Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm canım seni görmek güzel opuyorumnanaktan
sen nasılsın bebişin nasıl maşallah çok şeker gözüküyoŞeniz
Allah nazarlardan saklasın

çokk saolun teyzelerii aminn inş darısı bütünn isteyenlere ŞenizŞeniz

duygucum her şeyde bir hayır vardır belki de doğal yoldan gelir bebiş inş :ecrin_bebek:

asicim demek yumoşlarını görmeye gittin,inşallah o yumoşlarının transferden sonra kalp atışlarını duymaya gidersin opuyorumnanaktan

elitu Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle,inşallah yakında halayını da çekeceğiz :1hug:

ay çok tatlı bebişin var yerim ben onu,maşallah,Rabbim nazarlardan korusun

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım ne demek keşke birbirimiz için daha fazalasını yapa bilsek burada her hamişte ben kendim hamiş olmuşum gibi seviniyorum inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşş sağlıcakala kucağına alırsın darısıda bizlere olsur innşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım ALLAH razı olsun inşş duaların kabul olur biliyormusub insanın kendi duasından önce din kardeşinin duasu kabul olurmuş o nedenle dua almak çok iyidir sende benim duarımdası hepimize duacıyım inşş MEVLAM en kısa zamanda bizlerede hamiş ve anne olmayı nasip eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar hepiniz saolun ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim siz sevinince benim sevincim dahada arttı yaaaa
size bişey diyeyim mi
eşim hala bilmiyo hamiş olduğumu dün gece geç geldi işten bende telde söylemek istemedim
uyudum o gelene kadar sabahta o uyuyordu ben çıkarken bu akşam erken gelirse artık öyle söyliycem
hediyemide isterim bananeeeeee
hamilelik hediyesi çiçek falanda olmaz heeeee
şöyle bir tek taş falan yani dimi
banane hem ben hamileyim canım tek taş çekiyooooooooooo
yoksa söylemem hamileyim diye

sadece siz biliyonuz susuunda kimse duymasın söylemek yok kimseye heeee ona göre

delikafaduldendelikafaduldenözlemciğim tekrar tebrik ederim canıma.s.a.s......bizim içinde bol bol dua et olurmu arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq:....bu arada eşine söylemeyerek nasıl sabrettin canım yaa ben olsaydım asla dayanamazdım valla..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben olsam uyandırır hemen söylerdimkaydirigubbakcemile3

sen gelde bana sor gündüz kaç kere aradım söylemek için ama kendimi tuttum yüzüne bakarak söylemek istiyorum tepkisini merak ediyorum çok sevinecek biliyorum ama napıyım bu kadar bekledik bunu hakettim galiba
boynuma sarılsın beni kutlasın istiyorum

allah iyiliğini versin özlem nasıl durdun kocişine söylemeden kıııızzzz :roflol::roflol::roflol:
ahh bir hamis kalsam ahdım var en yakın caminin minaresine çıkıp bağıracam ooolllleeeyyyy hamisim hamiiiiissssss delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaa kızlar neden öyle diyonuz ama ben yüzüne söylemek istiyorum kötümü yaptım yani 1 gün geç söylemekle nasılsa artık bebiş bizimle bir yere gitmez inş
aradım işyerinden erken gelcek
çok hastayım falan numara yaptım geliyo şimdi
bende hazırlanıyım bari yemek hazırlıycam yemekte söyliycem
ben çok kötüyüm
kötüyüm ben kötüyüm herkesi hasta ederim

valla ben anlamdım bu kadar istediğiniz birseyi hala nasıl söylemeden durabiliyorsun

bu arada eşim geldi ve söyledim kızlar daha yemek yemeden aç karınla söyledim çok şaşırdı ve sabah neden söylemedin dedi
ama sonra bişey demedi çok sevindiben artık rahatım yatıyom çayımı ayağıma getiriyo
daha ilk günden fazla şımardım yaaa
inş darısı olmayanlarında başına kızlar yarında burdan bari 1 tane hamiş haberi alalım
akşama okuycam topiği ok
ben kaçar gidip yatıcam biraz daha uykum geliyo yavvv

tamam canım sormamış olayım zaten bizim yüzümüzden birgün kapanmıştı herkes ayrı düştü ozaman boşver
bişey sorcam senindemi eşinde sorun
neyi var merak ettim bide tedavi olarak ne kullanıyon açıklarmısın

DIPTISIM CNMSIN SAOL BİRTANEM SEN ÜZÜLME TAMAM HİÇBİŞE YAZIP UZATMICAM ÖPTÜM SENİİ:1hug: NE GERKİORSA O ŞAHIS İÇİN YAPILSIN AMA ÖPTÜM CNMM

ewet özlemcım eşimde problem maleseff morfoljı bozuklugu var %1 malesef...şuan hiç bi tedavı ılaç hiç bişiy kulanmıoruz gecen aya kadr herşey yapıodum fındık fıstık cevız ilaç pekmez arısütü polen ne varsa yaptım asılama denedık tutmadı bende hiç bişiy yapmama kararı aldım ve de unuttum bebek felan düşünmüyorum hiç allahıma cok şükür bu düşünceyı beynımde sildi başka seylerle oyalanıorum hiç mi hiç aklıma gelmıo nasılsa rabbım zamanım gelınce yollucak bebegımı bu arada sende hamileymişin cok sevındım cnm tbrık ederım rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın.. ben cıkıorum hepinizi öptmm ii akşamlar

cornelia nasılsın canım?nerelerdesin tatlım sen ya hiç uğramıyorsun sanırım yada geliyosunda banamı denk gelmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…