Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
.
hemen alayım canım AMA diğer adet tarihin 3 temmuz oluyor sanırım demi bu liste haziran listesi ama inşallah senide temmuz listesinin birinci sırasında görürürüz canım :CüvCüv:

canim kusura bakma temmuz yazicaktim nasil hamile kalicaz derken kafadada birkac tahta eksiliyor galibakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:uhm::uhm:

özlem tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin....hihoyyyt

el muallim seni zaten diğer topikte tebrik etmiştim canım.bizler için de dua et tatlım... :teytey:

elitu ve asi sizlerden de Allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah....Rabbim emeklerinizi boşa vermesin...opuyorumnanaktan

Günaydın herkesea.s.
bengusu bugün benden önce açmışın topiği canım kaydirigubbakcemile3
sanada kolya gelsin

yenileri gelmiş kızlar bakın :gitme: :sinifsinif: lmaz: :kedi: :umursamaz:
çok şekerler bunlar yaww

günaydın kızlar güneşli ve sıcak bir istanbul sabahından merhaba tatil hissi iyice kendini göstermeye başladı iş yerinde durulmuyor sıcaklarda inşallah bu yıl sonu bebişlerimiz bizlerle olur güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

günaydınlar kızlar nasılsınız
tedavide olan arkadaşların allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
normal yoldan bekleyenlerinde allahım mucizelerini biran önce yollasın
tüm ettiğimiz dular kabul olsun
hayırlı sağlıklı evlatrlar nasip etsin hepimize

:gitme::sinifsinif:lmaz::kedi::umursamaz:
gerçekten hepsi çok güzeller

canıımmmm çok sağol.............ınş dularım sızlerle........çok sağol bıtanem...rabbım hep bırlıkte sevınmeyı nasıp etsın.............evet sıra asıde elıtuda gulende............ınş rabbım sevındırsın bu yaz bereketlı olsun ınşşşş........yuzler gulsun canım..........

günaydın kızlar güzel bi gün geçiririz inşallah........
becuncum inşallah testleriniz güzel çıkar bizlerede haber et..........

a topik hiç ilerlememiş :uhm: adet günüme 8 gün kaldı ama ben bel ağrısından ölüyorum,belim çok ağrıyor laelaelaelaelae

a topik hiç ilerlememiş :uhm: adet günüme 8 gün kaldı ama ben bel ağrısından ölüyorum,belim çok ağrıyor laelaelaelaelae

canım benimde adetime varken belim ağrıyodu
ay kocişte geldi :jeyyar:hamişmisin yoksazemuszemuszemuszemus hadi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlarrrrr...nevro canım benim sevgili adetçim bugün tamamen geldi yeni tarih 10 temmuz neyseki gözüm değmesin zamanında gelmeye başladı gibi amman nazar değmeyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…