Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
minoş inşallah müjdeli haberle gelceksin canım buraya halaylarla yıkıcaz topiği yarın inşallah.........

kızlar hamile haberleri yenimi çıktı kusura bakmayın hatırlamıyorum.3 gündür kaynanam hasta ordaydım takip edemedim.ruhum daraldı valla evime hasret kaldım.bu gün gitmeyeyim dedim eşim olmaz dedi.yeni geldik eve..ama yinede ben tebrik edeyim.allahım tamamına erdirsin işallah.sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.

iyi geceler kızlara.s. çook seessiz buralar artık:dilcikar:
nazarmı değdi ne çook takip edemiyoom ama eskiden sayfaları okumaktan yazı yazmaya fırsat bulamazdım CADIARZU bir hafta kaldı testime çok merak ediyorum ama bi taraftanda umutlanmamak için kendimi dizginliyorumm...muaalliim tebrk ederim darısı hepimize inş..

işallah 1 hafta sonunda müjdeyi alırız sende:CüvCüv: :ecrin_bebek:

inşallah yabangülüm inş lalüz..........duanıza çook ihtiyacıım var artıık okadar çook yıprandıımkii anlatamam yada bunu en iyi burada anlatabilim...derttaşız ne olsa............hem maaddii hemde maneviii.....................
iyiiii gecelerr..... canlar.........

herkese iyi geceler..bütün hamişleri kutluyorum..darısı başımıza diyorum:)nevro 2 ay önce falan beni eklemişti listeye...bir daha söylemedim..haliyle çıkmış oldum..şimdi listeyi yapan arkadaşa ricam beni de ekleyin..3 temmuz olarak..açıklama olarak da eşimde ileri hareket %0 dı,bir süre nevronun tavsiyesiyle keçi boynuzu kürüne başladık..%5 oldu ileri hareket..normal denedik 1 yıl boyunca,olmadı..bu arada ağustosta 5.yılımızı doldurcaz.bu ay tüp bebek denemesine karar verdik,şimdi ilaç kullanıyorum..hepimizin hakkında hayırlısı..Allahım en yakın ve en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

canım dualarımız her zaman birbirimize allah cümlemizin yardımcısı olsun..herşeyin hayırlısı canım.sizin şer bildikleriniz hayır,hayır bildikleriniz şer olabilir demiş yüce yaratıcı..herşeyde bi hayır vardır.rabbim bizleri böyle deniyor işte ama inan kazanacaz allahın izniyle..opuyorumnanaktan

turkbayragi turkbayragi turkbayragi inşş gönlündeki olur tatlım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım inşşş bebişlerin sıkı sıkı tutununrlar ve sen bir isterken RABİM sağlıcakla ikiz verir inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: her şey gönlündeki gibi olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi slm kızlar hayırlı cumalar bu gün yaptığını8z dualar kabul olur inşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: RABıM açılan ellerimizi bıoş çevirmez inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepimizin gönlündekini veriri inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bizleri yormadan yolumuzu uzatmadan meleklerimizi gönderiri inşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın canlarımopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar herkese Allahım herkesin gönlündekini
bu nümarek günün yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah:Saruboceq:

minoşum canım kalbim bugün seninle atıyo:CüvCüv:
inşallah müjdeyi vericeksin :lepi:

Kıslar nerdesiniz yarım saatten fazla oldu
topiği tek başıma bekliyom gelin amalmaz:
ben yalnızlıktan korkuyom biliyosunuz:sinifsinif:
kimsecikler yok hala :gitme:

aymescim bugün tatile gidiyorsun di mi geçen hafta bu günler bizde tatildeyik ah ah keşke bitmeseydi nereye gidiyorsun tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…