günaydın kızlar ben açıktım ya ne yesek acaba..hafta sonu noldu biliyormusunuz.kayınvalidemler kayısı almış ve kayısıların içinde bitane ikiz kayısı çıktı kayınvalidemde bunu sen ye ikiz bebişlerin olsun bir kız bir erkek diye dolaba koydu duruyor neyse bu aralar hep böle şeylerle karşılaştım hayırdır inşallah şaka gibi .eşimde bana gülüyor..bu kadarda olmaz dedi..
slm kızlardan dr yenı geldım annemlerdeyım 2gundur idrarımı yaparken kasıklarım agrıyordu dayanamadım sabah gıttım dr dıyorkı mesanen çok dolu ben çok su içtıgım için hıssetmıyorum dedı tahlıl yaptı kumdan şuphelendı temız çıktı 1 2 lokosıt çıktı antıbıyotık verdı kullanayımda adetten sonra incır kurune başlıycam
sidelyacım sen nasılsın canım alerjine çözüm bulundumu .....midendeki rahatsızlık düzeldimi tadavin nasıl gidiyor güzelim
canım sizin dualarınız bizim için çok öneçli Allah razı olsun sizden inşallah bizde birgün bu duyguyu yaşar ve mutluluğumuzu sizlerle paylaşırız mutluluklar paylaştıkça arttığı gibi üzüntülerimizde paylaşıldıkça azalıyor sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzel
canım duygulandın beni de duygulandırdın bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktan
kızlar merhaba sizleri çok özledim iş yerinde kaç gündür netim bozuk patronlarımda bi fırsat bulkupta yaptıramadılar bugün sevcan aradı beni okdar mutlu oıldumki canım benim çok mahçup oldum sizleri meraklandırmak istemesdim hepiniz harika insanlarsınız sizleri tanıdığıma çok mutluyum rabbim hepimizin gönlümüze göre olanı versin
yağmur,nevro sevcan inşallah hayırlısuyla gelicek bebişleriniz allah yardımcınız olsun
caneylom senide tebrik edemedim allah inşallah 9ayını sağlıkla geçirmeni nasip etsin
amin canım inşallah rabbim hepimize yaşatsın böyle günleri:Saruboceq: :Saruboceq:
iyikiiii varsınızzz :1hug::1hug::enbuyukkk::enbuyukkk:
4 gün kalmasına yarım saat kaldı...:1rolleyes:
Dün akşam hastaneye arkadaşımın bebeğini görmeye gittim
kıslar kıpkırmızı ufacık bişeydi ama okadar güzeldiki anlatamam
yavrum benim öyle etrafa bakıyo burası neresi benim ne işim var
burda der gibi bayıldım bayıldım kucağıma aldım kokusunu içime çektim
Allahım o ne büyük bi nimetti öyle minicik ellerine baktım
çok güzeldi çoookkkkkkkkkkkk
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar ben açıktım ya ne yesek acaba..hafta sonu noldu biliyormusunuz.kayınvalidemler kayısı almış ve kayısıların içinde bitane ikiz kayısı çıktı kayınvalidemde bunu sen ye ikiz bebişlerin olsun bir kız bir erkek diye dolaba koydu duruyor neyse bu aralar hep böle şeylerle karşılaştım hayırdır inşallah şaka gibi .eşimde bana gülüyor..bu kadarda olmaz dedi..
slm kızlar............ben bu aralar baya yorgun hissediyorum kendimi pc açıyorum topiğe bakıyorum ne var ne yok diye ama birşey yazmadan çıkıyorum yazı yazmaya bile eriniyorum....3 günden beri evin işlerini bile yarım yapıyorum gerçi kirleten dağıtan yok ama sadece kabataslak ayrıntıya girmeden süpür sil toz al onları bile yapasım yok ama mecburiyetten niye bu kadar soldum anlamıyorum devamlı uyku modundayım çok yatıncada baş boyun ağrısı başlıyor sonrada akşama doğru devamlı baş dönmeleri ...eşim gece vardiyasında şuan sabahları gelip yatıyor akşam gidiyor işe ...eğer hafta sonu evde olursa dr.gideceğim yine hormanlarmı alt üst oldu yoksa guatırmı oluştu onu öğreneyim 2yıl önce dr. gittiğimde guatır başlangıcı var ama çok normal demişti ilaç falan bile vermedi ....inşallah başka şeyler çıkmaz adette düzensiz tedaviden beri minik kistler oluşmuştu onlarmı büyüdü etki yapıyor diye düşünüyorum ama dr gitmeden anlayamıyacağım hadi hayırlısı ......hani derler bahar yorgunluğu halsizleşirsin depresyon takılırsın bendekide yaz yorgunluğu galiba daha tam gelmeden çarptı
merhabaaa kizlar nasilsiniz
benim asilamadan sonra sabahlari adet sancisi gibi agrim oluyor
aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum
bide ruyamda altin gordum ama kirilmis yuzuktu
dunde ruyamda kurekle kar toplayip duzeltiyordum ama kar kirliydi
hayir olsun insallah icimi ferah tutmaya calisiyorum
sağolasın serenacım.....denemekte fayda var canım belki faydasını görürsün bu yaptığın şey vesile olur inşallah en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alısın canım.......................caneylom önerin için sağol canım ama eşimin vardiyasıyla pek alakası yok canım dün eşim işe gittikten sonra akşam üstü yürüyüş yapim belki üzerimdeki ağırlığı atarım dedim ama yolun yarısına geldim yine başladı baş dönmelerim eve kendimi zor attım yolda yığılır kalırım diye çok korktum geldim yattım kesiliyor belli bir zaman sonra ayakta çok dolanınca tekrar başlıyor tansiyonda normal en çok korktuğum guatırın ilerlemiş olma durumu bu belirtiler oluyormuş hakkımda hayırlısı dr gitmeden öğrenemiyeceğim.......canım inşallah hayırlı sonuçlar verirsin bizlereharzem canım geçmiş olsun
kızlar alternatıf tıpa gırdım bıraz once
bır tencere su 2demet maydono bır avuç karabıberı kaynatıp gunde 3defa yapıp belıne çarşaf sarıp buharına durmuş 3gun uygulamış hamıle kalan olmuş yumurtlama sorunuyla prolaktını yuksekmiş
sperm arttırmak içinde avakoda yedırmiş eşine sperm sayısı artmış
bu ay yapcam bunları incırle beraber
minoş içini ferah tut canım:teselli:..
aklına kötü şeyler getirme olur mu:Şeniz
rüyalarını hayra yor
inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verirhihoyyyt
benim hamiş kaldığım ayda çok kasıklarım ağrmıştı inşallah seninde o yüzden ağrır:1hug:
amin canım inşallah ALLAHIN izniylecanım dualarımız seninle inşallah başarıyla sonuçlanır :Saruboceq::Saruboceq:
sagol canimmmŞeniz
kotu seyleri aklima getirmek istemiyorum
1.asilamaya gore sansimiz dahada yuksek
dun esimle konustuk oda bu sefer daha umutlu
insallah Rabb'im gonlumuzdekini nasib eder hepimize:Saruboceq:
sagol canimmmŞeniz
kotu seyleri aklima getirmek istemiyorum
1.asilamaya gore sansimiz dahada yuksek
dun esimle konustuk oda bu sefer daha umutlu
insallah Rabb'im gonlumuzdekini nasib eder hepimize:Saruboceq:
merhabaaa kizlar nasilsiniz
benim asilamadan sonra sabahlari adet sancisi gibi agrim oluyor
aklima kotu seyler getirmemeye calisiyorum
bide ruyamda altin gordum ama kirilmis yuzuktu
dunde ruyamda kurekle kar toplayip duzeltiyordum ama kar kirliydi
hayir olsun insallah icimi ferah tutmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?