Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

turkbayragi turkbayragi turkbayragi İNŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İKİZ İKİZ GELSİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: YARAMAZLAR İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi ÇOK HGEÇMİŞ OLSUN TATLIM DİKKAT ETKKENDİNE

bende bugün semiha şakir tüp bebek bölümüne gittim arkadaşımda meğer pazar günü doğum yapmış ve bugün taburcu oluyordu bende danışmadan aradığım doktorun adını sordum tüp bebek merkezinde çalışıyomuş dedim tabi o anda yanımda arkadaşımın olduğunu farkedemedim o da böylece öğrenmiş oldu ve hemen beni sıkıştırdı sizin olmuyomu eşindemi sorun sendemi die şimdi bütün iş yerim duyar ben açıklama yapmadım pek

onunda bebeği çok tatlıydı yaa mis gibi kokuyordu bende istiyom şimdi yaaa görünce anladım unutmuştum new güzel düşünmüyordum ama bugün mahvoldum kızdım kendime

amin canım sağol inşallah tutucak bu sefer bende umutluyum:CüvCüv:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM İNŞŞŞŞŞŞ BU SEFER MUCİZEN SENİ BULUR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: İNŞŞ BURDAN BAYRAM YAPARIZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

4 gün kalmasına yarım saat kaldı...:1rolleyes:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM İNNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: RABİM GÖNLÜNDEKİNİ VERRSİN İNŞŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN MELEKLERİN SENİNLE OLSUN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım ekleyeyim tabi ama birkaç sorum daha olacak. Eğer onları cevaplarsan eklerim. Eşinin sorunu neydi? Kullandığı birşeyler varmı? Varikosel ameliyatı falan oldu mu? Tedavi geçmişiniz nedir? Bunlara ceva verirsen eklicem canım. Şeniz

canım eşimde morfoloji % 4 çıkmıştı çekilen filminde varikosel 0 yazıyor sanırım sperm sayısı yani morfoloji düşük ondan bende herşey normalmiş şuan eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum ama extra fındık ceviz bal muz vs. şeyler okudum dünki yazdığın tabloda onlarada başlıycam varikosel ameliyatı olmadı doktor varikosel yok dedi bütün testleri yaptırdık aşılama yapmadık doktor aşılama tutmaz dedi direk tüp bebek merkezine gidin dedi bekliyoruz işte bugün gittik 3 yılı doldurmamız gerekliymiş evlilikte. bu arada testlerinizi yaptrın dedi doktor eşime tekrar spermiogram yapılacak ama 31 temmuza randevu verdiler bende adetin 3. günü gidip kan vericem orada ayrıntılı incelenecekmiş.

bütün evraklar tamamlanıncada heyete gidicek ve ordan onay alacak tüp bebekse tedavimiz 3. yılı bekliycez ozaman yapılacak ama tüp bebek değilde aşılamaysa yada normal olur derse tedavim hemen başlıycakmış

ne saçma şey yaaa bıktım beklemekten bende özele gitsem nasıl olur diye düşünüyoru mama baya pahalıymış ucuz bir yer bilen varmı acaba arkadaşlar

inşşallahhh canım hepimizin yüzünü güldürür Rabbim:Saruboceq::CüvCüvpuyorumnanaktan

[/COLOR][/B]

canimmm yorumun icimi rahatlatti vallahi cok sagol
insallah gelir melegim

canım herzaman olumlu düşün Allah elbette sabredeni mükafatlandırır ve rüyan gerçekten de bence çok güzel hadi hayırlısı:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bademcim hadi bakalım hayırlısı canım 4 günü seninle beraber merakla bizde sayıyoruz Allah yüzünü güldürsün canım:1hug:kaydirigubbakcemile3

Aymescim canım inşallah o duyguyu sende tadacaksın ben butun kalbimle inanıyorum. Gercekten anne olmak cok farklı bir duygu ben kendimce soyle tanımlıyorum. Tıpkı aşık olmak gibi bir duygu bebek sahibi olmak. Sorumluluğu zor ama bir okadarda tatlı bir duygu

allah seni ne etmeye emi yabangülüm nerden bulursun böle şeyleri alemsin valla...............ama ne söyleyim gız gerçek bileti sen bulmuşsun inşallah sana çıkar amorti değil ikramiyenin tümü aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim benim tskler ayirdiginiz icin biletimi benimde
ins senin biletlerden birinede cikacak ikramiye sen merak etme

Eyvaaah bilet kalmamış :jeyyar:
nedücüük şimdi :jeyyar:
torpillisin sen ahanda bu bilet senin
sırnaşık şey

Resimdekilerde biletleri alanların kocişleri kızlar :roflol:

merci canim kupanin arkasindaki de benim kocs zaten benden once kosar o

bademcim hadi bakalım hayırlısı canım 4 günü seninle beraber merakla bizde sayıyoruz Allah yüzünü güldürsün canım:1hug:kaydirigubbakcemile3

hosgeldin aramiza ben seni kacirdimmi gozden pek hatirlayamadim canim
ama cok sicak geldin bana ne zamandir aramizda gibisin

ealsnas canım nasıl gidiyor annelik herhalde 40 çıkmıştır senin..... nasıl paşa oğlunuz ismini tam hatırlayamadım canım ama deniz olsofmuydu kusuruma bakma annelik eminim yakışmıştır sana

canım işallah hepimize çıksın hayırlısından.:ecrin_bebek: :CüvCüv:hepimizde şişko şişko olalım..
:Saruboceq:

KIZLAR BUGÜN DOKTORA GıTTıM VE AKLIM ÇOK KARIŞTI YAAA GÖRÜNÜŞE GÖRE SORUN YOK DEDı

nolur şu sonuçlara bir bakın anlıyosanız madem sorun yok neden olmuyor öbür doktorda sadece tüp bebekle olur dedi

benim testlerim

progesteron

sonuç:103 ng/ml

prolaktin

sonuç:14.2 ng/ml
referans aralığı:1.9 25 ng/ml

tsh
sonuç:2.04
birim:uIU/ml
referans değer:0.35-4.94

fsh

sonuç:5.38
birim:mIU/ml

LH

3.62

estradiol
sonuç:106

prolaktin:22.23

eşimin sonuçları

tetkik adı:skrotal renkli doppler us

bilateral testis, caput epididim boyutları ve ekojeniteleri normal, konturları muntazamdır.
skrotal kavitelerde serbest sıvı fizyolojik miktardadır.

sağ testis: 40*27*22 mm, 13cc
sol testis:39*25*19mm, 10 cc

sağ pnp max. ven çapı: (mm)

supin relaks 1,4
valsalva M 1,6

sol pnp max. ven çapımm) reflü

supin relaks 2 -
valsalva M 2,3 stop tip

sol pleksüs pampiniformiste valsalva ile stop tip reflü akım saptanmıştır.
sağ tarafta erekt pozisyonda valsalva ile reflü izlenmedi.

sonuç: sol grade 0 varikosel

SEMEN ANALıZı

materyalin alınma yeri: laboratuar
abstinans süresi: 4 gün
liquifaksiyon süresi:25 dk.
viskozite+)
volüm:2.5 cc
ph:7.1
fruktoz:470 mg/dl (normal:200-600)
aglütinasyon: yok
sperm sayısı:26.000.000 /cc
total sperm sayısı:65.000.000
round cell sayısı:2.000.000
eritrosit:0
immatür germ hücre sayısı:1.800.000
direkt mikroskopi hpf(400x) sahasında 25-30 sperm 1-2 round cell hücresi görüldü

motilite sınıflama(forwardprogression kriterlerine göre)

4. derecede motilite
liquifaksiyondan sonra: %18
1.saat: %11
2.saat: %6

3. derecede motilite:
liquifaksiyondan sonra: %15
1.saat: %9
2. saat:%4

2. derecede motilite:

liquifaksiyondan sonra: %12
1.saat: %8
2. saat: %5

1. derecede motilite

liquifaksiyondan sonra: %5
1. saat: %7
2. saat:%10

0. derecede motilite:

liquifaksiyondan sonra: %50
1. saat: %65
2. saat: %75

morfolojik değerleme: kruger strickt kriterler

normal sperm oranı: %4
anormal sperm oranı: %96

baş anormallikleri

1)küçük başlı: %7
2)büyük başlı:%2
3)yuvarlak başlı: %3
4) sivri başlı: %8
5)çift başlı: %0
6) stoplazmik vakuollü f. : %10
7)akrozom anormalliği: %12
8)amorf başlı: %14

araparça anormallikleri

1) araparçasız form: %8
2) vakuollü form : %11

kuyruk anormallikleri

1) çift kuyruk: %1
2)uzun kuyruk: %2
3) kısa kuyruk: %4
4) kıvrık kuyruk: %6
5)kuyruksuz form: %3
6)terminal dropletli form: %5

BEN BU SONUÇLARDAN BıŞEY ANLAMADIM KAFAM ÇOK KARIŞTI VE CANIM ÇOK SIKILDI VAZGEÇıCEM ARTIK HERŞEYDEN YAA 3 AYRI DOKTOR 3 AYRI YORUM HANGıSıNE ıNANAYIM BıLEMEDıM SıZCE SORUN HANGıMıZDE KIZLAR

sayı normal A+B toplam hareketlilik fena değil
morfoloji sorunlu biraz ama aşılama vs. çözümü olur
hareketlilik iyi olduğundan doğal yoldanda şansınız yüksek yerimseniben
bizim morfoloji %1 di :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…