlu olduğum için o bizi bekliyodu bi ay yanlışlıkla kaçırmışlardı ve o ay hamile kalmıştı arkadaşım işte bugün doğuma gitti onun hiç çok mutlu ama kendim için çok üzgünüm hep hayal kırıklığı yaşıyorum hep üzülen taraf oluyorum ben ne zaman bu mutluluğu tadıcam diye düşünmeden edemiyorm. Tabiki zamanını Rabbim biliyo ama aklımdan geçiyo işte dur diyemiyorumki beynime benden sonra evlenen bütün akrabalarımın arkadaşlarımın çocukları var bi ben kaldım herkesin sorularındanda bıktım artık yalan söylemekten bıktım çok yoruldum artık:çok üzgünüm:
kızlar bugün resmen 30 yaşıma girdim.....................................
hiç bişiy hissetmiyorum yalnızlıktan başka.................................
bebeğimi çok özledim..............................
Günaydın kızlarrrhihoyyytkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü doktora gittik
Veeee keseyi gördük Allahıma şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
Doktor 2 hafta sonra kalp atışları duymak için çağırdı
İnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyarız:Saruboceq:
Allahım inşallah burdaki arkadaşlarıma da nasip eder:Saruboceq:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM SENİ EN İYİ BEN ANLARIM BENDE NELER YAŞADIM NELER 5 YIL OLDU ANCAK 4 YIL DAYANA BİLDİM HİÇ İSTEMEME ONAYLAMAMA RAĞMEN KONUŞMUYORUM ŞİMDİ ÇÜNKİ BAŞKA TÜRLÜ ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN BENİ BIRAK KENDİ OĞLUNA BİLE ÇOCUĞUMUZ OLMUYOR DİYE NELER SÖLEDİLER ABİSİ ALLHA SANA EVLAT NASİP ETMESİN DEDİ KIZ KARDEŞİ BANA YENGE BEN SENİN YERİNDE OLSAM ÇOCUĞU OLMUYOR DİYE ABİMİ BOŞARDIM DEDİ KAYIN VALİDEN EŞİME (SORUNUN NEDENİ ERKEK İNFERTİLİTESİ )SEN KARINDAN AYRILIRSAN ÇOCUĞUN OLUR DİYOR ARTIK DAYANAMADIM GİTTİMİYORUM ŞİMDİ KAFAM RAHAT HİÇ DEĞİLSE RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: İNŞŞŞ BİRDE SAĞLIKLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİNDE ONLARLA GÖNLÜMÜZÜ MEĞLEMDİRELİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ağzına yüreğine sağlık nevom çok duygulandımsenağlama
allahıma şükürler olsun bugünleri gördüm rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma pembe köşeye çıkmak pembe köşedeki bütün arkadaşlarımada sağlıcakla yavrularını kucaklamak nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: ........
hepinizi çok seviyorum:1hug: iyiki sizinle beraberim........a.s.
Doğumgünün kutlu olsun canım zemuszemuskızlar bugün resmen 30 yaşıma girdim.....................................
valla kızlar ben benimle evlenip çocukları olanları geçtim.evlendim evleneli eşimden kaynanamdan duymuş olduğum ve hala duyduğum lafları düşünüyorum.2 gündür dır dırrrrrrr artık sabrımın son anlarını yaşıyorum.artık yeterrrrrrrrrr diye bağıracam diye korkuyorum.cumartesi bizdelerdi yok oğlum aldığı parayı doktorlara verdi,annesi babası hiç sormadı,doktora götürmediler filan.dünde biz oradaydık aynı şekilde bu defa eşimde birlikte gelene kadar eve susmadılar.içimden sabır sabır dedim.şimdi konuşmuyoruz.eşime eve gelince sana suskunluk yakışmıyor dedim:))oda kızdı bana küsüz.hep benim ailemi kötülüyorlar.
kızlar listelere şöyle bir göz attım ve dikkatimi bişey çekti.her ay 4 yada 5 hamiş çıkıyor en çok şubat ayında çıkmış bakalım haziran nasıl olacak piyango kimlere vuracak aramızdan 4 yada 5 kişi listeye geçicek .tabi inşallah bu sayı artar hepimiz birden olistede oluruz.sizi bilmem ama ben listeleri okudukça umutlanıyorum..hadi rastgelekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
turkbayragi turkbayragi turkbayragi GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
off kızlar ya birde bu eksikti...bu gece bekar görümcem var kayınpederimle ikisi aynı evde kalıyorlar...evlerine hırsız girmiş.....kaynım da yeni boşanmıştı dı eşinden oğluyla ikisi misafirliğe gitmişler ve akşam görümcem ısrar edince orda kalmışlar...hırsız gece balkon kapısını açarak girmiş....kaynımın pantolonunu varana kadar almış kotunun cebindede cüzdanı varmış 200 tl parasını,ehliyetini,kredi kartlarını almış....görümcemin de aynı şekilde çantasını almış gitmiş..içinde onunda fazla parası yokmuş ama ehliyet kredi kartları varmış...telefonlarını falan almış gitmiş...nekadar vicdansızlar yaaa nasıl böyle bişiy yapabiliyolar...allah belalarını versinnnnnnnnn
kızlar bugün resmen 30 yaşıma girdim.....................................
canım benim evede girdiler bir ayda 2 kere hemde ilkinde ben evdeydim ürültüyü duyunca hemen mutfağa gittim ve bağırarak korkuttum onu gece 2de eşimde uyandı hemen gürültüye adam camdan atladığı gibi yok oldu o kadar yüksekten atladı can havliyle ee ben iyi bir dövüşçüyüm kick box yapıyorum valla saldırsaydı alırdı ağzının payını ama küçük çocuktu 15-16 falan
geçmiş olsun size yaaaa onun korkusu bile yeter insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?