amin canim ins ya iste benimkiler o kadar itisikciler ki
tutunurlarkende kavga edip birbirlerini itiyorlarlmaz canim seninkilerde ins tutunmuslardir allahin izniyle:
insallah canim
bu sefer tembehliyelim onlara hepicigine yetecek kadar yer vardir orda
uslu uslu yatsinlar
seninkiler ins yatiyordur canim guzelce sonrada benimkileri ben bi sikistiricam bu sefer
Anladım canım mafoldumben mafoldumben
Rabbim yardımcımız olsun
bu ay benide bulur mu bu piyango acaba mafoldumben
anestezi almak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
xvyz hoşgeldin canım.a.s....öncelikle başın sağolsun allah sabır versin inşallah çok zor bir durum olsa gerek..:teselli::teselli:
yumurtalık takibine gelince aetin 3, günü yapılıyo...sen yinede dr ni ara bi sor istersen olmassa bidaki ay adetinin 3, günü gidersin..ŞenizŞeniz
gelsin kaynanan tabii canım özel ihtimam göster onaalülülülülülü kocacğının anası naparsın özel ilgi alaka göstermek gerek:1closedeyes:
herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
İnşallah pozitif olur canım duamızdasın opuyorumnanaktanbakalim canim 2 gun kaldi ogrenicez
yattilar miopuyorumnanaktan
kactilar mi:gitme:
Anlattın bebem ama mafoldumben ben yinede tırsıyom yaa mafoldumbenkaydirigubbakcemile2Delü sabom ben sana buluştuğumuzda anlatmıştım ya anesteziyi:jeyyar:hiçbişicik anlamıcan bşr bakmışsın uyumuşsunn:1rolleyes:uyandığındada herşey leyla gibiopuyorumnanaktan..
Hiç korkma canım :) ben şimdi deseler korkusuzz alırdımturkbayragi
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah babacığının :a015:herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
ınşallah pozitif olur canım duamızdasın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?