Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Minoşcum canım şafak 1:kedi:
çok az kaldı inşallah yarın halaylarla kapatıcaz haftayı:teytey:
sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyorum canımkaydirigubbakcemile5

evet canim safak 1:1ninca:
ilk gunler zaman cabuk gecsin diyordum simdide cesaretim yok ya olmazsa diye
herhangi bir isarette yok
canim biliyorumki eger pozitif sonuc alirsam ne kadar sevineceksiniz
benim sevincim sizin sevinciniz olucak buna eminimŞeniz
gonlum istiyoki bu ay hepimiz hamis olalim birden boyle
topigimize yagmur yagar gibi hamis haberleri gelsin:Saruboceq: :Saruboceq:

minoş hadi hayırlısı canımŞeniz
inşallah meleğin seninledir:teselli:

canım başınsağolsun mekanı cennet olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hadi bakalım inşallah rabbim yüzünü güldürür emeklerini boşa çıkarmaz pozitif sonuç alırsan tabikide hep birlikte sevineceğiz birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğı oluyor zaten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq:
:Saruboceq:amin:Saruboceq:yarın inşallah pozitif haberinle topiğimizde listemizde canlanır..kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun

ins kalp atislarinida hayirlisyla duyar gelirsin canim

allahim yuzunuze baksin canim yarin demi buyuk haber kac gibi haber vercen bize o saatte evde oluyumopuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemushihoyyyt:sm_cool:Hadi çıldıralım kızlar .burası çok durgun diğerleride sesimize gelsinlülülülülülüdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol:

kizlar bu arada benim kontrol yarin bakalim yumoslar ne alemde agrilarim basladi yumurtaliklarda uykum var surekli
salak gibiyim yani
bu arada haberi olmayanlara
diger topikte yalancilik yarismasi actim
en iyi kim sallayabilir diye bi bakalim
sasirmayin ha buraya degil diger topige buraya yazarsaniz cok komik oluyor
anladiniz siz kaydirigubbakcemile3
diger topigimizi biliyorsunuz bilmeyenler sorun soyleyelim
hadi davranin kizlar

selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.

Asi74kaydirigubbakcemile,Balsurat kaydirigubbakcemile,Uykucuşirine kaydirigubbakcemile ,elitu+ kaydirigubbakcemile hadi gelinkaydirigubbakcemilehihoyyyt:dance::sm_cool::sm_cool:delikafadulden:sm_cool::sm_cool:zemuszemus

Bebişlerin hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucu görürsün.:Saruboceq:

Asi74kaydirigubbakcemile,Balsurat kaydirigubbakcemile,Uykucuşirine kaydirigubbakcemile ,elitu+ kaydirigubbakcemile hadi gelinkaydirigubbakcemilehihoyyyt:dance::sm_cool::sm_cool:delikafadulden:sm_cool::sm_cool:zemuszemus

nereye götürüyon kız bizi. Dikkat et ben 4 kişiyim şuan beni o kadar kolay sürükleyemezsinlülülülülülüsositosositozemuszemus

masallah canim ins rabbim yuzunu guldurur:Saruboceq:

eluti hayırlı olsun canım
inşallah meleklerin sana tutunmuşlardır canım ve asla bırakmazlar
rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah pozitif sonuç alırsın tatlım

umarım hemencecik tutunmuşlardır kuzuzların canım neyse az kaldı 15 gun sonra bir aylık olucak bebeişinalkisalkisalkis

canım o bebeişler tutnur insallah annesine olusuz düşünme sakın bebeğin seninle artık konus onunla annesi az kaldı ilan edeceksin :CüvCüv:

sanırım karışıklık oldu en son listede 30 haziran dı ..bu sefer 12 haziran olarak geçmiş adet günüm..doğrusu 30 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…