Slm canım seni görmek güzel opuyorumnanaktan
sen nasılsın bebişin nasıl maşallah çok şeker gözüküyoŞeniz
Allah nazarlardan saklasın
şuna bak maşşşaaallllahhh annesine babasınada bebişlerinede. canım her zaman okuyorum topiğin hamişlerini ve tabii seni hep umut oluyosunuz bize umarım bi bebeiş daha veriri rabbim tabii bunu buyutunce.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
günaydınn kızlarr...yeni hamişleri tebrikk ediyorummm allah tamanına erdirsinn.....allah bizlere de nasip etsin inşallahh..benim de bu ay 3.aşılamam olacaktı fakat doktorumu arayıp vazgeçtigimi söledimm..yaz döneminde dinlenicemm...kafa dağıtıcamm..annemin yazlığa gidip gelicemm.....hem vucudum rahatlarr...hem de psikolojimm...o iğneleri tekrar göbeğime vurmak hiç içimden gelmedi eşim de bu ay istemedi bizde iptal ettikk...allahım yazın kendiliğinden nasip ederse olurr..olmazsa da ekim de 3.aşılamam ya da tüp bebek bilmiyorumm zaman ne gösterir..hayırlısını versin herşey nasip kısmett...allahım biliyordur ne zaman ve nasıl olacağını ....bize sabretmek ve dua etmek ve elimizden geleni yapmaktan başka bişey düşmezz...herley kısmett..allah gönlümüze göre versinn hepimizinn amin.:ecrin_bebek:
selam kizlar ben geldim
sabahtan bebis adaylarimla tanismaya gitmistim tanistim geldim
masallah hersey yolundaymis az doza ragmen sayilarida iyi saymadim biraz surat yaptim onlara sayilari cok diye
hayirlisi artik ne diyim hasta da oluyum onemli degil onlar bana sikica tutunsunda tahminim bir haftaya kadar toplancaklar
Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.
herkeze hayırlı günler kızlar !!
kusura bakmayın uzun zamandır yazmadım buraya ama hep dualarımdasınız Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün tez zamanda ...
dünürüm damadım nasıl cnm ??sende iyisin inşallah :)
arkadaşlar...........tek tek okudum yazdıklarınızı çok sevındım..ben asıye benı tanıyamayabılırler demıştım çunku gırıyodum ama bişey yzmuoyodum son bıkaç ay......çokk teşekkur edrım benı mahcup ettınız.............rabbım cumle ısteyenlerı sevındırsın ınşş.............bu ımtıhan çok zor herzaman dualarımla sızleyıııım.............sızlerde dua edın..............emınımkı rabbım kardeşın kardese yatığı bu ıçten duaları daha çok makbull eyler ınşşşşşş kyucaklarımız dolar.........inş mutluluk gelır yuvalarınıza.................dua ile guzel dostlarrrrrrr
Çoookkk sevindimalkisalkisalkis
ne güzel hamileler artıyo:CüvCüv:
tebrik ederim:sm_cool::teytey:
el muallim senide tebrik ederim:teytey:
nurdanurdan seni de tebrik ederim:teytey:
lalu canım listen uğurlu geldi turkbayragiturkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragiturkbayragi kız ben sana ayaklarını sürü dmedimmi bak kaç kişi oldu inşşş dahada artacak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: oh oh sen halay çekemeyeceksin :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: ama neyse biz çekeriz senin yerine
canımsın ya rabbim inş emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz inş :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada ben her gün meryem suresini okumaya başladım ve hergün sizler içinde dua ediyorum rabbim inş kabul eyler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar hepiniz saolun ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim siz sevinince benim sevincim dahada arttı yaaaa
size bişey diyeyim mi
eşim hala bilmiyo hamiş olduğumu dün gece geç geldi işten bende telde söylemek istemedim
uyudum o gelene kadar sabahta o uyuyordu ben çıkarken bu akşam erken gelirse artık öyle söyliycem
hediyemide isterim bananeeeeee
hamilelik hediyesi çiçek falanda olmaz heeeee
şöyle bir tek taş falan yani dimi
banane hem ben hamileyim canım tek taş çekiyooooooooooo
yoksa söylemem hamileyim diye
sadece siz biliyonuz susuunda kimse duymasın söylemek yok kimseye heeee ona göre
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben olsam uyandırır hemen söylerdimkaydirigubbakcemile3arkadaşlar hepiniz saolun ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim siz sevinince benim sevincim dahada arttı yaaaa
size bişey diyeyim mi
eşim hala bilmiyo hamiş olduğumu dün gece geç geldi işten bende telde söylemek istemedim
uyudum o gelene kadar sabahta o uyuyordu ben çıkarken bu akşam erken gelirse artık öyle söyliycem
sadece siz biliyonuz susuunda kimse duymasın söylemek yok kimseye heeee ona göre
delikafaduldendelikafaduldenözlemciğim tekrar tebrik ederim canıma.s.a.s......bizim içinde bol bol dua et olurmu arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq:....bu arada eşine söylemeyerek nasıl sabrettin canım yaa ben olsaydım asla dayanamazdım valla..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
arkadaşlar hepiniz saolun ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim siz sevinince benim sevincim dahada arttı yaaaa
size bişey diyeyim mi
sen gelde bana sor gündüz kaç kere aradım söylemek için ama kendimi tuttum yüzüne bakarak söylemek istiyorum tepkisini merak ediyorum çok sevinecek biliyorum ama napıyım bu kadar bekledik bunu hakettim galiba
boynuma sarılsın beni kutlasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?