Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
muge anlıyı seyretmekten gunaydın dıyemedımmm..
herkese gunaydınnn...
1 aydır sınırlerım bozluyordu..su programaddannn ve ordakı kıslerdennn:mymeka::mymeka:

günaydın kızlar ben açıktım ya ne yesek acaba..hafta sonu noldu biliyormusunuz.kayınvalidemler kayısı almış ve kayısıların içinde bitane ikiz kayısı çıktı kayınvalidemde bunu sen ye ikiz bebişlerin olsun bir kız bir erkek diye dolaba koydu duruyor neyse bu aralar hep böle şeylerle karşılaştım hayırdır inşallah şaka gibi .eşimde bana gülüyor..bu kadarda olmaz dedi..

slm kızlardan dr yenı geldım annemlerdeyım 2gundur idrarımı yaparken kasıklarım agrıyordu dayanamadım sabah gıttım dr dıyorkı mesanen çok dolu ben çok su içtıgım için hıssetmıyorum dedı tahlıl yaptı kumdan şuphelendı temız çıktı 1 2 lokosıt çıktı antıbıyotık verdı kullanayımda adetten sonra incır kurune başlıycam

slm kızlar............ben bu aralar baya yorgun hissediyorum kendimi pc açıyorum topiğe bakıyorum ne var ne yok diye ama birşey yazmadan çıkıyorum yazı yazmaya bile eriniyorum....3 günden beri evin işlerini bile yarım yapıyorum gerçi kirleten dağıtan yok ama sadece kabataslak ayrıntıya girmeden süpür sil toz al onları bile yapasım yok ama mecburiyetten niye bu kadar soldum anlamıyorum devamlı uyku modundayım çok yatıncada baş boyun ağrısı başlıyor sonrada akşama doğru devamlı baş dönmeleri ...eşim gece vardiyasında şuan sabahları gelip yatıyor akşam gidiyor işe ...eğer hafta sonu evde olursa dr.gideceğim yine hormanlarmı alt üst oldu yoksa guatırmı oluştu onu öğreneyim 2yıl önce dr. gittiğimde guatır başlangıcı var ama çok normal demişti ilaç falan bile vermedi ....inşallah başka şeyler çıkmaz adette düzensiz tedaviden beri minik kistler oluşmuştu onlarmı büyüdü etki yapıyor diye düşünüyorum ama dr gitmeden anlayamıyacağım hadi hayırlısı ......hani derler bahar yorgunluğu halsizleşirsin depresyon takılırsın bendekide yaz yorgunluğu galiba daha tam gelmeden çarptı

sidelyacım sen nasılsın canım alerjine çözüm bulundumu .....midendeki rahatsızlık düzeldimi tadavin nasıl gidiyor güzelim

canım belli mi olur belkide işarettir ki inş

canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşirsin kask agrısıda kötü yaaa

sidelyacım sen nasılsın canım alerjine çözüm bulundumu .....midendeki rahatsızlık düzeldimi tadavin nasıl gidiyor güzelim

canım daha iyiyim ama alerji testi yaptırıyorum sırtıma bişey yapıştırdılar dün çarşambaya alıp incelicekler bakalım ne çıkacak..........midemle ilgilide bir hap kullanıyorum iyiyim şimdi canım sen nasılsın

harzem canım geçmiş olsun
kızlar alternatıf tıpa gırdım bıraz once
bır tencere su 2demet maydono bır avuç karabıberı kaynatıp gunde 3defa yapıp belıne çarşaf sarıp buharına durmuş 3gun uygulamış hamıle kalan olmuş yumurtlama sorunuyla prolaktını yuksekmiş
sperm arttırmak içinde avakoda yedırmiş eşine sperm sayısı artmış
bu ay yapcam bunları incırle beraber

sağol canım benimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

4 gün kalmasına yarım saat kaldı...:1rolleyes:

bademcim 3,5 gün kaldı hadi hayırlı haberler inşallah...

amiiiiiin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

hayırdır inşallah canım allah büyüktüryerimseniben

canım yaza girince insan çok acayip oluyo bence eşinin vardiyesindende sıkılıyosundur bizim nöbetlerde sıklaşınca benimde canım çok sıkılyo uykuya veriyorum kendimi dışarı at kendini canım daha iyi gelir emin ol...

kızlar bugün testimin tekrarını verdim doktor istemişti birazdan alcam inşallah iyi çıkar sonucum:Saruboceq: :Saruboceq:

merhabaaa kizlar nasilsiniz
benim asilamadan sonra sabahlari adet sancisi gibi agrim oluyor
aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum
bide ruyamda altin gordum ama kirilmis yuzuktu
dunde ruyamda kurekle kar toplayip duzeltiyordum ama kar kirliydi
hayir olsun insallah icimi ferah tutmaya calisiyorum

minoş içini ferah tut canım:teselli:..
aklına kötü şeyler getirme olur mu:Şeniz
rüyalarını hayra yor
inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verirhihoyyyt
benim hamiş kaldığım ayda çok kasıklarım ağrmıştı inşallah seninde o yüzden ağrır:1hug:

sağolasın serenacım.....denemekte fayda var canım belki faydasını görürsün bu yaptığın şey vesile olur inşallah en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alısın canım.......................caneylom önerin için sağol canım ama eşimin vardiyasıyla pek alakası yok canım dün eşim işe gittikten sonra akşam üstü yürüyüş yapim belki üzerimdeki ağırlığı atarım dedim ama yolun yarısına geldim yine başladı baş dönmelerim eve kendimi zor attım yolda yığılır kalırım diye çok korktum geldim yattım kesiliyor belli bir zaman sonra ayakta çok dolanınca tekrar başlıyor tansiyonda normal en çok korktuğum guatırın ilerlemiş olma durumu bu belirtiler oluyormuş hakkımda hayırlısı dr gitmeden öğrenemiyeceğim.......canım inşallah hayırlı sonuçlar verirsin bizlere

sagol canimmmŞeniz
kotu seyleri aklima getirmek istemiyorum
1.asilamaya gore sansimiz dahada yuksek
dun esimle konustuk oda bu sefer daha umutlu
insallah Rabb'im gonlumuzdekini nasib eder hepimize:Saruboceq:

canım dualarımız seninle inşallah başarıyla sonuçlanır :Saruboceq::Saruboceq:
amin canım inşallah ALLAHIN izniyle
sagol canimmmŞeniz

canım siz arka arkayamı yaptırdınız aşılamayı. ben bir ay ara verdim diye pişman oldum peş peşe yapılınca daha etkili oluyomuş sanırım

hadi hayırlısıbelki Allah sabrının sonucu ikiz verir canım benim
bunlarda sana işarettir inşallah en kısa zamanda olur:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

sagol canimmmŞeniz

canım inşallah bu ikincisi olumlu olur Rabbim gönlündekini bir an önce verir sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz ve dualarımızla :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

canım ağrıların belki hamilesindir ondan kar toplayıp düzeltmende hamileysen sonuçta kışa doğum yapacaksın valla ben buna yordum inşşşallah öyledir senide bu ay hamileler listesine alalım Allahın izniyleopuyorumnanaktan

selam kizlar
bilet varmis bilet bu aykine bende alabilirmiyim lutfen
minos canim hic aklina kotu seyler getirme ins guzel sonuc alacaksin allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…