Canım kreatinin değerinin yüksek çıkması böbrek yetmezliği..Ama vücun susuz kalmışsa bu yüzden de yüksek çıkmış olabilir..Bir de BUN değerine bakılmalı..BUN ile birlikte kreatin değerinin ortalamasına bakıyorlar...BUN da yanılmıyorsam üre ile ilgili bir değer...
kaydirigubbakcemile Gel bakım sen hamiş listesine gireceksin çok konuştun sen bu aralarkaydirigubbakcemilehihoyyytklava:
allahım yardımcın olsun dualarım seninle...Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Tamam laluzum dediğin gibi olsunn.İlişki olmadan o listeye nasıl gireceksem bir mucize gerçeklşirkaydirigubbakcemile3
klava:Bak bak niye çalışmadın sen bakim.Ama dişin ağrımıştı demi Bikeremde also yapmadın mı kız hiç.Oyumoşlar boşamı gitti.Neyse ya boşver canın sağolsun varsın temmuzda gelsin inşallah:Saruboceq:
Oldu canım az olsa oldu:asigim:kaydirigubbakcemile3
sidelya sen nasılsın canım...
selam kizlar ben geldim
sabahtan bebis adaylarimla tanismaya gitmistim tanistim geldim
masallah hersey yolundaymis az doza ragmen sayilarida iyi saymadim biraz surat yaptim onlara sayilari cok diye
hayirlisi artik ne diyim hasta da oluyum onemli degil onlar bana sikica tutunsunda tahminim bir haftaya kadar toplancaklar
selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. öpüyorum hepinizi.
arkadaşlar merhabakaydirigubbakcemile5
buraya çok önce gelmiştim listede de vardım ama daha çok aşılama yaptıranlar sayfasında oluyodum
eşimde problem var hareket ve morfoloji,nisan ayında olumsuz bir aşılamam var ve biz ağustosta microya karar vermiştik dr la
ertesi gün(cumartesi) progesterona bakmak için kan verdim ve b hcg 34.8 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz şok olduk tabi hala inanamıyorum drumu aradım 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi.......
ama ben hala inanamıyorum biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olacak iki katına çıkmışsa hamileyimm
dua edin nolur
adetin26.günündeyim buarada
geldiyse tamamen sürpriz yaptı bebeğim
çokkk heyecanlıyım
balım dedin dedin zorlada olsa oldu dediğin bak. neyse bakalım inş diger aya kutlama başka sebepten olur canım
Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.
herkeze hayırlı günler kızlar !!
kusura bakmayın uzun zamandır yazmadım buraya ama hep dualarımdasınız Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün tez zamanda ...
dünürüm damadım nasıl cnm ??sende iyisin inşallah :)
herkeze hayırlı günler kızlar !!
kusura bakmayın uzun zamandır yazmadım buraya ama hep dualarımdasınız Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün tez zamanda ...
dünürüm damadım nasıl cnm ??sende iyisin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?