oh canim
senden guzel haberler bekliyoruz
canim hersey yolunda gitsin insallah:Saruboceq:
bu sefer hersey kontrol altinda gidiyor desene
asicim mutlu sona az kaldı :lepi:
agzin bal yesin bengum benim inskaydirigubbakcemile
hiç anestezi almadım daha önce :1no2: :1no2:canim aslinda tirsicak birsey yok o gun gidiyorsun hazirliyorlar yani dezenfaktan falan yapiyorlar seni sonra yatiyosun yatagina hemsire gelip bir serum takiypr yani damar yolunu aciyor
sonra bana hadi gidelim dediler amleiyathaneye gittim
burasi biraz urkutucu o kadar
herkes tepemde ne olacagini anlatiyor tamammi dediler
tamam deim
simdi oksijen vercez dedi ok dedim
o anda gitmisim
gozumu actigimda iyimisin dediler arasini hatirlamiyorum
yani korkacak birsey yokopuyorumnanaktanmafoldumben
hiç anestezi almadım daha önce :1no2: :1no2:
peki nasıl uyandırıyolar sadece yeşil önlükmü giydiriyorlar yoksa üstün kalıyomu offff ya senağlama senağlama
selam kızlar nasılsınız bakam bugün evde kalıp biraz keyif yapim diyodum ama komşumla panayıra gittik geldim şimdi size bakiim dedim
Anladım canım mafoldumben mafoldumbencanim ya hic korkma uykudan uyanmis gibi oluyorsun biraz sersem yani yorgun gibi baskada birsey yok tabi bu baskalri icindi
ben aglayarak yandim cok agrim vardi oda benim bunyemle ilgili cok yumurta oldugu icin cok kurcaladilar
yani o konuda korkun olmasin
ama haklisin ilkinde senin gibiydim ama simdi o korkumu astim
yani tecrube konusuyor kafana takma canimopuyorumnanaktan
benimki yesil degildi ama hastane onlugu steril hicbirsey kalmiyor sadece onu giyiyorsun canim
Anladım canım mafoldumben mafoldumben
Rabbim yardımcımız olsun
bu ay benide bulur mu bu piyango acaba mafoldumben
anestezi almak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
Amin asim
insallah bulur canim allah yardimcin olsun melegin gelsin en kisa surede
evet canim allaha sukur iyiyim simdilik
yumoslar biraz sanci vermeye basladi buyuyp yer kavgasi cikartiyorlarkaydirigubbakcemile3
ama kocis beni disari cikarmiyor dun sabahtan cikmistim aksamda cok agrim oldu dr da bir yere cikma dedi dinlen dedi
bugun gezmeye gidicektim hayir dedi kaldim evde stres yapti oda bana:gitme:
canim zaten topigin tadi azaldi iyice azaltanlar var yalanlariyla polemik yaratmak istemiyorum ben topige zarar gelmesin diyelmaz:
o yuzden az giriyorumlmaz:
oh ne güzel demek panayıra gittiniz sositososito benimde yarın evde panayır var kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem gelcek laelaelaelaelae
senin yumoslar dollenirkende boyle hirs yapsinlar hepicigi kaliteli olsun:ecrin_bebek:
sana geri verdiklerindede yarislari devam etsinde guzelce tutunsunlar annislerini 9 ay birakmasinlar:Saruboceq:
evet canim ya bakalim eski nesesini ne zaman alicak topigimiz:sinifsinif:
ben buraya biz zarar gelmesini asla istemiyorumlmaz:
asicik madem agrin oluyo biraz dayan canim
havalar guzellesmeye basladikca insan cikmak istiyor ama napican dayanicazopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?