Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün resmen 30 yaşıma girdim.....................................

hiç bişiy hissetmiyorum yalnızlıktan başka.................................

bebeğimi çok özledim..............................

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM SENİ EN İYİ BEN ANLARIM BENDE NELER YAŞADIM NELER 5 YIL OLDU ANCAK 4 YIL DAYANA BİLDİM HİÇ İSTEMEME ONAYLAMAMA RAĞMEN KONUŞMUYORUM ŞİMDİ ÇÜNKİ BAŞKA TÜRLÜ ÇIKAMADIM İŞİN İÇİNDEN BENİ BIRAK KENDİ OĞLUNA BİLE ÇOCUĞUMUZ OLMUYOR DİYE NELER SÖLEDİLER ABİSİ ALLHA SANA EVLAT NASİP ETMESİN DEDİ KIZ KARDEŞİ BANA YENGE BEN SENİN YERİNDE OLSAM ÇOCUĞU OLMUYOR DİYE ABİMİ BOŞARDIM DEDİ KAYIN VALİDEN EŞİME (SORUNUN NEDENİ ERKEK İNFERTİLİTESİ )SEN KARINDAN AYRILIRSAN ÇOCUĞUN OLUR DİYOR ARTIK DAYANAMADIM GİTTİMİYORUM ŞİMDİ KAFAM RAHAT HİÇ DEĞİLSE RABİM YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: İNŞŞŞ BİRDE SAĞLIKLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİNDE ONLARLA GÖNLÜMÜZÜ MEĞLEMDİRELİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim üzülme elbet bizimde olacak ve bugünler unutulacak o zaman boşver bundada vardır bir hayır

canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim opuyorumnanaktan
inşallah en yakın zamanda da bebişin gelir sana en güzel hediye olura.s.

canım çok sevindim senin adına yaaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

böyle kişiler için üzülmeye değmez söylediklerini hiç duymazdan gel onlar aslında sana değil o duaları kendilerine yapıyor bence o dualar dönüp dolaşıp onları bulacak nasıl olsa Allah büyüktür:teselli:

ağzına yüreğine sağlık nevom çok duygulandımsenağlama
allahıma şükürler olsun bugünleri gördüm rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma pembe köşeye çıkmak pembe köşedeki bütün arkadaşlarımada sağlıcakla yavrularını kucaklamak nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: ........
hepinizi çok seviyorum:1hug: iyiki sizinle beraberim........a.s.

kızlar listelere şöyle bir göz attım ve dikkatimi bişey çekti.her ay 4 yada 5 hamiş çıkıyor en çok şubat ayında çıkmış bakalım haziran nasıl olacak piyango kimlere vuracak aramızdan 4 yada 5 kişi listeye geçicek .tabi inşallah bu sayı artar hepimiz birden olistede oluruz.sizi bilmem ama ben listeleri okudukça umutlanıyorum..hadi rastgelekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sizin dualarınız bizim için çok öneçli Allah razı olsun sizden inşallah bizde birgün bu duyguyu yaşar ve mutluluğumuzu sizlerle paylaşırız mutluluklar paylaştıkça arttığı gibi üzüntülerimizde paylaşıldıkça azalıyor sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzel
canım duygulandın beni de duygulandırdın bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktan

Doğumgünün kutlu olsun canım zemuszemus

bebesiz geçridiğin son doğumgününolsun
:hooray:

ya sabır ne biçim kaynanalar var yaaa olsa ona ne olmasa ona ne ne çok biliyolar herşeyi töbe töbe sanki bizim derdimiz yetmiyo bize canım sen dinleme söylenen sözleri boşver ailene bak yarın inş çocuğunuz olursa bütün bunlar biter o zaman sende çocuğunu göstermezsin onlara

işalah canım listeyi ıkuyunca bende çok umutlandım Allah yüzümüze bakar inşallah bizim yüzümüzü de güldürürkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba sizleri çok özledim iş yerinde kaç gündür netim bozuk patronlarımda bi fırsat bulkupta yaptıramadılar bugün sevcan aradı beni okdar mutlu oıldumki canım benim çok mahçup oldum sizleri meraklandırmak istemesdim hepiniz harika insanlarsınız sizleri tanıdığıma çok mutluyum rabbim hepimizin gönlümüze göre olanı versin
yağmur,nevro sevcan inşallah hayırlısuyla gelicek bebişleriniz allah yardımcınız olsun
caneylom senide tebrik edemedim allah inşallah 9ayını sağlıkla geçirmeni nasip etsin

iyikiiii varsınızzz :1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk:

canım benim evede girdiler bir ayda 2 kere hemde ilkinde ben evdeydim ürültüyü duyunca hemen mutfağa gittim ve bağırarak korkuttum onu gece 2de eşimde uyandı hemen gürültüye adam camdan atladığı gibi yok oldu o kadar yüksekten atladı can havliyle ee ben iyi bir dövüşçüyüm kick box yapıyorum valla saldırsaydı alırdı ağzının payını ama küçük çocuktu 15-16 falan

geçmiş olsun size yaaaa onun korkusu bile yeter insana

doğum günün kutlu olsun canıma.s.a.s.
inşallah bir sonraki yaşını bebişinle kutlarsınŞeniz:1hug:

sağol canım ya valla ben bile çok etkilendim...gündüz vakti bile bu gün camlarımı açmaya korktum valla....neyse cana gelmektense mala gelsin...allah yemeyi nasip etmez inşallah....

nevrosky ben daha adet olmadım.sadece lekelenme oldu.doktora gittim test yaptırdı çıkmadı bişey.söktürücü verdi onu içiyorum.2 hafta içinde adet olmazsan gel yeniden test yaplım dedi.adeti bekliyorum işte.o yüzden tarih veremiyorum..

2008 in 7 ayında 3 tane hamile çıkmış ve bu 3 bebekde doğal yoldan gelmiş
2008 8 inci ayında 5 tane hamile cıkmış bu 5 kişinin 2 aşılama 1 tüp bebek 2 doğal yoldan
2008 9 ayda 4 kişi çıkmış bu 4 kişiden 1 tüp bebek 3 doğal yoldan
2008 10 ayda 8 kişi çıkmış bu 8 kişiden 7 kişi doğal yoldan 1 kişi klomen çatlatma iğnesi kullanmış
2008 11 ayda 7 kişi çıkmış bu 7 kişiden 4 doğal yoldan 1 tüp bebek 1 gnophen 1 aşılama
2008 12 ayda 5 kişi çıkmış 3 tüp bebek 2 doğal yoldan

2009 1 ayda 3 tane doğal yoldan 1 tüp bebek 1 gnophen çatlatma iğnesi ile
2009 2 ayda 7 tane 3 kişi doğal yoldan 3 kişi tüp bebek 1 aşılama
2009 3 ayda 4 tane 3 tüp bebek 1 doğal yoldan,
2009 4 ayda 7 kişi 4 kişi 3 tüp bebek 1 aşılama
2009 5 ayda 5 kişi 4 tane doğal 1 tüp bebek

bakalım haziran ayında kaç kişi çıkacak bu ay siz olabilirsiniz aynı milli piyango GıBı ÇIKMAZ DEMEYıN ŞANSINIZI DENEYıN..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…