Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar canlar
Rabbim gönüllerimizin muradını versin inş....
MİNOOOOŞŞŞŞŞŞ heyecan bizde dorukta seni düşünemiyorum

hayırlı cumalar canlar
Rabbim gönüllerimizin muradını versin inş....
MİNOOOOŞŞŞŞŞŞ heyecan bizde dorukta seni düşünemiyorum

Hayırlı cumalar canım hoşgeldina.s.
sorma ya biz böyleysek minoşun halini düşünemiyorum
canım benim heyecandan ölmek üzeredir şu an
inşallah sonucu pozitif olur:Saruboceq:

Valla canım ya bende hiç korunuyorum diyemedim
nasip olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten olmuyo niye korunıyımki :1closedeyes:

selam kızlar nasılsınız şimdi yaz mevsimi salalım engine gün ola harmanola demişler nasip ne zamana hepimiz için hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum

yaaaa aymesim hiç bilemicez o nasıl bir duygu hiç
:sm_confused::sm_confused:

Evet canım ya bize kısmet olmıycak o duyguyu hissetmek
aman boşver hiç korunma derdimiz yok işte kendi halimizde takılıyoz
böylesi daha iyi yok hapım bitti yok p...... bitti diye düşünmüyoz
züğürt tesellisi yapıyom kendime kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeyBenim çekmece 2 kutu var anladınız siz onu.Geçen çekmeceyi düzeltiyordummm.Kutuları fırlattım çöpe atıcaktım ama eşim izin vermiyorrsırnaşık şeysırnaşık şey dedım barı al eczaneye iade ett lazım oldumu alırız:roflol::roflol::roflol:

Bendede var ondan canım eşim evlendiğimiz zaman almıştı ama kullanmak nasip olmadı geçnde evi taşırken attım onları ne yapcaksak sanki saklamışız o güne kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlı mübarek cumalar kızlar.....şimdi tamda ezan okunuyor bizim burada yüce mevlam peygamber efendimiz Hz.Muhammed (sav) yüzü suyu hürmetine bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine okunan ezanların yüzü suyu hürmetine inşallah bizlere gönlümüzdeki muradı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhh aminn aminn aminn

valla aynen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…