Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canzi sen ne yaptın canım tedavini. gittin mi umut tüp bebeğe?

canım cuma günü gidicem bakalım neler olacak heycanla bekliyorum artık zaten eylülden önce birşey yapmamayı düşünüyorum eşimde 2 ay şehir dışında olacak :gitme::gitme:bende o zaman zarfında diyete devam şekerimmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm kızlar
nevro canım ben bu gün adet oldum listeye eklersin tatlım

turkbayragi turkbayragi turkbayragi ALLAH CANINI ALMASIN KIZ ıNŞŞŞŞ HAMıŞ KALIRSINDA :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ıSTEDıĞıNı YAPARSIN MEVLAM BUNU YAŞATIR SANA ıNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi TATLIM EMBİYOLARIN TRANSFER EDİLMİŞTİR İNŞŞŞŞ SIKI SIKI TUTUNUP SENİ BIRAKMAZLAR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İNŞŞŞ 12 GÜN SONRA BURADA SENİN İÇİN SEVİNİRİZ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: RABİM YARDIMCIN OLSUN İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benimde adetime varken belim ağrıyodu
ay kocişte geldi :jeyyar:hamişmisin yoksazemuszemuszemuszemus hadi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah öyledir canım opuyorumnanaktan ama bilmiyorum çok da umutlandırmak istemiyorum kendimi bu seferde psikolojik olarak adetim gecikiyor ,herşeyin hayırlısı olsun Şeniz

slm kızlar nevrom ya ben daha adet olmadım ya nedendırkı kafayı yıycem bır bu kalmıştı tam olduk şimdı ya

Üreme problemleri

Tavsiye: L-Carnitine

Spermleriniz daha çabuk büyümek ve yumurtaya doğru giden uzun yolculukta daha hızlı kuyruk çırpabilmek için bu amino aside ihtiyaç duyar. ıtalyan araştırmacılar 4 ay boyunca günde 3 gram L-Carnitine alan erkeklerin sperm sayılarının ve kalitelerinin arttığını; partnerlerinin hamilelik oranında ise %20 artış olduğunu belirledi.

Yukardaki yazı bir siteden alıntıdır.Kızlar bu L-Carnitine ni kullanan arkadaşlar vardı galiba.Bunu nerden alabiliriz kullanan arkadaşlar bilgilendirirmisiniz.

canım onu netten bulabilirsin solgar marka olanı kullanın tatlım

Canım biz yaklaşık 1 sene önce kullanmıştık
GNC diye eczane tarzı biyerden almıştı eşim
netten GNC diye gir görüceksin

eczanelerde satılıyor canım ,markası solgar opuyorumnanaktan

Kızlar peki bir faydasını gördünüzmü?Tavsiye edermisiniz bizim sorunumuz morfoloji%2 gerçi bu değerle ben normal yoldan hamile kaldım bildiğiniz gibi sonra 9 haftada kalbi durdu.Ama yine takviye olarak kullansam mı diyorum.

biz kullanmadık canım o yüzden yorum yapamayacağım...

Asicim iğneler nasıl gidiyor transfer nezaman canım hakknda hayırlısı olsun ...rabbim bukez yüzünü güldürsün inşallah...

her ıkı tarafta booss
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nerde o eskı gunlerrrrrrrr
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

doğru söylüyon kız rapu önceden baya hareketliydi topik sayfalara yetişemezdik oku oku bitmezdi bunalım yapardı ama şimdi nerdeeeeeeeeeeee bazen sayfalar bile ilerlemiyor ....ben biliyom aslında göz değdiler topiğimize bir okutup üfletsekmi acep nasıl olur gızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…