minoş inşallah müjdeli haberle gelceksin canım buraya halaylarla yıkıcaz topiği yarın inşallah.........
hihoyyythihoyyytMinosunn halayını çekmeye çok az kaldı inşallahhhhihoyyythihoyyyt
iyi geceler kızlara.s. çook seessiz buralar artık:dilcikar:
nazarmı değdi neçook takip edemiyoom ama eskiden sayfaları okumaktan yazı yazmaya fırsat bulamazdım CADIARZU bir hafta kaldı testime çok merak ediyorum ama bi taraftanda umutlanmamak için kendimi dizginliyorumm...muaalliim tebrk ederim darısı hepimize inş..
inşallah yabangülüm inş lalüz..........duanıza çook ihtiyacıım var artıık okadar çook yıprandıımkii anlatamam yada bunu en iyi burada anlatabilim...derttaşız ne olsa............hem maaddii hemde maneviii.....................
iyiiii gecelerr..... canlar.........
iyi geceler kızlara.s. çook seessiz buralar artık:dilcikar:
nazarmı değdi neçook takip edemiyoom ama eskiden sayfaları okumaktan yazı yazmaya fırsat bulamazdım CADIARZU bir hafta kaldı testime çok merak ediyorum ama bi taraftanda umutlanmamak için kendimi dizginliyorumm...muaalliim tebrk ederim darısı hepimize inş..
selam kızlar. Ben geldim:))) dün transferim yapıldı hayırlısıyla. 3 emriyo transfer edildi.4 tane donduruldu. Dün hastanede yattım. Eve gelsem 5 kat merdiven çıkacaktım. Eşim hastanede istirahat etmemi istedi ve bu sabah geldik. Dün gece çok rahatsızdım. Gece sırtımın ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım. 1,5 saat kadar çektim ama şimdi iyi sayılırım. Sadece kasıklarım ağrıyor ve mide bulantısı oluyor. İnşallah herşey yolundadır. Siz de çok dua etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Hepinizi çok öpüyorum. Haber veriyim dedim. Birazdan yine uzanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?