Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
xvyz canım başın sağolsun allah geride kalanlarınıza uzun ömürler versin babanın mekanı cennet olsun canım........
sevcancım inşallah duyarsın kalp atışlarını aramızda tam 1 hafta var canım5+5 olduk berde haftaya duyarım inşallah allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah........... kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun analı babalı büyütmek nasip etsin........... amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn............

Pardon canım kalp atışlarını ne zaman duyucaksınız diye sorucaktım hiç akıl kalmadı bu aralar bende işleri toparlıycam diye koşturup duruyorum

Evet canım valla benim içinde iyi olucak bu tatil
inşallah sende seneye bebişinle beraber gidersin
bu sene biraz sabretmen gerekicek sanırım

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ohh yandann kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın topiğin şekerleri dün kontrole gitmiştim solda 2 sağda 1 yumiş var normal büyüklükte ama yinede istediğim büyüklüğe ulaşamamış dedi dr um yinede aşılama deneyelim dedi bende busabah çatlatma iğnemi yaptım cumartesi 11 de de aşılama var,
özloooooşşş sende durumlar nasıl? gittinmi dün?

hayırlısı olsun canım bende gittim dun doktora 11 mm daha yumurtam ama benmkiler birden buyuyo ilaçla beraber yarın gittiğimde sanırım 18 olmuş olurlar bakalım belki benimkide pazar gunu olur

demek aynı gunlarde öğrenicez test sonuçlarımızı ne guzel:CüvCüv:

canım hadi hayırlısı inşallah 2 güzel hamiş haberiyle geliriz birlikte, rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize aşılama gününü haber ver olurmu kaydirigubbakcemile5

canım çook geçmişler olsun ve başın sağolsun
Allah güç kuvvet versin sana
babanın mekanı cennet olsun

ben takip yapırmadım tatlım hiç
ama geç değil gidebilirsin
bi kere 10. gün gel demişlerdi

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler nevoyu iyiden iyiye merak ediyoruz inş iyi şeyler oluyodur da yazar artık bize

inşallah ev taşıyodurda ondan giremiyodur nevom bi yaramazlık yoktur inşallah..... belki modemi gene arızalanmıştır ......kötü bişey yoktur inşallah.......

kızlar bnde eşimden ve benden dolayı sorunlarla geçen ay aşılama yaptrıdım bgn 14.günü tam 2 hafta oldu ma bn kan vermiycem yarında normal adet günüm eğer bişi yksa yarın adet olmam gerekir dimi aşılamanın kaçıncı günüolunmalı aşılama yaptıran ark.cevaplayabilirlermi acaba?

canım ben normal gunumde oldum aşıalmadan sonra bişey değişmiyo yani umarım tutmuştur yarın bize guzel haberi veririsin ama kanda olmasada idrarada yapsana artık çıkar idrarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…