minoş hadi hayırlısı canımŞeniz
inşallah meleğin seninledir:teselli:
canım hadi bakalım inşallah rabbim yüzünü güldürür emeklerini boşa çıkarmaz pozitif sonuç alırsan tabikide hep birlikte sevineceğiz birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğı oluyor zaten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:Saruboceq:
:Saruboceq:amin:Saruboceq:yarın inşallah pozitif haberinle topiğimizde listemizde canlanır..kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
allahim yuzunuze baksin canim yarin demi buyuk haber kac gibi haber vercen bize o saatte evde oluyumopuyorumnanaktan
selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.
HAZıRAN AYI LıSTESı
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
LıSTEMıZıN
1.HAMıŞı EL MUALLıM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMıŞı ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
EL MUALLıM VE ÖZLEMAKTAŞ ıKıNıZıDE TEBRıK EDıYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASıP ETSıN...DARISI DıĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN
.
turkbayragiturkbayragi
1- SERENALAR 5 HAZıRAN Test yaptın mı arkadaşım?
2-ELLMUALLıM 8 HAZıRANO ARTIK HAMıŞ
3-HARZEM :CüvCüv: 12 HAZıRANturkbayragiyeni ay yeni umut
4- UYKUCUŞıRıNE :CüvCüv: 12 HAZıRAN
5- MıNOŞ :CüvCüv:12 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE
6-YETERRR :CüvCüv:13 HAZıRANturkbayragi yeni ay yeni umut
7-BUBUŞ :CüvCüv:13 HAZıRAN
8-TULıNY :CüvCüv:13 HAZıRAN
9-BALSURAT:CüvCüv: 14 HAZıRAN
10-NESER :CüvCüv:15 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE
11-SABıNA :CüvCüv:15 HAZıRAN
12-MELORABıS :CüvCüv:16 HAZıRAN
13-CORNELıA35 :CüvCüv:17 HAZıRAN
14-BENGÜSU :CüvCüv:18 HAZıRAN
15-BıREBıRA :CüvCüv:19 HAZıRAN
16-NERGıS55 :CüvCüv:20 HAZıRAN
17-ZELAL81 :CüvCüv:20 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE
18-LALUZ24Z:CüvCüv: 21 HAZıRAN
19-CAN-ıSO:CüvCüv: 21 HAZıRAN
20-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZıRAN
21-ELıTU:CüvCüv: 26 HAZıRAN TÜP BEBEK TEDAVıSıNDE
22-ASı74 :CüvCüv:30 HAZıRAN TÜP BEBEK TEDAVıSıNDE
23-ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv:7 HAZıRAN O ARTIK HAMıŞ
24-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE
25--OZTUN :CüvCüv:SONUÇ HAZıRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
26- BADEM :CüvCüv:2.MıKROENJEKSıYON TEDAVıSıNDE
BEN ŞU DıĞER HAMıŞLERı ARAMAYA GıDıYORUM BıR YERLERE SAKLANIYORLAR. gamyoncuiremsuzemusz emus
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor..
SERANALAR Test yaptın mı hasta oldunmu durum ne.
UYKUCUŞıRıNE sende durum ne bir belirti var mı?
MıNOŞ sen de durum ne
Asi74kaydirigubbakcemile,Balsurat kaydirigubbakcemile,Uykucuşirine kaydirigubbakcemile ,elitu+ kaydirigubbakcemile hadi gelinkaydirigubbakcemilehihoyyyt:dance::sm_cool::sm_cool:delikafadulden:sm_cool::sm_cool:zemuszemus
sanırım karışıklık oldu en son listede 30 haziran dı ..bu sefer 12 haziran olarak geçmiş adet günüm..doğrusu 30 haziran
selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. ınşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.
minos ins oyle bir guzellik olurda sen gidip alirsin ve pozitifi gorursun
minoş canım çok güzel bir süpriz olurdu eşin için... sonuç güzel olsun da gerisini boşver:)
Günaydın kıslaropuyorumnanaktan
bengucum canım kolay gelsin sana kayınvaliden geliyomuş
Minoşcum canım şafak 1:kedi:
çok az kaldı inşallah yarın halaylarla kapatıcaz haftayı:teytey:
sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyorum canımkaydirigubbakcemile5
ayyy yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum ama maalesef yarın akşam okuyacam yazdığını canım inş hamişsindir ayy bak çok merak ettim şimdi
yarın bende halaya katılabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey:
yaa kizlar bakiyorum hemen hemen hhamile kalanlarin eslerindeki sperm sayisi
bence cok yüksek millet milyondan bahsediyor
benim kocamda sayi daha suana kadar 250 yi gecmedi
acaba bu kadar spermle de hamis olan varmi
ve hamis oldularsa bana ne önerebilirler
yada kocalarina ne icirdiler
slm herkese bebekli güzel günler
bu konuda beni bilgilendirmek isterseniz ne olur yazinn :çok üzgünüm:
herkese iyi geceler kızlar...uzun bir süredir gelemiyordum..düşük yaptıktan sonra çok sevdiğim canım babacığım vefat etti..ancak gelebildim umarım herkes iyidir..yeni hamileleri tebrik ediyorum..sizlere bi sorum olacaktı yumurta takibi yaptırmak istiyorum da acaba adetin kaçıncı günü gitmeliyim 5.günü gitsem olur mu 3.günü geçti de,,cevaplarsanız çok sevinirim
Canım daha çok yeniymişsin sen
benim temmuzda tam 5 yıl dolucak:sinifsinif:
ben bile anlamadım nasıl geçtiğini bu kadar senenin:çok üzgünüm:
hafta sonu bebek görmeye gittim bana hiç özenmiyomusun
şuna bak ufacık 5 yıl geçmiştir herhalde sen evleneli
ne biçim insansın dedi biri ne kadar üzüldüm:çok üzgünüm:
ama hiçbişey diyemedim zamanı gelince olur henüz istemiyorum dedim
bu kadar çok isterken daha istemiyorum demekte okadar zorki
günaydın topiğin şekerleri dün kontrole gitmiştim solda 2 sağda 1 yumiş var normal büyüklükte ama yinede istediğim büyüklüğe ulaşamamış dedi dr um yinede aşılama deneyelim dedi bende busabah çatlatma iğnemi yaptım cumartesi 11 de de aşılama var,
özloooooşşş sende durumlar nasıl? gittinmi dün?
hayırlısı olsun canım bende gittim dun doktora 11 mm daha yumurtam ama benmkiler birden buyuyo ilaçla beraber yarın gittiğimde sanırım 18 olmuş olurlar bakalım belki benimkide pazar gunu olur
demek aynı gunlarde öğrenicez test sonuçlarımızı ne guzel:CüvCüv:
kızlar bnde eşimden ve benden dolayı sorunlarla geçen ay aşılama yaptrıdım bgn 14.günü tam 2 hafta oldu ma bn kan vermiycem yarında normal adet günüm eğer bişi yksa yarın adet olmam gerekir dimi aşılamanın kaçıncı günüolunmalı aşılama yaptıran ark.cevaplayabilirlermi acaba?
evet canim safak 1:1ninca:
ilk gunler zaman cabuk gecsin diyordum simdide cesaretim yok ya olmazsa diye
herhangi bir isarette yok
canim biliyorumki eger pozitif sonuc alirsam ne kadar sevineceksiniz
benim sevincim sizin sevinciniz olucak buna eminimŞeniz
gonlum istiyoki bu ay hepimiz hamis olalim birden boyle
topigimize yagmur yagar gibi hamis haberleri gelsin:Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.
ayyy yarını bende sabırsızlıkla bekliyorum ama maalesef yarın akşam okuyacam yazdığını canım inş hamişsindir ayy bak çok merak ettim şimdi
yarın bende halaya katılabilirmiyimmmmmmmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?