Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saol canım yorumun ıÇın bu doktorda bugÜn dedıkı bu tetkıklerı bıde bız yapalım bakalım ne Çıkacak ıyıce kobay oldum hee bıktım artık yaaa Şu hastane olmasa hakkaten ben kendım doĞururum

Son düzenleme:
özlem kendi değerlerin için kadın foliküler faz değerleri var..
çıkan değerleri onlara göre karşılaştır..
her merkezin değer aralıkları farklı..
eşinin testinde sayı normal..
hareket toplamı da iyi sayılır..
morfolojiniz de iyi..
keçi boynuzu kürünü uygulayın..

evet canim sayi iyi
ama morfoloji kotude degilde iyidedegil
ama gercektende belki dogal yollardan hamile kalabilirsin tabi alahin izni ile
senin hormonlardan anlaadim canim bizde erkek testinde uzman olduk

sayı normal A+B toplam hareketlilik fena değil
morfoloji sorunlu biraz ama aşılama vs. çözümü olur
hareketlilik iyi olduğundan doğal yoldanda şansınız yüksek yerimseniben
bizim morfoloji %1 di :teytey:

CANIM SENİN İÇİN DE ÇOK DUA EDİYORUM GEÇEN GÜN VALLA KENDİMMİŞ GİBİ ÜZÜLDÜM SANA BİDE GİRMEDİN KAÇ GÜN İNŞ BERABER KALIRIZDA BURADA BİZİMDE HALAYIMIZI ÇEKERLER BİRGÜN :d:d:d

canım benim saol yorumun için zaten ona devam daha 1 hafta oldu ama bakalım inş böyle tutar gitmiycem yaa bidaha hastaneye kendimi kurcalattım eşimi kurcalattım bıktık ikimizde

özlem yumurta takibi yaptır en azından yumurtlama dönemini kesinleştirirsiniz..
yine de sen bilirsin..
bi süre ara verip rahatlamakta iyi gelebilir..
kısa zamanda bebeğiniz gelir inş..

hade kızlar ben kaçar birazdan dizim umutsuz ev kadınları başlayacak eşimde yok rahat izlerim gerçi olsada oda mecbur izliyor ama hizmet yapmaktan ben anlamıyorum ....sizlere iyi sohbetler canlarım

bu yumurta takibi nerde yapılıyor devlete gidipte ne diycem mesela yapıyolarmı öyle o zaman ona giderim nasılsa normal görünüyor herşey

buralardayım ama pc yi açmaya fırsatım olmuyor sabah çıkıyorum akşam geç dönüyorum yorgunluktan sızıp kalıyorum

özlem bu gün görüştüğün tüp bebek dr eşinin sonuçları hakkında yani %4 morfoloji ye ne yorum yaptı canım?benim eşiminde sayı haraket iyi ama morfoloji %3 bizede tüp bebek dr aşılama bile olmaz direk tüp bebek dedi..ama ben geçen ay hamiş kalmıştım...

özele cevap attım canım buldum sonunda

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.en kısa zamanda sizlerin de hamile haberlerinizi alırız inşallah.

bu yumurta takibi nerde yapılıyor devlete gidipte ne diycem mesela yapıyolarmı öyle o zaman ona giderim nasılsa normal görünüyor herşey

devlet hastanelerinde yapıyorlar..
zaten ilk gittiğinde takiple başlıyorlar tedaviye..
elindeki bütün sonuçlarla git takip istiyorum de..
adetin 3. günü gidiliyor..
ultrasonda yumurtaları ölçüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…