kıs 24 u değişitr halaen ölem yazıyo aaa aaaaa :umursamaz:
Minoşcum canım şafak 1:kedi:
çok az kaldı inşallah yarın halaylarla kapatıcaz haftayı:teytey:
sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyorum canımkaydirigubbakcemile5
evet canim safak 1:1ninca:
ilk gunler zaman cabuk gecsin diyordum simdide cesaretim yok ya olmazsa diye
herhangi bir isarette yok
canim biliyorumki eger pozitif sonuc alirsam ne kadar sevineceksiniz
benim sevincim sizin sevinciniz olucak buna eminimŞeniz
gonlum istiyoki bu ay hepimiz hamis olalim birden boyle
topigimize yagmur yagar gibi hamis haberleri gelsin:Saruboceq: :Saruboceq:
canım başınsağolsun mekanı cennet olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
canım keseyi gördük biz
Cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gidicez
İnşallah onu da duyarız.:Saruboceq:
sen de ne güzel tatile gidiyosun.zemuszemus
benim de o kadar çok ihtiyacım var ki tatilemafoldumben
inşallah seneye gideriz bizdemafoldumben
selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.
Asi74kaydirigubbakcemile,Balsurat kaydirigubbakcemile,Uykucuşirine kaydirigubbakcemile ,elitu+ kaydirigubbakcemile hadi gelinkaydirigubbakcemilehihoyyyt:dance::sm_cool::sm_cool:delikafadulden:sm_cool::sm_cool:zemuszemus
selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.
nereye götürüyon kız bizi. Dikkat et ben 4 kişiyim şuan beni o kadar kolay sürükleyemezsinlülülülülülüsositosositozemuszemus
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
LıSTEMıZZZZZZZZZZZZZZ
BÖLÜM 1
serenalar---5 Haziran---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
BTRKLC---7 Haziran---Hareket---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız-1 aşılama kimyasal gebelik-Doğal yoldan bir düşük)(Doğal yoldan bir oğlu var)---Keçi boynuzu kürü
nesrinsavas---11 Haziran---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir kimyasal gebelik)---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi
HARZEM---12 Haziran---Azosperm---(Dua edin arkadaşlar)---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
canzi3445---12 Haziran---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
UykucuSirine (jeyannd)---12 Haziran---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(2 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
Gokkbb---12 Haziran---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini
minos---12 Haziran Sonuç---Sayı---2. Aşılama tedavisinde(1. Aşılama başarısız)---???
yeteeeeer---13 Haziran---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçi.Boy.Kür.,Aktardan karışım
bubuş---13 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan---Evicap,one day,coraspin,havuç suyu,keç.boy. pek.
tuliny---13 Haziran---Sayı (Mayıs'ta varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental
Balsurat---14 Haziran---Sayı ve Hareket---Doğal Yoldan(1. Aşılama Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,keçiboynuzu pekmezi,kestane balı,incir
neser---15 Haziran Sonuç---Morfoloji---1. Aşılama Tedavisinde---Keç.Boy.Kürü,bal tarçın zencefil polen karışımı
melorabis---16 Haziran---Varikosel(8 Temmuz'da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(2 başarısız tüp bebek)(pko)---???
cornelia35---17 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan(1. Aşılama başarısız)---Klomen,Keç.Boy.kürü
bengusu---18 Haziran---Sayı ve Hareket (Eylül 12'de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---L-arginine,e vitamini,multivitamin,polen
birebira---19 Haziran---Sayı ve Hareket---Varikosel(Ocak ayında ameliyat oldu)---Doğal yoldan---???
nergis55---20 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
zelal81---20 Haziran---Hareket ve Morfoloji---1. Aşılama denemesinde(Doğal yoldan 1 düşüğü var)---Keçiboynuzu kürü
laluz24z---21 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
can_iso---21 Haziran---Sayı ve Morfoloji---- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---Doğal Yoldan---Keçi Boynuzu Kürü,l-arginine,ephynal(e vitamini),klomen
casper33---26 Haziran---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2. Aşılama Başarısız)---Keçiboynuzu Kürü,Keçiboynuzu Pekmezi,e vitamini
elitu---26 Haziran---Sayı ve Hareket (Şubat ayında varikosel ameliyatı oldu)---1. Tüp Bebek Denemesinde(1. Aşılama başarısız)---Keçi Boynuzu Pekmezi,zinco C,bemiks C,Arı sütü bal polen karışımı,badem,fındık,fıstık
asi74---30 Haziran---Sayı ve Morfoloji---2. Tüp Bebek Tedavisinde(1. Tüp Bebek Başarısız)---Keçi.Boy.Kürü(ara verdiler),pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası,arısütü
ozlemaktas---30 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi.Boy.Kürü
Ceylin_naz---1 Temmuz---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
rapunzell_82---2 Temmuz---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kaldı , bebeğin kalbi durdu)---Bitkisel ilaç kullandı,e vitamini
sidelya01---3 Temmuz---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçiboynuzu kürü,çörek otu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
aymes---3 Temmuz---Sayı ve Hareket---Ocak'ta varikosel ameliyatı oldu---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçiboynuzu kürü,3 ay klomen kullandı
ayse57---4 Temmuz---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---5. Tüp Bebek Denemesinde(4 Aşılama ve 3 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
fatıma zehra---4 Temmuz---Sayı---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz
Not : Listemiz tarih sırasına göredir
Arkadaşlar lütfen tarihlerimize ve bilgilerimize bir göz gezdirelim. Yanlışlık varsa düzelttirelim. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?