günaydın kızlar ben açıktım ya ne yesek acaba..hafta sonu noldu biliyormusunuz.kayınvalidemler kayısı almış ve kayısıların içinde bitane ikiz kayısı çıktı kayınvalidemde bunu sen ye ikiz bebişlerin olsun bir kız bir erkek diye dolaba koydu duruyor neyse bu aralar hep böle şeylerle karşılaştım hayırdır inşallah şaka gibi .eşimde bana gülüyor..bu kadarda olmaz dedi..
slm kızlar............ben bu aralar baya yorgun hissediyorum kendimi pc açıyorum topiğe bakıyorum ne var ne yok diye ama birşey yazmadan çıkıyorum yazı yazmaya bile eriniyorum....3 günden beri evin işlerini bile yarım yapıyorum gerçi kirleten dağıtan yok ama sadece kabataslak ayrıntıya girmeden süpür sil toz al onları bile yapasım yok ama mecburiyetten niye bu kadar soldum anlamıyorum devamlı uyku modundayım çok yatıncada baş boyun ağrısı başlıyor sonrada akşama doğru devamlı baş dönmeleri ...eşim gece vardiyasında şuan sabahları gelip yatıyor akşam gidiyor işe ...eğer hafta sonu evde olursa dr.gideceğim yine hormanlarmı alt üst oldu yoksa guatırmı oluştu onu öğreneyim 2yıl önce dr. gittiğimde guatır başlangıcı var ama çok normal demişti ilaç falan bile vermedi ....inşallah başka şeyler çıkmaz adette düzensiz tedaviden beri minik kistler oluşmuştu onlarmı büyüdü etki yapıyor diye düşünüyorum ama dr gitmeden anlayamıyacağım hadi hayırlısı ......hani derler bahar yorgunluğu halsizleşirsin depresyon takılırsın bendekide yaz yorgunluğu galiba daha tam gelmeden çarptı
Dün akşam hastaneye arkadaşımın bebeğini görmeye gittim
kıslar kıpkırmızı ufacık bişeydi ama okadar güzeldiki anlatamam
yavrum benim öyle etrafa bakıyo burası neresi benim ne işim var
burda der gibi bayıldım bayıldım kucağıma aldım kokusunu içime çektim
Allahım o ne büyük bi nimetti öyle minicik ellerine baktım
çok güzeldi çoookkkkkkkkkkkk
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım sağol inşallah tutucak bu sefer bende umutluyum:CüvCüv:
4 gün kalmasına yarım saat kaldı...:1rolleyes:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi AMİN TATLIM AMİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:HEPİMİZE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:MUCİZELERİMİZİ GÖNDERİRİ RABİM İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
[/COLOR][/B]
canimmm yorumun icimi rahatlatti vallahi cok sagol
insallah gelir melegim
Dün akşam hastaneye arkadaşımın bebeğini görmeye gittim
kıslar kıpkırmızı ufacık bişeydi ama okadar güzeldiki anlatamam
yavrum benim öyle etrafa bakıyo burası neresi benim ne işim var
burda der gibi bayıldım bayıldım kucağıma aldım kokusunu içime çektim
Allahım o ne büyük bi nimetti öyle minicik ellerine baktım
çok güzeldi çoookkkkkkkkkkkk
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Slm canım hoşgeldin
sen merak etme senin biletin ayrıldı, (tedavidekiler torpil var) :jeyyar:
kesin hamiş listesinde sende olucaksın bu ay
başka alternatifin yok biz kararı verdik
Allahında izniyle tabiki:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Eyvaaah bilet kalmamış :jeyyar:
nedücüük şimdi :jeyyar:
torpillisin sen ahanda bu bilet senin sırnaşık şey
Resimdekilerde biletleri alanların kocişleri kızlar :roflol:
bademcim hadi bakalım hayırlısı canım 4 günü seninle beraber merakla bizde sayıyoruz Allah yüzünü güldürsün canım:1hug:kaydirigubbakcemile3
hosgeldin aramiza ben seni kacirdimmi gozden pek hatirlayamadim canim
ama cok sicak geldin bana ne zamandir aramizda gibisin
hoşbulduk pek fazla olmadı hafta oldu başka yerlere de takılıyorum girdikçe her yeri geziyorum
allah seni ne etmeye emi yabangülüm nerden bulursun böle şeyleri alemsin valla...............ama ne söyleyim gız gerçek bileti sen bulmuşsun inşallah sana çıkar amorti değil ikramiyenin tümü aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?