.
hemen alayım canım AMA diğer adet tarihin 3 temmuz oluyor sanırım demi bu liste haziran listesi ama inşallah senide temmuz listesinin birinci sırasında görürürüz canım :CüvCüv:
laluz24z....minoş.....rylai....nasılsınız kızlar?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çoookkk sevindimalkisalkisalkis
ne güzel hamileler artıyo:CüvCüv:
tebrik ederim:sm_cool::teytey:
el muallim senide tebrik ederim:teytey:
nurdanurdan seni de tebrik ederim:teytey:
lalu canım listen uğurlu geldi turkbayragiturkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragiturkbayragi kız ben sana ayaklarını sürü dmedimmi bak kaç kişi oldu inşşş dahada artacak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: oh oh sen halay çekemeyeceksin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ama neyse biz çekeriz senin yerine
canım benım çokk sağolll............tebrık edıyorum dığer hamışlerı ınş tamamna ererız hep bırlıkte................inş herbırınızde kutlamasını yaparız sırayla...............
özlem tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip etsin....hihoyyyt
el muallim seni zaten diğer topikte tebrik etmiştim canım.bizler için de dua et tatlım... :teytey:
elitu ve asi sizlerden de Allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah....Rabbim emeklerinizi boşa vermesin...opuyorumnanaktan
sayı normal değerlerin altında ama hareketliler oldukça iyi..
morfolojiye bakılmamış.
keçi boynuzu kürünü uygulayın..
badem ve kabak çekirdeği de iyi geliyor..
Günaydın arkadaşlar;
Şuande eşim keçi boynuzu kürünü 2 haftadır klomen evicap ve oneay men 3 aydır kullanıyor bu gün tahlil verecekmiş meraklı bakalım ne cıkacak
a topik hiç ilerlememiş :uhm: adet günüme 8 gün kaldı ama ben bel ağrısından ölüyorum,belim çok ağrıyor laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?