herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
İnşallah pozitif olur canım duamızdasın opuyorumnanaktan
Anlattın bebem ama mafoldumben ben yinede tırsıyom yaa mafoldumben
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah babacığının :a015:
günaydın herkese,
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için
günaydın kızlar
BUGUN 8 AY OLDU KIZLAR EVLENELİ. NE ÇABUK GEÇTİ YAAA... BEN BİLE ANLAMADIM VALLA. CUMARTESİ GÜNÜ DE TAM 1 AY OLUYOR EŞİM GİDELİ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben BEN HAFTA SONU YOKUM. KASTAMONUYA GİDİCEM. KAFA DİNLİM BİRAZ. İŞLER ÇOK YIPRATTI BENİ...
Günaydın fıstıklaropuyorumnanaktanzemuszemus
Nevro nerelerde yaaa
merak ettik onu
herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
Canım daha çok yeniymişsin sen
benim temmuzda tam 5 yıl dolucak:sinifsinif:
ben bile anlamadım nasıl geçtiğini bu kadar senenin:çok üzgünüm:
hafta sonu bebek görmeye gittim bana hiç özenmiyomusun
şuna bak ufacık 5 yıl geçmiştir herhalde sen evleneli
ne biçim insansın dedi biri ne kadar üzüldüm:çok üzgünüm:
ama hiçbişey diyemedim zamanı gelince olur henüz istemiyorum dedim
bu kadar çok isterken daha istemiyorum demekte okadar zorki
Günaydın canım bebişin nasıl
keseyi görmeye ne zaman gidiceksin:uhm:
nevro ev arıyodu acaba taşınıyomu diye düşünüyorum ben
inşallah öyledir kötü bişey olmasında
gitte dinlen iice canım hem eşinin yoklugunuazcıkta olsa unutursun iyi gelir. ALLAH sabır verisn ne didyeyim daha çok gidicek alışıcakmısın bilmiyorum ama umarım bebeişiniz olmadan buralarda kalırBUGUN 8 AY OLDU KIZLAR EVLENELİ. NE ÇABUK GEÇTİ YAAA... BEN BİLE ANLAMADIM VALLA. CUMARTESİ GÜNÜ DE TAM 1 AY OLUYOR EŞİM GİDELİ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben BEN HAFTA SONU YOKUM. KASTAMONUYA GİDİCEM. KAFA DİNLİM BİRAZ. İŞLER ÇOK YIPRATTI BENİ...
canım bunlar inana agzı gecsekler yaa sizene sanki keyfimizden yapmıyoz yaa .benede 1 yılı geçirdima ma abana yeni evelendiğimizden beridir soruyolar .hayırlı evlatlar verir Rabbim inşallahCanım daha çok yeniymişsin sen
benim temmuzda tam 5 yıl dolucak:sinifsinif:
ben bile anlamadım nasıl geçtiğini bu kadar senenin:çok üzgünüm:
hafta sonu bebek görmeye gittim bana hiç özenmiyomusun
şuna bak ufacık 5 yıl geçmiştir herhalde sen evleneli
ne biçim insansın dedi biri ne kadar üzüldüm:çok üzgünüm:
ama hiçbişey diyemedim zamanı gelince olur henüz istemiyorum dedim
bu kadar çok isterken daha istemiyorum demekte okadar zorki
ya bana bile demeye başladılar... düşün ben daha yeniyken. milletin ağzı torba değil ki büzesin...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?