Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canım yardımın için inşallah geçici bişeydir çok üstüne düşmek istemiyorum benim bünyem çok acayip bişey üstüne düşünce dahada fırlıyo değerler onun için erkenden gidip canımı sıkmak istemiyorum pazartesi giderim allah nasip ederse. bi defasında alt ve ast karaciğer enzimlerim 80 çıktı doktor tekrar çağırdı 20 gün sonra niye böyle oldu derken 160 çıktı 20 gün sonra 280 çıktı anlamadı doktorlar bişey sonra aman napim kaderde ne varsa o olur dedim iki ay doktora moktora gitmedim daha sonra başka bi nedenle istediler iki üç ay aradan sonra 30lara düşmüştü . yani ben kafaya takınca dahada büyüyo olay.
rabbim inşallah kimseyi korktuğuna uğratmasın...........

kaydirigubbakcemile Gel bakım sen hamiş listesine gireceksin çok konuştun sen bu aralarkaydirigubbakcemilehihoyyytklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Tamam laluzum dediğin gibi olsunn.İlişki olmadan o listeye nasıl gireceksem bir mucize gerçeklşirkaydirigubbakcemile3

allahım yardımcın olsun dualarım seninle...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Tamam laluzum dediğin gibi olsunn.İlişki olmadan o listeye nasıl gireceksem bir mucize gerçeklşirkaydirigubbakcemile3

klava:Bak bak niye çalışmadın sen bakim.Ama dişin ağrımıştı demiBikeremde also yapmadın mı kız hiç.Oyumoşlar boşamı gitti.Neyse ya boşver canın sağolsun varsın temmuzda gelsin inşallah:Saruboceq:

Oldu canım az olsa oldu:asigim:kaydirigubbakcemile3

herkeze hayırlı günler kızlar !!

kusura bakmayın uzun zamandır yazmadım buraya ama hep dualarımdasınız Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün tez zamanda ...

dünürüm damadım nasıl cnm ??sende iyisin inşallah :)

asicim sende adım adım yaklaşıyosun bebeklerine
İnşallah sende çok yakında hamileyim diye çığlıklar atıcaksın burdadelikafadulden
senin de halaylarını çekicez:teytey:

canım allahım yardımcın olsun tüm kalbimizle senin için dua edeceğiz canım hayırlı olsun inşallah bebişin sana yakınlaşmıştır inşallah

balım dedin dedin zorlada olsa oldu dediğin bak. neyse bakalım inş diger aya kutlama başka sebepten olur canım

canim tebrik ediyorum,inanamiyorum haladelikafaduldenbenimd esimde morfoloji sorunu vardi dusuktu %2--%3.cok uzuluyodum sizin yazdikliraniz cidden umut oluyor bana.

sizde yuzde kacti morfoloji,ilk ogrendiginizde ne yaptniz tedavi olarak.

paylasirsan sevinirim.cunku bnim doktorum derhal tup bebk yaptirdi,asilamayi agzina bile almadi,ve buyuk sorunumuzda yoktu tek sorun morfoloji dusuklugu idi..dusundukce sinir oluyorum hala:jeyyar:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi tatlım tek git çift dön inşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bebişlerin sıkı sıkı tutnsunlar sana ve hiç bırakmasınlar inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sağlıcakla gelsinler :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bizimde bayramımız olsun :lepi::lepi::lepi:

Slm canım seni görmek güzel opuyorumnanaktan
sen nasılsın bebişin nasıl maşallah çok şeker gözüküyoŞeniz
Allah nazarlardan saklasın

kızlar yazı tipini nasıl değiştircem ben ya ama bi kere değil yani her defasında değilde her yazdığımda artık öyle yazsın diye.......deneyim bi belki olur......

elıtucum asicim hadi bakalım bebişlere çok az kaldı demek peş peşe hamiş haberi alıcaz ALLAH yardımcınız olsun ellerinizi boş çevirmesin inaşlahhh

şuna bak maşşşaaallllahhh annesine babasınada bebişlerinede. canım her zaman okuyorum topiğin hamişlerini ve tabii seni hep umut oluyosunuz bize umarım bi bebeiş daha veriri rabbim tabii bunu buyutunce.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…