Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh canim
senden guzel haberler bekliyoruz
canim hersey yolunda gitsin insallah:Saruboceq:
bu sefer hersey kontrol altinda gidiyor desene

evet canim allaha sukur iyiyim simdilik
yumoslar biraz sanci vermeye basladi buyuyp yer kavgasi cikartiyorlarkaydirigubbakcemile3
ama kocis beni disari cikarmiyor dun sabahtan cikmistim aksamda cok agrim oldu dr da bir yere cikma dedi dinlen dedi
bugun gezmeye gidicektim hayir dedi kaldim evde stres yapti oda bana:gitme:

canim zaten topigin tadi azaldi iyice azaltanlar var yalanlariyla polemik yaratmak istemiyorum ben topige zarar gelmesin diyelmaz:
o yuzden az giriyorum lmaz:

kızlar avatarım nasıl ?
çocukken çirkin ördek yavrusu kalimero vardı birden aklıma geldi ve resmini aldım avatarım yaptım kaydirigubbakcemile3

hiç anestezi almadım daha önce :1no2: :1no2:
peki nasıl uyandırıyolar sadece yeşil önlükmü giydiriyorlar yoksa üstün kalıyomu offff ya senağlama senağlama

hiç anestezi almadım daha önce :1no2: :1no2:
peki nasıl uyandırıyolar sadece yeşil önlükmü giydiriyorlar yoksa üstün kalıyomu offff ya senağlama senağlama

canim ya hic korkma uykudan uyanmis gibi oluyorsun biraz sersem yani yorgun gibi baskada birsey yok tabi bu baskalri icindi
ben aglayarak yandim cok agrim vardi oda benim bunyemle ilgili cok yumurta oldugu icin cok kurcaladilar
yani o konuda korkun olmasin
ama haklisin ilkinde senin gibiydim ama simdi o korkumu astim
yani tecrube konusuyor kafana takma canim
opuyorumnanaktan
benimki yesil degildi ama hastane onlugu steril hicbirsey kalmiyor sadece onu giyiyorsun canim

selam kızlar nasılsınız bakam bugün evde kalıp biraz keyif yapim diyodum ama komşumla panayıra gittik geldim şimdi size bakiim dedim

selam kızlar nasılsınız bakam bugün evde kalıp biraz keyif yapim diyodum ama komşumla panayıra gittik geldim şimdi size bakiim dedim

oh ne güzel demek panayıra gittiniz sositososito benimde yarın evde panayır var kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem gelcek laelaelaelaelae

Anladım canım mafoldumben mafoldumben
Rabbim yardımcımız olsun
bu ay benide bulur mu bu piyango acaba mafoldumben
anestezi almak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mafoldumben

kızlar nevo ev arıyodu acaba taşınıyorlar mı ondanmı gelemiyor ama işyerinden mutlaka yazardı neden gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

senin yumoslar dollenirkende boyle hirs yapsinlar hepicigi kaliteli olsun:ecrin_bebek:
sana geri verdiklerindede yarislari devam etsinde guzelce tutunsunlar annislerini 9 ay birakmasinlar:Saruboceq:
evet canim ya bakalim eski nesesini ne zaman alicak topigimiz:sinifsinif:
ben buraya biz zarar gelmesini asla istemiyorumlmaz:

asicik madem agrin oluyo biraz dayan canim
havalar guzellesmeye basladikca insan cikmak istiyor ama napican dayanicazopuyorumnanaktan

oh ne güzel demek panayıra gittiniz sositososito benimde yarın evde panayır var kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem gelcek laelaelaelaelae

gelsin kaynanan tabii canım özel ihtimam göster onaalülülülülülü kocacğının anası naparsın özel ilgi alaka göstermek gerek:1closedeyes:

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
bende eskı topıgımızı ıstıyorum...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selamlar kızlarrr nasılsınız kimler var bakim benim bugün yapılan b hcg hormonum 0.0 çıktı bu ayki gonal-f tedavim boşa gitti

asicik madem agrin oluyo biraz dayan canim
havalar guzellesmeye basladikca insan cikmak istiyor ama napican dayanicazopuyorumnanaktan

amin canim ins ya iste benimkiler o kadar itisikciler ki
tutunurlarkende kavga edip birbirlerini itiyorlarlmaz canim seninkilerde ins tutunmuslardir allahin izniyle:

slm kızlar nasılsınız pek sık giremesemde sizleri takip ediyorum
buraya girdimmi psikolojim bozuluyor
bebek konusunu daha çok kafama takıyorum en iyisi uzaktan uzaga fazla yaklaşmadan okumak
bu arada hamile arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…