canzi sen ne yaptın canım tedavini. gittin mi umut tüp bebeğe?
allah iyiliğini versin özlem nasıl durdun kocişine söylemeden kıııızzzz :roflol::roflol::roflol:
ahh bir hamis kalsam ahdım var en yakın caminin minaresine çıkıp bağıracam ooolllleeeyyyy hamisim hamiiiiissssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.
canım benimde adetime varken belim ağrıyodu
ay kocişte geldi :jeyyar:hamişmisin yoksazemuszemuszemuszemus hadi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Üreme problemleri
Tavsiye: L-Carnitine
Spermleriniz daha çabuk büyümek ve yumurtaya doğru giden uzun yolculukta daha hızlı kuyruk çırpabilmek için bu amino aside ihtiyaç duyar. ıtalyan araştırmacılar 4 ay boyunca günde 3 gram L-Carnitine alan erkeklerin sperm sayılarının ve kalitelerinin arttığını; partnerlerinin hamilelik oranında ise %20 artış olduğunu belirledi.
Yukardaki yazı bir siteden alıntıdır.Kızlar bu L-Carnitine ni kullanan arkadaşlar vardı galiba.Bunu nerden alabiliriz kullanan arkadaşlar bilgilendirirmisiniz.
Üreme problemleri
Spermleriniz daha çabuk büyümek ve yumurtaya doğru giden uzun yolculukta daha hızlı kuyruk çırpabilmek için bu amino aside ihtiyaç duyar. İtalyan araştırmacılar 4 ay boyunca günde 3 gram L-Carnitine alan erkeklerin sperm sayılarının ve kalitelerinin arttığını; partnerlerinin hamilelik oranında ise %20 artış olduğunu belirledi.
Yukardaki yazı bir siteden alıntıdır.Kızlar bu L-Carnitine ni kullanan arkadaşlar vardı galiba.Bunu nerden alabiliriz kullanan arkadaşlar bilgilendirirmisiniz.
Üreme problemleri
Spermleriniz daha çabuk büyümek ve yumurtaya doğru giden uzun yolculukta daha hızlı kuyruk çırpabilmek için bu amino aside ihtiyaç duyar. İtalyan araştırmacılar 4 ay boyunca günde 3 gram L-Carnitine alan erkeklerin sperm sayılarının ve kalitelerinin arttığını; partnerlerinin hamilelik oranında ise %20 artış olduğunu belirledi.
asıcım rabbım yuzunu guldursun ınsallah canım..ve tum bekleyenlerın..
Kızlar peki bir faydasını gördünüzmü?Tavsiye edermisiniz bizim sorunumuz morfoloji%2 gerçi bu değerle ben normal yoldan hamile kaldım bildiğiniz gibi sonra 9 haftada kalbi durdu.Ama yine takviye olarak kullansam mı diyorum.
Kızlar peki bir faydasını gördünüzmü?Tavsiye edermisiniz bizim sorunumuz morfoloji%2 gerçi bu değerle ben normal yoldan hamile kaldım bildiğiniz gibi sonra 9 haftada kalbi durdu.Ama yine takviye olarak kullansam mı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?