Günaydın fıstıklaropuyorumnanaktanzemuszemus
Nevro nerelerde yaaa
merak ettik onu
canım keseyi gördük biz
Cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gidicez
İnşallah onu da duyarız.:Saruboceq:
sen de ne güzel tatile gidiyosun.zemuszemus
benim de o kadar çok ihtiyacım var ki tatilemafoldumben
inşallah seneye gideriz bizdemafoldumben
ya bana bile demeye başladılar... düşün ben daha yeniyken. milletin ağzı torba değil ki büzesin...lmaz:
günaydın topiğin şekerleri dün kontrole gitmiştim solda 2 sağda 1 yumiş var normal büyüklükte ama yinede istediğim büyüklüğe ulaşamamış dedi dr um yinede aşılama deneyelim dedi bende busabah çatlatma iğnemi yaptım cumartesi 11 de de aşılama var,
özloooooşşş sende durumlar nasıl? gittinmi dün?
GÜZEL TAKTİKopuyorumnanaktanSorma canım ya herkese dert sanki
senin bahanen var en azından eşimin yüzünü göremiyomki çocuk yapıyım dersin:jeyyar:
Gel beraber tırsalımSabom desene aynı benim dişten korktuğun gibi tırsıp ağlıyonsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Bana dediğin gibi başka çaremiz yok kaydirigubbakcemile3
Gel beraber tırsalım
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Ben hep diyorum sana ama sen yanaşmıyon bebem :jeyyar: ben buldum bile nereye tıracağımızı turkbayragi :roflol::jeyyar::jeyyar:Tamam Sabomm beraber tırsalımm.Ama istersen tırss diye kaçalım senin paralarla:roflol::roflol::roflol:
hayırlısı olsun canım bende gittim dun doktora 11 mm daha yumurtam ama benmkiler birden buyuyo ilaçla beraber yarın gittiğimde sanırım 18 olmuş olurlar bakalım belki benimkide pazar gunu olur
demek aynı gunlarde öğrenicez test sonuçlarımızı ne guzel:CüvCüv:
Ben hep diyorum sana ama sen yanaşmıyon bebem :jeyyar: ben buldum bile nereye tıracağımızı turkbayragi :roflol:
herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
canım hadi hayırlısı inşallah 2 güzel hamiş haberiyle geliriz birlikte, rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize aşılama gününü haber ver olurmu kaydirigubbakcemile5
kızlar bnde eşimden ve benden dolayı sorunlarla geçen ay aşılama yaptrıdım bgn 14.günü tam 2 hafta oldu ma bn kan vermiycem yarında normal adet günüm eğer bişi yksa yarın adet olmam gerekir dimi aşılamanın kaçıncı günüolunmalı aşılama yaptıran ark.cevaplayabilirlermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?