Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canim ins ya iste benimkiler o kadar itisikciler ki
tutunurlarkende kavga edip birbirlerini itiyorlarlmaz canim seninkilerde ins tutunmuslardir allahin izniyle:

insallah canim
bu sefer tembehliyelim onlara hepicigine yetecek kadar yer vardir orda
uslu uslu yatsinlar

daha sık gel canım sevinçler paylaştıkça büyür üzüntüler paylaştıkça azalır ........ canın sıkılıncada yaz herkesin derdi aynı nasılsa.........

yaa kizlar bakiyorum hemen hemen hhamile kalanlarin eslerindeki sperm sayisi
bence cok yüksek millet milyondan bahsediyor
benim kocamda sayi daha suana kadar 250 yi gecmedi
acaba bu kadar spermle de hamis olan varmi
ve hamis oldularsa bana ne önerebilirler
yada kocalarina ne icirdiler
slm herkese bebekli güzel günler

bu konuda beni bilgilendirmek isterseniz ne olur yazinn :çok üzgünüm:

EVIN KUCUK OGLU SUREKLI TIRNAKLARINI YIYORMUS.ANNESIDE HER
GORDUGUNDE COCUGA KIZARAK "YEME SU TIRNAKLARINI OGLUM YOKSA
KARNIN SISER. BAK ELLERINE LASTIK TAKACAGIM" DIYORMUS. BIR,
IKI, UC EN SONUNDA KADIN COCUGUN PARMAKLARINA LASTIK
ELDIVEN TAKMIS.
COCUK BU HALDEYKEN MISAFIRLIGE GIDERLER. EV SAHIBI HANIM
HAMILEDIR.KADININ BU HALINI GOREN COCUK HEMEN "BEN SENIN KARNININ
NEDEN SISTIGINI BILIYORUM" DER.
BU DURUMDAN UTANAN ANNE OGLUNA SUSMASINI SOYLER AMA NAFILE COCUK
TEKRAR TEKRAR KADINA "BEN SENIN KARNINN NEDEN SISTIGINI
BILIYORUM" DER.
EV SAHIBI KADIN EN SONUNDA DAYANAMIYARAK SORAR " SOYLE BAKALIM
KARNIM NEDEN SISMIS?". VELEDIN CEVABI HAZIR "LASTIKSIZ YEDIN DEMI..." :umursamaz:

kızlar nerdesiniz allah aşkına ya çok canım sıkıldı ya kimse yoksenağlama senağlama senağlama senağlama

Anladım canım mafoldumben mafoldumben
Rabbim yardımcımız olsun
bu ay benide bulur mu bu piyango acaba mafoldumben
anestezi almak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mafoldumben

kaydirigubbakcemile2Delü sabom ben sana buluştuğumuzda anlatmıştım ya anesteziyi:jeyyar:hiçbişicik anlamıcan bşr bakmışsın uyumuşsunn:1rolleyes:uyandığındada herşey leyla gibiopuyorumnanaktan..
Hiç korkma canım :) ben şimdi deseler korkusuzz alırdımturkbayragi

herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim

xvyz hoşgeldin canım.a.s....öncelikle başın sağolsun allah sabır versin inşallah çok zor bir durum olsa gerek..:teselli::teselli:
yumurtalık takibine gelince aetin 3, günü yapılıyo...sen yinede dr ni ara bi sor istersen olmassa bidaki ay adetinin 3, günü gidersin..ŞenizŞeniz

xvyz rabbım sabır versın ve babacına rahmet etsın ınsallah..ne soylesek bos bırgun hepımızın gıdecegı yer.rabbım yattıgı yerde utandırmasın ınsallah..

tşk ederim sabinacım..dr.a sormak çok zor geliyor bana ulaşmak biraz zorda neyse bi yolunu denerim artık..bu ay deenemyi çok istiyordum artık beklemekten çok yoruldum canım ya..

gelsin kaynanan tabii canım özel ihtimam göster onaalülülülülülü kocacğının anası naparsın özel ilgi alaka göstermek gerek:1closedeyes:

evet o da bana ilgi alakayı bol bol gösterir sürekli hizmet ister 1 dk oturtmaz birde alaka göstermesem ne olurdu acaba kafamçokkarıştı

başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun,Rabbim sizlere sabır versin :Saruboceq:

gece kuşları iyi geceler opuyorumnanaktan
herif çoktan uyudu horlama olayına geçti bile bende gidip kıvrılam artık yarın sabah cufcufla gelcek kayınvalide sultan erken kalkcaz laelaelaelaelae

basiniz sagolsun canim
Allah rahmet eylesin

bakalim canim 2 gun kaldi ogrenicez
yattilar miopuyorumnanaktan
kactilar mi:gitme:
İnşallah pozitif olur canım duamızdasın opuyorumnanaktan

Anlattın bebem ama mafoldumben ben yinede tırsıyom yaa mafoldumben

Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah babacığının :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…