Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah sizi ne etmeye delü karılar:roflol::roflol:
2 dakka topiği yalnız bırakmaya gelmiyoklava:
hemen kurşunlar dökülmüş
ohhh iyi olmuşzemuszemus
zaten topiğimize nazar değmişti

Kızlar ötekii tarafa gidelim geyike burda geyik yapmıyalım:sinifsinif::sinifsinif:

Bence topik ikiye bölündüğünden beri durum böyle benneyaptımki
benim fikrim bu benneyaptımki
arada canlandırmak
lazım :tomato:

evet canım bende 2. aşılamamı yaptırıcam sağol.ama sana tavsiyem sabah kalkar kalkmaz yap testi o zaman daha net çıkar :asigim:

kızlar ya benim aşırı derecede akıntım var bazen şeffaf kokusuz, bazende hafif beyaz kokulu.kafamçokkarıştı...kasıklarımdada ara ara ağrılar oluyor.senağlama..iç çamaşırım resmen ıslananıyosenağlama acaba kürtajdan sonrada hiç korunmadım enfeksiyon kapmış olabilirmiyim kiÇok üzgünüm çoookeğer bişiy yoksa adet tarihimde yaklaşıyo muhtemelen 14 haziranÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

inş hamilesindir tatlım:1hug:

HAZİRAN AYI LİSTESİ
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

LİSTEMİZİN
1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ İKİNİZİDE TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN

.

turkbayragiturkbayragi
1- SERENALAR 5 HAZİRAN Test yaptın mı arkadaşım?
2-ELLMUALLİM 8 HAZİRANO ARTIK HAMİŞ
3-HARZEM :CüvCüv: 12 HAZİRANturkbayragiyeni ay yeni umut
4- UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
5- MİNOŞ :CüvCüv:12 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
6-YETERRR :CüvCüv:13 HAZİRANturkbayragi yeni ay yeni umut
7-BUBUŞ :CüvCüv:13 HAZİRAN
8-TULİNY :CüvCüv:13 HAZİRAN
9-BALSURAT:CüvCüv: 14 HAZİRAN
10-NESER :CüvCüv:15 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-SABİNA :CüvCüv:15 HAZİRAN
12-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
13-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
14-BENGÜSU :CüvCüv:18 HAZİRAN
15-BİREBİRA :CüvCüv:19 HAZİRAN
16-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
17-ZELAL81 :CüvCüv:20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
18-LALUZ24Z:CüvCüv: 21 HAZİRAN
19-CAN-İSO:CüvCüv: 21 HAZİRAN
20-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
21-ELİTU:CüvCüv: 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ASİ74 :CüvCüv:30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
23-ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv:7 HAZİRAN O ARTIK HAMİŞ
24-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
25--OZTUN :CüvCüv:SONUÇ HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
26- BADEM :CüvCüv:2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE

BEN ŞU DİĞER HAMİŞLERİ ARAMAYA GİDİYORUM BİR YERLERE SAKLANIYORLAR.gamyoncuiremsuzemusz emus

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor..
SERANALAR Test yaptın mı hasta oldunmu durum ne.
UYKUCUŞİRİNE sende durum ne bir belirti var mı?
MİNOŞ sen de durum ne

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah beni sorarsaniz bildiginiz gibiyim hic bi degisiklik yok .. gunler gectikce iyice umutlarim tukendi rabbimden hayirlisi ne diyeyim.. sizler nabiyonus ne var ne yok varmi hamislerr biraz okuyayim bakayim

slm canımmm benimde cumartesi sabah aşılamam var tatlım, inşallah ilk hamişlerimizden sonra özloşla aşılama sonuçlarımız olumlu çıkarda listenin devamını getiririz Allahım yardımcımız olsun

canım o şefaf olan yumurtladıgının belirtisi o gun ve çevresindeki gunlerde önce yada sonra çalışın bolbol :)))))

canım bu ay çok çalıştım zatendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama eğer küttaj olduğum gün adetimin ilk günü olarak kabul edilirse adetimede pek bişiy kalmadı...yumurtlama dönemim geçmiştir bence...ama ben yine de kocişi sıkı tutup adet olana kadar çalışmaya devam ediyim en iyisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs 24 u değişitr halaen ölem yazıyo aaa aaaaa :umursamaz:

selam tatlım seni görmek çok güzel hayırlısıyla umutların bebiş olsun inşş:1hug:

teşekkür canım içi hamişlerle:CüvCüv: dolunca daha bir güzel olacak.sende durum ne belirti var mı hasta olacağına dair...hihoyyytkafamçokkarıştı

hihoyyythihoyyytCanım valla 10 gün önceden başlardım belirtgi aramaya inan dişimden dolayı :)diş düşünemkten belirti arayamadımkaydirigubbakcemile3.Sadece memişlerr çok acıyorr oda adet olucağım için :jeyyar:Yani 0 belirti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…