Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar
bilet varmis bilet bu aykine bende alabilirmiyim lutfen
minos canim hic aklina kotu seyler getirme ins guzel sonuc alacaksin allahin izni ile

Slm canım hoşgeldin
sen merak etme senin biletin ayrıldı, (tedavidekiler torpil var) :jeyyar:
kesin hamiş listesinde sende olucaksın bu ay
başka alternatifin yok biz kararı verdik
Allahında izniyle tabiki:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kizlar
bilet varmis bilet bu aykine bende alabilirmiyim lutfen
minos canim hic aklina kotu seyler getirme ins guzel sonuc alacaksin allahin izni ile

Eyvaaah bilet kalmamış :jeyyar:
nedücüük şimdi :jeyyar:
torpillisin sen ahanda bu bilet senin
sırnaşık şey

Resimdekilerde biletleri alanların kocişleri kızlar :roflol:

canım siz arka arkayamı yaptırdınız aşılamayı. ben bir ay ara verdim diye pişman oldum peş peşe yapılınca daha etkili oluyomuş sanırım

hayir canim malesef
ilk asilmadan sonra adetlerimde ciddi gecikmeler yasadim 3 ay ustune ilacla oldum
ama hersey normal olsaydi dr 1 ay arayla 3 kere asilama yapicakti
yani 6 ayda 3 asilamam olucakti
ekimde asilamam oldu son iki aydir ancak duzene girdi adetim

[/COLOR][/B]
canım inşallah bu ikincisi olumlu olur Rabbim gönlündekini bir an önce verir sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz ve dualarımızla :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

canimmm yorumun icimi rahatlatti vallahi cok sagol
insallah gelir melegim

olsun canım hayırlısı buymuş demek umarım tutunmuştur canım

Eyvaaah bilet kalmamış :jeyyar:
nedücüük şimdi :jeyyar:
torpillisin sen ahanda bu bilet senin
sırnaşık şey

Resimdekilerde biletleri alanların kocişleri kızlar :roflol:

bu mesaj benide kopardı
hay sen çok yaşa emi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canım tebrik ederim bebişin hayırlı olsun darısıda biz bekleyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canimmmŞeniz
kotu seyleri aklima getirmek istemiyorum
1.asilamaya gore sansimiz dahada yuksek
dun esimle konustuk oda bu sefer daha umutlu
insallah Rabb'im gonlumuzdekini nasib eder hepimize:Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi RABİM GÖNLÜNDEDEKİNİ VERSİN İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah herkesin kucağına en azından bir tane almayı nasip etsin :Saruboceq:
inşallah bu yaz patlama olur Rabbim burdaki herkesin yüzünü güldürür[opuyorumnanaktan:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3/COLOR]

turkbayragi turkbayragi turkbayragi AMİN TATLIM AMİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:HEPİMİZE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:MUCİZELERİMİZİ GÖNDERİRİ RABİM İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…